Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΣ ΞΑΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗΣ! ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!

    Κοινοποίηση:

    Εν μέσω χειροκροτήματων έφτασε ο Ηλίας Κασιδιάρης σήμερα στο Εφετείο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες καταθέτει την πρώτη του αίτηση για αποφυλάκιση.

    Όπως θα δείτε και στο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ βίντεο του ΜΑΚΕΛΕΙΟ ο Ηλίας Κασιδιάρης έγινε δεκτός με χειροκροτήματα κατά την είσοδό του στην αίθουσα.

    Ο Ηλίας Κασιδιάρης, μέσω της συνηγόρου του, Βάσως Πανταζή, σημείωσε πως ο κατηγορούμενος έχει καταδικαστεί σε 13έτη κάθειρξη από την οποία έχει εκτίσει τα 10 έτη, υπολογιζόμενα και τα ημερομίσθια που έχει πραγματοποιήσει στις φυλακές Δομοκού.

    «Έχει λευκό ποινικό μητρώο, δεν έχει ούτε παράβαση του ΚΟΚ. Δεν είναι επικίνδυνος για το κοινωνικό σύνολο. Η πρωτόδικη απόφαση, δεν εξειδικεύει για ποιο λόγο δεν του χορηγεί αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση, κάνει μία γενική αναφορά ότι διεύθυναν. Όλο το κατηγορητήριο στηρίζεται σε περικοπές συγκεκριμένων ομιλιών του. Έχουν απομονωθεί φράσεις και έχουν εμφανιστεί σε άλλο πλαίσιο από την πραγματικότητα».

    Η κα Πανταζή επισήμανε πως η παραμονή του Ηλία Κασιδιάρη στις φυλακές Δομοκού του δημιουργεί ανεπανόρθωτη βλάβη. «Είναι ο μοναδικός Έλληνας κρατούμενος που υπάρχει κατάπτυστη απόφαση γενικής γραμματείας αντεγκληματικής πολιτικής να μην του επιτρέπεται καμία επικοινωνία, αλλά μέσω του δικηγόρου του. Στην παγκόσμια πραγματικότητα αυτό έχει συμβεί μόνο σε δύο κράτη, στην Τουρκία και την Ουκρανία» τόνισε η κα Πανταζή.

    «Ήταν χρόνια επιτυχημένος βουλευτής, είναι ιδρυτής ενός κόμματος που θα εισέλθει στην επόμενη βουλή. Το δικαστήριο θα «τρέχει» για τα επόμενα τρία χρόνια τουλάχιστον. Η πραγματικότητα είναι πως έχει κοινωνικό και πολιτικό αντίκρισμα είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι. Μάρτιο θα έχουμε εκλογές, είναι δεδομένο. Αυτό το δικαστήριο θα είναι σε αναστολή, θα έχει χαθεί και άλλος χρόνος. Είναι υποψήφιος βουλευτής. Πως θα μπορέσει να υπερασπιστεί τις ιδέες του; Υπάρχει περίπτωση να φύγει από τη χώρα ο Κασιδιάρης; Άλλοι εξαφανίστηκαν, αυτός είναι είναι λαϊκό παιδί. Έχει μία επιχείρηση που καταστρέφεται και οι δύο γονείς που έχουν τεράστια προβλήματα υγείας».

    Από την πλευρά του ο Ηλίας Κασιδιάρης που παρέστη στο δικαστήριο δήλωσε:

    «Εκτίω ποινή κάθειρξης για τον πολυετή δυναμικό μου αγώνα ενάντια στη διαφθορά. Πλέον όσα φώναζα για τις μίζες αποδεικνύονται αληθή, στις ξένες χώρες από τα ξένα συστήματα. Εδώ το δικαστικό σύστημα ανέχεται διαφθορά… Γιατί έμεινα στη φυλακή το 2015; Γιατί είχαμε εκλογές. Πρέπει και τώρα να βρίσκομαι στις φυλακές. Όλα τα εθνικά κόμματα στην Ευρώπη σχηματίζουν κυβερνήσεις, στην Ελλάδα δεν πρέπει να υπάρχουν με μεγάλα ποσοστά για πολιτικές σκοπιμότητες. Έχουμε άμεση παρέμβαση στις ελεύθερες εκλογές. Η ουσιαστική ανεπανόρθωτη βλάβη είναι αυτή που θα υποστούν εκατοντάδες Έλληνες πολίτες που ψηφίζουν το κόμμα μου. 23 εκατομμύρια θεάσεις έχει το κόμμα μου. Κάθε παρέμβασή μου από τη φυλακή την ακούνε χιλιάδες πολίτες…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    89 Σχόλια

    1. Αυτο ειναι για το βιβλιο Γκινες.Με το ετσι θελω μεσα τοσα χρονια.Η Θεια Δικη θα ειναι αμειλικτη για αυτους που ηταν αδικοι μαζι του και για τον λαο.

    2. Τί πίνετε ρε όλοι σας; Σκέτη απογοήτευση. ΝΔ δαγκωτό, μέχρι να σβήσει ο ήλιος.

      1. Ο ήλιος έχει σβήσει με την συμπράξει των προδοτικών κομμάτων της βουλής

    3. Εσείς όλοι που σχολιάζετε υπέρ του Κασιδιαρη πιστεύετε ότι άμα μπει στο κυνοβουλιο θα τον αφήσει το σύστημα να παράξει πολιτικό έργο?
      Είστε ηλίθιοι η βαλτοι με δύο ευρώ το σχόλιο?
      Προσπαθείτε να δώσετε ψεύτικες ελπίδες στον κόσμο?Ο κόσμος είναι πολύ κουρασμένος από τα παραμύθια και από το σανό που έχει μασήσει τα τελευταία χρόνια.
      Αφήστε τον κόσμο να ξεκουραστεί,μη τον παιδευετε άλλο.Εξ άλλου ψηφίσετε δεν ψηφίσετε η σινγκουλαρ λοτζικ θα βγάλει ότι θέλουν οι πέντε περιούσιοι που κυβερνάνε τον κόσμο.

      1. Αν το 1821 σκέφτονταν σαν εσένα θα ήμασταν ακόμη υπό τουρκική κατοχή

    4. η αγαπη του λαου και ιδιως της νεολαιας για τον Ηλια ειναι πρωτοφανης…
      πρωτη φορα το συνανταω…
      ισως γιατι ειναι και η τελευταια ελπιδα πριν τον αφανισμο του Ελληνισμου…
      τρεμουν οι προδοτες , γιατι ηγειται ενος πατριωτικου κινηματος ,
      που θα αναγκασει αυτους που εκαναν ζημια στην Πατριδα να λογοδοτησουν…
      ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΩΡΑ

    5. Άλλοι φυλακή στις Βρυξέλλες κι άλλοι στον Δομοκό. Ρε τι τραβάμεεε…

    6. μακάρι να βγει και να μπει στην βουλή που τόσο πολύ χρειάζεται Πατριώτες

    7. 13 χρόνια γιατί έτσι ήθελε το σάπιο κατεστημένο της ΝΔ. Ας ξυπνήσει ο λαός κάποια φορά

    8. Έρχεται μεγάλος σεισμός. Στέφανε σε περιμένουμε να συστρατευτείς με τον Ηλία για να πάθουν οι προδότες και οι κλεφταράδες την πλάκα της ζωής τους

    9. ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΓΡΑΜΑΤΕΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΚΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΛΕΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ ΚΛΠΚΛΠΚΛΠ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΜΠΟΥΚΕΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΝΕ ΑΝ ΦΟΡΑΜΕ ΣΤΑΥΡΟ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΚΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΟΥ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΔΙΑΛΥΜΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΦΑΡΜΑΚΑ ΙΑΤΡΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΕΝΟΣΗΜΑ ΙΝΔΙΑΝΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΓΧΟ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΓΡΑΦΟΥΝ 1ΦΟΡΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΕΛΕΓΧΟ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΤΙ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΡΕ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΤΕ? ΠΧ ΚΑΙΛΗ ΑΡΠΑΞΕ ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΙ ΚΛΕΨΕ ΝΑΧΕΙΣ ΡΕΖΙΛΙΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΥΒΑ ΠΟΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΑ ΑΠΑΤΑ ΟΛΟΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΟΨΑΝΕ ΩΡΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΑΠΑΤΑ ΧΑΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΠΕΤΑΝΕ 250 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΣΕΠΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΕΛΑΤΕ ΝΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΕΣΕΣ ΝΑ ΦΑΤΕ ΔΩΡΟ ΄΄΄΄΄΄΄΄

    10. Σε πανικό το Το Δημοκρατικό Τόξο και η Προοδευτική Συμμαχία:
      «Ο Κασιδιάρης επιστρέφει στη Βουλή!»

    11. Υπάρxουν εδώ μέσα στα σxόλια μαλάκες άνθρωποι που δηλώνουν πως θα ψηφίσουν πάλι τους απατεώνες – κλέφτες – παρανοϊκούς – ανώμαλους – παιδεραστές – και πούστηδες της Βουλής.Ουστ κομματόσκυλα γλύφτες της συμμορίας των 300ων που θα φιλήσετε για ακόμα μία φορά τα αρxίδια των Gangsters αυτών.Βρίσκεται την δικαιολογία λέγοντας ακόλουθοι του Χίτλερ και αρxίδια.Τον Χίτλερ ρε μουνόπανα ως Έλληνας τον γάμησα τις τρύπες σε πόλεμο και ακόμα θυμάται τα βάρβατα αρxίδια του Έθνους της Ελλάς.Και αν ερxόταν ξανά θα τον γαμούσα πάλι.Αλλα θα ψηφίσω Κασιδιάρη και Χίο για να προλάβουν το κακό διότι σβήνει η Πατρίδα μου.Αν τυxών ο Κασιδιάρης προωθήσει οπαδισμό προς το πρόσωπο του Χίτλερ απλά θα πέσει όπως ανέβηκε είναι απλά τα πράγματα.
      Θα προσκυνήσει ο Σπαρτιάτης Χίος τον Χίτλερ.Ρε άντε γαμηθειτε Ανθέλληνες μαλάκες.Κασιδιαρη και Χίο δαγκωτό λέμε στις εκλογές.

      1. Είσαι Έλληνας γνήσιος. Εύγε απο τα ιερά χώματα της Τσακωνιάς.

        1. Μα όλοι οι γλυφτες έχουν την δικαιολογία έτοιμη.
          Και είναι τόσο ηλίθιοι που αν τόσα χρόνια που τους ψηφίζουν δεν έχουν κερδίσει κάτι τι διάολο μυαλά είναι αυτά να συνεχίζουν την στήριξη τους. Δεν βλέπουν ότι οι πολιτικοί είναι μιζαδοροι και μόνο τον παράνομο πλουτισμό έχουν στο νου τους. Ψηφιστε έναν πατριώτη και αν προδώσει την ψήφο σας στον Καιάδα. Δηλαδή ξεχάσατε όλοι ότι φασισμός είναι να σου επιβάλλουν το εμβόλιο, περιορισμό της ελευθερίας, ούτε ρεύμα δεν μας αφήνουν να καταναλώνουμε. Ζώα μια ζωή.

      2. Μπράβο Συνέλληνα συμφωνώ μέχρι τελείας μαζί σου. Να σε έχει ο θεός καλά!

      3. Ο/Η ΕΛΛΑΣ η μονη Αφρικανικη χωρα με λευκους κατοικους λέει:

        Ο ρουφιανος του Περιανδρου

    12. Η …ψυχή.
      Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΣΗΚΩΜΕΝΗ
      ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΗ.
      ΜΙΑ ΨΗΦΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ
      ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΕΣ’ ΤΗ ΒΟΥΛΗ.

    13. Την σβαστιγγα απ το χερι την εσβησες λιακο ή ακομα ? Τι ? Ειναι αρχαιοελληνικο συμβολο ? Οκ. Ναι. Βοηθεια μας

      1. @Jo
        Κυριάκο Μητσοτάκη εσύ;;;
        Αλέξη Τσίπρα εσύ;;;
        Δημήτρη Κουτσούμπα εσύ;;;
        Νίκο Ανδρουλάκη εσύ;;;

      2. Η μόνη Βοήθεια που μπορείς να έχεις εσύ και οι ομοιδεάτες σου είναι απο Πακιστανούς Μαροκινούς Αλβανούς Σομαλούς και τους υπόλοιπους Μουσουλμάνους που μας φέρατε Ααα
        και για να να μην τους ψάχνεις κάθε αρχές του μήνα τους βρίσκεις στα ΑΤΜ.

      3. διαβασε την προελευστη της σβαστικα στη βικιπαιδια και στεστραβωσου.

      4. Jo, όντως αν σβήσει αυτό, αν δεν το έχει κάνει, και απαρνηθεί γ ραιχ και τέτοιες κουταμάρες, μαύρο φίδι που τους έφαγε τους 300 του κυνοβουλίου. Ξέρεις εσύ! Είσαι έξυπνο παιδί.

      5. αμόρφωτε γύφτο, έχεις μπλέξει την «πλάστιγγα» με τη «σβάστικα». Δεν είσαι σε θέση να γράψεις μια πρόταση σωστά. Τραβα στην κουμουντούρου και πες τους : «ένας Έλληνας στο Μακελειό, μου είπε ότι τζάμπα μου δίνετε τα 0,60€ για τος βλακείες που τρολλάρω εκεί». Φιλική συμβουλή : υπάρχουν σχολεία δεύτερης ευκαιρίας, είναι δωρεάν η παιδεία στη χώρα. Τράβα να παρακολουθήσεις δυο τάξεις, θα σου κάνει καλό. Ζημιά κάνεις στον αλιέξη με τις αρλούμπες σου, αλλά που να το καταλάβεις, η αριστερίλα σου έχει κάψει το μυαλό κακομοίρη ζαίο.

      6. Σε πονάει ο Μαίανδρος και όχι το μακρύ μεσαίο δάκτυλο που τρώμε κάθε μέρα όλοι μας; Μάλλον βολεμένος είσαι και καλά

    14. Ένας αθώος στην φυλακή. το σύστημα κάνει ότι θέλει

    15. βγες γρήγορα πρωθυπουργός Ηλία, να μας σώσεις! Έλα Ηλία να μας δώσεις κάνα επίδομα για να πάμε κάνα τριήμερο. Είστε έτοιμοι βρε κηφήνες για αλλαγές;γιατί αν θα βγει ο Ηλίας και εύχομαι να βγει για να στρώσουν μερικοί κώλοι, το πρώτο που θα κάνεις εσύ κηφήνα είναι να πας να δουλέψεις στο χωράφι, ναι σωστά όχι ντελιβερας αλλά αγρότης, κομμένα τα επιδόματα… και κομμένα τα δουλεύω το καλοκαίρι και κάθομαι το χειμώνα. Έτσι πρέπει να γίνει, πρέπει να δουλεύουν όλοι όπου χρειάζεται δουλειά και όχι εγώ έχω πτυχίο από ΤΕΙ στα 40 και δεν πάω στο χωράφι, για να σας δω πόσο θα κρατήσουν μετά τα έλα Ηλία να μας σώσεις. Αυτοί η γενιά δυστυχώς εχει αποτύχει γιατί έτσι την ήθελαν οι κηφήνες 300 να την γλεντανε με τα επιδόματα!

      1. Με τις δικές σου προφητικές ικανότητες που όλα τα ξέρεις μπορούμε να σκεφτούμε πώς και ο Χίος έχει 30εκ ευρώ και παραπάνω βίλες από τον Θείο Τράγκα.
        Οι 300 δοκιμάστηκαν στο έπακρο μισό αιώνα.Είναι προδότες και αυτό δεν μπορεί να αλλάξει.Ήρθε η ώρα να δώσουμε την ευκαιρία σε άλλους να κυβερνήσουν.Αν ο Κασιδιάρης δεν είναι υπέρ των Ελλήνων Πατριωτών τότε απλά θα πέσει και αυτός.Δεν μπορείς να κρίνεις όμως ανθρώπους που δεν κυβέρνησαν.Η σωτηρία μας τουλάχιστον όσο αφορά την φωνή αντίστασης είναι ο Κασιδιάρης και ο Χίος στην Βουλή.

      2. να παει ο ελληνας να εργαστει οπου υπαρχει εργασια και εγω πρωτος πρωτος αλλα υπο ποιες συνθηκες; αν ειναι να αντικατασταθουν τα φθηνα πακιστανικα εργατικα χερια με φθηνα ελληνικα μονο και μονο για να γινει η ελλαδα παραδεισος για την αστικη και πλουσια ταξη να μου λειπει. εγραψες για τει. για αει θα ισχυσει;

      3. Ε και; Σου λέει αν δεν τον γουστάρουμε θα τον ριξουμε .. ο Κασιδιάρης θα πάρει σίγουρα κανα δυο χρονιά μέχρι να βάλει το σύστημα σε εφαρμογή. Μολις ο τζογαδόρος ψηφοφόρος δει τα σκούρα θα κατέβει στο σύνταγμα και θα αρχίσει το χορό: “Είμαστε δύο είμαστε τρις είμαστε χίλιοι δεκατρείς…”σε ήχους Θεοδωράκη,θα μπεί να κλάψει στο youtube “βοηηηθειααα έχουμε χούντα είμαστε όλοι αριστεροί ποτέ δεν ψηφίσαμε Κασιδιαρη! τον έβγαλαν οι εξωγήινοι” θα πέσει η κυβέρνηση και μετά πάμε γι άλλα.

    16. Άπειρες συμμορίες αλλοδαπών αλωνίζουν ανά την επικράτεια κι ο Κασιδιάρης είναι στην φυλακή. Ντροπή σε όλους μας!

    17. Ηλία για πάρτη σου στις εκλογές πληρώνω και εισιτήριο από τη τσέπη μου για να έρθω από Γερμανία να σε ψηφίσω.

    18. ΕΣΑΙ ΓΕΛΟΙΟ ΤΡΟΛ ΤΗΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗΣ ΝΔ των παιδοβιαστων

    19. O HΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ….
      το ομολογουν και οι εχθροι του……..
      δικαστηκε γιατι ειναι πατριωτης…….
      Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ……..
      ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ………
      ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ “ΕΛΛΗΝΕΣ” ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

      Η Λ Ι Α για μας εισαι ΗΡΩΑΣ………ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟ ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ

    20. θα πάρει 3,1% που θα το κάνει η Singular 2,9% για να μην μπει στην βουλή και θα λέει ότι “συνεχίζεται ο αγώνας” και κάτι τέτοια….αν μπει με 3% θα φωνάζει μέχρι να σκοτωθεί κάνας ράπερ πάλι και κάνει άλλα 15 χρόνια χωρίς να έχει κάνει τίποτα….

    21. Αντε να μπει ο Κασι στη βουλη,να σφιξουν οι κ@λοι μερικων ξεχειλωμενων νεοταξικων ανθελλήνων…..

    22. Μπα άδικος κόπος δεν πρόκειται να αποφυλακιστεί διότι η (α)δικαιοσύνη άγετε και φέρετε με βάση πολιτικές εντολές, εάν ήταν ανεξάρτητη δεν θα είχε μπει φυλακή.

    23. γελοιο show τον πανε οι βρωμομπατσοι με κουκουλες για να δημιουργισουν εντυπωσεις. παμε γερα λιακο θα χασουν τον υπνο τους στις εκλογες οι προδοτες μαφιοζοι

    24. Η γελοιότητα κι η ανοησία σχολίων και σχολιαστών, είναι πασιφανές πως προέρχεται από πολιτικά αφάσιους κι ανόητους πολίτες.
      Ο έγκλειστος Κασιδιάρης, σαφώς κι είναι ακροδεξιός φασίστας εθνικιστής. Οπαδός της ναζιστικής θεωρίας και δηλωμένος θαυμαστής του Χίτλερ.

      1. Εσύ Τρίπρα και Μιζοτάκη που είναι ανθρωπιστές εκβιαστές εμβολίων και έχουν φτάσει τη βενζίνη και το γάλα 2 ευρώ το λίτρο.

      2. ΕΣΑΙ ΓΕΛΟΙΟ ΤΡΟΛ ΤΗΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗΣ ΝΔ των παιδοβιαστων

      3. Εγώ νιώθω τον πραγματικό, υπαρκτό φασισμό καθημερινά στη ζωή μου. Πληρώνω ατελείωτα όλο και περισσότερο το αδηφάγο Δημόσιο, τράπεζες, ενέργεια, βασικά είδη διατροφής αλλά και ότι άλλο αποφασίσουν οι άεργοι που μας κυβερνούν παρασιτώντας πάνω σε ότι παραγωγικό έχει απομείνει σε αυτή τη χώρα. Κάτι που εσύ δεν αντιλαμβάνεσαι αφού πιθανότατα δεν το ζεις. Να ρωτήσεις όσους ξυπνούν καθημερινά με το άγχος πως θα βγάλουν τα – όλο και περισσότερα – έξοδα, όχι με σίγουρο μισθό, αλλά εργαζόμενοι με πενιχρά κέρδη και που προσπαθώντας να είναι συνεπείς με τις – επ’ απειλή – υποχρεώσεις τους, στερούν ακόμα και τα βασικά από τα παιδιά τους. Δεν ξέρω τι λες εσύ θεωρητικά περι φασισμού, αλλά θα ψηφίσω ότι σε χαλάει.

      4. Ακροδεξιός, φασιστας, εθνικιστής, οπαδός ναζιστικής θεωρίας, θαυμαστής του Χίτλερ…τίποτα άλλο; Σε λίγο θα μας πεις ότι είναι κι ο αντίχριστος! Κουλαρισε λίγο ρε παιδί και κοίτα τα χάλια του δημοκρατικού σου τόξου!

        1. Αυτός ακόμα να καταλάβει ότι οι ταμπέλες δεν είναι η ουσία αλλά τι πολιτική παράγεις. Ή με το λαό ή με το θεριό. Ή ασχολείσαι με τα προβλήματα του τόπου ή προσπαθείς να πλουτίσεις επειδή έχεις εξουσία ή αγωνιζεσαι για μια περήφανη Ελλάδα ή υποθηκευεις το μέλλον της. Αλλά βρίσκουν και τα κάνουν αφού τα λαμόγια και οι βολεμενοι είναι πλειοψηφία και μαζί με τους γλυφτες και τους βλάκες παίρνουν στο λαιμό τους και όλους τους υγιείς Έλληνες.

      5. Ο Mόνος ανόητος ηλίθιος και ανθέλληνας είσαι εσύ είναι πασιφανές πως προέρχεσαι από πολιτικά αφάσιους κι ανόητους πολίτες που δώσανε ψήφο σε ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ κοινός ενθοπροδοτικά ανθελληνικα και πάντα με το μέρος του εχθρού και υποφέρουμε ακόμη και τώρα.
        Ο έγκλειστος Κασιδιάρης, σαφώς κι είναι πατριώτης εθνικιστής. Υπέρ των Ελλήνων και της Πατρίδας τώρα για σένα ΞΥΔΑΚΙ Το φως θα νικήσει το σκοτάδι και θα ξεβρωμισει η χώρα μας απο εθνομηδενιστές κατακάθια σαν του λόγου σου.

      6. Νικολακη μου……..!
        Την Μ@λακια πολλοί αγάπησαν…………Τον Μ@λακα….ουδείς.
        Δηλαδή ολους αυτους που ψηφίζεις που στην πραγματικότητα ειναι δυο οικογενειες ειναι ασπιλοι και αμολυντοι.
        Ρε αι Σιχτιρ απο εδω…..Χανω τον χρονο μου με όλα τα τσουτσεκια που θέλουν να το παιξουν δημοκράτες.

      7. Δεν είμαι οπαδός του. Αλλά όλα αυτά που γράφεις ακόμα και αν ισχύουν δεν αποτελούν λόγους δίωξης και φυλάκισης. Μόνον οι παράνομες πράξεις διώκονται ποινικά, Άλλωστε αν εδιώκοντο οι ιδέες, θα έπρεπε να βρίσκονται στη φυλακή και οι αριστεροφασίστες οπαδοί του Στάλιν, της βίαιης ανατροπής της αστικής δημοκρατίας και της εγκαθίδρυσης της δικτατορίας του προλεταριάτου, όπως διακηρύσσουν ελεύθερα στα συνέδριά τους και στα ιδεολογικά μανιφέστα τους.

      8. “ΝΙΚΟΣ” ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΠΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΜΟ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙ ΙΕΧΩΒΕ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΙ… ΑΣ ΠΟΥΜΕ… ΜΑΚΑΟ?

      9. Μπήκες και εσύ, ως “ευφυής” πολίτης, να σχολιάσεις αρνητικά με την λυωμένη καραμέλα της ναζιστικής θεωρίας για τον Κασιδιάρη.
        Μόνο που το αυταρχικό καθεστώς της κυβέρνησης, που μας έχει γίνει θηλειά στον λαιμό με την υποχρεωτικότητα των εμβολίων, με την αναγκαστική φτώχεια που έχει οδηγήσει ανεμβολίαστους εργαζόμενους, με θανάτους υγιών νέων ανθρώπων, με τους Πάτσηδες, με τις υποκλοπές, με συνεχείς πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, με την χειραγώγηση της δικαιοσύνης, με τις υιοθεσίες παιδιών από ανώμαλους, με την σκανδαλώδη υποστήριξη των λαθρο σε βάρος μας, με μισθούς πείνας στις Ένοπλες Δυνάμεις, με άρνηση να δώσει τους 2 μισθούς ετησίως (δώρα), στους δημοσίους υπαλλήλους που έχουν κοπεί πριν 12 χρόνια λόγω μνημονίων, σε διαβεβαιώ, ότι είναι η επιτομή του φασισμού.
        Ο Κασιδιάρης, θα σαρώσει στις εκλογές, γιατί ο πολίτης που εσύ αποκαλείς “ανόητο και αφάσιο”, γνωρίζει πολύ καλά, ότι αδίκως κρατείται.

      10. ας ειναι οτι θελει,κλεφτης και παιδεραστηςσαν αυτυς που ψηφιζεις να μην ειναι…

      11. χαχαχαχαχαχαχαχαχα.
        Τι λές ρε τελειωμένε Νίκο;
        Έχεις κάψει φλάτζα;
        ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΟΝ ΨΤΧΙΑΤΡΟ

      12. Μωρή αννουλα πανε βάλε καμμία μπουγάδα.
        Γελοίος και γλίτσα είσαι εσυ και όλο σου το σκυλολόι που τόσα χρόνια έχετε γαμησει γενιές και γενιές Ελλήνων και αντί να βάλετε μυαλό ακόμα και τώρα άχυρα έχετε. Σας έχουν ποτίσει τον εγκέφαλο και νομίζετε ότι η άποψη σας θα σώσει τον τόπο βόδια. Έπρεπε να σας είχε απαγορευτεί να ψηφίζεται και να σας είχαν πάει μαζί με τους πολιτικούς Σας αφεντάδες στις κρεμάλες κοπρόσκυλα του κερατά

    25. Ηλία δεν μας πτοεί τίποτα! Ούτε οι παρακρατικοί ούτε οι συστημικοί Εθνοπροδότες! Θα είμαστε πάντα στο πλευρό σου με όποιο κόστος!
      Ηλία θυμίσουν είμαστε μαζί σου!

    26. Μόνον ένας ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ θα μπορέσει να βάλει τους καταχραστεί φυλακή
      ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΝ!

    27. Με τόσους αχυράνθρωπους διεφθαρμένους πολιτικούς δικαστές στο ελλαδιστάν τι να περιμένει ρε παιδιά κανείς δικαιοσύνη η την απόλυτη σαπίλα

    28. Βγάλτε έξω τον άνθρωπο επιτέλους! Είναι φυλακισμενος με αθωωτική πρόταση εισαγγελέα! Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό!

    29. Ηλία κουράγιο, δυστυχώς οι γιδοελληνες πρέπει να φάνε πολλά γαμήσια ακόμα για να πάρουν χαμπάρι ποιούς ψηφίζουν, το 90+% των ψηφοφόρων είναι λαμόγια για αυτό και κυβερνούν λαμόγια.

    30. Ελευθερια στον Ηλια
      Μπραβο Ηλια Μεντορα μου Ελληνα 100%.
      Θα σε υπηρετω μεχρη και μετα τον θανατο μου.

    31. ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΝ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΛΑΜΟΓΙΑ!!! ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΙΟ ΘΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!

    32. ΛΙΑΚΟ ΓΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ. MAKE HELLAS GREAT AGAIN .

    33. Την ίδια ώρα η μαφία των πολιτικών στην Ελλάδα κάνει τα πάντα να βγει από την μπουζου το μέλος τους Εύα Καιλη.

    34. Ηλία λεβέντη μεγάλε ηγέτη σώσε μας απο τους ανθέλληνες προδότες της βουλής

    35. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΒΓΕΙ ΞΕΧΑΣΙΑΡΗΣ

    36. ΤΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΚΕΙ??? ΕΠΡΕΠΕ ΜΕ ΕΝΑ ΝΕΥΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΑΡΜΑΤΑ

    37. Περαστικά σας ανθέλληνες πάμε δυνατά εθνικό κόμμα Έλληνες ο Χριστός και Παναγία μας μαζί μας

    38. Ένας να του πετάξει ένα γιαούρτι δεν βρέθηκε?

    39. Καλημερα Μακελειο.
      Ειλικρινα σκεφτειτε: Η Μεγαλυτερη Εκδικηση/απολαυση για τους 300 ΠΡΟΔΟΤΕΣ μεσα στην βουλη, ειναι να τους στειλεις ΕΝΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ το ΕΛΛΗΝΕΣ του Ηλια, και το ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ του SPARTAN Στεφανου Χιου ψηφιζοντας τους.
      Φανταζεστε στο Βημα της Βουλης να βγαζουν λογο ΗΛΙΑΣ & ΣΤΕΦΑΝΟΣ;;;;
      Μιλαμε για Πυροβολισμους “ΒΟΛΩΝ ΚΑΤΑ ΡΥΠΑΣ”.
      Ουτε ενας Προδοτης δεν θα εχει τα κοτσια να καθεται να τους ακουει.
      Παμε Στοιχημα;;;;

    40. Ειμαστε για γελια δημιουργήσαμε και την δημοκρατια τρομαρα μας…

    41. ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΗΛΙΑ! Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΤΑΣΗ! ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΟΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΤΩΧΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΥΡΩΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ.

    42. Ψηφίζουμε ΕΛΛΗΝΕΣ στηρίζουμε Ηλία Κασιδιαρη να ξεβρωμισει ο τόπος

      1. ΕΝΩ ΕΣΥ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΖΗΤΩ Ο ΟΧΕΤΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΓΕΡΑ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ
        ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΙΤΕΙΣ ΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟ ΣΚΥΒΑΛΟ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ…
        Υ.Γ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΟ ΞΥΔΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΌ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΙΑ ΓΙΔΙΑ ΣΑΝ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ.

    43. εζητωσαν αι ηρωαι εθνικισται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      ζητω ο ηρωικον στρατον!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      ζητω αι ενδοξαι στρατοχωροφυλαξ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      ζητω αι ενοπλαι δυναμεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      ζητω ο βασιλευς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      ζητω ο εθνικον κυβερνητην γεωργιον παπαδοπουλον και ιωαννην μεταξαν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      εξορισατε αμεσα τους εαμοβουλγαρους κομουνιστοσυμμοριτας αναρχομπλσεβικιστάς εις βορειον κορεαν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      αμεσην απελασην ολων των τουρκαλμπανων, ισλαμιστων και ολλων των λαθροεποικιστων ταξικων αδερφων των προαναφερθεντων μπολσεβικιστων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      ζητω η μεγαλη αιωνία ελλας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      1. Τι ζητω ο βασιλεύς βρε λεβιέ; αν εκανε ένα καλό η χουντα αυτό ήταν που έδιωξε τους Βαυαρός απογονους απ την χωρα και απ το σβέρκο μας, ακου εκει ζητω ο βασιλεύς χαχαχαχα

        1. ειμαστε με οτι ενοχλει τους εαμοβουλγαρους αναρχοκομουνιστες του σοβιετικου κατοχικου καθεστωτος του 74!
          και ο βασιλεύς ενοχλει…..

    44. ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΘΑ ΣΕ ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ

    45. Ηλία βγες πρωθυπουργός γρήγορα πριν καταστραφούμε
      🇬🇷όλο το έθνος μαζί σου🇬🇷
      Ζητω η Ελλάς🇬🇷☦️

    46. Λιάκο μοναδική ελπίδα του Εθνους μας ΚΑΛΉ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

    47. Γεια σου λεβεντιά Ηλία. Η Παναγιά μαζί σου!

    Comments are closed.