«Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ – ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΤ»! ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ, Ή ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΑΚΙ;

    Κοινοποίηση:
    antonis-remos

    Μια αποκάλυψη, που έρχεται μέσα από αρκετές και διασταυρωμένες μαρτυρίες, βετεράνων των ελληνικών μυστικών υπηρεσιών, μας κάνει να αναθεωρήσουμε πολλές απόψεις για τον «άριστο των αρίστων», φιλοκυβερνητικό τραγουδιστή των επιτυχιών, αν και το χρήμα, δεν είχε ποτέ κομματική σημαία.

    Φαίνεται τελικά, ότι πολλά δεν έχουμε μάθει, για τις σχέσεις των προβεβλημένων, με τις ξένες και εχθρικές προς τη χώρα, μυστικές υπηρεσίες. Μια ματιά, στο υπόβαθρο των επαφών που είχε και εξακολουθεί να έχει, ο κύριος Αντώνης Ρέμος- πολιτιστικά- με τους Τούρκους, είναι τεράστιες. Από ότι προκύπτει όμως (βάσει εξομολογήσεων), η σχέση δεν ήταν μόνον πολιτιστική. Αλλά και κάτι παραπάνω με τους γείτονες. Κλιμάκιο των αρχών ασφαλείας, όπως είμαστε σε θέση να ξέρουμε, παρακολουθούσε επί 5 και πλέον χρόνια- στο πρόσφατο παρελθόν- τον τραγουδιστή για «ιδιαίτερες επαφές και παροχή πληροφοριών και εθνικής σημασίας», στους απέναντι.

    Επίσης, κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο Αντώνης Ρέμος ήταν «ένας στρατολογημένος Έλληνας της ΜΙΤ που διευκόλυνε και εξυπηρετούσε καταστάσεις του Τουρκικού κράτους και πολλές από τις επαφές του, τις έκανε με προκάλυμμα αυτή την περιβόητη ελληνοτουρκική φιλία. Καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι ο τύπος αυτός, έκανε πολλά ταξίδια και στις αραβικές χώρες, πέραν της Τουρκίας και δούλευε γι αυτούς.

    Δεχόμαστε διαψεύσεις αλλά όσα είχαμε μάθει, θα εκπλήξουν το ευρύτερο καλλιτεχνικό στερέωμα και πολλούς από τον χώρο των ΜΜΕ που έκαναν ή κάνουν την ίδια επαχθή εργασία», καταλήγουν οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι προφανώς διαθέτουν πλήθος στοιχείων για την «ανθελληνική δράση του τραγουδιστή». Πάντως, πέραν των πληροφοριών που παραθέτουμε, πλήθος δημοσιευμάτων, δείχνει την «προδιάθεση» του Ρέμου για τους «φίλους Τούρκους».

    Μερικά από αυτά.

    —– Ο Αντώνης Ρέμος καλεσμένος του Νουσρέτ Γκιοκτσέ μιλά για την ελληνοτουρκική φιλιά και τραγουδά .
    12 Απριλίου 2020

    —– Ρέμος στη Χουριέτ: Είμαστε περήφανοι που στο χωριό μας γεννήθηκε ο Κεμάλ Ατατούρκ
    22.09.2016

    —– Ρέμος: ”Όταν ήρθα στην Τουρκία ένιωσα σαν στο σπίτι μου”
    22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016

    —– Ρέμος: Το «Τουρκία σ’ αγαπώ» και ο ένας τόνος γαρίφαλα!
    1/4/2022

    —- Ρέμος στο Nammos: Τούρκοι, Άραβες και Λιβανέζοι έδωσαν 2.5 εκατ. – Το απίστευτο περιστατικό
    28 Ιουλίου 2017

    —– Η αρπαχτή του Ρέμου στην Τουρκία και το σνομπάρισμα των Χιωτών
    04-09-2017

    Μια ματιά στο ελληνικό διαδίκτυο, δείχνει πλήθος ανάλογων δημοσιευμάτων. «Ο τραγουδιστής Ρέμος, ήταν υπό την εποπτεία μας. Παρείχε υπηρεσίες στους Τούρκους. Ήταν έμμισθος πράκτορας», επιμένουν οι ίδιες πηγές.

    Πηγή: ΜΑΚ TV

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    28 Σχόλια

    1. Αφού τα είχε τα λεφτά,γιατί το έκανε;

    2. Υπάρχουν άνθρωποι , που πληρώνουν, για να δούν και ν,ακούσουν αυτό το γουρουνοειδές; Το κεφάλι του και ο λαιμός ένα πράγμα ενιαίο. Quelle decadence.

    3. Να του τα κόψουμε από ρίζας, αν έχει και τίποτα βέβαια. Ο Θεός και η πατρίδα αυτού είναι το χρήμα ξαι η πο@τσα.

    4. Δεν μ ενδιαφερει αν ητανε ΜΙΤαρας ! Ξεκινησε μια καρριερα σαν καλη λαικη φωνη και καταντησε ΓΟΥΡΟΥΝΙ!

    5. Σωστός ο Tommy Imoi, έτσι τον έλεγα κι εγώ από την πρώτη στιγμή που τον έμαθα πριν από χρόνια.

    6. Ε εξαλλου το ειχε πει σε δηλωση οτι ειναι και θαυμαστης του Ατατουρκ

    7. Κούρδοι τι περιμένετε;;;; έχουμε πολλά τέτοια βρομόσκυλα στον τόπο μας ……. προβεβλημένους όπως τους χαρακτηρίζει το μακελειό.

    8. Μόνο ο Σφακιανάκης είναι πατριώτης .

    9. Ο Ρέμος, κατά κόσμον Πασχαλίδης, έλκει καταγωγή από Μικρά Ασία. Είναι ντροπή και αίσχος να αναφέρεται σε Τουρκία.
      Τουρκικό κράτος υπάρχει, πρόσφατο κατασκεύασμα του Μουσταφά Κεμάλ, ο οποίος πράγματι κατάγεται από την περιοχή του Λαγκαδά.
      Οι περισσότεροι που αναφέρονται ως Τούρκοι προέρχονται από εξισλαμισμένους Έλληνες και πρώτος ο Ερντογάν από την Ποταμιά του Πόντου.

    10. Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και επιβάλλεται να διερευνηθεί μέχρι τέλους. Εάν συμβαίνει αυτό που υποψιάζονται πολλοί, θα πρέπει να τιμωρηθεί πολύ αυστηρά και μετά την τιμωρία του να πάει να ζήσει απέναντι. Είμαστε πολύ ευαισθητοποιημένοι για τέτοια ζητήματα.

    11. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΟΥΣΤΟ. ΧΟΝΤΡΟΣ, ΦΙΛΑΡΓΥΡΟΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΑΠΑΤΕΩΝΑΣ. ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ.

    12. Στεφανάουα, ΣΚΙΣΤΟΝ τον φούστη. Γιατί όλοι του φιλάνε το χοντροπισινό.
      Επίσης έχει δηλώσει ότι ‘οι Ελληνες άνδρες είναι κότες’.
      Είμαι σίγουρος ότι ξέρεις γιατί έφυγε από τη βόρειο Ελλάδα πριν πολλά χρόνια κ κατέβηκε Αθήνα για να κάνει καριέρα …κ για να ξεχαστεί ένα σκάνδαλο…κάτι που αφορούσε παιδάκια έχω ακούσει…

    13. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!! Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ ΕΊΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΟΠΟΊΟΥ ΤΟΝ ΠΛΗΡΏΝΕΙ…. ΔΏΣΕ ΤΟΥ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΌΤΙ ΤΟΥ ΠΑΙΞΕΙΣ ΧΟΡΕΥΕΙ…. ΆΣΕ ΤΟ ΌΤΙ ΤΟ ΠΑΊΖΕΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ… ΧΟΡΕΥΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΣΙΦΤΕΤΈΛΙ ΑΠΟ ΌΤΙ ΤΡΑΓΟΥΔΆΕΙ…. ΚΑΙ ΓΙΑ BELLY DANCE ΠΡΩΤΟ ΤΟΝ ΚΟΒΩ

    14. Με αυτους επρεπε να ασχολειθει η ΕΥΠ και οχι με τους Εθνικιστες. Δεν ειναι μόνο αυτος.Πανεπιστημιακοι πολιτικαντιδες και ατομα σε καιριες θεσεις.Η λιστα παρα πολυ μεγαλη .Οι τουρκοι αλωνιζουν με την βοηθεια των λαθροεισβολεων και διαφορων ΜΚΟ

    15. οι 8.000.000 λάθροεποικιστικού στρατού στην Γραικυλία δεν φτάνουν για να κατασκοπεύσουν αλλά χρειάζεται ο Ρέμος να κατασκοπεύει τα στριγγάκια των θαμώνων των μαγαζιών του….μάλιστα, την ώρα που γενοκτονείται και αντικαθίσταται ο πληθυσμός από το κατοχικό καθεστώς οι ραγιάδες συνεχίζουν να βλέπουν ως “απειλή” τα ερευνητικά πλοία του Ταγίπ ενώ προστρέχει να ταΐσει τον κάθε “ασυνόδευτο ανήλικο” 30άρη που είναι εκπαιδευμένος να σφάζει και να του @@@@ει τις κόρες και την γυναίκα……

    16. Ποτέ δεν τον χώνεψα. Κομπλεξικός σκυλομπαρόκ νεοτσιφτετέλληνας.

    17. Και Τούρκος…και Πουστης..και Πουτ@ν@..!!!
      Δηλαδή… Πράκτορας !!!

    18. 300+1 Φανεροί Τουρκοπράκτορες!
      ΟΡέμος τους πείραξε?

    19. Οι Τούρκοι την ομοφυλόφιλια την έχουν στο αίμα τους, ο Ρέμος γνωστός πισωγλεντης και φιλοχρηματος, είδε πο@τσα και γρόσια και μπήκε, γιατί να μας κάνει εντύπωση. Το αντίθετο θα μας έκανε εντύπωση να ήταν πατριωτης και εθνικιστής. Ουου Ρέμο την κουνάς την αχλαδια και κελαιδας στα μεμετια.

    20. Κάτι τέτοιοι είναι και απο τα δύο, φιλοτόυρκοι-ανθέλληνες και παραδάκι ταυτόχρονα

    21. Πως ελεγε μια ταινία του 1985 ; “Ρέμο άοπλος και επικίνδυνος” με τον Fred Ward που υποδύονταν έναν πράκτορα

    Comments are closed.