ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – ΤΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΙ ΛΟΥΣΤΡΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ; ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΑΜΑΡΤΩΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΞ ΑΥΤΩΝ! ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ! – ΣΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΟΛΗ Η ΣΑΠΙΛΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ!

  Κοινοποίηση:
  ORK8-960x600

  Ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, και παρουσία του υπηρεσιακού πρωθυπουργού, Ιωάννη Σαρμά, ορκίστηκαν, στις 12:00, τα μέλη της υπηρεσιακής κυβέρνησης.

  Από τους πρώτους που έφτασαν στο Προεδρικό Μέγαρο ήταν ο  Γεώργιος Τσακίρης, που τοποθετείται υπηρεσιακός υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, ο οποίος δήλωσε ότι «θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν καλύτερο έτσι ώστε να τακτοποιήσουμε πράγματα που έχουν δρομολογηθεί για να μην έχουμε εκκρεμότητες».

  Από την πλευρά της, η υπηρεσιακή υπουργός Υγείας, Αναστασία Κοτανίδου, είπε ότι «χρέος μου είναι να πάω, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι έχω άριστη συνεργασία με την ηγεσία του υπουργείου Υγείας ώστε να φανώ αντάξια».

  Ο υπουργός Παιδείας, Χρήστος Κίττας, είπε ότι «αυτή τη στιγμή το μυαλό μου είνα στα παιδιά που ετοιμάζονται για τις Πανελλήνιες και τα παιδιά που δίνουν ήδη εξετάσεις στα Λύκεια».

  Στο Προεδρικό Μέγαρο κατέφθασε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Ευάγγελος Τουρνάς, ο υπουργός Άμυνας κ. Αλκιβιάδης Στεφανής και ο υπουργός Ναυτιλίας κ. Κλιάρης.

  «Μεγάλη τιμή που μας αναθέτουν αυτό το καθήκον προς την πολιτεία, Θα το ασκήσουμε όπως πρεπει ώστε να μην υπάρχει κανένα κενό στη λειτουργία του κράτους χωερίς κανένα κενό» είπε ο υπουργός Εξωτερικών, Βασίλης Κασκαρέλης.

  Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Φίλιππος Σπυρόπουλος, ευχήθηκε «καλή δύναμη, ένας μήνας είναι και με το καλό η κάλπη, θα δούμε ώστε να αφήσουμε όσο το δυνατόν λιγότερες εκκρεμότητες» είπε αποκαλύπτοντας ότι του τηλεφώνησε ο πρωθυπουργός.

  «Αισθάνομαι πολύ μεγάλη τιμή που θα αναλάβω το υπουργείο αυτό για να προσφέρω αυτά που θα προσφέρω για να λειτουργήσει ο κρατικός μηχανισμός μέχρι να ολοκληρωθεί η εκλογική διαδικασία και να παραδώσω στον νέο υπουργό» είπε η υπουργός Εργασίας, Πατρίνα Παπαρρηγοπούλου.

  Έχουμε τη διάθεση να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Είναι ένας μήνας, είναι μία κυβέρνηση χωρίς πολιτικό πρόσημο αλλά θα είναι απολύτως λειτουργική, είπε ο υπηρεσιακός κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλίας Σιακαντάρης.

  ……………………………………………………………………………………………………………………

  Ζωντανά η ορκωμοσία των λούστρων…

  Στις 12:00 θα ορκιστούν ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και παρουσία του πρωθυπουργού Ιωάννη Σαρμά, τα μέλη της υπηρεσιακής κυβέρνησης.

  Οι νέοι υπουργοί, θα μεταβούν αμέσως μετά στα υπουργεία τους όπου θα πραγματοποιηθούν οι τελετές παράδοσης-παραλαβής.

  Χθες Πέμπτη, ο πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου, Ιωάννη Σαρμάς, ορκίστηκε υπηρεσιακός πρωθυπουργός στο Προεδρικό Μέγαρο ενώ αμέσως μετά τον υποδέχτηκε στο Μέγαρο Μαξίμου ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραδίδοντας του έναν ογκώδη μπλε φάκελο με κρίσιμα στοιχεία.

  Ο ογκώδης μπλε φάκελος που παρέδωσε ο Μητσοτάκης στον Σαρμά

  Ο φάκελος -όπως αποκάλυψε ο κ. Μητσοτάκης- περιείχε τη συνοπτική παρουσίαση των λειτουργιών και των παραχθέντων αποτελεσμάτων της προεδρίας της κυβέρνησης καθώς και το υλοποιημένο σχέδιο κυβερνητικής πολιτικής για το 2023. Επίσης, ένα συνολικό σημείωμα με τις διεθνείς υποχρεώσεις της χώρας αλλά και τα κρίσιμα επιχειρησιακά ορόσημα του επόμενου τριμήνου και τα ετήσια σχέδια δράσης των υπουργείων.

  Χθες το απόγευμα ανακοινώθηκε η σύνθεση της νέας υπηρεσιακής κυβέρνησης που θα διενεργήσει τις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

  Ποια ονόματα πήραν τα κρίσιμα υπουργεία

  Στα κρίσιμα υπουργεία Εξωτερικών και ‘Άμυνας τοποθετήθηκαν αντίστοιχα ο πρέσβης ε.τ. Βασίλης Κασκαρέλης και ο πρώην αρχηγός ΓΕΣ και πρώην υφυπουργός ‘Άμυνας στρατηγός ε.α. Αλκιβιάδης Στεφανής. Στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη τοποθετήθηκε ο πρώην Α/ΓΕΣ Χαράλαμπος Λαλούσης, ενώ κυβερνητικός εκπρόσωπος τοποθετήθηκε ο δημοσιογράφος Ηλίας Σιακαντάρης.

  Τα ονόματα της υπηρεσιακής κυβέρνησης:

  ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ: ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΜΑΣ

  ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

  ΥΠΟΥΡΓΟΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΚΟΥΡΗΣ

  ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

  ΥΠΟΥΡΓΟΣ: ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΕΛΑΓΙΔΗΣ

  ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ

  ΥΠΟΥΡΓΟΣ: ΕΛΕΝΗ ΛΟΥΡΗ

  ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ

  ΥΠΟΥΡΓΟΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΣΚΑΡΕΛΗΣ

  ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

  ΥΠΟΥΡΓΟΣ: ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ

  ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

  ΥΠΟΥΡΓΟΣ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΙΤΤΑΣ

  ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ

  ΥΠΟΥΡΓΟΣ: ΠΑΤΡΙΝΑ ΠΑΠΑΡΡΗΓΟΠΟΥΛΟΥ

  ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ

  ΥΠΟΥΡΓΟΣ: ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΟΤΑΝΙΔΟΥ

  ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

  ΥΠΟΥΡΓΟΣ: ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΠΡΟΣ

  ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

  ΥΠΟΥΡΓΟΣ: ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΛΑΛΟΥΣΗΣ

  ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

  ΥΠΟΥΡΓΟΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΥΜΕΝΤΑΚΗΣ

  ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

  ΥΠΟΥΡΓΟΣ: ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

  ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

  ΥΠΟΥΡΓΟΣ: ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΣΠΑΝΟΥ

  ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΥΛΟΥ
  ΥΠΟΥΡΓΟΣ: ΔΑΝΙΗΛ ΕΣΔΡΑΣ

  ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

  ΥΠΟΥΡΓΟΣ: ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ

  ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

  ΥΠΟΥΡΓΟΣ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΟΛΙΑΣ

  ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

  ΥΠΟΥΡΓΟΣ: ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΛΙΑΡΗΣ

  ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

  ΥΠΟΥΡΓΟΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ
  ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

  ΥΠΟΥΡΓΟΣ: ΙΩΑΝΝΑ ΔΡΕΤΤΑ

  ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

  ΥΠΟΥΡΓΟΣ: ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥΡΝΑΣ

  ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ:
  ΗΛΙΑΣ ΣΙΑΚΑΝΤΑΡΗΣ

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  32 Σχόλια

  1. Νεμ, σωστά. Τα μορφωμένα σκατά κατέστρεψαν την Ελλάδα. Την πάτησαν οι μαλάκες και έφαγαν από το καταραμένο δέντρο της γνώσης του καλού και του κακού που ο Θεός απαγόρευσε στους πρωτόπλαστους να φάνε. Καταραμένοι εις τους αιώνας των αιώνων! Η θεία γνώση μόνο αξίζει, είναι δωρεά του Αγίου Πνεύματος, που αυτοί αρνούνται, και δεν αποκτιέται στα σατανοπανεπιστήμιά τους.

  2. Άμα δεν έχεις Παιδεία Θεού(Θεωμένη Παιδεία του Θεού η ευθεία) είσαι ένα τίποτα, όσα πτυχία και να έχεις. Αυτή θα σε βάλει στην Βασιλεία των Ουρανών, όχι η πεπερασμένη, επίγεια, καταραμένη, φιδίσια γνώση. Για τον Θεό μετράει τι είμαστε, όχι για το σύστημα του Σατανά. Αυτοί έχουν προσκυνήσει για Θεό τους τον Διάβολο.

  3. Τα αδέρφια μας στο εξωτερικό θέλουν ΝΔ.Ας γυρίσουν πίσω για 880ε αν δεν κάνω λάθος.

  4. Κοίτα φάτσες..🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂😂😂😁😁😁😁😁😁😁😂😂😂💩💩💩💩💩💩💩😁😁😁😁😅😅😅😅😂κοίτα Μαναρια😂😂😂😂😂 και ο πάτερ;τι είναι ο ποιμένας τους Ε;

  5. αν ψηφισε το 59%, απο αυτο πηρε το κοπροσκυλο 40%= το 78% περιπου των ψηφοφόρων στο συνολο, ΔΕΝ το επέλεξε.

   Δηλαδη 8 στους 10 ΔΕΝ επελεξαν τους βιαστες

   Σε ποιές “δημοκρατίες” κυβερνάει το 20 %;

   ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ – ΜΕ ΣΥΣΤΑΣΗ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ -ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ -ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ

   Επειδή ομως καποιοι τον ψηφισαν συνειδητά, το αυτό, τους δινουμε την χειροτερη καταρα: ευχομαστε το ίδιο και για τα παιδιά τους και τα παιδια των παιδιών τους

  6. Τα ίδια απόβλητα εισαστε με τους ζαιους εσεις οι ακροδεξιοί .
   Υπομονή στης 25 Ιουνίου θα φατε παλι την 🍕 σας κερασμενη απο τον Κυριάκο 😉

   1. Κι εσύ από 25 Ιουνίου ρουφάς το ανύπαρκτο 25% αύξηση στον μισθουλακο σου μέχρι το2027 και βλέπουμε. Στο πληκτρολόγιο σε βλέπω να τα κακαρωνεις στο τέλος γιατί σύνταξη λιγουλάκι δύσκολο.

  7. Με το θεμα της καιλη τι γινεται;;;; Μεσα στην αναμπουμπουλα της υπηρεσιακης κυβερνησης εχει ξεχαστει…η κοπελια θελει παλι τα εργασιακα της ποστα…. Πολυ προκομενη βγηκε η κοπελια…και τα χρυσοψαρα θα στρωσουν κοκκινα χαλιά…..

  8. Ποιός άλλος θα όρκιζε την κυβέρνηση της Στοάς, παρά ο εκλεκτός της Στοάς; Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, ο επόμενος Αρχιεπίσκοπος…

   1. Δεν είναι ο μητροπολίτης Νέας Ιωνίας,Ο επίσκοπος Διαυλειας Φιλόθεος αρχιγραμματέας της συνόδου

  9. Ο Εβραίος Δανιήλ Εσδράς από την δεκαετία του ’80 αγωνίζεται υπέρ της εισβολής αφροασιατών στην Ελλάδα.

  10. Έχουν τα πτυχία με την μόρφωση, βρε νεοδημοκρατη που μας κατέστρεψες;;; καλά σου λέει ο Νεμ, αστοιχειωτε!

  11. XAXAXAXAXAXAXAXA

   ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΥΛΟΥ

   ΥΠΟΥΡΓΟΣ: ΔΑΝΙΗΛ ΕΣΔΡΑ

   Υ.Γ.: ΠΟΣΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΑΚΟΜΑ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ;

   1. Στα κυβερνητικά τρολακια πες τα που πιστεύουν ότι η ΝΔ είναι μπατριωτικη παράταξη 😂😂😂😂

  12. Οποιος παει κοντρα στο… συστημα ειναι ψεκασμενος η ψυχακιας! Οσα διπλωματα και ναχεις αμα δεν ξερεις να πεις καλημερα στο συνανθρωπο σου αντε… καληνυχτα και τα βιογραφικα ειναι για τα μπαζα! Ωραιο…λεξιλογιο χρησιμοποιεις δειχνει πολιτισμο κυρ..μ….α!

  13. Πρώτα απ’ όλα….πρέπει να απαγορευτεί ,η ορκωμοσία…Τζάμπα γίνεται ,όλοι τ αρχιδια τους πιάνουν εκείνη την ώρα…δεύτερο να σταματήσει να μπαίνουν οι μάγοι της φυλής ιεράρχες ,κωλος κ βρακί με τις κυβερνήσεις,μέσα .Δεν θέλουμε ορκωμοσία είναι βέβηλοι .Εξω και τα φωτομοντέλα παπακοπελες,που πάνε εκεί μόνο κ μόνο να βγουν στο γυαλί….ουστ

  14. ….ο εσδρας ο ασιατης της ερημου υπουργος των ασιατων των ερημων και των στεππων…!!!!!!!

  15. Φαντάζομαι όλοι αυτοί ήταν υπέρ των λοκντάουν όταν ο κούλης με την ανοχή του τσίπρα,του ανδρουλάκη και του βελόπουλου έφερναν χιλιάδες λαθρομετανάστες στην ενδοχώρα συνωστισμένους στα καράβια όπου εκεί δεν υπήρχε κοροιδοιός! Και υπήρχε ο κοροιδοιός σε εσένα που περπάταγες μόνος σου στον δρόμο και σου βάζανε πρόστιμο 300 ευρώ που δεν φόραγες μάσκα! Μόνος σου σε εξωτερικό χώρο! Αν δεν τα θυμάστε, βάλτε τα στο Ίντερνετ να τα δείτε γιατί δεν θα σας τα θυμήσουν ούτε ο πρωτοσάλτε του κούλη ούτε ο βαξεβάνης του τσίπρα που δεν έλεγε κουβέντα ο τσίπρας για αυτά ούτε ο βελόπουλος που ζήταγε απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 6! Δαγκωτό Ηλία για τα παιδιά σας γιατί εσείς τελειώσατε αν δεν αντισταθείτε. Μπας και σωθούν τα παιδιά σας!

  16. Αυτοί με τα βιογραφικά κατέστρεψαν την Ελλάδα τόσα χρόνια, αυτοί με τα βιογραφικά χρεωκόπισαν τη χώρα, μάλάκά ε μάλάκά. Τα βιογραφικά δεν προσδίδουν ήθος, ανθρωπιά και αξίες, είναι χαρτιά – τίτλοι που οι περισσότεροι έχουν αποκτήσει με παπαγαλία και αποστήθιση.
   Η μόρφωση δεν αποδεικνύεται με τίτλους μάλάκά.
   “Η μόρφωση είναι θέμα συμπεριφοράς” ΣΩΚΡΑΤΗΣ
   “Η μόρφωση είναι αυτό που μένει όταν κάποιος ξεχάσει όλα όσα έμαθε στο σχολείο” ΑΛΒΕΡΤΟΣ ΑΙΝΣΤΑΙΝ.

   Κατάλαβες ΑΜΟΡΦΩΤΕ ΜΑΛΑΚΑ με πτυχίο;

  17. να διαβάσεις το βιογραφικό αυτών των ανθρώπων και μετά να μας βάλεις και το δικό σου……που έχεις το θράσος και τους κρίνεις…..ψυχάκια, τα χάπια σου δεν τα πήρες ακόμα. Αν έχεις αρχίδια δημοσίευσέ το να καταλάβουν και οι τελευταίοι ηλίθιοι ποιός είσαι…μαλάκα ε μαλάκα!!!!!!!!!

   1. Ποσό προσκυνημένος πρέπει να είσαι; ποσά χρωστάνε αυτά τα κοπρόσκυλα με τα πλούσια βιογραφικά; Βιογραφικό μακακα είναι η λεπτομερής καταγραφή της ζωής ενός ατόμου. Που έχουν προοδεύσει αυτά τα παράσιτα ρε κοπανε;

   2. αμα εισαι ρομπα ξεφτλισμενη – εχει “καλο” βιιγραφικο για κυβερνηση. Ολοι αυτοιουδεμια αντιδραση στα
    – Τεμπη
    – Στην προσβολη εθνους ως “ψεκες”
    – Παιδεραστία
    – Παρανομες οαρακολιυθησεις – πρεντέϊτορ
    – κοβιντομαγαζα κααι ΜΚΟ απο συγγενεις της κυβερνησης
    – Καταστροφη της οικονομιας
    -Χρεος κομματος 250 εκατομ.
    -περιεργος/αποτομος πλουτισμος σε περιοδο “κρισης”
    -κουρελοποιηση του συνταγματος και της δικαιοσυνης
    -εγκληματικες δραστηριοτηες αιμμομιξιας, παιδεραστιας, αποπειρες και δολοφονιες

  Leave a Response