Ο ΛΑΟΣ “ΡΙΧΝΕΙ” ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – Η ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΤΗ “ΦΥΛΑΚΗ” ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΩΣΕ, ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ LOCKDOWN – ΓΕΛΟΙΟΙ “ΕΙΔΙΚΟΙ” ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ… ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ – ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΗΣ ΜΑΖΑΣ

    Κοινοποίηση:
    194d4883-8da5-4b1a-99e6-14a1e5b6a002

    Παρά το γεγονός ότι τα επιδημιολογικά δεδομένα παραπέμπουν σε σταθεροποίηση του τρίτου κύματος της πανδημίας με τάσεις αργής αποκλιμάκωσης, ο αριθμός των διασωληνωμένων και η ασφυκτική πίεση που ασκείται στα νοσοκομεία προβληματίζουν κυβέρνηση και ειδικούς. Όμως τα αμέτρητα κορονοπάρτι και η ξεκάθαρη κούραση του λαού, αφήνουν μια χαραμάδα για να επιτευχθεί το… «Πάσχα στο χωριό».

    Ήδη πληθαίνουν οι φωνές των ειδικών που ενώ μέχρι πρόσφατα δήλωναν ότι οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις δεν θα επιτραπούν για να αποφευχθεί η διασπορά του ιού, τώρα λένε ότι με ασφάλεια και σούβλισμα σε εξωτερικό χώρο, όλα μπορούν να γίνουν.

    Την ίδια στιγμή, η κυβέρνηση θεωρεί κρίσιμη την επιστροφή των μαθητών των Γυμνασίων και των Δημοτικών μετά το Πάσχα στα θρανία, καθώς έχουν μείνει για μεγάλο διάστημα εκτός των σχολικών αιθουσών και δεν θα ήθελε να διακινδυνεύσει την επαναλειτουργία των σχολείων. Η δημοσκοπική βουτιά, βλέπετε είναι υπεράνω όλων.

    Η βούληση του υπουργείου Παιδείας είναι να ανοίξουν και οι υπόλοιπες βαθμίδες μετά το Πάσχα. Όμως παράγοντες του υπουργείου επισημαίνουν ότι όσο τα κρούσματα παραμένουν σε υψηλά επίπεδα όλα τα σενάρια είναι ανοικτά και πώς η μόνη που μπορεί να δώσει το «πράσινο φως» είναι η επιτροπή των ειδικών. Ένα από τα σενάρια που εξετάζονται, πάντως είναι η 10η Μαΐου. Σε κάθε περίπτωση, το «εισιτήριο» για τη σχολική μονάδα θα είναι το self test που δείχνει να εφαρμόζεται με επιτυχία για την ώρα.

    Τα κορονοπάρτι καλά κρατούν

    Σε αυτήν την εξέλιξη έχουν συμβάλλει τα κορονοπάρτι αφού επιτέλους κατάλαβαν όλοι ότι “Δεν μαζεύεται ο κόσμος. Η οργή του λαού είναι τόσο μεγάλη μετά από ένα χρόνο απαγορεύσεων που φέρνει την ανατροπή.

    Κληθείς να σχολιάσει τις εικόνες συνωστισμού στην Κυψέλη και την πλατεία Βαρνάβα, ο Στέλιος Πέτσας δήλωσε: «Χωρίς να υπάρχει αύριο μαζεύεται κόσμος, ειδικά νεαροί. Χρειάζεται να κάνουν λίγο υπομονή ακόμα. Το Πάσχα είναι πολύ κοντά όπως και το καλοκαίρι. Στο τελευταίο τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα, με τα test, τους εμβολιασμούς αλλά και το καλό καιρό. Πάντως ίσως χρειαστεί και η επέμβαση της αστυνομίας σε διάφορες περιπτώσεις».

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    31 Σχόλια

    1. Ρε καριολη σκατοπροθυπουργε του κωλου θα ξεκουμπιστεις επιτελους,να ξεβρωμισει η χωρα απο σενα;κοπροσκυλο απατεωνα του κερατα;

    2. Ποιος κορωνοιος…ποιες μετακινησεις…και και λοκ ντουντ…και τριχες κατσαρες…
      Ποια εμβολια…ποια τεστ…θελουν να προκαλεσουν χαος…και να χρεωθουν…ολοι και ολα…κλπ…
      Τρωνε με δεκα μασελες…απολες τις μπαντες…
      Γιατι ρε δεν φερατε τα φαρμακα…να σωθει ο κοσμακης…?
      Ποιονα δουλευετε..ρε απατεωνες…κοπροσκυλα και κομματοσκυλα..?
      Στην κρεμαλα ρε….γερμανοτσολιαδες…παλιανθρωποι…
      Αι σηχτηρ….

    3. ΚΟΥΛΑΡΑ ΜΑΖΕΥΤΑ ΚΑΙ ΣΤΡΙΒΕ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΥΤΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ .

    4. Τζαμπα φωναζετε… κοιταξτε τις δημοσκοπησεις και θα δειτε οτι η πλειοψηφια των νεοραγιαδων Κουλη θα ξανακανει κυβερνηση.

    5. Τέρμα πια !! Εδώ και τώρα τέλος!! Εδώ και τώρα ηλίθιοι σατραπηδες ανθελληνες της κυβέρνησης σας μισώ όλους με τα ψέματα σας.εδω είναι Ελλάδα ρε αλήτες όσο και να μας έχετε ανέργους ένα πιάτο φαι θα μας το δώσει ο αδελφός που μένει δίπλα γιατί ξέρει ότι και εγώ θα του δώσω στην ανάγκη του.φιλοτιμο ρε

    6. Μητσοτακη εισαι οτι χειροτερο εχει περασει απο την χωρα …

      ΠΡΟΔΟΤΗ Ε ΠΡΟΔΟΤΗ,…….ΟΥΣΤΤΤΤΤΤ ΣΑΤΑΝΙΣΜΕΝΕ

    7. αυτοι που κυβερνανε ειναι πιο κοτες απ τις κοτες ενα ΜΠΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ να τους κανεις γίνανε λουιδες !!! αν φαν και ενα γερο χερι ξυλο με βιτσα που ποναει να δεις ποτε γινοντε λαγοι !!! ομως βρίσκουν και τα κανουν γιατι κανεις δε τολμα να τους κυνηγήσει !! ολοι μαζι να τους κυνιγισουμε και να τους κεράσουμε ωραιες καβαλίνες

    8. Η κυβερνηση ειναι για τον π@@@σο!
      Θελει λεει να επαναφερει στις ταξεις τους μαθητες Γυμνασιων και Δημοτικων…οταν αυτοι οι μαθητες πηδουν τα καγκελα των σχολειων και βρισκονται μεσα παιζοντας μπαλα μη φορωντας μασκες και καλα κανουν.
      Δεν θα τρελανει τον κοσμο ο Μητσοτακης και ο καθε Μητσοτακης.
      Η πιο αχρηστη κυβερνηση ever…

    9. Τα δελτία ειδήσεων αναφερουν ΜΟΝΟ τον κόσμο στην Κυψελη,,το Περιστερι,τα Εξαρχεια και δυό αλλα σημεία. Εγώ περνουσα χτες απο την διασταυρωση Μεταξά και Λαμπράκη στη Γλυφάδα, ηταν εκει πάνω απο πεντακόσια άτομα ,νεολαίοι, οι περισσότεροι χωρις τις γελοίες μάσκες, και τα παιδιά επιναν το ποτακι τους και διασκεδαζαν ήσυχα. Το φούμαρο του ΚΟΡΟΙΔΟΙΟΥ άρχισε να κανει πολλά νερα,μονο αποχαυνωμένοι οπαδοί της Σκατιάνας πιά πιστεύουν αυτή την απάτη.

    10. Όσα πτυχία και να αγοράσει ο μπαμπάς άμα είσαι φελλός και στόκος δεν γίνεσαι άνθρωπος. Αποδείχτηκε ο πιο ανίκανος πρωθυπουργός όλων των εποχών. Κατάφερε να τον σιχαθεί ο κόσμος με το 90% των ΜΜΕ με το μέρος του… ΚΟΥΑΞ ΚΟΥΑΞ

    11. Μπινέ Πέτσα τά θανατηφόρα εβραικά εμβόλια νά τά κάνεις στόν κώλο σου καί στόν κώλο τής συμβίας σου.Εμείς θά βγούμε έξω,γιατί έξω δέν υπάρχει κορωνοιός.Ο κωρονοιός είναι μέσα στά άρρωστα κεφάλιας σας.
      Γιάννης Λάκων

    12. Το πρωί ένας “ειδικός” και είπε ότι θα ανταλλάξουμε το Πάσχα για να βγούμε το καλοκαίρι.Η παράνοια καλά κρατεί.

    13. Καθάρματα λοιμωξιολόγοι κουφάλες, έρχονται κρεμάλες

    14. η ίδια η κοινωνία κ’ η ζωή τον άδειασε εν τέλει.. αυτόν κ τους ειδικούς του..

    15. Κουλη δεν φτουρας πια. Κατεστρεψες την μεσαια ταξη, κλειδωσες τον κοσμακη στα σπιτια του και αφηνεις τον Τουρκο ν αλωνιζει.

    16. Κουαξ κουαξ. Που θα κρυφτείς Κούλα μόλις αρχίσει να σε ψάχνει ο λαός; Στη βίλα σου με τον …κολλητό σου τομ χανκς; Κουαξ Κουαξ.

    17. Για τους τουρίστες θα αρθεί το lockdown! Οι αεροπορικές εταιρείες γνώριζαν και το πότε…από Οκτώβριο θα βιώσουμε τα ίδια, εκτός αν για αρνί σουβλίσουμε κανέναν ειδικό!

    18. ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΣΟΥ ΒΑΤΡΑΧΟΜΟΥΡΗ ΚΥΡΙΑΚΟ. Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!!!!!!!

    19. Να αρχίσουμε να το χωνευουμε και να μη τρέφουμε αυταπατες.Ολοι μας θα πέσουμε αλλά ο Μπιλντεμπεργκ όχι.

    20. Καλό θα ήταν για ολους να επιτραπουν οι μετακινησεις το Πάσχα. Εξαλου μόνο ο τσιορδας επιμενει στο όχι επειδή είναι εμμονικος και προφανώς θέλει να εκδικηθει τον λαό επειδή τον ελεγε βρωμιλο και λιγδη. Ας εκανε μπάνιο και να άλλαζε καμιά φανέλα που και που.

    21. Ούτε τεδτ ούτε εμβολιασμοί αχρειοι.δεν πρόκειται να υπακούσει ο λαός. Χωνεψτε το!

    22. Εντάξει , το καταλάβαμε ! Τεστ, εμβόλιο και τον κακό μας τον καιρό !

    23. Διέρρευσαν τα πρακτικά των συνεδριάσεων των λοιμοξιολόγων και αποδεικνύεται ότι απλά εκτελούσαν τις εντολές του δράκουλα που ηδονίζονταν γεμίζοντας τον κόσμο ψυχολογικά μέσω του εξάμηνου εγκλεισμού.
      Οι μίζες απ΄τα ΣΕΛΦ-ΤΕΣΤ ήταν οι τελευταίες σου βατραχομούρη.

    24. σκισε τον ,πεφτει θελω να τον δω να κρεμεται σε στυλο δικασμενος απο λαικα δικαστηρια

    Comments are closed.