Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ: Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ Ή ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ Ή ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ; ΕΦΑΚΙ VS ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ – ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ

    Κοινοποίηση:
    AXTSIOGLOU-VS-KASSELAKIS

    Σε κλίμα ακραίας πόλωσης διεξάγονται οι εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ σήμερα με τους δύο υποψήφιους προέδρους να εμφανίζονται αισιόδοξοι για το τελικό αποτέλεσμα.

    Και οι δύο έχουν ως στόχο να προσελκύσουν τους ψηφοφόρους των τριών υπόλοιπων υποψηφίων του πρώτου γύρου. Ως γνωστόν, ο Νίκος Παππάς έχει ταχθεί υπέρ του Στέφανου Κασσελάκη, ενώ Ευκλείδης Τσακαλώτος και Στέφανος Τζουμάκας στηρίζουν την Έφη Αχτσιόγλου.

    Χθες Σάββατο οι δύο υποψήφιοι επιχείρησαν να ρίξουν τους τόνους, απευθύνοντας κάλεσμα για συμμετοχή στις κάλπες.

    Και οι δυο υποψήφιοι στα τελευταία τους μηνύματα προτάσσουν την ενότητα, ο καθένας βέβαια δίνει τη δική του ερμηνεία. Η Εφη Αχτσιόγλου μιλάει για πολιτική με γνώση, σχέδιο και σαφείς στόχους, γιατί μόνο έτσι, όπως λέει, θα εγγυηθούμε την ενότητα και τη διεύρυνση της παράταξής μας. Ο Στ. Κασσελάκης ζητά να προχωρήσουν όλοι μαζί και τονίζει ότι ο νέος πρόεδρος θα είναι πρόεδρος όλων.

    Στις 8 το πρωί της Κυριακής  ανοίγουν οι κάλπες στις επαναληπτικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες τα αποτελέσματα θα τα γνωρίζουμε στις 9 το βράδυ. Ηδη με μέριμνα της ΚΕΦΕ, έχουν δοθεί περισσότερα tablet στα εκλογικά τμήματα και η όποια παράταση δοθεί (εφόσον χρειαστεί) θα είναι ολιγόλεπτη καθώς η διαδικασία θα τρέξει – λόγω της προετοιμασίας – πολύ γρήγορα.

    Κανείς δεν μπορεί να προδικάσει το αποψινό αποτέλεσμα. Στην πολιτική όλα γίνονται και όλα ανατρέπονται από την μια στιγμή στην άλλη. Τα αντανακλαστικά του εκλογικού σώματος δεν μπαίνουν εύκολα σε καλούπια και ειδικά σε «στημένα» καλούπια…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    24 Σχόλια

    1. Γιατί ρε Γιώργη έκανες τη μισή δουλειά; Αφού είχες και τον τρόπο και το χρόνο. Έβλεπες μόνο κόκκινους έπρεπε να βλέπεις και τους μιζαδορους, παραβατικους, ανώμαλους, απατριδες, μαυραγορίτες, πουστηδες, ανθελληνες, ξερολες και να μην αφήσεις κανέναν μέχρι τρεις γενιές όχι να μας τους αφήσεις να μας βασανίζουν και να προδίδουν την πατρίδα μας. Τους άφησες, έγιναν και ήρωες, έγιναν και εξουσία. Τον τελευταίο καιρό μόνο ένα όνειρο έχω να ακούσω τις ερπύστριες, αλλά είναι όνειρο απατηλό με τις κότες ένστολους γαλονατους που έχουμε.

    2. Ο Έλληνας την σημερινή ημέρα θα αποδείξει πως εκτός από μαζόχα εκτός από πρόβατο των 300ων φυσάει και τον κουραμπιέ και τινάζει την κουβέρτα για να φύγει η σκόνη.

    3. ..κόντεψαν να παθουν εγκεφαλικο με τον “ομορφαντρα” Κασσελάκη μολις τον ειδαν…

    4. «Έχει χάρισμα! Είναι σταρ του Hollywood»: Η αφύσικη τρέλα με Κασσελάκη συνεχίζεται,
      «Έχει επικοινωνιακό χάρισμα – Δυνατά να φύγει η δεξιά», λένε πολίτες και…πανελίστες στα κανάλια.
      Το πείραμα με τον Κασσελάκη -με πειραματόζωα τους Έλληνες δήθεν “σοφούς” ψηφοφόρους- καλά κρατεί!

      Κι όλα αυτά για ένα άτομο που μέχρι πριν 1 μήνα δεν τον ήξερε κανείς!!! Δεν κάνει σε κανέναν εντύπωση αυτό από όλους τους “μεγαλοειδικούς” στα ΜΜΕ;;
      Η Ψήφος και ο…χαμός από κόσμο
      Στη Νέα Σμύρνη ψήφισε λίγο μετά τις 12.30 ο Στέφανος Κασσελάκης.

      Την ώρα που ψήφιζε, έβαλε το χέρι στην καρδιά και έριξε το ψηφοδέλτιο στην κάλπη.

      «Ενότητα στο κόμμα, κυβερνώσα αριστερά» είπε αφού ψήφισε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
      «Ευχαριστώ τον κόσμο που έχει ψηφίσει μέχρι στιγμής. Έχουμε ακόμα χρόνο, η κάλπη ήταν άδεια σήμερα το πρωί και όλα κρίνονται σήμερα. Χιλιάδες κόσμου είναι εγγυητής της ενότητας του ΣΥΡΙΖΑ και της σύγχρονης κυβερνώσας αριστεράς που έχει ανάγκη η Ελλάδα. Όλοι μας εμείς στην πρώτη γραμμή οφείλουμε να τους ακούσουμε. Ευχαριστώ από καρδιάς. Από αύριο προχωράμε μαζί», δήλωσε ο κ. Κασσελάκης και είπε πως μεταβαίνει στο αεροδρόμιο για να υποδεχθεί την μητέρα του που έρχεται από τις ΗΠΑ.

      Όσο για τα σχόλια από δημοσιογράφους, παρουσιαστές και πολίτες στα κανάλια;; Το ένα έπος μετά το άλλο!

    5. Πορνίδιο vs πουστρίδιο. Στο bet 365.Το είδες.Το έπαιξες;
      Α ρε κατάντια μιας πάλαι ποτέ κραταιάς και Πολεμικής χώρας…

      1. Κάποτε υπήρξε ένας Θοδωρής που ήξεραν ότι ή πολεμάς και πεθαίνεις μαζί του για την Ελλάδα ή πεθαίνεις απ’σπαθί του. Υπήρξε ένας Ιωάννης που όταν είπε οχι όλους σχεδόν τους είχε ετοιμάσει από καιρό για να πάνε με το χαμόγελο στα χείλη γράφοντας το έπος του ’40. Τώρα δεν υπάρχει ένα μεγάλο πατριωτικό μέτωπο με όλους τους πολιτικούς που δηλώνουν πατριώτες ενωμένοι να ξεσηκώσουν το λαό και να μπούμε όλοι μαζί εμπόδιο στα σχέδιά τους. Είναι δυνατόν να μην είναι,με όσα γίνονται, εφικτή η προσέγγιση όλων όσων μας έχουν πει κατά διαστήματα ότι νοιάζονται για την πατρίδα,ότι τιμούν την οικογένεια, ότι πιστεύουν στη χριστιανοσύνη. Έτσι όπως πάμε θα τα πουλήσουν όλα, θα μας πουν ότι κανονικότητα είναι η ανωμαλία, οι Έλληνες είναι μαύροι χωρίς καμία αντίσταση, χωρίς να πέσει μια σφαίρα. Ντροπή και θα τους κρίνει η ιστορία όσους έχουν μια καρέκλα προέδρου σε αποκόμματα και δηλώνουν πατριώτες ενώ φαίνεται η ιδιοτέλεια και η αλαζονεία τους τώρα που η πατρίδα τους έχει ανάγκη να είναι όλοι μαζί.

    6. Ψηφίστε την ροζ ψαροκασέλα νεοραγιάδες να σωθείτε,10 Ρίχτερ θα σας κάνει γιατί καταντήσατε τη χώρα Σόδομα

    7. Ο κραγμενος τύπος από τις ΗΠΑ δεν ήρθε τυχαία…..θα τον χρειαστούν όταν ο Μιζοτακης ανατραπει λόγω παραχώρησης εθνικής κυριαρχίας…

    8. Αχ καλε φτερα και πουπουλα μυριζομαι! Τον εκαναν Κουλαρα και Αλεκθης τον ξυριζα με κοκκινα φωτακια! Ου να χαθειτε ρεμαλια! Πατριωτικη ψυχη δεν εχετε?Καμμια τσιπα που λενε?

    9. Λοιπόν, έχουμε και λέμε. Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, που χρεωκόπησαν την Ελλάδα, χρωστάνε τόσα χρήματα σε Τράπεζες, έγιναν εκατομμυριούχοι από τις μίζες, επέβαλλαν τα Μνημόνια, τον ΕΝΦΙΑ, και τόσους άλλους φόρους δεν είναι επικίνδυνοι. Στο δε Κυπριακό έχουν επιτρέψει μία de facto κατάσταση εδώ και 49 χρόνια.
      Τι είναι 49 χρονάκια μπροστά στην αιωνιότητα? Θα περιμένουν κι άλλα 49 χρόνια και θα συνεχίσουν να λένε ότι η μισή Κύπρος είναι υπό κατοχή και το ψευδοκράτος τους χαλάει τη μόστρα.
      Η δε “καϋμένη” κ. Αχτσιόγλου, δεν είναι καθόλου επικίνδυνη. Σιγά τώρα, η γυναίκα είναι straight, φοράει τακούνια όπως επιτάσσει το life style μιάς Ελληνίδας Πολιτικού.
      Όλη η επικινδυνότητα είναι εστιασμένη στον Κασσελάκη. Τελεία και Παύλα.
      Μα αφού το είπε και ένας μεγάλος οργανισμός του ΠΑΣΟΚ, ο Κασσελάκης είναι επικίνδυνος. Κοίτα ποιος μιλάει θα έλεγα εγώ.
      Το ΠΑΣΟΚ ζει τον δικό του μύθο με τον Ανδρουλάκη και την μιζαδώρα Ευρωβουλευτίνα του. Που να ξέρει ο φουκαράς ο Νικολάκης, τι έκανε η κοπελίτσα, που ως αθώα περιστερά, κραυγάζει Jamais Κ…..!
      Καλό βράδυ Ελλάδα!!!

      1. Εσύ ζαίε Σταύρο, προφανώς θίχτηκες, που ακούει τα εξ αμάξης η φτερού σου … Περαστικά σου, λοιπόν …
        ΄Εκανες την ανάλυσή σου για τις άλλες δύο επικίνδυνες συμμορίες (νδ, πασοκ) της μίζας, της χρεωκοπίας, της φορολογίας, αλλά για την τρίτη -και χειρότερη- συμμορία του γενικού ξεπουλήματος της Χώρας (υποθήκευση για 100 χρόνια, εκχώρηση λιμανιών & αεροδρομίων, προδοσία της Μακεδονίας μας, καταλήστευση μισθών & συντάξεων, λουκέτο & κατατροφή μικρομεσαίων επιχειρήσεων, πλειστηριασμοί), μούγκα στην στρούγκα. λες κι αυτή η τρίτη συμμορία δημιουργήθηκε από παρθενογένεση …
        Φυσικά, παρέλειψες το ουσιώδες, ότι αυτή η τρίτη συμμορία, αποτελείται από στελέχη των άλλων δύο συμμοριών που από κοινού κατέστρεψαν / ρήμαξαν την Ελλάδα, την οποία με ειρωνικό ύφος, καληνυχτίζεις …
        ΄Εχουμε και λέμε, λοιπόν, Σταύρο : Τα στελέχη που επί χρόνια κυβέρνησαν την άμοιρη τούτη χώρα και μετά προσχώρησαν στο απόκομμά σου (ξυριζα και τσίριζα), δεν έκαναν απολύτως τίποτα αυτά τα 49 χρόνια. Απλά μασαμπούκωσαν, κατέλαβαν αξιώματα, χρεωκόπησαν και ξεπούλησαν την χώρα …
        ΄Οσο για την ψαροκασσέλα σου, αυτή είναι που ήταν εντελώς απούσα (έχει ξεχάσει ακόμα και την Ελληνική Γλώσσα) και ήρθε τώρα φυτευτή να εξυπηρετήσαι τα συμφέροντα των εντολέων & χρηματοδοτών της, προωθώντας παράλληλα και την ανωμαλία που θέλει να μας επιβάλει η ντπ …
        Με τις υγείες σου, Σταύρο, για τις επιλογές σου … Εμείς, ευχαριστούμε, αλλά δεν θα πάρουμε !!!

    10. Συριζαιοι θα ΣτΕ τρέλα,θα ΣτΕ τρέλα με την ΡΟΖ σας τη φανέλα! ΜΠΟΥΡΟΥ ΜΠΟΥΡΟΥ ΜΠΟΥΡΟΥ ΜΠΟΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ!!!

    11. Στα φρύδια μας και πλέον να το ονομάσουν τσιριζα

    12. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΚΟΜΑ…..
      ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟ ΑΡΧΗΓΟ…. ΜΙΑ ΚΡΑΓΜΕΝΗ ‘ΦΤΕΡΟΥΥΥΥΥ’ !!!!
      ΧΑΧΑΧΑΧ ΧΑΧΑΧ
      ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΝ…. ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ…..
      ΤΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ Κ ΑΠΟ ΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ.
      ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ…. ΕΙΝΑΙ Κ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ….. ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ… Κ ΠΟΣΟ ΣΑΙΝΙ ΕΙΝΑΙ…. ( Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ )
      ΧΑΧΑΧΑ

      ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΕΞΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΟΥ.

      Υ,Γ, Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΡΑΧΤΟ…. ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΤΕΛΙΚΑ, ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΙΡΟ.
      ΑΠΟΡΩ ΠΟΥ Ο ΧΙΟΣ ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΕ ΗΡΕΜΑ ΠΛΑΙΣΙΑ…..Κ ΥΠΟΠΤΕΥΟΜΑΙ ΛΙΓΟ.

    13. ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΡΑΠΟΝΙΑΣΜΕΝΟ ΑΜΕΡΙΚΛΑΝΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

    14. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΠΑΙΧΤΕΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΑΝ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ……ΦΡΟΥΤΑ!
      Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    15. Ο φυτευτος..που ήρθε από το πουθενά και βρήκε κόκκινο χαλί στρωμένο… απεσταλμένος της Αμερικής που κατέστρεψε τον κόσμο….όχι ότι η Αχτσιογλου είναι καλύτερη … Αλλά…σε μία χώρα που το 70% αποτελείται από ηλίθιους καλό είναι να έχουν αρχηγό…τον λεγόμενο πανηλιθιο… λυπηρό… αποκαρδιωτικό… αποκαρδιωτικό…

    16. Ο Κασσελακης εκανε τραγικο λαθος αναφερομενος στην Κυπρο Ομως και οιλεγοντες οτι γνωριζουν τι επραξαν ολα τα χρονια παρα μονο αντιθετα απο τα συμφεροντα της Πατριδας μαςΒΛΕΠΕ ΣΚΟΠΙΑ Μονο οι καρεκλες και τα λεφτα τους νοιαζουν Οσο για τον Κασσελακη μου προκαλει αηδια η τοσο μεγαλη προβολη του τι ειναι σι σεξ προτιμησεις του ΔΙΟΤΙ σαν Ελληνξδα εχω γαλουχηθει με ηθικες αξιες που αυτες και μονο θα γλυτωσουν την Πατριδα μας απο την κατρακυλα που εχει παρει

      1. ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ… ΕΙΙΛΙΚΡΙΝΑ….. Κ ΒΑΣΙΚΑ ΑΥΤΟ, ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ…….
        ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΡΑΓΜΕΝΗ Ο ΤΥΠΟΣ…… ….. .. ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ.

      2. ΤΙΣ ΗΘΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΟΥ ΜΑΣ ΤΙΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΑΝ ΑΝΔΡΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ,! ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ ΜΕΤΑΞΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ. ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΗΡΩΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΟΠΟΤΕ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΕΓΑΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΣΤΡΙΓΓΑΚΙΑ ΤΟΥΣ!!!??

    Comments are closed.