Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΣΙΟΔΡΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΟΥΛΕΙΑ – “ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΜΑΣ ΕΣΩΣΑΝ ΑΠΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ” – ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ.. ΤΥΡΑΚΙ ΓΙΑ ΟΚΤΩ ΝΕΑ “ΦΑΡΜΑΚΙΑ”

    Κοινοποίηση:
    τσιοδρας

    Στην υψηλή αξία του εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού αναφέρθηκε ο καθηγητής λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας, ο οποίος έπιασε και πάλι στασίδι μη τυχόν και ξεχαστούμε. Αφενός μας τόνισε ότι η μάσκα δεν θα φύγει απο τη ζωή μας, όπως επίσης ότι τα εμβόλια μάς έσωσαν. Παράλληλα, μάς πέταξε και το… τυράκι να το επεξεργαστούμε ότι έρχονται άλλα οκτώ νέα εμβόλια.

    Μιλώντας κατά την έναρξη των εργασιών του 21ου Πανελληνίου Συνεδρίου Λοιμώξεων, ο κ. Τσιόδρας τόνισε πως «η κατανομή των εμβολίων δεν έγινε με ομοιογενή τρόπο, γεγονός που επιτρέπει την ανάδυση νέων μεταλλάξεων. Προφανώς δεν μπορεί να αποκλειστεί η εμφάνιση νέων μεταλλάξεων» υπογράμμισε ο καθηγητής.

    Ο καθηγητής πρόσθεσε ότι μετά από δύο χρόνια πανδημίας και τον καταιγισμό της γνώσης για τη λοίμωξη Covid-19 στην επιστημονική κοινότητα, στο μέλλον ο έλεγχος και η διαχείρισή της θα είναι πιο εύκολη. Τόνισε δε ότι η υβριδική ανοσία που έχει επιτευχθεί στη χώρα μας και την Ευρώπη, δηλαδή ο εμβολιασμός και η φυσική νόσηση, σε συνδυασμό με τον καλό καιρό, θα βοηθήσουν στην έλεγχο και τη μείωση της επιδημίας μετά το φθινόπωρο.

    «Στην ευρωπαϊκή ήπειρο έχει μολυνθεί περίπου το 80%, με αποτέλεσμα η υβριδική ανοσία να μας βοηθά για ένα καλύτερο καλοκαίρι», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Τσιόδρας.

    Ωστόσο, δεν απέκλεισε νέες παραλλαγές του κορωνοϊού στο μέλλον με υψηλότερη μεταδοτικότητα και μεγαλύτερη διαφυγή από τα εμβόλια.

    «Το μέλλον δεν μπορεί να προβλεφθεί. Θα κριθεί όμως από τα εμβόλια και τη δυνατότητα διαφυγής του ιού από αυτά. Η κατανομή των εμβολίων δεν έγινε με ομοιογενή τρόπο, γεγονός που επιτρέπει την ανάδυση νέων μεταλλάξεων. Προφανώς δεν μπορεί να αποκλειστεί η εμφάνιση νέων μεταλλάξεων» υπογράμμισε ο καθηγητής.

    Σε ο,τι αφορά στη χρήση της μάσκας ανέφερε ότι θα αποτελεί μια ελεύθερη και συνειδητή επιλογή ποτέ και που θα χρησιμοποιείται.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    26 Σχόλια

    1. Βρωμοκαμπια αντε φυγε απο εδω …σας τρωει που ζουμε ακομα οι ανεμβολιαστοι..πουλημενο ανθρωπακι..ξερουμε τι μας ετοιμαζετε ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ για πες μου για την κοπελα που πεθανε απο το εμβολιο της ΜΟΝΤΕΝΑΣ θα την γυρισεις πισω??? ειναι συγγενης μου..την φαγανε στην ΚΥΠΡΟ κ την φερανε ΚΟΡΙΝΘΟ για την ταφη…ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΤΟΜΑΡΙ αν ηταν δικο σου παιδι θα ποναγες..οπως κ αλλες χιλιαδες νεοι εχουν φυγει απο τα δηλητηρια σας

    2. Θυμάστε τι δήλωσε ο Ακαταδιωκτος στήν Αρχή της Πανδημίας στίς 23 Ιανουαρίου τού 2020 , οταν είχαν διαπιτωθει 17.000 Κρούσματα στό Wuhan ; Δέν χρειαζεται νά πάρουμε ΑΚΟΜΗ μέτρα γιατί ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΗ ΜΕ WUHAN !!!

    3. Ελλαδιστάν! Αχαχαχουχαααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Φάτε και άλλο σανό. Ειναι υγιεινή τροφή! Αχαχαχααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    4. Ήρθε ο μαύρος μύκητας που δε σκοτώνεται με απολύμανση παρά μόνο εάν γκρεμίζουν τα νοσοκομεία και τονε πλακώνουν μέσα και ψοφαει 😂🤣😂🤣😂🤣
      Πραγματικά σε κάτι κανάλια ακούς ότι μ@λ@κι@ μπορείς να φανταστείς.
      Καταλάβαμε ,από Σεπτέμβρη πάλι τα ίδια να μας πρηζουτε τα α……..α.
      Δε θελουν ποτέ να επιστρέψει ο κόσμος στην κανονικότητα, ο καράφλας ο ανωμαλιαρης με την παππουτσοθηκη τη λευκή τα έχει σχεδιάσει όλα.

    5. Ουστ !!! Εχεις εαυτο , εχεις σογια , πηγαινε να τα δοκιμασεις. Ντροπη σου θα σε καψει η Θεια Δικη.Δεν σκεφτεσαι τα παιδια σου;

    6. Που το ξέρεις δαίμονα? Μονο ο Θεός μας γνωρίζει ποιος θα ζήσει κσι ποιος θα πεθάνει. Δεν μας λες ποσοι εχουν πεθάνει απο το σκεύασμα, δεν μας λες ποσους έχει σακατεψει , δεν μας λες πόσοι θα ζουσαν αν γινόταν χρήση μονοκλονικων .κανείς δεν θέλει να έχει το τέλος σου φύγε για να ζήσει ο ανθρωπος

    7. Τον Χριστό τον πρόδωσε ο Ιούδας για 30 αργύρια. Πες το νούμερο που έλαβες μέχρι σήμερα! Σημειωτέον ότι ο Ιούδας τουλάχιστον αυτοκτόνησε από ντροπή. Δεν αναβαθμίστηκε σε άρχων οφικιάλιο. Απορώ πως θα αντικρίσεις τους συναδέλφους σου σε αναστολή όταν εσύ χρυσοπληρώνεσαι και τα παιδιά τους πεινάνε. Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό άρχων οφικιάλιε που σου ξαναλέω το άρχων δεν μου φαίνεται χριστιανικό!

    8. Και τι σας χάλασε αν έπιασε νωρίτερα δουλειά;;; Εσείς τον έχετε προωθήση και προβάλλει πριν την ώρα του…..Με το αζημήωτο ειδάλλως δεν θα είχατε ασχοληθεί….. Μουνόπανα….. Άντε και γαμηθειτε ρε ξεφτίλες “”””””””’δημοσιογράφοι”””””””της ΠΟΥΤΣΑΣ ….

    9. Άντε ρε βρομύλο πήγαινε και άλλαξε κανένα μπλουζάκι.
      Έρχεται η ώρα που θα πληρώσετε όλοι σας για τους θανάτους που φέρατε με τα κωλοεμβολια

    10. 8 νεα φαρμακα 108 να βγάλει όσοι πήγαν και καναν το μπολι έχουν προβλήματα υγείας και αυτοάνοσα σκότωσαν πολυ εύκολα τους Έλληνες βαρατε μπολια ραγιαδες για το κακο σας το καιρο είναι αντε πρόβατα μπεεεεε…

    11. “Η κατανομή των εμβολίων δεν έγινε με ομοιογενή τρόπο, γεγονός που επιτρέπει την ανάδυση νέων μεταλλάξεων”
      Αχρηστε παλιονθρωπε πεθανε κοσμος εξαιτίας σάς!!!

    12. Κυριε καθηγητα σεβασου επιτελους στοιχειωδως τον εαυτο σου πραγμα που δεν εχεις κανει απο εποχης Αβραμοπουλου!

    13. γλυκαθηκατε στην μιζα και δεν κρατιεστε τωρα αποτυχημενοι ψευτοεπιστημονες της δεκαρας τουλαχιστον απο την πρωτη μιζα αγορασε φανελακια ο ψαλτης?

    14. ρε χαμενε δεν πας στο διαολο αντε παλι απο την αρχη το πιασατε αλμπανηδες

    15. Η ποντικομαμη με εφτά παιδιά.αυτος που έλεγε ότι δεν χρειάζονται μάσκες.αυτος που κρύβεται πίσω από την θρησκεία.ο ψάλτης που κοροϊδεύει τον εαυτό του.βγηκαν με τον άλλο τον συψα με νέο αφήγημα της ντπ.μικροβιο toyota auris και κουραφεξαλα.οπου τους βλέπετε να τους φτυνετε.

    16. Εσύ που έκλαιγες για τους παππούδες, πως δεν κλαις τώρα με τους χιλιάδες θανάτους που τα ανοίξατε όλα; Γιατί δεν λες τίποτα για τους χιλιάδες φιλάθλους στα γήπεδα; Πως δεν κλαις για 7.000 συναδέλφους σου που πεινάνε επειδή δεν δέχτηκαν το μπόλι του μπουρλά με τους 1 στους 2 στις μεθ να είναι τριπλομπολιασμένοι; Κατέρρευσε το παραμύθι για το μπόλι! Έγινες πιο αντιπαθής και από παγώνη- βασιλακόπουλο. Δεν μπορώ ούτε να βλέπω τη φάτσα σου. Πες πόσα πήρες άρχων οφικοάλιε!

    17. ΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΜΑΓΟ ΜΕ ΤΑ ΔΩΡΑ!!!!…ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΖΗΚΟΣ!!!…ΠΟΥ ΧΆΘΗΚΕΣ ΕΣΥ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ;;;;

    18. Μην ανησυχείς με αυτό που θα έρθει ούτε ο ιός θα ζήσει.
      Θα δεις απολύμανση που θα σου κάνει από καρχαρίες, αρπαχτικα, γεράκια, ύαινες, σκουλίκια ,παράσιτα , μυρμήγκια, λύκους.
      Θα καθαρίσει ο κόσμος μια και καλή.

    19. έχουν πεθάνει 180.000 εμβολιασμένοι από τότε που άρχισε ο εμβολιασμός και ακόμα δεν δημοσιεύουν τα στατιστικά να δούμε ποιοι πέθαναν, πότε, με πόσες δόσεις, ποιες ηλικίες και λοιπά, είναι καθαρά στατιστικά στοιχεία και δεν τίθεται θέμα προσωπικών δεδομένων που έτσι κι’αλλιώς δεν προστατεύθηκαν όταν έδειχναν όλοι τα πιστοποιητικά στους πορτιέρηδες

      1. Κι ουτε προκειται να δημοσιευτει κάτι.
        Γιαυτό να εiσαι σίγουρος ασε τωρα που γλυκαθηκαν θα βρούν κι άλλες δικαιολογίες.
        Τρυπηθείτε ζωα μεχρι να δειτε τα ραδίκια αναποδα

    20. Ε ρε βούρδουλα που θέλετε όλοι σας εντεταλμένοι επιστήμονες της ΝΤΠ με τις μεγάλες τσέπες

    Comments are closed.