Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ, Α. ΩΝΑΣΗΣ, ΘΑ ΕΒΑΖΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΔΡΩΜΕΝΟ; ΜΟΥΣΤΑΚΑΛΗΔΕΣ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΑΚΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΟΥ ΚΙΤΣ – ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΑΜΑ; (ΒΙΝΤΕΟ)

  Κοινοποίηση:
  image-210 (1)

  Η Αθήνα από λίκνο του πολιτισμού μετατρέπεται σε οστεοφυλάκιο αυτού.

  Η αποθέωση του κιτς στο λίκνο της τέχνης του απέριττου και του πολιτισμού. Κάπως έτσι θα μπορούσε να περιγραφεί η έβδομη Μπιενάλε η οποία ξεκινά στην Αθήνα και αποθεώνει την κακογουστιά.
  Στην χώρα που θα έπρεπε αν μη τι άλλο να σέβεται τον πολιτισμό της, από τον οποίον τρέφεται εδώ και αιώνες, βλέπουμε για άλλη μια φορά την κακοποίηση κάθε έννοιας τέχνης.

  Το πλέον θλιβερό όλων όμως είναι ότι η Έβδομη Μπιενάλε της Αθήνας, γίνεται με την σύμπραξη του ιδρύματος Ωνάση. Αναρωτιόμαστε εάν ο αείμνηστος ιδρυτής του ιδρύματος, θα συνέπραττε ποτέ με ένα τέτοιο δρώμενο…

  Δείτε το εξωφρενικό βίντεο:

   
  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  13 Σχόλια

  1. ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΖΕΥΓΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΟΝ ΝΕΟΤΕΡΟ ΑΦΟΥ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΩΝΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΤΟΥΣ ΥΠΟΘΕΣΗ…….ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΑΙ Ο ΑΡΗΣΤΟΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΙΟΣ ΟΙ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΑ ΧΑΙΡΟΝΤΟΥΣΑΝ……….ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΤΡΟΝΑΡΟΥΝ ΤΟ ΑΦΥΣΙΚΟ ΓΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΕ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΠΟΥΣΤΙΑ ΤΟΧΟΥΝ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΧΟΡΑΝΑΙ ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΕΚΤΗΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΛΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΡΗΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΝ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΑΕΡΟΠΑΓΕΙΤΟΥ,…………..ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΜΒΟΛΕΣ………………………

  2. ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ, ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ, ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ, ΤΡΑΒΕΛΙΑ, ΜΠΙΝΕΔΕΣ, ΚΩΛΟΜΠΕΣ, ΛΕΣΒΙΕΣ, ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΙ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ, ΑΘΕΟΙ, ΜΟ#ΝΟΠ@Ν@ ΚΑΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛ@. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ? ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΙ Ο ΦΙΛΟΣ, ΠΟΥΣΤΡΟΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΦΟΥΛ.

  3. Συμφωνῶ ἀπόλυτα ὅτι εἶσθε οὕλοι σας μία κωλοπετσωμένη ἔκφυλη βαλκάνια φάρα σέ καλικατζαράτο.

  4. Η “ΚΥΡΙΑ”,ΦΙΛΟΔΟΞΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΘΕΙ-ΔΕΙΞΕΙ..”σε ποια κοινωνια ζουμε και σε τι κοσμο ζουμε”!!! ΜΑ,ΤΟ ΛΕΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ..”σε παραλληλο κοσμο”!!! Ε,ΝΑΙ,ΔΕΝ ΣΥΝΑΝΤΩΜΕΘΑ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!

  5. Αν ζουσε ο Ωνασης οχι μονο υπογραφη δεν θα εβαζε αλα θα τους ειχε ΓΑΜΓΣΗ εναν εναν απο τον προεδρο
   Μεχρι τον τελευτεο κλητηρα!!!!!!!

  6. Πως και δεν τους έβαλε η φοράδα να πηδιούνται μέσα στη βρώμικη από τα κατρουλιά των δυστυχισμένων στοά.

  7. Δεν είναι απλά αποθέωση του κιτς είναι αποθέωση της πουστροπροπαγάνδας…

  8. Κίνα για εμβόλιο,,,,,The inoculation rate for those aged 80 and above stands at just 14 per cent, while death rate for elderly in that category is 25 per cent.

  Leave a Response