Ο ΑΪ ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΤΟΥ Π.Ν ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ – ΣΚΥΛΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ – ΤΟ “ΣΑΝΟ” ΤΗΣ… ΑΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ

    Κοινοποίηση:
    tureckiy_flot

    Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, αναφερόμενος στην ένταση που επικρατεί στην Ανατολική Μεσόγειο, εξαπέλυσε και πάλι απειλές εναντίον της Ελλάδας με αφορμή το επεισόδιο μεταξύ της φρεγάτας ΛΗΜΝΟΣ και της τουρκικής Kemal Reis. Τα μογγόλια έχουν σκυλιάσει μετά την απίστευτη ξεφτίλα που υπέστησαν με σαπιοκάραβό τους να καταλήγει στο ναυπηγίο.

    «Η Ελλάδα πρέπει να είναι λογική. Δεν πρέπει να υπάρξει προσπάθεια παρενόχλησης του Oruc Reis. Γιατί αν κάνει τέτοια προσπάθεια θα το πληρώσει. Με το να κάνεις bullying, δεν πας πουθενά», είπε ο Τσαβούσογλου.

    Παράλληλα ο Τούρκος ΥΠΕΞ «προειδοποίησε» την Γαλλία «να αποφύγει πράξεις και κινήσεις που αυξάνουν την ένταση στην Ανατολική Μεσόγειο».

    Τέλος ο Τσαβούσογλου κάλεσε την Ε.Ε. να μην «παραχαϊδεύει»  την Ελλάδα κι αντιθέτως να υποστηρίξει τη διπλωματία και την κοινή λογική.

    Αυτό που δεν είπε ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου είναι ποιός προκαλεί την ένταση στην Ανατολική Μεσόγειο.

    Επίσης, αυτό που δεν είπε είναι ότι το μοτίβο της “ανίκητης” Τουρκίας που αυτός και ο Χίτλερ του 21ου αιώνα ο Ερντογάν έχουν ταΐσει τον τουρκικό λαό, πληγώθηκε ανεπανόρθωτα από τον λεβέντη κυβερνήτη της φρεγάτας μας.

    Δεν μπορούν να διαχειριστούν την ελληνική υπεροχή και προχωρούν σε δηλώσεις – παρωδία που τους εκθέτουν ακόμα περισσότερο.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. Η ευκαιρια δοθηκε με το υποβρυχιο που εντοπιστηκε κοντα στην Ευβοια.
      Επρεπε να ειχε βυθιστει αμεσα και χωρις χρονοτριβη! Δυστυχως, ως συνηθως οι λελεδες που κυβερνουν δεν εχουν το τσαγανο για κατι τετοιο.
      Κι οσο οι τουρκοι βλεπουν την ανοχη μας, τοσο πιο πολυ ξεσαλωνουν.. γιατι σκεπτονται, ” ..αυτοι γαυγιζουν αλλα δεν δαγκωνουν, μας φοβουνται..”
      Την επομενη φορα ισως το υποβρυχιο τους αναδυθει στο….τουρκολιμανο για καφε!

    2. Όχι στο νερό , όχι μαζί μας ζέλες στο νερό
      Εμείς δελφίνια κατά του στόλου σας και εσείς απλά σπάσανε τα νερά της μαγούλααας μπρε Ιμπραήμ Σουλτάν

    3. Ο Άγιος Νικόλαος να είναι πάντα στην πλώρη των καραβιών!! Μέγα το της θαλάσσης κράτος!!!

    4. Μαλακίες. Όταν μπαίνει ο εχθρός στην υφαλοκρηπίδα σου πας και τον μπουμπουνίζεις δεν πάς και παίζεις μαζί του συγκρουόμενες φρεγάτες εκτός εάν βλέπουν την κατάσταση οι δικοί μας σαν Λούνα Πάρκ…

    5. Ποιος αειατοδιαβολο νικολας βοηθησε ρε ταλιμπαν.
      Ο Ποσειδών ηταν.. τον μπερδεψες απο τα γένια

    6. Αναιδεστατοι οι Τουρκοι σαν τα σκυλια
      γαυγιζουν ασταματητα εναντιων της Ελλαδος

    7. Ποντάρουν οι μογγολοι στο γεγονός πως τα γειτονικά τους κράτη δεν θέλουν πόλεμο. Και οι φασίστες του ερντογαν το μόνο που κάνουν είναι πόλεμο. Απειλούν βρίζουν προκαλούν. Πρέπει να φάνε ένα γ@μησι που θα τους μείνει αξέχαστο. Ήδη ο χαφταρ τους γ@μαει το μ@υνι της π@υτανας που τους γέννησε στην Λιβύη, ούτε τολμαει ο μογγολος να πλησιάσει συρτη. Και για να κρύψει την ήττα του κάνει μαγκιές στον Μητσοτάκη, βρήκε έναν μ@λακα που δεν αντιδράει σε τίποτα και κάνει παιχνιδάκι. Πάντως οι ένοπλες δυνάμεις μας με το ζόρι κρατιούνται. Τόσα χρόνια υπομονή, νεκροί στρατιωτικοί και οι πολιτικοί στα @@ τους. Η οργή θα ξεσπάσει.

    8. Που ήταν το δήθεν ένδοξο ΠΝ με τα δήθεν λιοντάρια στην Κύπρο το 74;
      Που ήταν στη Σμύρνη το 22 όταν ο “σύμμαχοι” έκοβαν τα χέρια των χριστιανών που ήθελαν να σωθούν;
      Δεν είναι μυστικό πια ότι η ανικανότητα, το ρουσφέτι και η βλακεία βασιλεύει στο ΠΝ, όπως και η δουλοπρέπεια προς τα ξένα συμφέροντα.

    9. Δεν καταλαβαίνω τίποτα πια ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΑΜΟΧΩΡΑ!
      Μέσα σε δικό μας έδαφος,που έχει παραβιαστεί από τον εχθρό, ο Έλληνας Καπετάνιος ρίχνει το ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ πλοίο με τα ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ που του έχει εμπιστευθεί ο Ελληνικός λαός -κι έχει αγοραστεί με αιμα- επάνω σε ένα αλλο με σκοπό να το εμποδίσει…Να το εμποδίσει ως προς τι?..Δηλαδή..εισβαλλω στο πολύτιμο σπίτι σου κι εσύ αντί να με εξουδετερώσεις άμεσα με το όπλο που έχεις χωρίς να βλάψεις το σπίτι, εσύ θέτεις σε κίνδυνο όλο το πολύτιμο οικοδόμημα μαζί με τους ιδιοκτήτες του για να μην κινδυνεύσει ο εισβολέας!!!
      Κι έρχονται κάποιοι να σου πουν ότι είσαι λεβέντης και καραμπουζουκλης!!!!!
      Δεν γαμιομαστε όλοι μαζί καλύτερα???

      1. Κάπου στο γραφείο του ΔΕΝΔΙΑ..”Μπραβο,μπράβο Πλωτάρχη! Έγιναν όλα όπως συνεννοηθήκαμε…Θα πας μπροστά,πολύ μπροστά..Σε βλέπω και Αρχηγό ΓΕΝ! Θα μιλήσω και πιο πάνω για σένα…Στους δικούς μου”.
        “Μα τι λέτε Υπουργέ μου; Το καθήκον μου έκανα..Ότι έκανα το έκανα για την Πατρίδα”.
        ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ: “Μα φυσικά! Μας έκανες όλους πολύ υπερήφανους!! Πριν λίγο με πήρε ο Πρωθυπουργός και με συνεχάρη για τα πανάξια στελέχη του Ναυτικού μας και φυσικά για τα δικά μας παιδιά..Σου μεταβιβαζω τις πιο θερμές ευχαριστίες του Πρωθυπουργού και μου υποσχέθηκε ότι η Νέα Δημοκρατία θα φροντίσει να εκπληρώσει την υπόσχεση της..Η θέση του Αρχηγού ΓΕΝ σύντομα θα είναι δική σου”!
        ΒΟΥΛΤΕΨΗ: “Νίκο, είχα πολύ δίκιο όταν μιλούσα για τον Σουν Τζου! Ο Μητσοτάκης είναι Ο ΗΓΕΤΗΣ!! Δεν χρειάστηκε πόλεμο για να κερδίσει τις εντυπώσεις του λαού..Τις κερδίζει χωρίς πόλεμο! Ελπίζω κι εγώ να πάρω καμμία θεσουλα καλύτερη”!
        ΔΕΝΔΙΑΣ: “Μα φυσικα..Δεν είχα ποτέ την παραμικρή αμφιβολία χρυσή μου! Το σχέδιο προχώρησε όπως ακριβώς το σχεδιάσαμε με τον Πρωθυπουργό και τον Πλωτάρχη! Χωρίς να ανοίξει μύτη,αυξήσαμε το μερίδιο μας στην εκλογική αγορά! Νίκο,με πήρε και ο Μιχάλης και μου είπε ότι τόσο ωραία σχέδια δεν έκαναν ούτε στο ΠΑΣΟΚ!!
        Μου είπε να βαλουμε τους δικούς μας..ξέρεις τώρα…να πλέξουν το εγκώμιο των Ναυτικών μας ότι είναι λιοντάρια..ότι είναι άξιοι απόγονοι του Λεωνίδα και τέτοια!! Τα χαφτουν σαν μύγες τα Φασισταρια!!!
        ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ: ” Βρε σας λεω..αν ήξερα τι κοροιδα είναι ο Ελληνικός λαός,θα τον κυβερνούσα από λοχίας”!!!…
        ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: “Άντε στην γειά μας! Στην υγειά των κοροιδων”! ΒΟΥΛΤΕΨΗ: “ΑΧ,ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΣ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΟΥ! ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΖΩΣΕΙ ΤΑ ΦΙΔΙΑ!!! ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΗΡΩΩΝ! ΤΙ ΖΩΑ!
        ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΦΑΜΕ ΚΑΝΑ ΨΑΡΑΚΙ ΑΠΟΨΕ ΓΙΑΤΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ!

    10. Μόλις το ομολόγησαν αυτοί οι μπινεδες του πρώτου θέματος ότι δεν ήταν φεικ νιους αλλά λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης το απεκρυψαν

    11. Κι εδώ ακριβώς είναι η λύση στο πρόβλημα μας αλλά εμείς εθελοτυφλούμε πάλι και πάλι.
      Όταν Γαλλία Ισραήλ Αίγυπτος και ΗΠΑ μας δηλώνουν στήριξη ( όχι γιατί μας αγάπησαν ξαφνικα) αλλά βλέπουν πλέον έναν δικτάτορα να θέλει να επεκταθεί παντού και δεν νομίζω να του κάνουν τη χάρη.

    12. Μία διευκρίνηση διοτί όσο δεν υπάρχουν επίσημες πηγές ο καθένας ισχυρίζεται ο,τι θέλει ή δημιουργούνται λαθος εντυπώσεις.
      ΔΕΝ σχετιζόταν με το ORUC REIS το επεισόδιο με το ΛΗΜΝΟΣ!
      Όλα καταγράφηκαν στην περιοχή του Καστελορίζου, όπου το ελληνικό πλοίο μετέβαινε για να αντικαταστήσει άλλη μονάδα επιφανείας του Πολεμικού Ναυτικού που βρισκόταν στην περιοχή.

    13. Προειδοποίησε την Γαλλία λέει ο πατάτας. Πρόσεξε μην βγάλετε τα δικανα ξανά σε κανένα γαλλικό και σας ισοπεδώσουν το προεδρικό όπως στην λιβυη με τα σούπερ ραντάρ σας!!

    14. Αυτό το περιστατικό το διέψευδε και η κυβέρνηση και τα ΜΜΕ του Κούλη. Μόνο το μακελειό που οι μεγαλοδημοσιογραφοί υβρίζουν ενημέρωσε τον ελληνικό λαό.

    Comments are closed.