ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ! Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ – ΚΗΡΥΞΑΝ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ

  Κοινοποίηση:
  worlds-largest-non-nuclear-bomb

  Μιλώντας στον ΟΗΕ, ο Ιμράν Χαν, πρωθυπουργός του Πακιστάν, απείλησε την Ινδία με πυρηνικό πόλεμο.

  Aπό το βήμα του ΟΗΕ, ο Ιμραν προειδοποίησε ότι η Ινδία ετοιμάζει «λουτρό αίματος» στο Κασμίρ. Ανέφερε πως «η Ινδία έχει στείλει 900.000 στρατιώτες στην περιοχή και αν ξεκινήσει συμβατικός πόλεμος μεταξύ των χωρών μας, μπορεί να συμβούν τα πάντα». «Όταν θα αρθεί η απαγόρευση της κυκλοφορίας, θα γίνει λουτρό αίματος», προειδοποίησε ο Χαν.

  Στο Κασμίρ έχουν επιβληθεί αυστηροί περιορισμοί στην κυκλοφορία των πολιτών ενώ υπάρχει μπλακ-άουτ στις επικοινωνίες, αφότου η κυβέρνηση του Ινδού πρωθυπουργού Ναρέντρα Μόντι ανέστειλε, στις αρχές Αυγούστου, το ειδικό καθεστώς του Κασμίρ. Πολλοί άνθρωποι έχουν συλληφθεί ή έχουν τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό τις τελευταίες εβδομάδες.

  Και συνέχισε ο Πακιστανός: «Υπάρχουν 900.000 στρατιώτες επί τόπου. Δεν πήγαν εκεί, για να επικαλεστώ τον Ναρέντρα Μόντι, για την ευημερία του Κασμίρ. Τι θα κάνουν αυτοί οι 900.000 στρατιώτες; Θα γίνει λουτρό αίματος».

  Ο Ιμράν εξέφρασε τις ανησυχίες του, λέγοντας πως φοβάται ότι θα υπάρξουν νέες συγκρούσεις μεταξύ των δυο χωρών και αυτές οι συγκρούσεις αμφιβάλλει αν θα σταματήσουν.

  «Αν ξεκινήσει συμβατικός πόλεμος μεταξύ των χωρών μας, μπορεί να συμβούν τα πάντα», υπογράμμισε, λέγοντας πως το Πακιστάν, μια χώρα «επτά φορές μικρότερη από τον γείτονά της», θα έχει μπροστά της μια δύσκολη απόφαση: είτε να παραδοθεί, είτε να αγωνιστεί για την ελευθερία μέχρις εσχάτων».

  «Τι θα κάνουμε; Εγώ θέτω αυτά τα ερωτήματα. Θα πολεμήσουμε και όταν μια πυρηνική χώρα μάχεται μέχρις εσχάτων, αυτό μπορεί να έχει συνέπειες και πέραν των συνόρων της, προειδοποίησε .

  «Μπορεί να έχει επιπτώσεις για όλον τον κόσμο και για αυτό σας το επαναλαμβάνω, για αυτό ήρθα να σας προειδοποιήσω, όχι για να εξαπολύσω απειλές», κατέληξε.

  Είμαστε στα πρόθυρα μιας πυρηνικής σύγκρουσης Πακιστάν-Ινδίας;

  Οψόμεθα

  Δείτε παρακάτω μια στρατιωτική σύγκριση μεταξύ των δυο πυρηνικών δυνάμεων:

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  11 Σχόλια

  1. Τι επιτέλους ρε παπάρια εδώ μέσα;;;!!! Αντιλαμβάνεστε καθόλου τι εστί ”
   πυρηνικος πόλεμος”;;; Οι συνέπειες από έναν τέτοιο πόλεμο είναι ολέθριες ..κ φυσικά επηρεάζουν ολόκληρη την ανθρωπότητα αν όχι άμεσα , εμεσα! Πόσα βλήματα μπαίνουν εδώ ; Χριστέ μου.
   Ποση μαλακια ακόμη .

  2. Δεν έχουν θέμα όλοι αυτοί κανουν 20 παιδιά ο καθένας!!!Οπότε μακάρι καλό στον πλανήτη θα κάνουν!!!

  3. Βρωμερά σκουπίδια Πακιστανοί που τους καλύπτουν τα άλλα βρωμερά σκουπίδια οι Κινέζοι. Το σιχαμερό έθνος των Κινέζων ήθελε ανέκαθεν να επιτεθεί και να καταλάβει εδάφη που ανήκουν στην Ινδία.!

   Οι Ινδοί από την φύση τους φιλήσυχοι και χαμηλών τόνων άνθρωποι που δεν επιδιώκουν να καταλάβουν καμίας χώρας τα εδάφη, μιας και η δική τους είναι τόσο μεγάλη σε έκταση που σε πολλά μέρη της δεν κατοικείται.

   Η προπαγάνδα της αδελφότητας πάει σύννεφο και όλα τα πρόβατα συντρέχουν το αφεντικό τους. Να θυμάστε μόνο, αγαπητοί νεοελληναράδες, ότι στα Ινδικά σχολεία διδάσκεται η Ελληνική ιστορία και μυθολογία. Αποκαλούν τον Αλέξανδρο μέγα βασιλιά και Θεό τους.

   Μας ρωτούν συνεχώς με απορία πως είναι δυνατόν να πουληθεί η καταγεγραμμένη ιστορία χιλιάδων ετών. Και τους απαντάμε, κάντε ένα ταξίδι στο Ελλαδιστάν και θα σας λυθούν όλες οι απορίες……..!!!!!

   Και προπαντός, μην ξεχάσετε να μοιράσετε και το Αιγαίο με τα αδέλφια σας τους τουρκόσπορους, που δεν είναι σίγουροι εάν βγήκαν από μουνί ή κολοτρυπίδα, όταν γεννήθηκαν…

   Εσείς όλοι εκεί στο Μακελειό, αφ᾽ όσον αυτοπροσδιορίζεστε πατριώτες, γιατί άραγε δεν γράφετε αυτά που περιγράφουμε εμείς, αφού ξέρετε πολύ καλά ότι είναι αλήθεια: Ποιοί ευθύνονται για την κατάντια της πατρίδας: Οι πολιτικοί απατεώνες: Και εάν ναι, ποιός άραγε τους ψηφίζει..: ε…::::

   Η κατάντια και η ξεφτύλα δεν έχει τελειωμό. Παρακολουθήστε φούλ παρελάσεις των απανταχού ανώμαλων που σας έχουν πείσει ότι εσείς είστε οι ανάμαλοι και αυτοί οι φυσιολογικοί. Τους κυνήγησε κανείς: Μπααα και ούτε πρόκειτε. Shit for brains. Αντε συνεχίστε τα μπανάκια και πέρα βρέχει.. Και ξέρετε εσείς, όποιος αναφέρετε στην πατρίδα κολήστε του την επιγραφή του φασίστα. Τους <> όμως θα φωνάξετε να πολεμήσουν εάν σας επιτεθεί ο τουρκόσπορος με το ασκέρι του. Εσείς θα είστε σε κάποια παραλία ή στα μπουζούκια ή θα κάνετε τον υπηρέτη των λαθροσκουπιδιών που οι πολιτικοί σας απατεώνες κουβάλησαν για να ευχαριστήσουν τα αφεντικά τους!!!!!!!!

   Δημοσιεύσεις ή όχι τα σχόλιά μου δεν αλλάζει τίποτε. Μου φτάνει που τα διαβάζεις εσύ που αποφασίζεις εάν πρέπει να το κάνεις ή όχι…..

   1. Οι Ινδοί είχαν συνυπάρξει με τους Έλληνες στο Ινδο-Ελληνικό βασίλειο ανατολικά της Βάκτριας με βασιλιά τον Μένανδρο απόγονο στρατηγού του Μεγαλέξανδρου. Ακόμα και σήμερα υπάρχουν ινδουιστικά ιερά ιωνικού ρυθμού σε εκείνες τις περιοχές, με γλυπτά Ελλήνων θεών να συνυπάρχουν με ινδουιστικές θεότητες! Για την ιστορία ο Μένανδρος λατρεύτηκε από τους Ινδούς ως γκουρού καθώς ήταν πολύ δίκαιος άρχοντας και εξαιρετικά πνευματώδης. Το βασίλειο χάθηκε εν μέσω πολέμων με άλλα ινδικά βασίλεια στα ανατολικά και με τους Βάκτριους δυτικά. Κρίμα που αντί να διδάσκονται αυτά στα σχολεία, προτιμούμε τα πολυτεχνεία και τους Ινδιάνους.

  Leave a Response