“ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑΣΕ” ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ Ο ΕΛΛΗΝΟ-ΕΒΡΑΙΟΣ ΤΗΣ PFIZER ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΔΕΝ… ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΣΠΕΙΡΑΝ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΟΥΝ ΟΙ “ΦΑΡΜΑΚΟΤΡΙΦΤΕΣ” – ΞΑΝΑΖΟΥΜΕ ΕΠΟΧΗ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ

    Κοινοποίηση:
    φφ

    Ποια ήταν η πρώτη δουλειά του Ελληνοεβραίου της Pfizer Άλμπερτ Μπουρλά μόλις ανακοίνωσε το… εμβόλιο κατά του κορονοϊού;

    Μα φυσικά να τσεπώσει το μερτικό του…

    Εξαργύρωσε το 62% των μετοχών του στην εταιρεία. Με βάση την τιμή της μετοχής, παντελόνιασε 5,6 εκατ. δολάρια. Και έχει και πολλές ακόμα μετοχές.

    Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ σήμερα αποκαλύπτει τις δύο περιπτώσεις εμβολίων που στο παρελθόν εμφανίστηκαν ως σωτήρια αλλά ήταν τελικά μία μεγάλη απάτη.

    Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Πέμπτης:

    exofillo12-11

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. Αν η αναγγελία του 90% αποδειχτεί μούφα, ή αποδειχτεί μισή αλήθεια, δηλαδή ότι δεν είναι τόσο αποτελεσματικό στους ηλικιωμένους που το χρειάζονται και περισσότερο θα τον ξετινάξει η επιτροπή κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ. Μέχρι και φυλακή.

    2. Κούλα μ’ ακούς; Πολύ κωλόπαιδο ο Κυριάκος

    3. Μας έχουν στην πίπα τα εβραιόπουλα από την εποχή μπενί ζελόμ.Του μεγάλου εθνάρχη που πρότεινε για νόμπελ ειρήνης των σφαγέα των ποντίων και εκλεγόταν στην εβραιομάνα θεσσαλονίκη.
      Όποιος ραγιάς έχει αμφιβολίες ας αποδείξει το αντίθετο.

    4. Άκουσα τον πεθερό του που βγήκε στα κανάλια και είπε ότι ο γαμπρός του βρήκε το εμβόλιο!!!
      Ο κύριος κτηνίατρος είναι και ανέβηκε στην ιεραρχία λόγω εβραϊκής καταγωγής και όχι μόνο..
      Τα πάει πάντως πολύ καλά με τα «ζώα»….

    5. Ο εν δυναμει “σαββιδης” των οβριοσκωληκων… και το όνειρο των απανταχου γαβραρηδων… για οβριό μεγαλομέτοχο!
      Χοχοχο

    6. Ρε μη γράφετε μπούρδες…ο τύπος ΕΧΑΣΕ πουλώντας τις μετοχές (ήταν υποχρεωμένος να το κάνει)…είναι βέβαιο πως η μετοχή θα ανεβαίνει ραγδαία τουλάχιστον για το προσεχές μεγάλο διάστημα

    7. “”ΞΑΝΑΖΟΥΜΕ ΕΠΟΧΗ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ”” αρα τιποτα δεν παει καλα στην ελλαδα….αντε και του χρονου με τους ιδιους πολιτικους……. σας αγαπανε…….

    8. Ισχυει οτι δεν ,πληρωνουν φορους στην Ελλαδα αλλα στο Ισραηλ;
      Καποιο επισημο εγγραφο ομως

      1. στο downundεr land Ισχυει οτι δεν πληρωνουν φορους στο downundεr land αλλα στο Ισραηλ. συναδελφος απο ουκρανια αλλα εβραια πληρωνει στο Ισραηλ και τα λευτα της εκει τα εχει…….

      2. Κανεναν φορο στο Ισραηλ δεν πληρωνουν ,εδω πληρωνουν σε αντιθεση με κατι ελληαραδες που κλεβουν το κρατος και δεν πληρωνουν.

      3. Νομικο προσωπο δημοσιου δικαιου = κρατος εν κρατει…

    Comments are closed.