ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΛΕΜΑΪΝΤΑΝΟΥΣ! “ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ mRNA – 10 ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΘΡΟΜΒΩΣΗ ΟΙ…”

    Κοινοποίηση:
    FILE PHOTO: A woman holds a small bottle labelled with a "Coronavirus COVID-19 Vaccine" sticker and a medical syringe in this illustration taken  October 30, 2020. REUTERS/Dado Ruvic

    Ο Καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας, μίλησε σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό της Θεσσαλίας.

    Προειδοποιεί, για άλλη μια φορά, για τις πιθανές ανεπιθύμητες παρενέργειες που θα παρουσιάσουν τα εμβόλια τεχνολογίας mRNA κατά του κορωνοϊού.

    Συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής:«Περιμένουμε αυτές τις ανεπιθύμητες (παρενέργειες) από τα εμβόλια, δεν είναι κάτι το εξωφρενικό. Ούτως ή άλλως είναι γνωστός πια και ο μηχανισμός με τον οποίον δίνουν τις ανεπιθύμητες (παρενέργειες) λόγω της ΑΚΙΔΑΣ που μέχρι πριν μερικούς μήνες δεν γνωρίζαμε ότι είναι βλαπτική.

    Μπορεί αυτό να συμβεί σε ΟΛΑ τα εμβόλια mRNA που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή και τα 4, αυτά που είναι ιικού φορέα φαίνεται πως εκδηλώνουν σε πιο βραχύ χρόνο, πιο άμεσα τις ανεπιθύμητες, αλλά και τα υπόλοιπα δηλαδή της Pfizer και της Moderna έχουν τη δυνατότητα να τις αναπτύσσουν μακροπρόθεσμα, οπότε τις περιμένουμε.

    Θα επαναλάβω εδώ αυτό που λέω τόσο καιρό ότι τα εμβόλια αυτά, ακριβώς επειδή είναι πολύ καινούργια και δεν έχουμε κλινικές μελέτες που να εξασφαλίζουν και την ασφάλεια και την δραστικότητα, θα έπρεπε να τους συμπεριφερθούμε όπως σε όλα τα καινούργια φάρμακα δίνοντάς τα στους πληθυσμούς που τους επηρεάζει βαρύτερα ο κορωνοϊός».

    Τονίζει ότι:«Ανοσία της αγέλης ΔΕΝ μπορεί να επιτευχθεί».

    Συνεχίζοντας λέει ότι:«Στο δε Ισραήλ έχουμε και άλλων τύπων επιδημίες ξαφνικά, ιών που δεν είχαν εμφανιστεί καλοκαίρι άλλες χρονιές. Αυτό είναι ανησυχητικό γιατί δεν ξέρουμε πως πυροδοτεί άλλα πράγματα γιατί είναι άγνωστα εμβόλια».

    «Πρέπει όμως νά κάνουμε και μια εκτίμηση με τον άλλο πληθυσμό τους υγιείς. Σε αυτούς λοιπόν, έχουμε 7πλάσια έως και 10πλάσια πιθανότητα θρόμβωσης».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. ΜΑΝΤΗΣ ΕΓΙΝΕ Ο Κ.ΚΟΥΒΕΛΑΣ??ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ..

    2. Οτι ο δημιουργος της mrna τεχνολογιας συμφωνει απολυτα με το κουβελα και θεωρει οτι δεν ειναι ασφαλη τα εμβολια , ολα τα αλλα ειναι απλα λογια

    3. Όλο παπαριές λέει ο Κούβελας. Πως γνωρίζει για παρενέργειες που θα εμφανιστούν με την πάροδο των ετών αφού δεν έχουν περάσει ακόμη τα έτη; χαχαχαχα Εάν είναι να πάθεις μία θρόμβωση θα την πάθεις μέσα στο διάστημα το οποίο είναι ενεργό το εμβόλιο. Όπως έχει αποδειχθεί δεν κρατάει η ενέργεια του πάνω από 6 με 8 μήνες το πολύ. Ακόμη και μετά από 4 μήνες τα αντισώματα σχεδόν εξαλείφονται που σημαίνει πως το εμβόλιο δεν δημιουργεί αυτή την πρωτεΐνη της ακίδας πλέον. Μη κάθεστε και ακούτε τον κάθε μέντιουμ ιατρουδάκο…

      1. Kαλωςτηνα την τρολαρα του Κουλη,καλυτερα να γλυφεις αγγουρακια κρητικα παρα να μιλας αγουρινα.

    4. Το οτι ειναι καθηγητης φαρμακολογιας δεν σημαινει οτι τα ξερει ολα… τα mRNA εμβολια ηταν δοκιμασμενα πριν την πανδημια του covid-19 θα εβγαιναν για τον sars αλλα επειδη δεν ηταν τοσο μεταδοτικος το αφησαν στη ακρη! και μετα τα προσαρμοσονε για τον covid-19…αυτο που λεγετε οτι μεσα σε ενα χρονο εφτιαξαν τα εμβολια δεν ειναι σωστο.

    Comments are closed.