ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ Η “ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ”! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ – Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΝΤΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟ “ΑΠΟΚΟΥΜΠΙ” ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

    Κοινοποίηση:
    574658_259741557454794_1723711826_n

    “Αποκούμπι” για δικαιολογίες η κλιματική αλλαγή, χαρακτηρίζει ο γνωστός μετεωρολόγος και πρώην διευθυντής της ΕΜΥ, Νίκος Καντερές τις αιτιάσεις της Κυβέρνησης για τη νέα μεγάλη καταστροφή που βίωσε η χώρα 2 μήνες μετά τις φονικές πυρκαγιές.

    Σε συνέντευξή του σε επαρχιακή εφημερίδα, είναι ο πρώτος μετεωρολόγος που λέει ή προσποιείται ότι λέει την αλήθεια διότι οι βρωμιάρηδες κρύφτηκαν πάλι πίσω από το άλλοθι της λεγόμενης κλιματικής αλλαγής για να διαλύσουν τον τόπο λόγω δόλου και ανικανότητος. Πρώτα οι πυρκαγιές, τώρα οι πλημμύρες. Η επαναλαμβανόμενη ανικανότητα, είναι δόλος για ένα μάτσο σκουπίδια.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    3 Σχόλια

    1. Εδω ειναι χωρα του ψεματος και της πονηριας.Ολα αυτα για το χρημα.Ο διαβολος εχει πολλους οπαδους και αυτοι οι οπαδοι του φαινονται πολυ καλα ποιοι ειναι.Αυτοι που δεν τους βλεπουν και δεν τους αντιλαμβανονται ειναι οι κοιμισμενοι στραβοι ,οι ανεγκεφαλοι και τα πληρωμενα κατακαθια .Γεμισε η Ελλαδα απο αυτα τα αποβρασματα του διαβολου.Δεν θα τους περασει γιατι ο Θεος ειναι ενας και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ!

    2. Σαν τελευταίο θέλω να πω ότι τα προσωπα για μένα είναι αμελητέα. Κάποια πρόσωπα έρχονται να εκτελέσουν παγκόσμιες εντολές. Ξέρετε τι πιστεύω μη τα ξαναλέμε.
      Θα γράψω αυτό και θέλω να το θυμάστε.
      ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ.
      Όχι μόνο από τη πανδημία αλλά και από το καιρό που αντιδρά σ’ αυτές τις «καλοκαιρινες παρεμβασεις».
      Θα έχουμε πολλές καταστροφές.
      Οι καύσωνες θα αρχίσουν νωρίς με αντιδραστικές συνέπειες που θα αυξάνονται λογαριθμικά συν τω χρόνω.
      Ο Στυλιανίδης ακόμα δεν άρχισε.
      Ο Χαρδαλιάς θα ωχριά μπροστά του.

    3. Το καλοκαίρι ο βασιλακόπουλος μίλησε για κλιμστική αλλαγή για τις φωτιές. Δεν άκουσε φαίνεται ότι αφγανοί βάλανε τη φωτιά στο πεδίο του άρεως και οι περισσότερες πυρκαγιές ήταν εμπρησμοί. Πάντως, τα βοθροκάναλα με 40.000.000 ευρώ που πήρανε ανακαλύψανε και κλιματική αλλαγή. Φαντάζομαι στην αγγλία που βρέχει όλη μέρα από προηγούμενους αιώνες, η κλιματική αλλαγή έχει έρθει παλιότερα! Αλλά εκεί δεν πλημμυρίζουν οι δρόμοι ούτε σήμερα. Ούτε κολλάνε κορονοιό γιατί βλέπω όλα τα γήπεδα γεμάτα με 50.000 κόσμο χωρίς μάσκες. Βρε τι γίνετσι στο ελλάντα, μόνο εδώ έχει κλιματική αλλαγή, κορονοιό, άρχων οφικιάλιο και κλείσιμο εκκλησιών…

    Comments are closed.