ΟΡΙΣΤΙΚΟ! ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ! ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ – ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ο ΚΟΥΛΗΣ! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΑΥΡΑ ΧΡΟΝΙΑ

    Κοινοποίηση:
    ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΟΥΛΗΣ

    Κατατέθηκαν στη Βουλή οι ρυθμίσεις  για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού με τροπολογία. Οι ρυθμίσεις αυτές,  αφορούν σε τρεις κατηγορίες εργαζομένων:
    1. Εργαζόμενοι σε μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων και
    2. σε μονάδες φροντίδας Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες από 16 Αυγούστου
    3. Σε υγειονομικές δομές (γιατροί και νοσηλευτές), με ισχύ από την 1η Σεπτεμβρίου.

    Ο εργαζόμενος θα υποχρεώνεται να ενημερώνει σχετικά με τον εμβολιασμό του ενώ αν αρνηθεί τότε ενώ θα υπάρχουν τρίμηνες συμβάσεις για αναπλήρωση του.
    Στην τροπολογία αναφέρεται ότι δεν θα υπάρχει χρονικό όριο για τους εργαζόμενους που αρνούνται να εμβολιαστούν και θα βγαίνουν σε αναστολή εργασίας, άνευ αποδοχών.

    Οι σχετικές προκηρύξεις δεν πρόκειται να αναρτηθούν αμέσως, αλλά στο τέλος Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου, όταν θα έχουν εξαντληθεί όλα τα περιθώρια εμβολιασμού του προσωπικού.

    Σημειώνεται πως έως τις 16 Αυγούστου θα πρέπει να έχει εμβολιαστεί το σύνολο των εργαζομένων στις δομές πρόνοιας τουλάχιστον με την πρώτη δόση και να έχουν προγραμματίσει τη δεύτερη έως την 1η Σεπτεμβρίου.

    Τελικά επισημαίνεται ότι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός δεν θα αφορά εκπαιδευτικούς ή άλλους εργαζόμενους.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. ακούγεται υποχρεωτικός εμβολιασμός στρατιωτικών. Ελπίζω ο Στρατηγός κύριος Φλώρος χρησιμοποιώντας τα υπάρχοντα επιστημονικά δεδομένα να ζυγίσει το ρίσκο στα επόμενα χρόνια να ξεμείνει από ένα υγειές στράτευμα λόγω πιθανών παρενεργειών του εμβολισμού. Εξάλλου, είναι ο μόνος που θα υποστεί τις συνέπειες των επιλογών του. Αφού, όλοι οι άλλοι είναι στο ακατάδιωκτο, είτε έχουν βουλευτική ασυλία είτε μη ευθύνη υπουργών…. Ετοιμάσου Στρατηγέ, η Θεία Δίκη, και η Ιστορία περιμένει ΜΟΝΟ ΕΣΕΝΑ.

    2. Αν μπορούσαμε να ενωθουμε ολοι σε ένα εξωσυστημικό κομμα πόση δύναμη θα είχαμε; Αλλά βγάζει ο καθένας τώρα από ένα κόμμα και κατακερματιζομαστε, αντί να ενωθουμε. Μιλάω πολιτικά, όχι κομματικά.

    3. Ο στόχος είναι να εξοντωθούν γιατροί και νοσηλευτές και μετά να μαζεύουν τους νεκρούς τα απορριμματοφόρα από τους δρόμους

    4. ΑΝΑΘΕΜΑ σε όλους αυτούς που μας έφεραν πρωθυπουργό αυτόν. ΑΝΑΘΕΜΑ!

    5. Αυτός ο λαός που βγάζει πρωθυπουργούς Μητσοτάκηδες και Τσίπρες είναι τόσο ηλίθιος που θα παίξει κορώνα γράμματα τη ζωή του για μια θέση στο δημόσιο.
      Αφού πρώτα εξαθλίωσαν την οικονομία με 10 χρόνια μνημόνια και 1,5 χρόνο lockdown τώρα κανείς δεν θα διαμαρτύρεται μπροστά στο τρόμο να χάσει τη δουλειά του.
      ΥΓ. Εννοείται πως η δικαιοσύνη αγνοείται στην Ελλάδα δεκαετίες τώρα, αποφασίζομεν και διατάζομεν…

    6. Ποιός ξέρει τη συμφωνία έχει κάνει για πόσα εμβόλια θα πρέπει να πουλήσει γιά να πάρει την μίζα του. Άσε που ανεβαίνει και η τιμή στις μετοχές καθε ημέρα.

    7. Αν εισαι πραγματικος ηγετης κ. Μητσοτακη δωσε εντολη να κανουν αυτα τα σκευασματα και ολος ο στρατος,πεζικο,αεροπορια,ναυτικο,ειδικες δυναμεις,βατραχια,πεζοναυτες,ετα,κλπ.
      αλλωστε γινεται χαμος ειδικα στα κεντρα νεοσυλλεκτων,ο ενας πανω στον αλλο.
      ..αληθεια κ Μητσοτακη πως και δεν εχουν πρωτη ειδηση τα καναλια,τον κορονοιο στις ενοπλες δυναμεις που θα επρεπε με βαση τις αποψεις σας,να ειχαν αποδεκατιστει!?..
      ..αλλα φοβαστε ολοι σας μην σας μπουτζουριασουν και πατε δικαστηρια για εγκληματα κατα του Εθνους.
      Να …ετσι οπως εγινε στην Αιγυπτο με τον Μορσι.
      τα αρματα στη βουλη να σας συλλαβουν ολους ,στρατιωτικα δικαστηρια και αμεση ανακηρηξη εκλογων.
      …και οποιος κανει τα ιδια και οχι μονο,πολι τα αρματα στη βουλη και παλι φυλακες και παλι εκλογες μεχρι να ξεβρωμισει η αμοιρη Ελλαδα απο ολους εσας..
      …ΟΧΙ κ. Μητσοτακη δεν ειμαι ουτε χουντικος,ουτε φασιστας,ουτε πολεμοχαρης,ουτε στρατογκαβλος να το πω λαικα.
      απλα ειμαι ενας,,,οπως και πολλοι αλλοι..ψεκασμενος που αγαπαει αυτο τον τοπο.

    8. Ελεγκτης
      Πολυ σωστα σχολιασες!!!
      Φυγε συ,ελα συ!!!
      Πως γινεται και παντα πεφτουμε στα ιδια σκατα …..
      Μαλλον η επανασταση θα περιμενει..

    9. Ο ίδιος ο Κούλης δεν διαβεβαίωνε ότι τα εμβόλια δεν θα είναι υποχρεωτικά; Ιδού τα ανήμερα θηρία που κρύβουν μέσα τους φανερώνονται.

    10. Όσο ρίχνεις λάδι στη φωτιά τόσο αυτή θα φουντώνει Μητσοτάκη. Χαλάρωσε λίγο…

    11. Δεν ξερω αν το εχετε καταλαβει, αλλα η Γερμανια, χτιζει προφιλ μη βαρβαρικο! Ως εκ τουτου, αυτη την φορα, μετεφερε την τεχνογνωσια του Αουσβις και του Νταχαου, στο προτεκτορατο “Ελλας”, μεσω του ψυχοπαιδιου της Κουλη – Μωυση! Τυφλα να’χει ο Χιτλερ!

    12. Βασήλειος Μιχαιλίδης
      ​η κόρη μου στην Λευκορωσία πήγε στην συναυλία με 5.000 άτομα χωρίς μάσκες, χωρίς αποστάσεις, χωρίς πιστοποιητικό. Ο κόσμος ζει κανονικά. Μονό η Ελλάδα πεθαίνει

    13. εαν βρεθει ενας μονον ενας τρελος με μεγαλη κουκουνα και @ρχιδια να τον λιωσει τον χουντουλη δε θα μπορει τιποτε να κανει με λιωμενο κεφαλι ο κουκουλης

    14. Προσπαθούν όσο μπορούν να σπρώξουν τα εμβόλια εφόσον έχουν αγοράσει μετοχές
      τους, έτσι θα τα παρατήσουν; Pfizer $41. 05, Johnson & Johnson $146.45,
      Moderna $307.33. O αρχιδολοφόνος Φαούτσι έχει χιλιάδες μετοχές της Moderna.

    15. > ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 7μ.μ. ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ.
      > ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
      >> Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ

      – ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ..

    16. ολοι οι σπσρτιατες σημερα στην κεντρικη πλατεια στις 6 το απογευμα.ολοι μαζι να φωναξουμε η ταν η επι τας

    17. Δεν είναι υποχρεωτικός μόνο σε αυτούς τους κλάδους, σε όποια δουλειά και να πας τώρα θα σου ζητήσουν να κάνεις το εμβόλιο με την δικαιολογία πως τους απειλεί η κυβέρνηση με βαριά πρόστιμα. Μας δουλεύουν; Κάντε ένα ρεπορτάζ για οποιαδήποτε δουλειά και θα σας ζητήσουν εμβολιασμό, εκτός αν είναι μαύρα περιστασιακά μεροκάματα όχι κανονική πρόσληψη.

    18. Στον επισημο ιστοτοπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης ec.europa.eu μπορει ο καθε πολιτης της ευρωπαϊκής ενωσης να κανει καταγγελια για παραβιαση των δικαιωματων του.Ας οργανωσουμε και να ορισουμε την ημερα που θα κανουμε μαζικες καταγγελίες για τον υποχρεωτικο εμβολιασμο στις επαγγελματικες ομαδες και τις συνέπειες του οπως παραδειγμα την αδεια ανευ αποδοχων και παυση της ασφάλισης του εργαζόμενου που ειναι ενα παρανομο και εκδικητικο μετρο.Κανενας εργαζομενος δεν μπορει να απολυθει να μην εχει αποδοχες και ασφαλεια.Αυτο ειναι παρανομο.ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ και ενημερωστε τον κοσμο για την ευρωπαικη σελιδα οπου καταγγελουμε την παραβίαση δικαιωματων μας.Θα οργανωθει και θα διαδοθει η ημερομηνια που θα γινουν οι μαζικες καταγγελίες.

    19. Όλοι απόψε στις 7 στο Σύνταγμα και σε κάθε άλλη ελληνική πόλη. Δεν θα σταματήσουν αν δεν τους σταματήσουμε. Ξέρω πολλούς εμβολιασμένους που έχουν αγανακτήσει με τους πρωτοφανείς εκβιασμούς που κάνουν στους ανεμβολίαστους. Ραντεβού όλοι το βράδυ. Παρατήστε τα όλα για να παλέψετε για εσάς και τα παιδιά σας. Γιατί στόχος τους είναι τα παιδιά αφού οι μεγαλύτεροι δεν πείθονται γιατί ξέρουν τι ψεύτες είναι οι ακαταδίωκτοι και τα αφεντικά τους. Δούλεμα τέλος. Ραντεβού το βράδυ με ελληνικές σημαίες.

    20. Σε βλέπω σύντομα να λιώνεις στη φυλακή παρανοϊκέ δολοφόνε…

    21. Παλιανθρωποι προδότες Ανθελληνες…
      Θα μας αφανίσει όλους ο άχρηστος που το παίζει θεός με τους ψευδοπροφήτες του !
      Θέλει να μας σώσει όλους στην κόλαση!!!
      Θα αφανίσει ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό…και μετά δεν θα υπάρχει γιατρός για δείγμα!
      Αντισταθείτε …
      Ζήτω η Ελλάδα μας
      Ζήτω το έθνος μας.

    22. ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ…Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΤΑ ΟΤΙ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΠΈΞΩ!!! ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ!!!…ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΣΟΥ ΚΟΥΛΗ….ΜΕΤΡΑΣ ΜΕΡΕΣ!!!!

    23. Ο Τσίπρας για να γλιτώσει σας έριξε στην αγκαλιά
      Του Μητσοτάκη. Τώρα ο Μητσοτάκης σας σπρώχνει
      ΣΤΟΝ Τσίπρα. Στις επόμενες εκλογές θα τα
      Έχετε ξεχάσει ΟΛΑ . ΠΡΌΒΑΤΑ. ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕ

    Comments are closed.