ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ! ΔΥΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΗ ΑΛΛΕΡΓΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΓΙΑ COVID!

  Κοινοποίηση:
  εμβολιο

  Μια εργαζόμενη στον τομέα υγειονομικής περίθαλψης του Juneau (Τζούνο) στην Αλάσκα στις ΗΠΑ νοσηλεύτηκε στην εντατική και υποβλήθηκε σε θεραπεία για σοβαρή αλλεργική αντίδραση μετά τη λήψη του εμβολίου COVID-19 την Τρίτη, σύμφωνα με αξιωματούχους του νοσοκομείου και της υγείας την Τετάρτη το πρωί.

  Την Τετάρτη το απόγευμα, αξιωματούχοι του νοσοκομείου ανέφεραν ότι ένας ακόμη υγειονομικός υπάλληλος που έλαβε εμβόλιο στο νοσοκομείο εκείνη την ημέρα έλαβε επίσης σύντομη θεραπεία στην εντατική, αλλά δεν παρουσίασε αναφυλαξία ή αυτό που είναι γνωστό ως αλλεργική αντίδραση που απειλεί τη ζωή.

  Η πρώτη υγειονομικός υπάλληλος του νοσοκομείου Juneau,νοσηλεύεται σε μια κατάσταση δύσκολη παρουσιάζοντας ερυθρά εξανθήματα σε πρόσωπο και σώμα κι επιπλέον κόπηκε η ανάσα της κάποια λεπτά αφότου εμβολιάστηκε σημειώνει η Anchorage Daily News. Στην επιμονή κι επιδείνωση των συμπτωμάτων, αντιμετωπίστηκε με επινεφρίνη και στεροειδή, συνεχίζει η εφημερίδα. Η γυναίκα αισθάνθηκε έξαψη και πήρε ένα αντιισταμινικό περίπου 10 λεπτά μετά τη λήψη του εμβολίου την Τρίτη το απόγευμα, ανέφεραν οι αρχές. Ένιωσε δύσπνοια και μεταφέρθηκε στο δωμάτιο έκτακτης ανάγκης, δήλωσε ο Δρ Lindy Jones, ιατρικός διευθυντής αίθουσας έκτακτης ανάγκης στο Περιφερειακό Νοσοκομείο Bartlett του Juneau.

  Κατά την άφιξή του στην εντατική, όπου ο Τζόουνς ήταν ο θεράπων ιατρός, η υγειονομικός είχε αυξημένο καρδιακό ρυθμό και κόκκινο εξάνθημα στο πρόσωπο και το σώμα της, είπε. O Jones άρχισε να τη θεραπεύει για αναφυλαξία με επινεφρίνη και περισσότερα αντιισταμινικά, στα οποία ανταποκρίθηκε….Αλλά τα συμπτώματά της άρχισαν να εμφανίζονται ξανά, είπε, και αντιμετωπίστηκε με περισσότερη επινεφρίνη καθώς και στεροειδή. Όταν οι πάροχοι προσπάθησαν να σταματήσουν την επινεφρίνη, τα συμπτώματά της επανεμφανίστηκαν πριν υποχωρήσουν ξανά, είπε ο Τζόουνς και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας για κλινική παρακολούθηση για μια νύχτα, είπε.

  Ήταν σε σταθερή κατάσταση «και τα πήγε καλά» την Τετάρτη, είπε ο Τζόουνς που αποκάλυψε πως η υγειονομικός είναι μεσίληκη.Στο Bartlett του Juneau, οι εμβολιασμοί ξεκίνησαν την Τρίτη και μέχρι στιγμής περίπου 100 υπάλληλοι του πρώτου νοσοκομείου έχουν εμβολιαστεί, δήλωσε ο Bausler.

  Το δεύτερο μέλος του προσωπικού του νοσοκομείου «εμφάνισε πρήξιμο στα μάτια, ελαφριά κεφαλαλγία και κνησμώδη κατάσταση στο λαιμό δέκα λεπτά μετά την ένεση με το εμβόλιο», την Τετάρτη, σύμφωνα με ανακοίνωση από τους αξιωματούχους της πόλης και του δήμου του Juneau και του νοσοκομείου.

  Αν και η αντίδραση δεν θεωρήθηκε αναφυλαξία, ο εργαζόμενος μεταφέρθηκε στο τμήμα έκτακτης ανάγκης και έλαβε επινεφρίνη και άλλα φάρμακα, αναφέρθηκε.

  «Ένιωσε εντελώς φυσιολογικά μέσα σε μια ώρα και αποδεσμεύθηκε», δήλωσαν αξιωματούχοι. «Επίσης, δεν θέλει η εμπειρία του να έχει αρνητικό αντίκτυπο στους συναδέλφους του που παρατάσσονται για το εμβόλιο»….

  Το Κέντρο για τον έλεγχο και πρόληψη των ασθενειών (CDC) δεν θεωρεί ότι μια τέτοια αλλεργική αντίδραση είναι επαρκής λόγος να μην ληφθεί το εμβόλιο, εξήγησε ο Δρ Jay Butler, αναπληρωτής διευθυντής μολυσματικών ασθενειών στο CDC. Οι New York Times αναφέρουν ότι μικρές ανεπιθύμητες ενέργειες, όπως πονοκέφαλοι, παρατηρήθηκαν σε δοκιμές στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά δεν υπήρχε καμιά σοβαρή επιπλοκή.

  Ωστόσο πολλοί εργαζόμενοι και αξιωματούχοι υγειονομικής περίθαλψης την Τετάρτη διαμαρτύρονταν για το γεγονός ότι συνεχίζονταν οι εμβολιασμοί και ο ανώτερος αξιωματούχος υγείας του κράτους δήλωσε ότι δεν αναμένονται αλλαγές στο σχεδιασμό εμβολιασμού.

  Το πρώτο συμβάν στην Αλάσκα πήρε εθνικές και διεθνείς διαστάσεις μέσω των ειδήσεων την Τετάρτη.

  Δύο εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας στη Βρετανία είχαν αναφυλακτικές αντιδράσεις και ανάρρωσαν μετά τη λήψη του εμβολίου όταν η χώρα άρχισε να εμβολιάζει άτομα την περασμένη εβδομάδα.

  dimpenews.com

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  4 Σχόλια

  1. Είναι η αρχή τής καταιγίδας.Κανείς δέν ξέρει τί αλλεργίες έχει.Πρέπει νά έχεις κάνει Αλλεργιολογικές εξετάσεις σέ διαγνωστικά κέντρα υγείας.Ομως ποιός τίς έχει κάνει;Κανείς η ελάχιστοι.Η Pfizer έχει επισήμως δηλώσει ότι άτομα πού έχουν αλλεργίες δέν πρέπει νά κάνουν εμβόλιο.Επίσης ότι δέν αναλαμβάνει ευθύνες γιά πιθανές παρανέργειες.Αν πάθεις τίποτα θά σέ φάει τό μαυρο φιδι τό κολο

  2. Φάρμακο ενέσιμο εμφανίζει παρενέργειες τόσο συχνά, είναι νέο, είναι ελλειπείς οι δοκιμές αξιολόγησής του λόγω πίεσης χρόνου, δεν γνωρίζουν τις μακροχρόνιες παρενέργειές του, δεν γνωρίζουν την αποτελεσματικότητά του σε βάθος χρόνου ΚΑΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΙ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΜΗΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΟΞΥ ΑΛΛΕΡΓΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ (Shock)!!!!! Και οι εμβολιαστές επιμένουν να εμβολιάζουν και οι εμβολιαζόμενοι οδεύουν ως αμνοί προ του σφαγείου….. Ούτε σε έργο να το βλεπα, δεν θα το πίστευα. Πρέπει να είσαι ή καταθλιπτικός με αυτοκτονικές τάσεις ή ηλίθιος για να επιζητήσεις εμπλοκή στο παιχνίδι τους. Ακόμα και το ένστικτο αυτοσυντήρησης στις μέρες μας, υποκλίνεται μπροστά στην τηλεόραση και την προπαγάνδα. Αν γίναμε τόσο ρομποτικοί, καλώς να εκλείψουμε….όσοι το επιζητήσουμε.

  3. Δεν σας πιστεύω Μακελειό…δεν το ανέφερε κανένα καναλι στην ελληνική τηλεόραση άρα ψευδεστε!!!!!

  4. Φυσικά αυτό συμβαίνει σ’ όλα τα εμβόλια αλλά τώρα θα περάσουν από διϋληστήριο….

  Leave a Response