ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΔΕΣΜΙΟΣ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ Ο ΦΡΕΝΤΥ ΜΠΕΛΕΡΗΣ – ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΙΡΑΝΩΝ

    Κοινοποίηση:
    beleris

    Τη συνέχιση της προφυλάκισης του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας Φρέντυ Μπελέρη, αποφάσισε σήμερα το μεσημέρι το εφετείο του ειδικού δικαστηρίου Τιράνων. Το ίδιο δικαστήριο αποφάσισε την αποφυλάκιση του συνεργάτη του Μπελέρη, Παντελή Κοκαβέση, ο οποίος κρατείται για την ίδια υπόθεση.

    Το δικαστήριο έθεσε ως όρο για τον Κοκαβέση την παρουσία του σε τακτικά διαστήματα στις αστυνομικές αρχές.

    Να θυμίσουμε ότι ο Φρέντυ Μπελέρης τις προηγούμενες ημέρες αντιμετώπισε προβλήματα με την καρδιά του και μεταφέρθηκε στο ιατρείο των φυλακών!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Ξέρουμε αν δωροδοκούσε ψηφοφόρους;η Αλβανία ότι κ να είναι έχει δικαιοσύνη.θα αποδειχτεί στο δικαστήριο τι έγινε.

    2. Όταν είδα τα αδέλφια μας, που πανηγύρισαν για την εκλογή του, και τραγουδούσαν τον Εθνικό
      μας Ύμνο, έκλαψα με λυγμούς. Είναι ελληνικές ψυχές, με βαθειά εθνική συνείδηση. Η κυβέρνηση οφείλει να μην το ξεχνάει, και να τους στηρίζει, στον δίκαιο αγώνα τους . Ο Μπελέρης, έπρεπε να είχε ήδη αποφυλακιστεί. Η ελληνική κυβέρνηση τί κάνει; Το διπλωματικό Σώμα; Μόνο παχυλούς μισθούς;

    3. Για διώξτε καμία 20οοο Αλβανα από την Ελλάδα, να δούμε αν θα ύπαρξη αποτέλεσμα.

      1. ΤΙ να διωξουν μωρε?Εδω παρακλανε να μην φυγουν και αυτοι που ειναι εδω,Διαβαζα ενα αρθρο για τους παραγωγους στην βορεια Ελλαδα που κλαινε με μαυρο δακρυν επειδη πολλοι αλβανοι στην διαρκεια του κορονοιου εφυγαν για βορεια ευρωπη και τωρα τους εμειναν οι ελιες και τα ροδακινα να σαπιζουν στα δεντρα, οι αφροσιατες λιαζονται..στις μεγαλες πολεις,ποιος δουλευει τοσα χρονια νομιζατε στην επαρχια??

    4. Αν ήταν κάνας μετανάστης θα είχε βγάλει ανακοίνωση ή ΠτΔ, όλα τα κόμματα και θα γινόταν συλλαλητήριο στην Αθήνα. Τώρα? Εαν δεν αποφυλακίστει ο Φρεντι κανένας βορειοηπειρωτης ΝΔ.

    5. ΕΧΩ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΔΕΛΦΗ, ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ

    6. αν πάθει κάτι ο φρέντυς, κάθαρμα μιζοτάκη, κανένας αλβανός δεν πρόκειται να ξαναψηφίσει συμμορίαΝΔ

    Comments are closed.