ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΑΤΣΑΝΕΒΑΣ ΣΤΟ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ – ΚΟΛΛΗΣΕ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ

  Κοινοποίηση:
  katsanevas

  Την τελευταία του πνοή άφησε ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Κατσανέβας ο οποίος νoσηλεύοταν διασωληνωμένος στο Σισμανόγλειο.

  Ο 74χρονος καθηγητής του Πανεπιστημίου Πειραιά είχε αποκαλύψει ο ίδιος στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Facabook, ότι είχε κάνει το εμβόλιο της Pfizer, την Τετάρτη, 14 Απριλίου.

  «Η ατυχία είναι ότι έκανα το εμβόλιο της Pfizer την περασμένη Τετάρτη 14 Απριλίου, αλλά προφανώς μέχρι την Κυριακή 18/4 που παρουσίασα τα πρώτα συμπτώματα, με πρόλαβε ο κορωναίος αμέσως μετά, από άγνωστη αιτία, παρ’ όλες τις προφυλάξεις που έπαιρνα. Έτσι το εμβόλιο δεν πρόφτασε να δημιουργήσει τα απαραίτητα αντισώματα, αν και ίσως βοηθήσει στην ήπια αντιμετώπισή του στο τωρινό διάστημα», είχε γράψει.

  Βιογραφικά στοιχεία

  Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1947 και σπούδασε Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο Warwick της Βρετανίας λαμβάνοντας Μ.Α. στις Εργασιακές Σχέσεις και στο London School of Economics λαμβάνοντας διδακτορικό δίπλωμα στην Οικονομική της Εργασίας.

  Η πολιτική του πορεία

  Κατά τη διάρκεια της δικτατορίας συμμετείχε στην αντιστασιακή οργάνωση ΔΕΑ και στο ΠΑΚ Αγγλίας ενώ μετά την πτώση της Χούντας συμμετείχε στην ίδρυση του ΠΑΣΟΚ. Το 1981 συμμετείχε στη συγγραφή του κυβερνητικού προγράμματος του ΠΑΣΟΚ για τα κοινωνικά θέματα ενώ τον ίδιο χρόνο διορίστηκε πρόεδρος του ΟΑΕΔ, θέση στην οποία παρέμεινε μέχρι το 1985, οπότε και διορίστηκε διοικητής του Ι.Κ.Α.. Το 1987 εξελέγη μέλος του εκτελεστικού γραφείου του ΠΑΣΟΚ, διατηρώντας παράλληλα την ιδιότητά του ως μέλους της κεντρικής επιτροπής του κόμματος. Έχει δύο παιδιά από τον πρώτο του γάμο με την Σοφία Παπανδρέου, κόρη του πρώην πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου, με την οποία χώρισε το 2000. Αργότερα νυμφεύθηκε με τη Γεωργία Τσέτσου, με την οποία απέκτησε μία κόρη.

  Βουλευτικές εκλογές

  Από το 1989 έως το 2000 κατήλθε ως υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στην Εκλογική περιφέρεια Β΄ Αθηνών συνολικά σε 6 διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις. Εξελέγη τις τρεις πρώτες φορές (9ος τον Ιούνιο του 1989, 12ος τον Νοέμβριο του 1989 και 9ος το 1990), ενώ απέτυχε να εκλεγεί στις Εκλογές του 1993 (17η θέση και πρώτος επιλαχών). Το 1996 επανεξελέγη (5η θέση), ενώ την τελευταία φορά που κατήλθε ως υποψήφιος, το 2000, απέτυχε να εκλεγεί (19ος και ξανά πρώτος επιλαχών), όμως μερικούς μήνες αργότερα εισήλθε στο Κοινοβούλιο αντικαθιστώντας τη Μιλένα Αποστολάκη η οποία έχασε την έδρα της από το Εκλογοδικείο λόγω κωλύματος εκλογιμότητας.Το 2004 τέθηκε εκτός των υποψηφίων βουλευτών του κόμματος μαζί με άλλους οκτώ βουλευτές με αφορμή την υπογραφή συγκεκριμένης τροπολογίας σχετικά με το Πόρτο Καρράς.\\

  Μετά το ΠΑΣΟΚ

  Την 1η Μαΐου 2013 ίδρυσε πολιτικό κόμμα, με όνομα «Δραχμή, Ελληνική Δημοκρατική Κίνηση Πέντε Αστέρων» – στα πρότυπα του Κινήματος Πέντε Αστέρων του Ιταλού Μπέπε Γκρίλο. Κεντρικός στόχος του νέου κόμματος είναι η επιστροφή της Ελλάδας στη δραχμή μέσω δημοψηφίσματος. Οι πέντε βασικές θέσεις του κόμματος σύμφωνα με την ιστοσελίδα του είναι η ανατροπή του Μνημονίου, η επιστροφή στη δραχμή, η αυτοδύναμη ανάπτυξη, η εθνική αξιοπρέπεια, και η κοινωνική δικαιοσύνη.[4] Σύμφωνα με το οικονομικό και πολιτικό του πρόγραμμα[5] που στηρίζεται σε τεκμηριωμένες μελέτες που όμως δε διευκρινίζεται το πού και από ποιούς εκπονήθηκαν, ούτε το πώς, πού, πότε και από ποιούς τεκμηριώθηκαν, το σχέδιό του είναι το εξής: Υποτίμηση κατά 50% του εθνικού νομίσματος και κατόπιν επιθετική διολίσθηση ώστε να καταστούν τα εγχώρια προϊόντα ανταγωνιστικότερα και ταυτόχρονα λήψη μέτρων ώστε να αποφευχτεί η καταβαράρθρωση της αγοραστικής δύναμης των ήδη χαμηλών εισοδημάτων από την εκτίναξη του πληθωρισμού που επιφέρουν τέτοια εγχειρήματα. Το κόμμα συμμετείχε για πρώτη φορά στις Ευρωεκλογές του 2014 όπου και συγκέντρωσε 8.792 ψήφους (ποσοστό 0,15%).

  Με την Ελληνική Λύση

  Το 2019 Θεόδωρος Κατσανέβας έγινε μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, αλλά και της Οικονομικής Επιτροπής του κόμματος της Ελληνικής Λύσης. Λίγο μετά τις Ευρωεκλογές του ίδιου έτους ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του στη Β’ Αθήνας και τον Βόρειο Τομέα, η οποία όμως μετά από μερικές μέρες ακυρώθηκε από τον Κυριάκο Βελόπουλο, ενώ ο ίδιος ο Κατσανέβας αρνήθηκε με δήλωση την υποψηφιότητα του με την Ελληνική Λύση.

  Άλλες δραστηριότητες

  Κατά καιρούς έχει αρθρογραφήσει σε αρκετά περιοδικά μεταξύ των οποίων το Αντί, ο Οικονομικός Ταχυδρόμος κ.α. και είναι συνεκδότης του επιστημονικού περιοδικού Επιθεώρηση Εργασιακών Σχέσεων. Έχει συμμετάσχει σε οργανώσεις και συνδέσμους, σε μερικούς από τους οποίους έχει διατελέσει και πρόεδρος όπως στον σύνδεσμο Ελληνο-Αρμενικής Φιλίας, στην Επιστημονική Εταιρεία Εργασιακών Σχέσεων, στην Ελληνική Εταιρεία Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού (ΕΛ.Ε.ΣΥ.Π., της οποίας και εκλέχτηκε πρόεδρος το 2008) κ.ά. Ασχολείται ιδιαίτερα με τον τομέα του επαγγελματικού προσανατολισμού, για τον οποίο έχει δημιουργήσει αυτοματοποιημένα τεστ, που χορηγούνται από δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες. Είναι καθηγητής του Πανεπιστημίου Πειραιώς στην οικονομική της εργασίας. Επίσης, έχει συγγράψει πλήθος επιστημονικών βιβλίων και μία ποιητική συλλογή.

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  42 Σχόλια

  1. Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΤΣΑΝΕΒΑΣ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ Ο ΧΟΥΝΤΟΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΟΥΝΤΟΝΟΥΔΟΥΛΗΔΕΣ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΧΟΥΝΤΑ ΝΔ ΑΕ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕ ΕΜΒΟΛΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΜΕ ΣΕΛΦ ΤΕΣΤ, ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ, ΜΕ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ, ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΜΕ ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ!!!!
   ΑΥΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ Ο ΧΟΥΝΤΟΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΟΥΝΤΟΝΟΥΔΟΥΛΗΔΕΣ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΝΔ ΑΕ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!!

  2. Τό παραμύθι πού μάς πουλάνε ότι εάν έχεις εμβολιασθει καί νοσησεις είναι σίγουρο ότι θά τήν περάσεις πιό ήπια πού κολλάει ;

  3. Όλοι οι κάτωθι …μην αγχώνεστε…μια μέρα ολοι θα πεθάνετε…

  4. Πάει και ο γαμπρός…. Ενας λιγότερος από την καταραμένη γενιά του πολυτεχνείου…. Ο Θεός ας τον συγχωρεση…

  5. Αμπαλοι τα τρόφιμα το νερό …μπορείς να τα αναλύσεις και να δεις τι γινεται,τα εμβόλια δε μπορείς ,άλλη μια σύμπτωση θανάτου μετά το εμβολιο ,τυχαίο μεμονωμένο γεγονός χαχαχα

  6. Προκαλούσαν προβλήματα δηλ. στο site του. Ανέφερα “έριξαν”. Παρόμοιο

  7. ρε δεν πατε να πεθανετε ολοι οι πολιτικοι μπας και σωθουμε;;;;;πεθανετε εσεις να κανουμε παρτυ εμεις. λαμογια του κερατα. σιγα μη στεναχωρεθουμε κιολας. ξερετε ποσοι δικοι μας ανθρωποι πεθαναν;;;;σας ενοιαξε εσας;;;;; ε λοιπον ουτε κι εμας. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΣ ΑΚΟΥΛΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΤΗς ΒΟΥΛΗς.

  8. Κτηνίατρε, εγώ δε λέω ότι θέλουν να μας φάνε… η ατζέντα του αποπληθυσμού άλλωστε
   προχωράει εδώ και δεκαετίες… βέβαια αν τα εμβόλια στείλουν και μερικούς
   δεν θα τους χαλάσει καθολου. Ομως για άλλο λόγο έχουν φαγωθει να κάνουμε τα εμβόλια
   και σίγουρα οχι για την υγεια μας.

  9. Ναι τα εμβολια περιμενουν να κανουμε αμα θελουν να μας φανε. Λες και δε μπορουνε μεσω των τροφιμων του νερου και του αερα να μας ξεκανουν.. Εεε ρε κολλημενοι…

   1. Βρε άτιμε αν γινόταν αυτό και ο Μπούρας θα πέθαινε και ο Ρότσιλντ διότι και αυτοί σαν εμάς αναπνέουν και πίνουν ντεπον. Ακατοικητο

    1. Ψεκαστε σκουπιστε εχουν καταντησει καποιοι… πάλι καλα που η ιδια η καθημερινοτητα θα σας αναγκασει εμμεσα να κανετε το εμβολιο μπας και σωσετε την υγεια σας και των γυρω σας. Ελεος με τις συνομοσιες. Αν σας ελεγαν ποσοι παθαινουν καθημερινα αλλεργιες η καταληγουν απο το Depon παγκοσμιως δεν θα το ξανα πινατε.

     1. Πεστα μεγάλε μας έχουν ζαλησει με τους ανεμόμυλους .

     2. “Κτηνιατρε” δε μιλάς σε ζώα, αλλά σε ανθρώπους. Τίποτα δε θα μας υποχρεώσει να κάνουμε το εμβόλιο ούτε αμεσα, ούτε έμμεσα. Το έχουμε καταλάβει ότι έχουν σκυλιασει να κάνουμε το εμβόλιο αλλά μη τα βαζουν με το πεισμα του Έλληνα γιατί δε θα βγουν κερδισμένοι.

   2. Αψέκαστε σούπερ επιστήμονα, τα τρόφιμα, το νερό, και ο αέρας, θα επηρεάσουν και τους ίδιους. Τα εμβόλια τα κάνουν μόνο στα πρόβατα.

   3. Δεν ακούς τι λένε. Ο ίδιος ο Bill Gates έχει πει σε ομιλία του το 2010 Innovating to Zero! «Αν κάνουμε πολλή καλή δουλειά με τα εμβόλια ο παγκόσμιος πληθυσμός θα μειωθεί κατά 10-15%». Και μάντεψε ποιος χρηματοδοτεί τον ΠΟΥ και τα εμβόλια. Ο Bill Gates. Συνωμοσιολογία; Αντιθέτως είναι η πραγματικότητα που δεν σου λένε ότι υπάρχει.

  10. Μπόλιασε τον εαυτό του και πάρτον κάτω. Επιλογές είναι αυτές τι να κάνουμε! Ο θεός να τον συγχωρέσει.

  11. Κρίμα. Έφυγε και ο Κατσανέβας. Σ’ αυτά τα χρόνια, της πρωτόγνωρης κατάστασης. Κρίμα. Μήπως δεν έπρεπε να κάνει το εμβόλιο; Ιδού η απορία.
   Είχαν ρίξει και το site του το odos drachmis πριν ενάμισι, δυο χρόνια.

  12. Nαι, δεν έπλυνε τα χέρια του και κόλλησε! Τι λέτε μωρέ και σας είχα για σοβαρούς- παρενέργειες του εμβολίου εμφάνισε- το ίδιο στέλεχος του ιού σου ρίχνουν, για να κάνεις αντισώματα. αυτό δεν μας λένε τόσο καιρό? Εάν δεν κάνεις αντισώματα- κάνεις παρενέργειες- περίπου το υπονόησε και ο ίδιος ο μακαρίτης ! Κάνω λάθος?

  13. Ας είναι ελαφρύ το χώμα για τον Θεόδωρο Κατσανέβα.
   Αυτόν τον θσνατο πρόσφεραν ο χουντοκούλης και η κουστωδία του χούντα ΝΔ ΑΕ με τα εμβόλια θανάτου και τα σελφ τεστ και όλες οι παπαριές που έκαναν με τα λοκντάουν και τον κακό διαχειρισμό της πανδημίας και έστειλαν τον Θεόδωρο Κατσανέβα στην άλλη ζωή!!!

  14. Καλό ταξίδι σύντροφε, υπηρξες ανιδιοτελής στο κίνημα με γνώσεις και στάθηκες αξιοπρεπής όλα τα χρόνια του πολιτικού σου βίου.

   1. Ναι για αυτό και έζησε όλη του την ζωή μέσα στην ΧΛΙΔΑ. Από τον μισθό του καθηγητή. Ρε ουστ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ.

   2. Ρε αντε μου στο διαολο με τον κλεφτη ταμια του Πασοκ που μου τον εκανες κ αγιο τον λωποδυτη

  15. Το να κόλλησε τον κοροδοϊό από το μπόλι γιατί δεν μπαίνει στην εξίσωση κύριοι και κυρίες “ειδικοί”; Χαλάει τη μανέστρα; Ποντίκια δε γινόμαστε. Αρκούν τα πρόβατα του δημοκρατικού τόξου. Ο Θεός να τον συγχωρέσει και συλληπητήρια στους συγγενείς.

  16. Το θέμα είναι ότι ώσπου να κάνει το εμβόλιο δεν είχε κανένα πρόβλημα με τον ιό. Στην Ελλάδα τα κρούσματα έχουν αυξηθεί κατά πολύ από τότε που άρχισαν τα εμβόλια.

  17. ANEΓΚΕΦΑΛΟΙ ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΑΤΕΝΤΑ.
   ΤΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ, ΤΩΡΑ ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ.

    1. Καλο κανει το γελιο στις μερες μας μην εισαι κακοπροαιρετος ρε συ.
     Το κλεισες το ραντεβου σου να πας να πεις τα χαιρετισματα στον Κατσανεβα και την Κaτσελη που ερχεται?

  18. αιωνια του η μνημη! ανθρωπος με τη κυριολεξια της λεξηςΤον ειχα γνωρισει στο νοσοκομειο ¨ΑΓΙΑ ΟΛΓΑ¨ οπου ειχε βαρεια αρρωστη τη μητερα του και εγω τον πατερα μου.καλοκαρδος και ταπεινος!!

  19. Η πρώτη δόση της pfizer πρέπει να είναι εξασθενημένη,από ότι βλέπω στον περιγυρό μού σε ανθρώπους που έκαναν το συγκεκριμένο εμβόλιο,όλοι τούς στήν δεύτερη δόση είχαν πυρετό και ατονία.

  20. μηπως κολλησε κορονοιο απο το εμβολιο; εγω ειχα κανει παλιοτερα εμβολιο για τη γριπη και περασα μια ωραιοτατη γριπη. εννοειται οτι δεν ξανακανα, ουτε προκειται να ξανακανω τετοιου ειδους εμβολια.

  21. Ήταν να πεθάνει,
   το εμβόλιο ίσως να ευθύνεται ένα 30% στο θάνατο,όχι παραπάνω.

  22. ΩΧ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΜΕ ΤΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΦΑΙΖΕΡ

  23. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.. Rip

  24. χαζος ηταν το κανονικο εκανε ?????????????? οι αλλοι πιο πονιροι κανανε το τζουφιο

  25. Η πουτανα η τυχη τι ειναι. 1+ χρονο να μην κολλας τον ιο και μολις κανεις το εμβολιο να κολλας και bye.

  26. 74 ετών και υπεύθυνος επαγγελματικού προσανατολισμού. ΣΑΠΙΖΟΥΝ στις καρέκλες όλα τα κομματόσκυλα της Ελλάδας και δεν αφήνουν τα νέα μυαλά να πάνε μπροστά. Εύγε…

   1. Ο άνθρωπος ήταν καθηγητής Πανεπιστημίου καί συγγραφέας, λές νά μήν ήταν άξιος γι’ αυτήν τήν θέση;;

  Comments are closed.