«ΟΥΡΛΙΑΖΑΜΕ» ΕΔΩ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΓΙΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ – ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ – «ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ»

    Κοινοποίηση:
    1

    Έκτακτα μέτρα για τον κορωνοϊό στα σύνορα

    Ο πρωθυπουργός παραδέχτηκε ότι η χώρα διατρέχει μεγάλο κίνδυνο καθώς πολλοί από τους αλλοδαπούς που έρχονται στην Ελλάδα προέρχονται από το Ιράν το οποίο έχει πολλά κρούσματα κορωνοϊού.

    Είπε μάλιστα πως «τα νησιά πλέον πρέπει ναα προστατευτούν διπλά».

    Για το μεταναστευτικό, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι η χώρα αναβαθμίζει στον ανώτερο βαθμό τον έλεγχο των συνόρων μας για τη μεγαλύτερη δυνατή ανάσχεση. «Το Μεταναστευτικό τώρα αποκτά μία νέα διάσταση, καθώς στις ροές προς την Ελλάδα περιλαμβάνονται άνθρωποι από το Ιράν -όπου είχαμε πολλά κρούσματα Κορωνοϊού- και πολλοί διερχόμενοι από το Αφγανιστάν. Τα νησιά μας, συνεπώς, τα οποία είναι, ήδη, επιβαρυμένα σε θέματα δημόσιας υγείας πρέπει να προστατευτούν διπλά. Να τα διασφαλίσουμε. Να το πω απλά, να κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να αποφύγουμε την εμφάνιση του ιού -ειδικά εκεί», ανέφερε.

    Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι η χώρα επικαλείται τον Κανονισμό 2016/399 της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και ειδικά την παράγραφο 6, περί ελέγχου για την πρόληψη απειλής κατά της δημόσιας υγείας. «Τι σημαίνει αυτό στην πράξη: Ότι αναβαθμίζουμε στον ανώτερο βαθμό τον έλεγχο των συνόρων μας για τη μεγαλύτερη δυνατή ανάσχεση. Για το σκοπό αυτό έχω ήδη δώσει εντολές στον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας και στον Αρχηγό του Λιμενικού να αυξήσουμε σημαντικά τον αριθμό των σκαφών και τον αριθμό των περιπολιών στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Και, στο πλαίσιο του Διεθνούς Δικαίου πάντα, θα αυξήσουμε τους ελέγχους και στη θάλασσα και στην ξηρά», ανακοίνωσε.

    Για την απόφαση αυτή έχω ήδη ενημερώσει την Ευρωπαϊκή Επιτροπή που οφείλει να την αντιμετωπίσει ως ένα μέτρο προστασίας της Υγείας ολόκληρης της Ευρώπης. Το ίδιο θα γίνει και προς την Τουρκία. Ενώ ξεκινά και μια διεθνής καμπάνια, στις γλώσσες των εθνικών ομάδων που κατευθύνονται προς Ελλάδα, με την προειδοποίηση ότι η χώρα δεν μπορεί, πλέον, να δέχεται άλλες παράνομες εισόδους. Οι ανακοινώσεις αυτές θα γίνουν στο διαδίκτυο και στις χώρες αφετηρίας των ροών.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 50 ΧΡΟΝΙΑ. ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΡΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

    2. Το παιδί της κοπέλας που εισήχθη σήμερα στο Αττικό, πάει στο Κολλέγιο Αθηνών.
      Θα το κλείσουν για 14 μέρες το Κολλέγιο, πάρτε τηλ ως δημοσιογράφοι να μάθετε.

    3. Μακάρι να είχαμε έναν Μεταξά. Όλοι οι μεταγενέστεροι (με ελαχιστες εξαιρέσεις όπως Παπαγος- Πλαστηρας ) αποδειχθηκαν παράσιτα και κοίταξαν μόνο την τσέπη τους. Τώρα ήρθε η ώρα να πληρωσουμε για την φαυλοκρατια / δηθεν Δημοκρατία…. Οσον αφορά καποιους ανιστορητους, ο Ι Μεταξάς όντως έκανε τα στραβά μάτια στις 15 Αυγούστου το 1940 κατά την άνανδρη επίθεση του ΈΛΛΗ στην Τήνο πλην όμως όταν εξαντλησε κάθε περιθώριο αποφυγής συγκρουσης με τους Ιταλούς, δύο μηνες αργότερα στις 28/ 10/1940 είπε ένα μεγαλοπρεπεστατο ΟΧΙ που όμοιό του δεν υπάρχει και σε αντίθεση με το οχι στο πρόσφατο δημοψήφισμα που ενας προδοτης το αλλαξε και το εκανε Ναι… Ετσι για την Ιστορία και για να μη ξεχνιόμαστε. Εν πάσει περιπτώσει, για το σημερινό έγκλημα του λαθρομεταναστευτικου η λύση είναι η επιστροφή όλων όσων δεν είναι πρόσφυγες από εκεί που ήρθαν. Αλλιώς θα υπενθυμίσω μια φράση ενός φ ιλοσοφημενου άνδρα: “Θα πρέπει να αποφασίσουμε σύντομα εάν θέλουμε Δημοκρατία χωρίς Ελλάδα ή Ελλάδα χωρίς Δημοκρατία ..”.

    4. Κουλη τωρα ειναι πολυ αργα!!! μετα την αλληλεγγυη και το παρτι με τις πονοψυχες ΜΚΟ μαθανε σε ολη την Ασια και Αφρικη οτι το μαγαζι ειναι ανοιχτο και προθυμο και δεν τους σταματας με τιποτε
      Ξερω φοβασαι την εξαπλωση του ιου, ξερεις την γυμνια του νοσοκομειακου δυναμικου λογω αποφασεων του δικου σου κομματος και του ΠΑΣΟΚ 1 + 2 και αυτων που μας λεγανε τι καλα ειναι τα μνημονια (δημοσιογραφοι, τραπεζα Ελλαδος κ.τ.λ)
      Τωρα να δω αμα εχουμε εξαπλωση τι θα κανεις..ο κοσμος δεν θα βλεπει μονο το Σκαι, ΕΡΤ και τους υπολοιπους..το ιντερνετ δεν μπορεις να το ελεγξεις οπως το μακελειο
      Για να δουμε οταν τα εχεις Ελληνες και λαθρο μολυσμενους και χρειαζεσαι μοναδες εντατικης θεραπειας
      ποιος θα μπει πρωτος;;;;; ε ρε τι εχει να γινει

    5. Μηπως κοιταξουμε κατα τις πατριδες τους και τους αδειασουμε ολους;αντε μου και στο διακο

    6. Γιατι ρε παπαρα τοσα χρονια δεν το κανατε …γιατι δεν τους στελνετε γιαρο και κοντεψανε να σκιτωθιυνε τα ματ με τους νησιωτες..πανιβλακες αχρηστοι του κερατα…

    7. τωρα ειναι αργα για δακρυα…
      οταν θα μπει για τα καλα ο ιος στην χωρα, θα κλαψουνε μανουλες….
      τωρα δεν μπορει να γινει τιποτα με τους λαθρο!

    8. Τι θα τους κανεις ρε πανυβλακα ;;;; θα τους μετρας την θερμοκρασια και θα τους βαζεις μεσα ;;;;;; Κλεισε τα συνορα ρε μαλακισμενο γαμω την Μερκελ σου γαμω ηλιθιε

    9. Κουλη, το χρονοντουλαπο της μαυρης ιστοριας της Ελλαδας σε περιμενει και σενα μαζι με τον κολλητο σου τον Αλεξη

    10. Αφου δεν μπορουμε να χτηπησουμε το κεφαλι ας σπασουμε τα δοντια
      Καποιος δεν εχει λιστα με τους δωσιλογους ματατζηδες που ξεφτυλιζουν την στολη της ΕΛ.ΑΣ. ωστε να τους φτυνουμε παντα και παντου;

    11. Επειδή εδώ έχουμε νά κάνουμε μέ ζωές ανθρώπων, άς έχουν υπόψη τους οι όποιοι υπεύθυνοι (όποιοι κι άν είναι αυτοί, καί, ιδίως, όσο “ψηλά” στήν εξουσία κι άν βρίσκονται) ότι μπορεί νά κατηγορηθούν γιά κατά συρροήν ανθρωποκτονιών είτε εξ αμελείας είτε εκ προθέσεως γιά τυχόν πράξεις καί ιδίως γιά τυχόν παραλείψεις τους επί τών μέγιστων δυνατών επιβαλλομένων μέτρων γιά τήν προστασία τού Ελληνικού πληθυσμού καί κατοίκων αυτής τής χώρας. Μέ τό σκεπτικό δηλαδή ότι μπορούσαν καί δή ΕΓΚΑΙΡΩΣ νά πράξουν τό άλφα ή τό β καί δέν τό έπραξαν, είτε εξ αμελείας είτε εκ προθέσεως. Ομοίως, επειδή δέν πρόκειται γιά πράξη (ή αμέλεια) ενός μόνον ατόμου (η απόφαση αποτελεί “πράξη”) αλλά περί πολλών ατόμων (οπουδήποτε κι άν αυτοί βρίσκονται) μέ συνεννόηση καί συνεργασία είναι δυνατόν τό ενδεχόμενο αυτό κατηγορητήριο νά επεκταθεί καί στήν ύπαρξη καί ενέργεια εγκληματικής οργάνωσης” μέ τίς ίδιες παραπάνω κατηγορίες ή/καί μέ άλλες. Στή περίπτωση καταδίκης (βλ. Ειδικό Δικαστήριο ή Τακτική Ποινική καί Αστική Δικαιοσύνη) οι σχετικές αποφάσεις σύμφωνα μέ τόν Νόμο είναι προφανώς ισόβια (ενώ στή περίπτωση εκδικάσεως τών σχετικών υποθέσεων υπό τού Στρατοδικείου εάν κηρυχθεί η χώρα σέ έκτακτη ανάγκη ή/καί υπό αναγκαστική Στρατιωτική (συν)διοίκηση λόγω τών δυσμενών αυτών εξαιρετικών συνθηκών πού απειλούν τή ζωή όλων τών Ελλήνων η ενεδεχόμενη καταδίκη τών όποιων υπευθύνων είναι ΘΑΝΑΤΟ/ Ἔκτελεστικό απόσπασμα).

    12. Μήπως τώρα να κοιτάξουμε επιτέλους προς την Γυάρο;

      1. Ποιος μεταξας ρε μπουλη; αυτος που όταν τορπιλησαν την Ελλη οι Ιταλοι εκανε την κοκοκοτα;;;;

        1. Ρε αδερφέ πόσο αδιαβαστος κ καθοδηγούμενος είσαι??? Ο Μεταξάς έκανε μόκο αλλά ξεχνάς ότι ανηκαμε στη συμμαχία με όλα τα εθνη που ήταν κατά του άξονα….για αυτό δεν απάντησε εκείνη τη δεδομένη στιγμή. Ναι η μεγάλη Βρετανία δεν ήθελε σύρραξη τη δεδομένη στιγμή κ μας είπε να σιωπησουμε. Όμως από την προβοκάτσια αυτή δεν απολεσαμε κανένα εθνικό έδαφος κ κυριαρχία. Μην τα κάνεις τραχανά στο κεφάλι σου. Όταν θέλεις να έχεις πεποίθηση κ όχι άποψη, η οποία μπορεί να μεταβάλλεται εάν προκύψουν νέα στοιχεία η δεδομένα για ότι κι αν είναι αυτό, φρόντιζε να εξαντλείς την ενημέρωση σου είτε από βιβλία η άλλες πηγές κ όχι απ’ τις εκπομπές της ανθελληνικής πορνοτηλεορασης…

    Comments are closed.