ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΣ – ΦΑΣΙΣΜΟΣ – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ – ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ – Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”: ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ – ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

  Κοινοποίηση:
  Κοινή συνέντευξη Τύπου από τον Υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη και τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων 'Αδωνι Γεωργιάδη, με αντικείμενο το πλαίσιο λειτουργίας υπηρεσιών ψυχαγωγίας για εμβολιασμένους και μη, Τρίτη 29 Ιουνίου 2021.
(EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ)

  Ο διαχωρισμός των πολιτών αλλά και της κοινωνίας ολόκληρης μόλις άρχισε από τον Κούλη Μητσοτάκη και την παρέα του. Από τους χώρους διασκέδασης πάτησαν το κουμπί και άρχισαν να καταγράφουν τους “καλούς” (εμβολιασμένους) και τους κακούς (μη εμβολιασμένους). Από τις 15 Ιουλίου και μετά κάθ ελευθερία και κάθε ανθρώπινο δικαίωμα αποτελούν παρελθόν, από τη στιγμή που ένα χαρτί και ένας κώδικας θα αρκούν για να μας βάλουν σε ένα μαγαζί, ή απλά για να ζήσουμε ως άνθρωποι.

  Με φασιστικές αποφάσεις της κυβέρνησης, υποταγμένης στη νέα τάξη πραγμάτων, οι Έλληνες υποχρεώνονται να κάνουν το εμβόλιο προκειμένου να μην χάσουν κάτι από την καθημερινότητά τους. “Εξαναγκάζονται” να υποταχθούν για να ακολουθήσουν τη νέα τάξη πραγμάτων στους κανόνες που αυτή ορίζει.

  Και η αρχή γίνεται από τους διαχωρισμό σε χώρους αμιγώς για εμβολιασμένους και μεικτούς.

  Στην εισαγωγική τοποθέτησή του ο κ. Γεραπετρίτης έκανε λόγο για τρεις στόχους:

  Πρώτος, να εξυπηρετηθεί το μεγάλο εγχείρημα του εμβολιασμού. Δεύτερος, να δημιουργήσουμε ένα συνολικό πλέγμα προστασίας της δημόσιας υγείας σε χώρους όπου υφίσταται υψηλός συγχρωτισμός. Τρίτος, να αποκατασταθεί σταδιακά η ελευθερία όσων έχουν εμβολιαστεί.

  Η κυβέρνηση υιοθετεί τις προτάσεις της Επιτροπής Βιοηθικής που έχει τρεις πυλώνες, συνέχισε ο υπουργός:

  • Πειθώ προς τους εμβολιασμούς
  • Διευκόλυνση όσων είναι ήδη εμβολιασμένοι
  • Υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών σε κάποιες κατηγορίες

   Καθιερώνονται, συνεπώς, δύο τρόποι λειτουργίας ανοικτών και κλειστών επιχειρήσεων:

  Θα έχουμε κλειστούς χώρους όπως εστιατόρια, θέατρα και ανοιχτούς χώρους όπου θα υπάρχει διαβάθμιση. Οι χώροι θα είναι αμιγώς εμβολιασμένων είτε μεικτοί χώροι. Στους αμιγείς χώρους θα επιτρέπονται μόνο οι εμβολιασμένοι και όσοι έχουν νοσήσει, ενώ στους μεικτούς και όσοι έχουν κάνει τεστ.

  Σύμφωνα με τον υπουργό, εναπόκειται στον ίδιο επιχειρηματία να επιλέξει αν στην επιχείρησή του θα δέχεται εμβολιασμένους και νοσήσαντες ή εάν θα δέχεται και τον λοιπό πληθυσμό μετά από διενέργεια τεστ.

  Η δήλωση των επιχειρηματιών θα γίνεται σε ειδική πλατφόρμα και θα υφίσταται ειδική σήμανση.

  Α. Αμιγείς χώροι

  Χώροι συνάθροισης στους οποίους έχουν πρόσβαση όσοι έχουν αποκτήσει ανοσία, δηλαδή έχουν εμβολιαστεί με δύο δόσεις εμβολίου ή με μονοδοσικό εμβόλιο, και έχουν μεσολαβήσει 14 ημέρες από τον τελικό εμβολιασμό τους, ή έχουν αποδεδειγμένα νοσήσει τους τελευταίους έξι (6) μήνες.

  Β. Μεικτοί χώροι

  Χώροι συνάθροισης στους οποίους έχουν πρόσβαση όσοι έχουν αποκτήσει ανοσία, δηλαδή έχουν εμβολιαστεί με δύο δόσεις εμβολίου ή με μονοδοσικό εμβόλιο, και έχουν μεσολαβήσει 14 ημέρες από τον τελικό εμβολιασμό τους, ή έχουν αποδεδειγμένα νοσήσει τους τελευταίους έξι (6) μήνες ή έχουν υποβληθεί σε τεστ ανίχνευσης της νόσου COVID-19 (PCR test ή rapid test) με αρνητικό αποτέλεσμα κατά τις τελευταίες 48 ώρες.

  Όλοι οι χώροι συναθροίσεων που μπορούν να υποδέχονται κοινό δηλώνονται, κατ’ επιλογή, ως αμιγείς (από τις 15 Ιουλίου και εντεύθεν) ή ως μεικτοί, σε ειδική πλατφόρμα, και φέρουν ειδική σήμανση στην είσοδό τους.

  Οι χώροι συναθροίσεων διακρίνονται σε τέσσερις κατηγορίες:

  Α. Κλειστοί χώροι πλην κέντρων διασκέδασης (κινηματογραφικές αίθουσες, θέατρα, εστιατόρια, καφέ).

  Β. Υπαίθριοι χώροι ψυχαγωγίας καθημένων πλην γηπέδων (ζωντανά θεάματα και ακροάματα).

  Γ. Υπαίθρια και κλειστά κέντρα διασκέδασης (μουσικά κέντρα, κλαμπ).

  Δ. Ανοικτά και κλειστά γήπεδα.

  Α. Κλειστοί χώροι πλην κέντρων διασκέδασης (κινηματογραφικές αίθουσες, θέατρα, εστιατόρια, καφέ).

  Χώροι που έχουν δηλωθεί ως αμιγείς

  • Λειτουργούν με μέγιστη κάλυψη του 85% της χωρητικότητάς τους – χωρίς χρήση μάσκας.

  Χώροι που έχουν δηλωθεί ως μεικτοί

  • Λειτουργούν με μέγιστη κάλυψη του 50% της χωρητικότητάς τους – υποχρεωτική χρήση μάσκας και αρνητικό αποτέλεσμα rapid test τις τελευταίες 48 ώρες. Οι ανήλικοι προσέρχονται με δήλωση αρνητικού αποτελέσματος self test από τους γονείς τους.
   Θέατρα και κινηματογράφοι με υποχρεωτική χρήση μάσκας ανεξαρτήτως διαβάθμισης.

  Β. Υπαίθριοι χώροι ψυχαγωγίας καθημένων πλην γηπέδων (ζωντανά θεάματα και ακροάματα).

  Χώροι που έχουν δηλωθεί ως αμιγείς

  • Λειτουργούν με μέγιστη κάλυψη του 85% της χωρητικότητάς τους.

  Χώροι που έχουν δηλωθεί ως μεικτοί

  • Λειτουργούν με μέγιστη κάλυψη χωρητικότητας:

  75% για χώρους έως 1.000 θέσεων – υποχρεωτική χρήση μάσκας

  70% για χώρους έως 5.000 θέσεων – υποχρεωτική χρήση μάσκας

  65% για χώρους έως 15.000 θέσεων – υποχρεωτική χρήση μάσκας

  Γ. Υπαίθρια και κλειστά κέντρα διασκέδασης (μουσικά κέντρα, κλαμπ).

  Χώροι που έχουν δηλωθεί ως αμιγείς

  • Λειτουργούν με μέγιστη κάλυψη του 60% της χωρητικότητάς τους – χωρίς χρήση μάσκας.

  Χώροι που έχουν δηλωθεί ως μεικτοί

  • Λειτουργούν με μέγιστη κάλυψη του 25% της χωρητικότητάς τους – πρόσβαση κοινού με αρνητικό αποτέλεσμα rapid test τις τελευταίες 48 ώρες.

  Δ. Ανοικτά και κλειστά γήπεδα.

  Λειτουργούν με μέγιστη κάλυψη του 85% της χωρητικότητάς τους.

  Πρόσβαση όσοι έχουν αποκτήσει ανοσία, δηλαδή έχουν εμβολιαστεί με δύο δόσεις εμβολίου ή με μονοδοσικό εμβόλιο, και έχουν μεσολαβήσει 14 ημέρες από τον τελικό εμβολιασμό τους, ή έχουν αποδεδειγμένα νοσήσει τους τελευταίους έξι (6) μήνες.

  Οι ανήλικοι προσέρχονται με δήλωση αρνητικού αποτελέσματος self test από τους γονείς τους.

   

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  174 Σχόλια

  1. Οπως ζησαμε 1 χρονο χωρις μαγαζια θα ζησουμε και τωρα! Καλυτερα υγιης και στο σπιτι μου,παρα ζομπι σε κουλομαγαζα! Οσο για τα κουλομαγαζα,καλα λουκετα να εχουν!!!!!!!

  2. Τελικά έμελε να το ζήσουμε κι αυτό…Πόσο ακόμα θα τους αφήσουμε να κακοποιούν την Ελλάδα και τους Έλληνες;
   Δεν μας έφταναν τα αλλεπάλληλα μνημόνια, το ένα χειρότερο από το άλλο , που καταβυθισαν την ελληνική οικονομία και υποθήκευσαν όλη την δημόσια περιουσία, δεν μας έφτανε το αισχρό ξεπούλημα της Μακεδονίας μας που χαρίσαμε στην κυριολεξία την ιερή μας ιστορία σε σλαβόφωνους και Αλβανούς, δεν μας έφτανε το συνεχές φτύσιμο του νεοσουλτανου πέρυσι όλο το καλοκαίρι και το φθινόπωρο, που έκανε ότι ήθελε στα τιμημένα από τους αγωνιστές προγόνους μας νερά του Αιγαίου και στην Κύπρο, δεν μας έφταναν οι ορδές των δήθεν προσφύγων που μας έχουν κατακλύσει με ο,τι αυτό σημαίνει εθνικά και κοινωνικά, δεν μας έφτανε η κοινωνική απομόνωση και η συνεχής, σε βαθμό υστερίας , προσπάθεια βίαιου εκφοβισμού μας λόγω κορωνοιου και ο οικονομικός στραγγαλισμός των περισσότερων Ελλήνων πολιτών, να λοιπόν , λέει η πολιτική μας ηγεσία , φατε το κι αυτό.Με το ζόρι εμβολιασμός , ειδάλλως ούτε πορτοκαλάδα στο συνοικιακό καφενείο..
   Δηλαδή, αγαπητοί μου συνελληνες, δώσε θάρρος στον χωριάτη να σου ανεβη στο κρεβάτι…Αφού δεν συναντούν ουσιαστική και οργανωμένη αντίσταση , θεωρούν ότι μπορούν να κάνουν ο,τι θέλουν.Δυστυχως είναι ασύδοτοι, κανένας φορέας μέχρι σήμερα δεν βγαίνει μπροστά να οργανώσει την αντίσταση των καταποντισμενων από κάθε άποψη Ελλήνων…Θέλω να πιστεύω , ότι τελικά αυτό θα γίνει, πρέπει να γίνει και μάλιστα σύντομα.
   Διαφορετικά όπως λέμε και στην πατρίδα μου την Ρούμελη, τέτοια μοσχάρια τρώει ο λύκος..
   Καλή αντίσταση σε όλους μας

  3. Το απαρτχάιντ είναι εδώ. Οι άξιοι συνεχιστές του Γιόζεφ Μένγκελε είναι εδώ .

   Είναι εδώ γιατί Εσείς τους ψηφίσατε.

   Ούτε ένας στα μαγαζιά των ”σκατονοικοκυραίων” που θα διαχωρίσουν τους Ελληνες σε δύο κατηγορίες. Ας κλείσουν τα ”μαγαζιά τους και ας πεινάσουν οι ίδιοι και οι σκατοοικογένειες τους.

   Ας αντισταθούμε στην Υγειονομική Ιμπεριαλιστική Χούντα Ενωμένοι.

   Κάποτε για λόγους Δημόσιας Τάξης και Ασφάλειας , συμπολίτες μας διώχτηκαν , φυλακίστηκαν , εξορίστηκαν και εκτελέσθηκαν.Σήμερα για λόγους δημόσιας Υγείας , θα επιτρέψουμε να συμβεί το ίδιο ???????????

   Μήπως σε λίγο θα επαναφέρετε και το Πιστοποιητικό Κοινωνικών Φρονημάτων για να μπορεί κάποιος να απολαύσει έστω μια μακαρονάδα ????

   Ζούμε το τέλος κάθε ίχνους Ανθρωπισμού. Σήμερα ο φονιάς , εγκληματίας Χίτλερ φαντάζει όαση μπροστά σε ένα ξεφτιλισμένο κομματικό σύστημα ( ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ με μεγαλύτερη εγκληματική ευθύνη του ΚΚΕ και των αυτοπροσδιοριζόμενων δήθεν ως Α -ριστερών , το Α στερητικό , φυσικά ) στην υπηρεσία πολυεθνικών και τραπεζιτών.

   Το τέλος κάθε ίχνους νομικού πολιτισμού , με ευθύνη των δήθεν προοδευτικών συνταγματολόγων.

   Τέλος και στην αποκαλούμενη Δικαιοσύνη και όλους τους δικαστικούς που λειτουργούν ως δουλικά του καθεστώτος .

   Ας υπερασπιστούμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ την τελευταία γραμμή άμυνας που μας έχει μείνει , δηλαδή να αποτρέψουμε τον εμβολιασμό μικρών παιδιών.!!!

   Τώρα θα διαπιστώσουμε επίσης εάν ο κ.Πολάκης ( ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ) που μίλησε για πειραματικά εμβόλια , είναι κοτούλα η διαθέτει αδένες , στην καθομιλουμένη αρχίδια .

   Από την πλευρά μου , τέλος ο Πολιτικός Πολιτισμός απέναντι σε όσους δεν εναντιώνονται στο νέο απαρτχάιντ.

   Ούτε καλημέρα ούτε ούτε καλησπέρα . Και δημόσια εύχομαι σε όλους αυτούς κακή τύχη .

   Ο φερόμενος ως Πρωθυπουργός , σήμερα δήλωνε ” Στην Ελλάδα του 21ου αιώνα δεν επιτρέπονται προκαταλήψεις και διαχωρισμοί μεταξύ των Πολιτών της ” αυτά φυσικά σε αναφορά του σημερινή για τους ΛΟΑΤΚΙ , όχι για τους υπόλοιπους Ελληνες .

   Ο Φασιμός και ο Ρατσισμός στο ζενίθ.

   Με Εκτίμηση
   Τάσος Σαμπάνης , ΟΙκονομολόγος

  4. αυτο θελουν διχασμο ναζι

   ειναι γιαυτο ξυπναμε και δεν παταμε στα μαγαζιατους ας κλεισουννγλενταμε σπιτιαμας με φιλους

  5. ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ!!! ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΒΡΩΜΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΟΥΦΑΛΕΣ! ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ!!! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΦΟΥΝΤΟ!!

  6. Φτύστε τους ρε όπου βλέπετε νεοδημοκράτες φτύστε τους !!!!

  7. Είδαν στην κυβέρνηση ότι τα ραντεβού για εμβολιασμό λιγόστευσαν επικίνδυνα και προσπαθούν με πουστιές να αναγκάσουν τον κόσμο να εμβολιαστεί. Έχουν μέσα τους κρυμμένο απέραντο μίσος για τους ανεμβολίαστους και είναι ολοφάνερο. Δεν έχουμε ανάγκη όλα αυτά τα μαγαζιά και την ψυχαγωγία τους που προσπαθούν να μας εκβιάσουν πάνω από όλα είναι η υγεία μας και δεν μπορούμε να ρισκάρουμε με αυτά τα δηλητήρια. Σύν ότι έχουμε όλοι λάβει το άγιο βάπτισμα δεν μπορούμε να πάρουμε αυτο το σατανικό κατασκεύασμα.

  8. Εχω βαρεθει να ακουω ανιστορητους να μιλανε για “ψεκασμενους”. Ψαξτε λοιπον στο γιουτουμπι για τα ψεκασματα με DDT στον δευτερο παγκοσμιο κατοπιν κυβερνητικων εντολων και συστασεων υγειονομικων ειδικων.
   Μερικοι φιλε μου εχουν ενα γιουσουφακι στα γονιδια τους και θελουν ενα κουρελι στο καλαμι να ακολουθουν για να νιωθουν ασφαλεις… Η ιστορια ομως δεχ χαριζει καστανα.

   1. Τον είδα πολύ κουρασμένο και βαρύ τον Τοτό, τον πλασιέ πατριωτικών βιβλίων, σήμερα στην τελεοραση. Παίζει και να χτύπησε λάθος εμβόλιο

  9. Θα μας κλασετε τα φρυδια ψεκες….καντε το εμβολιο αλλιως θα σας απαγορευσουμε την επιβιωση…καντε το και στα παιδια σας αλλιως θα σας τα παρουμε και θα τα κανουμε οτι θελουμε εμεις…Οποιος ειναι εναντιον μας θα πεθανει…

   1. αυτο δειχνει διχόνοια και μισος !!! δε εισαι ελληνας φυσικα !!! η δημοκρατία παει περίπατο ρε χουντεα ??? εσεις οι εξυπνακιδες μπολιαριδες σε λιγο που θα πεφτετε νεκροι απ το μπολι λιγο θα χαρείτε την δήθεν νίκη σας

   2. οννεδιτη ελα να μας τον τιναξεις ρε.Συκια της Πειραιώς.Χαχαχαχσ

   3. Οννεδιτη αν δεν τρολαρεις είσαι ψυχασθενής,μάλλον ψυχακιας πιο σωστά…..
    Την Ψυχώ με τον Άντονυ Πέρκινς την ξέρεις????
    Για εκεί σε έχω!!!

  10. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.

  11. Μην πατήσει κανένας σε γήπεδο ή μαγαζί αποκλειστικά για εμβολιασμένους. Να αντισταθούμε στα γιουσουφάκια του ζάεφ, τους πρώην μακεδονομάχους που παλιά μιλάγανε για πρέσπες και λαθρομετανάστες και σήμερα θα ψηφίσουν τα μνημόνια των πρεσπών και θέλουν υποχρεωτικό εμβολιασμό μόνο των ελλήνων πολιτών και όχι των λαθρομεταναστών! Ου να μου χαθείτε ανθέλληνες προδότες, με τέτοιο κατάντημα θα ντρέπονται και οι ψηφοφόροι σας που τους δουλέψατε.

  12. Προς διαχειριση σχολιων. Οταν στολιζω νυφουλες πολιτικους η δικαστηκους παρακαλω μην τα κοβετε. Θα χαρω ιδιαιτερως να ζητησει κανεις αρση του απορρητου μου γι αυτα που γραφω. Πολλα αποσκοπουν ειδικα σ αυτο. Θα ειναι μια ευκαιρια να ακουστουν πανευρωπαικα αυτα που συμβαινουν στην Ελλαδα. Οχι οτι δεν γνωριζουν στην ευρωπη οι εκει συμμοριτες αλλα εχω την δυνατοτητα να παρει τις διαστασεις που πρεπει. Θα αναδειχτει επιτελους η προτεκτοροποιηση της Ελλαδος και η κρυφη μοναρχια που κατελυσε το πολιτευμα.

   Αυτο δεν χρειαζεται δημοσιεση.
   Ευχαριστω.

  13. Δηλαδη εμεις που δε θελουμε να εμβολιαστουμε για να πιουμε ενα καφε στη πλατεια θα πρεπει καθε δυο μερες να πληρωνουμε για τεστ καλα ειναι σοβαροι!!!!!!! ποιος θα κανει κατι τετοιο.
   Και ουτε μπορουμε να παμε διακοπες που θα τρωμε και να θελουν καποιοι να κανουν το τεστ που θα βρουνε στα διαφορα μερη της χωρας….
   ΑΡΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΑ ΜΟΙΚΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

  14. Σε χώρους Δημοσίας χρησης απογορευονται οι διακρισεις βάσει Συντάγματος οποτε καμμια ΚΥΑ δεν το ακυρώνει. Οποιος επιχειρηματιας αρνηθει την είσοδο , μια κληση στην αστυνομια , γινεται καταγραφη και μυνηση για οποιον εχει όρεξη …… Για αυτο και δεν λένε απογορευεται η είσοδος αλλα στα μεικτά να είναι πιο αραία . Αμα γίνει η στραβη ο κάθε επιχειρηματίας θα βγάλει το φίδι απο την τρύπα μόνος τους.

  15. Εννοειται ποτε σε αυτα τα μαγαζια που ειναι ολοι τους τσυμπημενοι, μαζι κοπελια!!!!!

  16. Εννοείται μποϋκοτάζ. Μπορούμε να ζήσουμε και χωρίς εστιατόρια κ.λ.π.Είναι αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε πολίτη να επιλεξει αν θα κάνει το εμβόλιο. Διότι μπορεί να συντρέχουν λόγοι υγείας. Όπως σοβαρές αλλεργίες ή κάποιες γυναίκες να θέλουν να κάνουν παιδιά. Έχει καταντήσει πραγματικά γελοίος αυτός ο εκβιασμός όπως και το γεγονός ότι οι εμβολιασμενοι θεωρούν ότι χτίζουν ανοσία ή δεν θα μπουν σε Μεθ. Ας ψαχτουν λίγο. Μιλάμε για πειραματικό εμβόλιο που δεν γνωρίζουμε πως λειτουργεί. Εννοείται ότι μπορεί να κολλήσουν και αυτόματα να σπειρουν τον ιό με την υποτιθέμενη ελευθερία που τους προσφέρουν. Αξιολύπητοι πραγματικά.. Και συμφωνώ ότι καλό θα ήταν να δημιουργηθεί ένα φόρουμ για ανεμβολιαστους.

  17. Το χειμώνα θα κλείσουν πάλι τα καταστήματα λιανικής με αφορμή την μετάλλαξη ΔΕΛΤΑ. Όταν ξανανοίξουν θα είναι μόνο για εμβολιασμενους.Δε ξέρω αν υπάρχει καν σελφ τεστ .

  18. ρε καλά σας έλεγε ο μπουμπουκος να του στείλετε τα κλειδιά του μαγαζιού σας, υποταγμένα γλυφτράκια, έτσι θέλετε τσαπού και στρατιωτικό περίπατο

  19. Πρέπει όλος ο κόσμος να πάει να κάνει το εμβόλιο θα γίνει υποχρεωτικό μέχρι το Σεπτέμβριο σίγουρα. Για πχ δεν θα μπορείς να πας καφετερια,, θέατρο κλπ σωστά έγινε,,, μην ακούτε κάποιους όσοι γράφουν να μην κάνουμε το εμβόλιο αυτοί λένε ασυναρτησίες

   1. Κοιτα να δεις. Το 150αρι δεν με πιανει γατι γερασα.. Τωρα αν μεθαυριο δωσει ο Κουλης τσιμπουκια ο Τιγρης με σημα το λιονταρι θα το λαβω υποψην…

  20. Ερώτηση κάνω,υπάρχει κάποιο φόρουμ ανεμβολιαστων;

  21. ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ είναι ο μόνος δρόμος. Είμαστε σε πόλεμο και κατοχή. Όσοι δεν το καταλαβαίνουν κοιμόνται. Στην κατοχή δεν έβγαινες σε εστιατόρια ούτε ταξίδεβες αλλά ηλπιζες για απελευθέρωση. Το ίδιο είναι και τώρα.

  22. Εγώ δεν θέλω ανεμβολιαστους στο μαγαζί μου και θα το κάνω μόνο για εμβολιασμενους και πίστεψε με μια χαρά θα πάει μου το λένε και οι πελάτες

   1. Ναι με 2,3 πελάτες μια χαρά…. και το πολύ σε 2 χρόνια τέλος και αυτοί.
    Όλοι οι εμβολιαζμένοι έχετε ημερομηνία λήξης……

   2. θα εχεις ολο ψόφιους καθε τοσο να πέφτουν απο το μπολι θα μαζώχνεις ολο πτώματα

   3. Έτσι μπράβο! Και γώ το ίδιο στο δικό μου. Είμαστε πολλοί. Πι ψεκασμένοι είναι ελάχιστοι.

   4. RAPID TEST ΚΑΝΕΝΑΣ!!! Είναι καί αναξιόπιστα, είναι καί καρκινογόνα, βουτηγμένο στό οξείδιο τού αιθυλενίου.

   5. Βλεπω από εστιατόριο να το κάνεις γραφείο κηδειων….θα κονομήσεις…..

  23. Θα πρέπει να ζητήσουμε ΑΠΟΣΧΙΣΗ απο το Ελληνικό κράτος των Αθηνών και με βάση την αρχή της ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗΣ, σύμφωνα με το ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ και να δημιουργήσουμε μια ΝΕΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΟΜΗ όσοι πιστεύουμε ότι καταπατούνται τα δικαιώματά μας, δεν είναι αστείο Στέφανε, ψάξτο!

  24. Ο Αγιος Παΐσιος το έχει πει, θα τους πάρει ο κόσμος με τις πέτρες τους πολιτικούς, δεν είναι μακριά η μέρα.

  25. Δεν καταλαβαινουν απο Μποικοταζ αυτοι. Ετσι κι αλλιως πληρωνονται ολοι ακομη και το κρατος για να εκτελεσει τις διαταγες που δινονται.Δεν εχουν οικονομικο προβλημα κατα ενα περιεργο τροπο. Και συγνωμη που θα σας προσβαλω αλλα γνωριζουν οτι απευθυνονται σε βλακες που ειναι ενα βημα πισω απο αυτους συνεχεια.Οχι οτι αυτοι δεν ειναι βλακες ειναι πανιβλακες αλλα αυτο ειναι πιο επικινδυνο. Ενας πανιβλαξ δινει διαταγη σε εναν απλο βλακα που ειναι και οχλος. Μιλαμε για την συνταγη της επιτυχιας. Τωρα για το 0,01 του πληθυσμου που ειναι ακομη καθαροι και σκεπτομενοι δεν ανησυχει κανενας. Ειναι ενα πσσοστο μη μετρησιμο που δεν ανησυχει κανενας απο το συστημα. Καλη συνεχεια λοιπον εκει στο νεο Ελλαδισταν και καλη διασκεδαση σας ευχομαι.

  26. μια χουφτα ψεκασμενων θα κανουν λεει και μποϋκοτάζ… συνελθετε

   1. εσεις οι εξυπνακιδες ερχετε η ωρα που να δουμε τι αντιδραση θαχετε οταν αρχισουν τα προβληματα υγειας σας απ τα μπολια !!

  27. Oi καταστηματάρχες ,γιατί υποτάσσονται στον Άδωνι +Μητσοτάκη??Μπορούν να αντιδράσουν,γιατί είναι οργανωμένοι σε σωματεία!!οπωσδήποτε δεν υπάρχει αντιπολίτευση σε τούτον τον ωραίο τόπο αλλά με σιχαμενους πολιτικούς!!!Πως θα δουλέψουν όταν το 65%ειναι ανεμβολιαστο??Θα ψοφήσουν στην πείνα αφού δεν αντιδρούν στον φασίστα,Άδωνι,Μητσοτάκη!!!

  28. μποϊκοτάζ σε όλα τα προϊόντα που διαφημίζουν τα χουντικά κανάλια. Μποϊκοτάζ σε όσους χρηματοδοτούν τα κόμματα. κουλούρι και καφέ στην πλατεία απέναντι από όσους δε βάζουν μυαλό, έτσι για να το καταλάβουν.

  29. Παίδες μην τρελαίνεστε,θα είναι μέτρα που στην πορεία του χρόνου θα εκφυλιστουν και στο τέλος δεν θα τηρούνται,γιατί οι επιχειρηματίες θα διαπιστώσουν ότι δεν τους συμφέρει. Βλέπε Λαζάρου και άλλοι που δηλώνουν ότι δεν θα γίνουν “αστυνόμοι” στα μαγαζιά τους. Άλλωστε διαχωρισμός λόγω προστασίας της δημόσιας υγείας και των ατομικών δικαιωμάτων,δεν υπήρξε και με τον αντικαπνιστικο νόμο; Βλέπεται να τηρείται σε πολλές περιπτώσεις; Πότε θα τον θυμούνται και γίνονται συστηματικοί και συνεχείς έλεγχοι,πότε (τον περισσότερο καιρό) τον ξεχνάνε και ο ίδιος ο νόμος “καταργηται” στην πράξη. Έτσι θα γίνει και τωρα. Άλλωστε εδώ στην Ελλάδα δεν φημιζομαστε για την αυστηρότητα της τήρησης των νόμων (καλώς ή κακώς)

  30. Πιστεύω ότι αυτά τα μέτρα θα παρθούν πολύ σύντομα πίσω. Δεν υπάρχει περίπτωση να τα δεχτεί ο κόσμος και οι μαγαζάτορες δεν θα κάνουν τους αστυνομικούς. Όταν στα ΜΜΜ γίνεται το έλα να δεις ο ένας πάνω στον άλλο γιατί να γίνει στα μαγαζιά. Αυτά είναι σπασμωδικές κινήσεις της κυβέρνησης που καταρρέει. Θα πέσουν και με πολύ κρότο.

  31. θα δουμε πολλους μπολιασμενους εκει που τρωνε το φαι τους η πεινουν ποτο η σε μπουζουκια γλενταν να πεφτουν ξεροι δυστυχως δε θα χαρουν πολυ αυτα τα αυτονοιοτα πριν μας μαγκωσουν τα πιονια της νεας ταξης πραγματων

  32. αν και το σαιτ καλεσε σχολιασμο

   βγηκαν καμια 90αρια ψεκες μερικοι και με τριπλα ονοματα

   μεταξυ σας μεινατε γιδια

   ηθελα ενα στατιστικο να γελασουμε
   μ.ο. μορφωσης ψεκας
   καμμια εκτη δημοτικου…

  33. Έτσι κ αλλιώς όταν θα φύγουν οι τουρίστες είτε εμβολιασμενοι είτε όχι όλοι θα μπούμε σε λοκνταουν !!!

  34. 1.Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΣΚΕΨΗ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ, ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ……….
   2.Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΝΕ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
   ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ…
   3. ΚΑΙ Η ΤΡΙΤΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΔΙΧΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΑΣ
   ΜΑΣ ΦΩΤΙΣΕΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ…….ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ…….

   ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΟΥΣ 300 ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ, ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΣ
   ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ

  35. Ο Αναστασιαδης ο πρόεδρος της Κύπρου πρότεινε βραχιόλια για τους Ανεμβολιαστους όπως έκανε και ο Χίτλερ ! Έρχεται και στην Αθήνα αυτό !Οτι λεει ο Εβραίος το Αφεντικό τους το κάνουν!! Οσο αφορά το μποϊκοτάζ στα μαγαζιά ενίοτε ! Κανονικά πρέπει ολοι να ξυπνήσουμε !! Διαφορετικά θα μας φάνε η ΔΟΛΟΦΌΝΟΙ ΤΗΣ ΣΑΠΊΛΑΣ !!!!

  36. Λοιπον το δικαιωμα της ελευθεριας του ατομου στην Ελλαδα ειναι παρελθον γιατι ψηφισατε πουλημενους αλλα και διεφθαρμενους πολιτικους. ΤΩΡΑ αν δεν ξεσηκωθειτε στην χωρα σαν εθνος θα σας πηδηξουνε απο δω και περα και εγχωριοι και αλλοδαποι. Ντροπιαζομαι που λεγομαι Ελληνας στην Αμερικη οταν εχω πατριωτες σαν και σας και δεν παιρνετε τον ΝΟΜΟ στα χερια σας βασει του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

  37. Η συστηματική καταπάτηση των θεμελιωδών αρχών του Συντάγματος είτε με εξαγγελίες, δηλώσεις, διακηρύξεις, δωροδοκίες των 150 ευρώ και ο μη σεβασμός της ελευθερίας του ατόμου μέσω πχ ιατρικής ελευθεριας και επιλογης είναι πραξεις που επηρεάζουν την ασφάλεια των πολιτών που μέσω μη ψηφισμάτων και με εκβιαστικά παράνομες και άνομες πραξεις αποτελεί κακούργημα. Όλοι αυτοι ετούτην την στιγμή με ότι έχουν πράξει, πράττουν και θα εφαρμόσουν ειναι ένοχοι έσχατης προδοσίας. Υπό ώριμες συνθήκες η θανατική καταδίκη ειναι το μονο αποτέλεσμα.
   Επειδή κάποιοι έχουν ζηλέψει την μοίρα του Τσαουσέσκου δεν θα τους χαλάσουμε το χατήρι. Ζυγώνει η ώρα.

   1. Ηδη ειναι υποδικοι αλα φυγοδικουν λογω ασυλιας και κρυβουν τη μυνηση στα στη βουλη. Γι αυτο δεν θελουν και απλη αναλογικη. Γιατι θα μαθει ο κοσμος τα πεπραγμενα τους. Το καλο ειναι οτι δεν παραγραφεται και οταν δικαστει θα τους κανουν πολλοι δικαστικοι παρεα για τα πεπραγμενα τους.
    Οι ΚΥΑ δενμπορουν να καταλυουν το συνταγμα για μια “πανδημια” που δεν πλησιαζει ουτε τον επισημο ορισμο.
    Αυτα ειναι σοφιστειες ποιοτητας Βενιζελου για ασχετους και υποταγμενους.
    Στην κυριολεξια μας κυβερνα μια συμμορια και μην πεσετε στο παιχνιδι αριστερο δεξιο. Δεν υπαρχουν πλεον.

  38. Μποϊκοτάρ όλες τις επιχειρήσεις; ΟΧΙ. Μποϊκοτάρετε μόνο τις γερμανικές επιχειρήσεις. Ούτε καν μια ασπιρίνη από τη Γερμανία.

  39. Ξερει κανεις να ενημερωσει ή να ενημερωσει το makeleio και ο Στεφανος Χιος για τον εαν υπαρχει καποιος νομος να κινηθει νομικα ενας πολιτης απεναντη στις αντισυνταγματικες αυτες αποφασεις διαχωρισμου τον πολιτων???

  40. ΠΡΟΤΙΣΤΟς ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΙΔΡΑΣΕΙ Η ΔΥΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ ,,,ΔΙΟΤΙ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ 1600 ΕΥΡΩ ΣΤΟΙΧΙΖΕ ΜΙΑ ΑΔΕΙΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗς ΓΙΑ ΟΛΑ ΝΟΜΙΜΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥς ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΥς ,,,,,ΤΑ ΚοΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΡΚΕς ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΚΑΡΣΙΣΜΕΝΑ ΣΤΗς ΑΥΛΕς ,,,,ΟπΟΥ ΓΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙς ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΩΡΙΑ ΜΕ 1 ΕΥΡΩ και δωρο εα καστρο αλλου παλι ειναι διαφορετικα ,ο καθενας κανει τα κουμαντα τους

  41. Νομίζουν κάποιοι ότι θα τους λυπηθεί το θηρίο επειδή θα είναι του συστήματος του. Το θηρίο δεν λυπάται κανένα. Όλους θέλει να τους καταστρέψει.

  42. Οποιος διαχωρισει την πελατεια του ειδικα σε μικρες κοινωνιες πολυ απλα θα βαλει λουκετο. Τωρα για τα μεγαλα κεντρα τα καταστηματα θα το προχωρησουν γιατι δεν ακουσα καμια ανακοινωση απο τα επιμελητηρια να αντιτιθενται, φυσικα πιλοτικα να δουν αν συμφερει, γιατι ο κοσμος οχι μποικοταζ δεν κανει (εδω δεν εκανε στα τουρκικα προιοντα)αλλα πληρωνει χωρις να κοιταει τιμες.

  43. ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΜΟΛΙΣ ΔΟΥΝ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΛΕΤΕΣ
   ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ

  44. ΑΣΕ ΤΩΝ ΣΟΡΟ ΗΣΥΧΟ ΤΑ ΕΧΕΙ ΤΙΝΑΞΕΙ μιλαμε πλεον για χουντικο καθεστος στρατου ,,,χουντα ειναι απο την στιγμη που εχει υπουργους μη εκλεγμενους απο τωμν λαο ,,εκτος αυτου ολοι οι συνταξιουχοι στρατιοτικοι ειναι στο δημοσιο τομεα σαν συμβουλοι ,,,,,εμεις δεν θα κανουμε τιποτε απο εμβολιο ΟΙ ΒΑΡΚΕΣ ΕΙΝΑΙ απο καιρο φυλαγμενες ,,,,θα αναγκαστει να ανερεσει πολλα ,,,,Η Ρωσια απαντησε οτι οσοι ερχοντε απο Ελλαδα δεν με ενδαφερει η εχουν κανει εμβολιο η οχι εγω θελω το Τεστ αυτο τα λεει ολα ,,,τωρα για την παρεα της ΒΟΥΛΗς ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΠΕΞΑΝ ΑΘΕΟΙ ΑΛΛΑ ΒΓΗΚΑΝ ΘΡΗΣΚΟΙ ,,,,Η ΜΠΟΥΛΤΟΖΕς ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕς ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΦΥΛΑΓΜΕΝΕΣ ,,,το ποιος ονειρευετε την αρχη να κανει δεν γνωριζουμε ,,,,,εχω σκεφει εναι ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗς Η ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΙΣΕΙ ΡΟΜΠΟΤ , ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥς Ο ΚΟΣΜΟς ΕΙΝΑΙ ΕΝΥΜΕΡΩΜΕΝΟς ΚΑΙΡΟ ,,ΤΩΡΑ,,,,, ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑς ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΧΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΛΛΑ

  45. • Ψήφο σε εθνικιστικό κόμμα ΜΟΝΟ.
   • Μποϋκοτάζ στα παραμάγαζα του συστήματος (π.χ. ΟΣΦΠ και όποια άλλα ακολουθήσουν αλλά και σε αυτά που ανήκουν σε πολυεθνικές και ολιγάρχες).
   • Μποϋκοτάζ στις φαρμακευτικές όταν μπορούμε και επιστροφή στα βότανα.
   • Ειδικά στις μικρές πόλεις, κωμοπόλεις και χωριά φτύσιμο σε όλους τους πολιτικούς.
   • Μην ζητάτε ρουσφέτια, αφήστε και προετοιμάστε τα αγόρια σας να υπηρετήσουν την θητεία τους στα σύνορα, όπως έκανα και εγώ, αντί να ζητήσετε από το τοπικό κομματόσκυλο να τα φέρει στην γειτονιά σας. Δεν θα πάθουν και κάτι αν φύγουν για λίγο από την φούστα της μαμάς και τα χάδια του μπαμπά.
   • Αγοράζετε μόνο τοπικά προϊόντα και αν είναι εφικτό από μικροπαραγωγούς στις λαϊκές. Σνομπάρετε τα LIDL και τα Supermarket.
   • Όποιος μπορεί να φτιάξει τον δικό του μπαξέ, ακόμα και στο μπαλκόνι του.
   • Δημιουργήστε παρέες με άτομα που πιστεύουν στο τρίπτυχο ΠΑΤΡΙΔΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ, και που έχουν τις ίδιες πεποιθήσεις σχετικά με τον εμβολιασμό.

   Καλή αντίσταση
   Την τύχη μας την φτιάχνουμε εμείς

  46. Ο/Η ῟Ωδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου λέει:

   Και υποχρεώνει όλους, τους μικρούς και τους μεγάλους, και τους πλούσιους και τους φτωχούς, και τους ελεύθερους και τους δούλους, να δώσουν σ’ αυτούς χάραγμα πάνω στο χέρι τους το δεξί ή πάνω στα μέτωπά τους.
   Και να μη μπορεί κανείς να αγοράσει ή να πουλήσει παρά μόνο όποιος έχει το χάραγμα, (που θα αναγράφει) το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματός του.
   Εδώ είναι η σοφία. Όποιος έχει νου ας λογαριάσει από τα ψηφία του, τον αριθμό του θηρίου, γιατί είναι αριθμός ανθρώπου· και ο αριθμός του είναι εξακόσια εξήντα έξι.

   Αποκάλυψη Ιωάννου (13-6 ως 13-8)

  47. δε το κοβω να γινει κατι αντε μερικοι να το κανουν και μετα ???

  48. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΑΜΠΟΥΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΥΚΟΤΑΖ

  49. Κάνετε λάθος όταν αποδίδετε αυτό το χάλι που ζούμε ως “φασισμό”. Ο φασισμός ήταν ένα πολιτικοοικονομικό σύστημα διακυβέρνησης που πέθανε εδώ και ογδόντα χρόνια. Αυτη η ελεεινή εποχή που ζούμε είναι το αποκορύφωμα της δημοκρατικής λερας που τόσα χρόνια βασανίζει τον τόπο μας και εξελίσεται,ως είχε ορισθεί από αρχαιοτάτων χρόνων, σε τυραννία. Δεν μπορούμε να χρεώνουμε στο φασισμό όλα τα δεινά του κόσμου και να βγαίνουν μόνιμα λάδι οι δημοκρατικές κομματικές στρουγκες. Άλλωστε μην ξεχνάτε ότι επί εθνικών ολοκληρωτικών καθεστώτων ουδέποτε κανένας ηγέτης δεν δίχασε το έθνος του σε τσιμπημενους και μη, αλλά όλοι ήταν μία γροθιά απέναντι σε εθνοδιαλυτικα φαινόμενα , πράγμα που στην εποχή μας είναι άγνωστο.

   1. Εύγε ρε Di canio(σεντερφοράρα και…άλλα καλά…).Σε 6και 1/2 γραμμούλες τα είπες όλα…

  50. Συμφωνώ απόλυτα με την άποψη του ΜΑΚΕΛΕΙΟ. Μην μπολιαστειτε

  51. Πρωτα απ’ ολα μποικοταζ στην ιδια την κυβερνηση..Και μετα σε ολους τους μαγαζατορες που θα εφαρμοσουν τα βλακωδη μετρα διχασμου στην χωρα του Κυριακισταν..!

  52. Ακριβώς όπως τα λες φίλε Νίκο. Απλά τα κόβουν και τα ράβουν όλα στα μέτρα τους. Όπως γουστάρουν. Δυστυχώς σε αυτή τη χώρα κυβερνάει η πουστια, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Η χώρα των καραπουσταριων και των πουστιων έχουμε καταντήσει. Αλλά ότι και να κάνουν τα φασισταρια – πουσταρια, εμείς που δεν τρώμε σανο δεν θα μασησουμε.

  53. Εγώ το μπόλι του εβραίου κτηνίατρου δεν το βάζω στο αίμα μου. Όποιος πούστης νεοδημοκράτης μου ζητήσει κορονοπασο ή σελφ τεστ θα πάρει τα τρία του καράμπελα και δεν θα με ξαναδεί ούτε ζωγραφιστό.

  54. ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ Κ Α Ν Ε Ν Α Ν..
   ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΛΙΣΤΑ ΖΗΤΑΜΕ 1
   2
   3
   4
   ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ Α@#$@@#Α και μπορει να τα υλοποιησει μαζι του….
   Καντε μποικοταζ σε ολα τα πιονια
   Τους προδοτες …

  55. Είμαστε σε πόλεμο. Μας έχουν κυρήξει 5ης γενιάς πόλεμο (δειτε τον όρο) και ετοιμάζονται για 4ης γενιάς πόλεμο (οικονομικό). Είναι τόσο λίγοι, δεν έχουν ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΜΟ με το μέρος τους, μόνο υσχή της προπαγάνδας και ήδη χάνουν τον πόλεμο που ξεκίνησαν. Δεν τους παίρνει να πάνε σε 1ης γενιάς πόλεμο γιατί είμαστε εκατομμύρια, αυτοί 2000 το πολύ και δεν έχουν καν τον έλεγχο της Αστυνομίας, πόσο δε μάλλον των Ενόπλων Δυνάμεων.

   Ένα φύσημα θέλουν και θα πέσουν. Ξυπνάτε αδέλφια.

  56. Αν δεν το δεχτούμε αυτό και δηλώσουν όλοι μικτές επιχειρήσεις, τότε θα δουν ότι δεν τους περνάει!! Και αποκλείουμε όλοι τις αμιγείς επιχειρήσεις, έτσι ώστε να μην συμφέρει αυτους τους επιχειρηματίες να τις διατηρησουν ως αμιγείς..

  57. Σφίγγουν τα γάλατα…..Κουλη έπαιξες κι έχασες…..

  58. Ολοι βγειτε στο Συνταγμα.Καθε Κυριακη στις 8μ.μ ελατε να δουμε τι θα κανουμε.Ελατε οσο ειναι νωρις.Μην φτασει ο Σεπτεβρης.Ελατε ολοι στο Συνταγμα.Εθνοσυνελευση!

   1. βγαινατε με σαμαρα και μολις βγαλατε τον τσιπρα μαζευτηκατε σπιτι ε
    δεκανικια της ακροαριστρας ξεφτιλες

  59. Προτείνω,να αρχίσουμε (οι ανεμβολιαστοι) να φοράμε περιβραχιόνιο σε κίτρινο χρώμα,όπως φόραγαν οι Εβραίοι στο Άουσβιτς με την φάτσα του Δικτάτορα ,Μητσοτάκη,Άδωνι,Τσίπρα!!!

   1. Δεν χρειάζεται φίλε.κανετε μπαμ από χιλιόμετρο ούτως ή άλλως.

    1. ΚΚΚ πήγαινε τώρα να δεις ΣΚΑΙ και να διαβάσεις protothema, άργησες

    2. Ενω εσεις? πεφτετε σα συκα και μιλατε σαν ζαλισμενα κοτοπουλα!
     Ασε μας καλη μου!

  60. Πάνω απο ενα χρονο τωρα μαθαμε και χωρις αυτά… ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΊΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΝΆΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΣ ΒΑΡΑΝΕ ΜΎΓΕΣ ΤΑ covid free ΜΑΓΑΖΟΝΑΖΙΔΙΑ…ΉΔΗ ΤΥΠΩΣΑ ΜΠΛΟΥΖΆΚΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟYΣ FOREVER…
   Kαι ενα ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟYΣ ΙS ALL YOU NEED

  61. ΝΟποιος ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑ – ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ μου δημιουργήσει θέμα, θα είναι ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑΜΠΑΡΙΣΜΕΝΟΣ στην συνείδηση μου, για μια ζωή. Θα πάρει την άρνηση μου να το επισκεφτώ και όταν με το καλό όλα αυτά τελειώσουν. Και αυτό θα πρέπει να του γίνεις κατανοητό λέγοντας του το ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ, κάθε φορά που κάποιος μας δημιουργήσει θέμα και προσβάλει την προσωπικότητάς μας, μην αφήνοντας μας να μπούμε κάπου. Δεν έχει κανένα δικαίωμα να ζητάει να μου ελέγξει της ιατρικές μου πράξεις και κανονικά θα πρέπει να το τραβήξουμε εκείνη την ώρα μέχρι τέλους και να τραβηχτουμε στα δικαστήρια μαζί του. Αλλά για όποιον δεν θέλει, θα πρέπει ΠΟΤΕ να ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙ τον συγκεκριμένο ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑ-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ και επιχείρηση και να τους ΑΠΟΚΛΙΣΕΙ για πάντα από της ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥ, για να καταλάβει ότι όλα είναι ρόδα και γυρίζουν. Μόνο έτσι θα βάλουν μυαλό τα συγκεκριμένα πρόβατα γιατί σίγουρα δεν θα είναι όλοι!!! Μόνο έτσι μπορούμε να ανταπωδοσουμε την προσβολή προσωπικότητας που θα μας κάνουν, και θα πρέπει να γίνει από ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ και για ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ, και είμαστε τουλάχιστον το 65%!!! Ο πόλεμος άρχισε και θα δούμε τελικά ποιος θα έχει απώλειες!!! Ο ΚΑΘΕΝΑΣ και σε αυτό θα είναι ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΩΝ ΠΡΆΞΕΏΝ ΤΟΥ!!!

  62. Αν γινει κατι τετοιο, τοτε
   θα σπασουν ολα τα μαγαζια.Δεν θα αφησουν
   τιποτα ορθιο

  63. να βγει μια πλατφορμα με τα μαγαζια μεγκελε για να μπορουμε να κανουμε μποικοταζ,

  64. Στεφανε αν περιμενεις μποικοταζ απο τους Νεοελληνες σωθηκες ….. Καμια ελπιδα , η μονη λυση εμφυλιος , να τους γδαρουμε ζωντανους να ησυχασουμε κ να καθαρισει η χωρα απο αψεκαστους κ γερμανοτσολιαδες .

   1. Θα έρθει κ αυτό αργά ή γρήγορα…
    Πολλοί είναι που έχουν οργή μέσα τους, αν οργανωθούν “τετέλεσται”!

  65. Μποϊκοτάζ από μεικτές παρέες εμβολιασμενων και μη, δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε με φίλους και γνωστούς που ξεγελαστηκαν, να δούμε τι θα κάνουν οι μαγαζατορες.

  66. Από μια άποψη είναι καλό γιατί θα χωρίσει η Ήρα απ’το σταρι

  67. Δόξα το Θεό θα ζήσουμε τις μεγάλες στιγμές και αλίμονο στους γραμματείς και φαρισαίους … Ζήτω ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΘΕΟΥ ! Προσευχή όσο μπορείτε και η Θεία Μέριμνα – Συμπαντική Νομοτέλεια θα έρθει σύντομα … καλό αγώνα σε όλους, τώρα πιο πολύ από ποτέ στηρίξτε τους α – νους γύρω σας. Και προσοχή στα παιδιά μωρέ πολύ προσοχή στα παιδιά …
   «Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι, ότι αυτών έστιν η βασιλεία των ουρανών».

  68. στα ψευτοδεξα δεκανικια του τσιπρα

   θελω να δω και υποχρεωτικο μπολιασμα ψεκασμενων να το ευχαριστηθω αρκετα μονο ελλαδα τοσο ψεκα εχει ρεζιλι διεθνως εχουμε γινει
   θα παλεουμε με ιο καμμια δεκαετια με τα γιδια που χουμε

   1. Γίδια αυτοί που δεν υποτάσσονται? Και εσύ σωστός που πήγες και έκανες ότι σου είπε η κυβέρνηση και τα πληρωμένα κανάλια? Αύριο μπορεί να σουν πουν να στηθείς να στον καρφώσουν… Αλλά μπορεί και να σ αρέσει.

    1. ο πολλακης το κινεζικο θα τρεχες ψεκα

    1. στους ψεκες
     ερχεται…
     ειδικα ελλαδα που χει μεγαλα ποσοστα ψεκας
     ανοιξε τα στραβα σου γιδι να δεις τι γινεται στον πολιτισμενο κοσμο
     κανεις οπως οι αλβανοι και οι βουλγαροι αγραμματε
     μακαριοι οι πτωχοι τω πνευματι

  69. Βιαστηκα να μιλησω. Συγνωμη αλλα τα νευρα ειναι ζαρτιερες…
   Αν δεν το καταλαβατε καλα κανουν υποχρεωτικο το τεστ στους μη εμβολιασμενους δηλαδη τερμα στα μαγαζια.
   Και αυτα με ΚΥΑ. Συνταγμα κουρελοχαρτο και Εισσαγγελεις μπουκωμενοι απο χρημα η χεσμενοι για την καρεκλα δεν βγαζουν κιχ.
   Προς Μαγαζατορες. Αν τα δεχθειτε αυτα εσεις θα εχετε το χειμωνα την πλειοψηφια των παραληδων των 500-700 ευρω που θα παρακαλανε να ερθουν να σας τα δωσουν κατοπιν εκβιασμου…Θα τα κλεισετε το 80%
   Μονο τα “Γιανοππουλαδικα” για οσους γνωριζουν θα μεινουν για τους εκλεκτους του σοβιετ.
   Προσωπικα δεν εχω σταθει ποτε ουτε στην ουρα για face control περισσοτερο για ωμους εκβιασμους απο γραβατωμενους γυφτους. Τα χρηματα μου δεν παρακαλαω κανενα να τα παρει.

  70. ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ, ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ, ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΙ, ΘΕΑΤΡΑ, ΚΛΠ. ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΟΦΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΤΙΘΕΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ. ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΟΡΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΒΟΥΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΑΕΡΑ ΑΦΟΒΑ.

  71. Δεν πρόκειται ρε παιδιά να βάζουν τα μαγαζιά μόνο εμβολιασμένους μέσα. Δεν γίνεται γιατί δεν βγαίνουν οικονομικά. Απλα τα πράγματα, όποιος τα εισηγήθηκε αυτά θα τα πάρει πίσω.

  72. Μόνο η πείνα και η έλλειψη στέγης μπορεί να κάνει τον άνθρωπο όχι απλώς να μπολιαστεί αλλά και να τσιπαριστει.
   Συμβαίνει ήδη.
   Θα έρθει τέτοια πείνα που θα παρακαλέσουν οι περισσότεροι για το…..
   Κάτι που θα συμβεί από δω και πέρα, θα το κάνουν σχεδόν το 90% των….. αρνητών (αν και δεν μου αρέσει αυτός ο χαρακτηρισμός)
   Τα μυνήματα της ΝΤΠ τα περνάνε στο μυαλό σας μέσα από ταινίες, αλλά και στην πραγματική ζωή.
   Και μετά όταν έρθει και η δική σας σειρά θα τα δεχθειτε πιο εύκολα τα μέτρα.Θα τα θεωρείτε λογικά.
   Πάρτε παράδειγμα με τα ζώακια σας, εάν δεν έχει εμβολιαστεί και τσιπαριστει απαγορεύεται να ταξιδεύει σε άλλες χώρες.
   Επίσης εάν πιασουν κάποιον καλό κτηνίατρο να περιθαλψει το αρωστο ζωάκι σας που δεν έχει τα πιο πάνω, και αυτός θα βρεθεί αντιμέτωπος με μεγάλα πρόστιμα και δεν ξέρω τι άλλο.
   Όσο γι’αυτους που είχαν την ιδέα της στείρωσης🥴 ….άσε καλύτερα να μην τους χαρακτηρίσω.
   Τι πραγματικά χρειάζεται να εχουν τα άγρια ζώα που χρειάζονται περίθαλψη λόγω τραυματισμού;;;;
   Τίποτα απολύτως.Ουτε τσιπακι,ούτε εμβολιακι.
   Όπως με εμάς και τους νεοεισερχόμενους επενδυτές. Κανεις μέχρι τώρα δεν τους έχει κουνήσει το δάκτυλο.
   Μόνο σε εμάς το κουνανε όλοι.

  73. Εγώ θα πρότεινα κα γίνει ένα γκάλοπ στους καταστηματάρχες και να τους ρωτήσουμε τι σκέφτονται να κάνουν. Αν το 100% (ή έστω το 80%) πουν ότι θα δέχονται μόνο τους εμβολιασμένους ή όλους θα φανεί προς τα που πάει η κατάσταση. Ωραία τα λόγια του τύπου δεν δέχομαι να με ελέγχουν αλλά αν δεν υπάρχει μαγαζί να πας τι θα κάνεις; Θα κάτσεις σπίτι σου; Από την άλλη αν ο καταστηματάρχης συμβιβάζεται με μισή πληρότητα και ελέγχους τότε και οι εμβολιασμένοι θα πρέπει να δεχτούν να κάθονται μαζί με ανεμβολίαστους. Φυσικά το κόστος του μοριακού τεστ για όσους δεν έχουν κάνει το εμβόλιο, είναι τεράστιο (περίπου 50 ευρώ) και αν πρέπει να το κάνεις κάθε 3 μέρες θέλεις 500 ευρώ τον μήνα μόνο για τεστ εκτός από τον χρόνο που θα χάνεις.

  74. Όποιος μαγαζατορας ακολουθήσει τις εντολές της Χούντας εννοείτε δε ξαναπαταμε ΠΟΤΕ!Kαι βέβαια ουτε rapid test ούτε τίποτα.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΠΙΝΕ ΣΕ γράφουμε στα αρχιδια μας

  75. ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ. ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟΥς ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΦΕΤΖΗΔΕΣ.
   ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ.

  76. Τα λεει ο Κοντογιωργης αλλα ποιος τον ακουει. Οταν με 50% αποχη βγαινει κυβερνηση με 16% πραγματικο ποσοστο και μπονους βουλευτες καταλαβαινει κανεις οτι με 1.500.000 μαζι με τα σογια των κρατικοδιαιτων
   κυβερνανε τη χωρα και ασε τους υπολοιπους 84% να νομιζουν οτι εχουμε δημοκρατια. Μια ελπιδα θα ερθει να σπασει το κατεστημενο με την απλη αναλογικη και την υπονομευουν αποι τωρα. Καντε γνωστο στους τοπικους σας “αρχοντες” οτι θα μεινουν ΜΟΝΙΜΑ στην Αθηνα φρουρουμενοι αν το τολμησουν και στο δευτερο γυρο σπαστε το διπολο. Αλλη ευκαιρια δεν θα ξαναδειτε.
   (Αυτο το σχολιο βαλτο κορνιζα να το θυμασαι αν δεν εφαρμοσθει και ξανασκουζεις μαθαυριο)

   Γιατι κοβετε οποια σχολια προβληματιζουν τον κοσμο και αφηνετε μονο τα “Σφαχτε τους” Αναρωτιεμαι…

  77. ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ, ΔΕ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ!! Να βάλουν μυαλό όλοι οι μαγαζάτορες κλπ΄που σκέφτονται να βοηθήσουν το “”””””κράτος”””””” να φέρει εις πέρας τα σχέδιά τους. Κι εγώ είχα 3-4 στέκια που σύχναζα – όποιο/α από αυτά κάνει το παραμικρό, είμαστε ολόκληρη παρέα που δε θα ξαναπατήσει – ΚΑΙ θα τον δυσφημίσουμε ΚΑΙ θα αποτρέψουμε τουλάχιστον άλλα 20-25 άτομα που πάνε κι εκείνα σ’αυτά, από το να ξαναπατήσουν εκεί. Να δείτε πως πέφτει ο τζίρος κι αλλάζουν ρότα… έτσι θέλουν!
   Να το βάλετε καλά στο νιονιό σας αυτό όποιο από εσάς τους μαγαζάτορες θέλετε να ‘στε πιονάκια του ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟΥ.

   1. Νά σκέφτεσαι σέ βάθος; εσείς είστε ολόκληρη παρέα, αλλά δέν σκέφτηκες πόσες παρέες εμβολιασμένων θά αντιδράσουν καί θά κουνήσουν μαντήλι στόν μαγαζάτορα, άν δεχτή τήν παρέα σας. Χωρίς στατιστικά δεδομένα γιά τό ποσοστό τού τζίρου που κάνουν οι εμβολιασμένοι καί οι ανεμβολίαστοι σέ κάποιο μαγαζί, τίποτα δέν είναι βέβαιο.

  78. Αρνούμαι να βάλω τον κάθε ανεμβολίαστο στο μαγαζί μου. Είμαι 100% καλυμμένος από το Σύνταγμα και προσεχώς και από την Κυβέρνηση, καθώς ο διαχωρισμός που θα γίνει θα είναι για λόγους δημόσιας υγείας. Πέρασα πάμπολλά με τα πολλαπλά lockdowns και επειδή δεν έχω μπάρμπα στην Κορώνη, δε θα ρισκάρω να κολλήσουν ούτε οι υπάλληλοί μου, ούτε να μου έρθει επίκτητος ο κορονοϊός από κάποιον ψεκασμένο αρνητή πελάτη. Ο εμβολιασμός είναι ήδη υποχρεωτικός στους υπαλλήλους μου και οποιανού δεν του αρέσει υπάρχουν αμέτρητοι άλλοι στην ουρά που αδημονούν να πάρουν τη θέση του. Κρίνοντας από το ποσοστό των συνολικών εμβολιασμών και από το ποσοστό που παίρνουν οι ακροαριστεροί και ακροδεξιοί αρνητές, δε φοβάμαι μείωση της πελατείας μου μεγαλύτερη από 5%. Δεν πειράζει, καλύτερα στο 95% και ασφαλής.

   1. Ευγε φιλε “επιχειρηματία”.Που είναι το μαγαζί σου? Εχω τα γενέθλειά μου την επόμενη εβδομάδα και θέλω να κανονίσω έξοδο με 30 φίλους μου (όλους εμβολιασμένους). Κερνάω όμως ΕΓΩ, που είμαι ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΣ. …….Καμμιά εξαιρεσούλα κάνεις?

   2. Αν το παει κανενας νομικα θα σε παει καροτσακι στη χρεοκοπια. Οι ΚΥΑ δεν υπερισχυουν του συνταγματος και εσυ δεν εχεις κανενα δικαιωμα να ζητας ιατρικα δεδομενα και να κανεις διαχωρισμο πολιτων. Ελπιζω να βρεθει κανενας καλος σου γειτονας να σε τσιγαρισει σαν το χοχλιο στα δικαστηρια και παρε τα ρεστα σου απο το Μητσοτακη…

   3. Στημένος!!Από αύριο οι τύποι που θα βγαίνουν σε όλα τα sites και θα είναι δήθεν επιχειρηματίες και θα λένε ότι δε θα δέχονται ανεμβολιαστους δλδ θα χάνουν λεφτά με κίνδυνο να κλείσουν την επιχείρηση τους ή τρελοί είναι ή πληρωμένοι!!

   4. Γι΄αυτό πάμε κατά διαόλου, γιατί ο καθένας κοιτάζει τήν πάρτη του καί μουτζώνει τό κοινό συμφέρον. Μέ μαθηματική ακρίβεια, θά ‘ρθη κι η δική σου ώρα νά σέ πατήση κάτω η κυβέρνηση καί τότε θά σκούζης.

   5. Μεγάλε, πιάστηκες αδιάβαστος: γιά τήν δημόσια υγεία, τό εμβόλιο δέν είναι μονόδρομος: α) υπάρχουν τά μονοκλωνικά αντισώματα τά οποία έχουν πάρει έγκριση καί είναι ασφαλέστατος τρόπος καταπολέμησης τού κορωνοϊού β) έχουν συσχετιστεί οι θάνατοι ως αποτέλεσμα τών εμβολιασμών. Γι΄αυτό, αυτές τίς τρίχες γιά τή δημόσια υγεία, νά πάς νά τίς πής αλλού… ΓΚΕΓΕ;;;

  79. Μαλακιες,να΄χαμε να λεγαμε.Πραγματικα πιστευουν οτι ολα αυτα θα εφαρμοστουν;Ποιος μαγαζατορας-σερβιτορος-πορτιερης θα κανει τον αστυφυλακα και θα διωξει πελατες οταν επι 6+ μηνες ηταν κλειστος με επιδοτησεις του κωλου;Εξαλλου περισσοτερο θα τους συμφερει να “παρανομησουν” κι ας πληρωσουν και το προστιμο.Κι εγω το ιδιο θα εκανα.Ποιος θα κανει ελεγχο;Η αστυνομια,που μετα τη Νεα Σμυρνη εχει λουφαξει;Οχι πληροτητα 85% η 25%,αλλα 150% θα εχουν τα μαγαζια.

  80. ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΠΑΑΑΑΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΟΜΩΣ ΝΑΙ !!!

  81. ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΠΑΛΙΚΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΣΤΑ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ

  82. Τα λεει ο Κοντογιωργης αλλα ποιος τον ακουει. Οταν με 50% αποχη βγαινει κυβερνηση με 16% πραγματικο ποσοστο και μπονους βουλευτες καταλαβαινει κανεις οτι με 1.500.000 μαζι με τα σογια των κρατικοδιαιτων
   κυβερνανε τη χωρα και ασε τους υπολοιπους 84% να νομιζουν οτι εχουμε δημοκρατια. Μια ελπιδα θα ερθει να σπασει το κατεστημενο με την απλη αναλογικη και την υπονομευουν αποι τωρα. Καντε γνωστο στους τοπικους σας “αρχοντες” οτι θα μεινουν ΜΟΝΙΜΑ στην Αθηνα φρουρουμενοι αν το τολμησουν και στο δευτερο γυρο σπαστε το διπολο. Αλλη ευκαιρια δεν θα ξαναδειτε.
   (Αυτο το σχολιο βαλτο κορνιζα να το θυμασαι αν δεν εφαρμοσθει και ξανασκουζεις μαθαυριο)

  83. Δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτώ κτ τέτοιο. Εάν το κάνω τώρα βάζω υποθήκη τα παιδιά μου που σε μερικά χρόνια θα είναι ενήλικες και δεν θα απαιτούν μόνο σελφ τεστ αλλά και κτ παραπάνω. Σπίτι μας, στο κήπο μας, στη βεράντα μας με φίλους, μεζεδάκι, κουβεντουλα και καμιά ταινία. Βόλτα παραλία, μπανάκι στη θάλασσα. Μια χαρα

  84. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΑΜ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΟΒΩ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΜΦΥΛΙΟ ΤΕΤΟΙΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ
   ΔΙΧΟΝΟΙΑ Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΡΑΤΣΑΣ ΜΑΣ ΚΡΙΜΑ ΣΤΑ
   ΜΠΕΕΕΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΑ ΜΑΣ

  85. κανένας επιχειρηματίας δεν είναι ΒΛΆΚΑΣ, ώστε να δουλέψει μόνο με τους μπολιασμένους, δηλαδή με τη μειοψηφία…

  86. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΝ ΟΡΣΟΝ ΓΟΥΕΛΕΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ 1984 ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ. ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΦΟΤΑΤΑ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΒΓΑΙΝΟΥΝ! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ 150 ΨΩΡΟΕΥΡΩ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΗΣΜΕΝΟΣ . ΧΑΘΗΚΕ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ. ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΠΟΥ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ Α Ρ Γ Α ΜΑ ΠΟΛΥ Α Ρ Γ Α!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ.

  87. Κλείστε τα όλα και να πα να γαμηθεί !
   Δε θα τους προσκυνάμε κιόλας, ούτε ηλεκτρονικά. Τέλος. Να κλείσουν όλοι οι χώροι εστίασης, καφέ, θέατρα, γήπεδα κι όπου αλλού χρειάζεται η “άδεια” των ψυχοπαθών αυτοκρατόρων για να μπει ο κόσμος μέσα.
   Άντε στο διάολο μούλοι, είσαστε υπάλληλοι μας, σας πληρώνουμε και μας παριστάνετε το Βεληγκέκα !

  88. Τα εμβόλια είναι το καλύτερο όπλο εναντίον των επερχόμενων θανάτων λόγω κορονοϊού ψέκες.
   Ξυπνήστε αριστερόστροφα ναζίδια!!!
   Μπεεεε!!!

   1. Δεν κατάλαβες. Οι ναζί είναι αυτοί που γουστάρουν υποχρεωτικά πειραματικά εμβόλια στον πληθυσμό. Όπως το 1940.

   2. Επίσης είναι και η σιγουράντσα των επερχόμενων κακών που θα σε βρουν δεξιοόστροφο κουλοπιόνι

   3. Όταν θα αποδημησεις είς τον κύριο θα φάμε
    Κόλλυβα από ανεμβολιαστους ψεκες

   4. ΑΔΙΑΒΑΣΤΕ, α) έχουν ήδη συσχετιστεί στατιστικά αλλά καί εξηγηθεί επιστημονικά οι θάνατοι λόγω τών εμβολιασμών, β) οι εμβολιασμένοι είναι αθωράκιστοι στήν καινούργια μετάλλαξη που πλησιάζει, γ) τά εμβόλια είναι ακόμα σέ πειραματικό στάδιο καί δέν έχουν μόνιμη έγκριση, σέ αντίθεση μέ τά μονοκλωνικά αντισώματα που έχουν πάρει έγκριση στήν Αμερική στίς 10/11/2020 καί στήν Ε.Ε. στίς 5/3/2021. καί θεραπεύουν χωρίς παρενέργειες. Διαδίκτυο έχεις, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΣΩΣΤΑ, όχι μόνο γιά νά ανεβάζης selfie.

  89. Aν είναι αποφασισμένοι να μου πάρουν τα πάντα θα πρέπει να είναι και για τα δικά τους να τα χάσουν. Σας περιμένω

  90. ΚΑΤΑΡΧΗ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΛΗΤΩΝ ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ,ΜΑΖΕΨΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΛΟΑΤΚΙ Κ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 21 ΑΙΩΝΑ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ,ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΑ ΧΩΡΙΣΕΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΠΡΟΝΟΜΙΑ Κ ΣΕ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΧΑΖΕ ΠΤΥΧΙΥΧΕ ΤΟΥ ΧΑΡΒΑΝΤ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΕΣ Κ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ Κ ΟΧΙ ΓΙΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙΣ ΕΣΥ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ,ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ

  91. Όλα αυτά τα τσογλανια δεν πρέπει καν να λογοδοτήσουν. Με συνοπτικές διαδικασίες στήσιμο στα 10 μέτρα. Πρόκειται για μεγάλα τσογλανια που νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν ότι γουστάρουν. Μάλλον κοιμούνται σε λάθος πλευρό. Όλα έχουν το χρόνο τους.

  92. Μα σοβαρά τόση ώρα για τόσες μαλακίες, κλειστοί ανοιχτοί, μεικτοί χώροι, ράπιντ τεστ στους ενήλικους σελφ τεστ στους ανήλικους, καταστηματάρχες φύλακες σωμάτων και ψυχών, πόσοι ασχολήθηκαν και με τι ΙQ, για να αποκλείσουν υγιείς ανθρώπους από τη ζωή Πως να αντέξω άλλο Τον ιό τον αντέχω, τι μαλακία τους ΘΕΕ ΜΟΥ όχι

  93. ας προσεχανε τα βοδια που ψηφιζουν μητσοβλακα και τσιπρομπινε

  94. Επίτηδες ,το σχεδίασαν όλο αυτό ,ήξεραν,για να κλείσουν σιγά σιγά τα πάντα ..ντόμινο εξελίξεων έρχεται..

  95. Οι μαγαζάτορες θέλουν πελατεία μη ξεχνάμε οτι απο τον Νοέμβριο εως τον Απρίλιο έκλησε ο κούλης ολα σχεδόν τα καταστήματα κατι που θα επαναλάβει ξανά το χειμώνα οποτε η πλειοψηφία των μαγαζάτωρων λογικά δεν θα υπακούσει στίς εντολές των μητσοτάκηδων , αν υπακούσουν απλά χάνουν πελάτες και χρήμα για 4 – 5 μήνες που θα είναι ανοιχτά κατι που δεν τους συμφέρει να κάνουν και η χουντική πολιτική τους εκ των πραγμάτων θα καταρεύσει στο τέλος σαν χάρτινος πύργος

  96. Δηλαδή κάποιος ανεμβολίαστος για να πιει πχ ενα καφέ θα πρέπει υποχρεωτικά να κάνει τεστ το οποίο κοστίζει περισσότερο από τον καφέ. Αλλιώς θα κάτσει σπίτι του. Σφίγγει τον κλοιο η κούλα βλέποντας τα νεα ραντεβού για εμβολιασμό στον πάτο. Δεν πάω πουθενά και δε δίνω ούτε 1 ευρώ σε αυτούς που συμμετέχουν στο βρώμικο σχέδιο της κούλας.

   1. Τό test είναι καί αναξιόπιστο είναι καί καρκινογόνο, βουτηγμένο στό οξείδιο τού αιθυλενίου.

  97. Αυτό που κάνετε στα μικρά παιδιά να φορούν μάσκες θα το πληρώσετε κα θικια

  98. Όταν ο λαός πηγαίνει στη κάλπη τα τελευταία 25 χρόνια και εκλέγει να το κυβερνήσουν αρχίδια στο τέλος θα πάρει τα αρχίδια τους.

  99. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΟ Η ΧΩΡΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΑ ΚΑΘΥΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΓΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΥΠΟΥ ΚΟΡΛΕΟΝΕ – ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΟΥ Ο ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΛΙΓΑΡΧΩΝ ΕΧΕΙ ΔΙΟΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
   ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΛΩΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΡΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΣΥΓΚΕΝΕΙΑΣ.
   Η ΧΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΗ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ. ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΕ ΞΑΝΑ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΓΩΓΗ. ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΤΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΩΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ – ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΚΑΤΑΔΟΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ kΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑ ΠΛΗΟΨΗΦΙΑ ΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΟΙ ΛΗΣΤΑΡΧΟΙ ΕΦΙΑΝΤΕΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΟΥΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΟΙ ΑΕΡΓΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ ΑΠΑΤΑΙΩΝΕΣ, ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ.
   ΓΕΝΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ. ΚΑΙ ΞΑΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ…

   1. Σιγά ρε ταξιαρχε Θεοχαρη εσυ ,μου θέλεις και γενικο ξεσηκωμο, εισαι ήδη 40 χρονων και ζεις ακο α με την μαμά τρομάρα σου.

  100. Εγώ που από την πρώτη καραντίνα δεν τους έχω στείλει ούτε ένα sms, θα κάτσω να με σκανάρει ο κάθε μπράβος, πορτιέρης ή γκσρσόνι; Δε σφάξανε! Ποτέ να μην μπω στα μαγαζιά των προσκυνημένων!!!

  101. Αυτό που κάνετε στα μικρά παιδιά να φορούν μάσκες θα το πληρώσετε καθίκια.

  102. Με τέτοιες ναζιστικές μεθόδους ελπίζουν ότι θα πιάσουν το 80%;;;;;
   Τι να πω;;;; Αν κάποιοι νομίζουν πως μας λένε αλήθεια και νοιάστηκαν μήπως αρρωστήσουμε ας πάνε να κάνουν το εμβόλιό τους.

  103. νομιζουν οτι θα γλυτωσουν την κρεμαλα υπο την προστασια των ροτσιλντ-γκειτς-σορος
   η δικη σε πολιτεια των ΗΠΑ που ισχυει καταδικη σε θανατο.

  104. μποικοταζ εννοείται, αφού οι ίδιοι οι σύλλογοι καταστηματαρχών δεν κάνουν ενέργειες και κάθονται σαν χαζοί και τα υπομένουν ας μείνουν χωρίς κόσμο!!ξέρετε χρήμα και δουλειά να έχουμε, κάνουνε ποιοτική ζωάρα στα σπίτια μας κάποιοι….μαγειρεύουμε και τρώμε με φίλους δεν θα σκάσουμε κιόλας

  105. Το τσιπάκι έρχεται με τα 1000 . Δεν το γλυτώνουμε.
   Τώρα αν είναι στο μέτωπο ή στον καρπό τι σημασία έχει.
   Από κεί και πέρα προχωράμε ανεμβολίαστοι και όπου φτάσουμε.

   1. Θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι το τσιπακι / χάραγμα γιατί πρώτα πρέπει να αποκαλυφθεί ο Παγκόσμιος κυβερνήτης. Πάντως το εδάφιο που λέει ότι …υποχρέωσε όλους μικρούς και μεγάλους ελεύθερους και δούλους πλούσιους και φτωχούς να φέρουν στο ΔΕΞΙ ΤΟΥΣ ΧΈΡΙ η’ (διαζευτικο που σημαίνει και) στο ΜΕΤΩΠΟ τους προφανώς παραπέμπει σε ενός είδους ταυτοποίηση (bar code) τον αριθμό του ονόματος του θηρίου το χξς’. Τι αν πω αν γίνει όντως απόλυτη η υποχρεωτικό τητα του σε παγκόσμια κλίμακα η συσχέτιση καθίσταται αναπόφευκτη. Μακάρι να μην ισχύει…

   2. Tσιπάκι δεν ξέρω αν θα είναι, αλλά σίγουρα αυτό με την ψεύτικη Πανδημία ήταν το τεστ για να δουν πόσο χαζός είναι ο κόσμος πρωτού συνεχίσουν σε μαζικό έλεγχο του dna μας. Και δυστυχώς ο κόσμος στο τεστ που έγινε αποδείχθηκε ακόμα πιο βλάκας απ’ότι νόμιζαν! Εδω ακόμα κυκλοφορούν όλοι έξω με μάσκες ενώ δεν χρειάζεται!!! Το επόμενο βήμα λοιπόν είναι αυτό που ίσως έχετε δει στην ταινία “They Live”!!!! Θα μας πουν οτι η ζωή όχι μόνο υπάρχει και αλλού αλλά και ότι οι “επισκέπτες” ειναι ήδη εδω με ανθρώπινη μορφή και όπως στην ταινία μπορούσες να διακρίνεις την πραγματική τους μορφή μόνο με ειδικά γυαλιά εδώ θα μας πουν έλεγχος DNA για να σιγουρευτούν ότι δεν είμαστε απο τους “άλλους”!!! Και φυσικά θα είναι όλα παραμύθια όπως και η ψευτο-πανδημία, αλλά το τεστ όπως είπα ήδη έγινε με τον κοροναιο και ο κόσμος αποδείχτηκε ακόμα πιο ηλίθιος απ’όσο νόμιζαν!!! Aρα όσο γελοίο κιαν ακούγεται να το δείτε οτι και αυτό το παραμύθι θα μας πουλήσουν, ναι είναι όντως τόσο άμυαλο το ανθρώπινο είδος!!!

  106. Σας γράφω κανονικά δεν πάω πουθενά εσείς θα χάσετε τα φράγκα όσο για τον γουρλομάτη και την συμμορία του να πας να γ@@@@θεις σκατομασόνε σατανιστή παιδοβιαστές

  107. ΑΦΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΓΙΝΑΝ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ. ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ΚΑΘΗΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΑ 4… ΦΡΑΠΕ ,ΤΡΙΓΚΑΚΙΑ,ΚΑΙ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΛΑ ΠΑΤΕ. …….ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΡΟΜΠΟΚΟΠ….

  108. τι ψηφισατε ρε ελληναρες..καλα να παθετε ζωα..και τωρα θα γινει πολεμος..τετοιο πουστοπαιδο δεν εχει γεννησει η φυση

   1. Τι ψήφισαν η δεν ψήφισαν καθόλου. Το ίδιο βλάκες και οι δυο. Με 45% αποχή η κυβέρνηση βγήκε με 16%. Η μεγαλύτερη απάτη και βλακεία συγχρόνως. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ο μόνος δρόμος.

  109. Λοιπόν καταρχήν αυτο ξεκινάει απο 15 Ιουλίου σωστά? Οπότε αν κατάλαβα καλα γιατί δεν ξέρουν τι τους γίνεται ,,ισχύει για εσωτερικούς χώρους ,,ιουλιο μηνα δεν κάθεται άνθρωπος μεσα μονο οι μεγαλύτερες ηλικίες και αυτό παίζει,,,Κατι που δεν κατάλαβα όμως,,με σελφ τεστ μπαίνουμε σε εσωτερικούς χώρους ή με ραπιντ τεστ ? τα σελφ τεστ ειναι μονο για ανήλικες ? ,,,,,,ότι κι αν γίνει εγω θα κοιτάξω να μπω με μάσκα μονο και σε γνωστά μαγαζιά ,αν δεν με δεχτούν και εμένα και την παρέα μου θα το πω με απλα λογια ,,ΧΕΣΤΗΚΑ . Απλα θα κανω αποταμίευση και πολυ απλα αυτοί θα χάσουν @ Ειμαστε πολλοί περισσότεροι απο τους εμβολιασμένους αυτο μονο να σκεφτούν . Πάντως , δεν θα τους περάσει με τίποτα , ξεκινάνε οι αγωγές απο χειμώνα ..ευχαρίστως να δώσω λεφτά εκεί xωρίς δεύτερη σκέψη

  110. Σε κανέναν μαγαζάτορα που θα ακολουθήσει τις οδηγίες της σύγχρονης φασιστικής χούντας …!!!
   Προωθήστε τα μαγαζιά που θα τους γράψουν κανονικά!!!

  111. Κανονικά θέλει μποϊκοτάζ όλων των επιχειρήσεων που εμπορεύονται είδη μη πρώτης ανάγκης. Έτσι θα κλείσουν μέχρι το χειμώνα από τη χρεοκοπία. Γιατί και στις μικτές επιχειρήσεις, απαιτεί rapid test ή pcr, όχι το self test, το οποίο το παίρνουμε “δωρεάν”. Δηλαδή συμπληρωματικά έξοδα, ακόμα και σε μεικτή επιχείρηση

  112. Αν και τα κατωτέρω σχόλια είναι ρητορικά θα ήθελα κάποιες απαντήσεις :
   1. Διαβάζω τον όρο “πρόσβαση όσοι έχουν αποκτήσει ανοσία”. Παρακαλώ όπως μου εξηγήσετε τον εν λόγω όρο καθώς, όπως αποδεικνύεται είτε δεν υπάρχει ανοσία είτε αυτός που την έχει αποκτήσει δε το γνωρίζει. Αναφέρω και το e-mail του Alpha που δηλώνει οτι και οι εμβολιασμένοι νοσούν και μεταδίδουν τον ιο. Αν λοιπόν πάω εγώ (ο ο,ποιοσδήποτε ανεμβολίαστος) που έχω όμως αρνητικό PCR (δε θα πω για RAPID), κινδυνεύω να κολλήσω από εμβολιασμένο…..
   2. Τώρα που είναι καλοκαίρι και φυσικά σε όλους τους κλειστούς χώρους γίνεται χρήση κλιματιστικών, έχουν φροντίσει να τηρούνται τα προβεπόμενα μέτρα για τη λειτουργία του εν λόγω κλιματισμού? Υπάρχουν συστήματα καθαρισμού του αέρα ή απλά βασιζόμαστε στο μύθο οτι οι εμβολιασμένοι δεν κολλάνε τον ιο και δε τον μεταδίδουν? Πόσες επιχειρήσεις έχουν εφαρμόσει όλα αυτά (στα πλαίσια εξαερισμού – κλιματισμού) που μας τσαμπουνούσαν στο υποχρεωτικό σεμινάριο για τους εργαζόμενους στον τουρισμό?
   Αυτά για αρχή κι ευχαριστώ….

  113. Είμαι 34 χρόνων, 2 χρόνια τώρα σχεδόν, μου έχουν πέσει τα μαλλιά έχω ασπρίσει, η ψυχολογία μου είναι χάλια, έχω μια μικρή επιχείρηση που με τα κλεισίματα μου δημιούργησε όπως ήταν αναμενόμενο μεγάλα οικονομικά κενα. Προσπαθώ και κάνω ότι μπορώ για να μην κλείσω, να επιβιώσω, να κάνω οικογένεια. Και με βάζεις να κάνω διαχωρισμό στον πελάτη;;; Όχι κύριοι έχω και εγώ δικαίωμα να μπορώ να πάω διακοπές να ξεκουραστώ ψυχικά και επίσης έχω το δικαίωμα να ονειρεύομαι και να βάζω στόχος. Είστε απαράδεκτοι μου τα στερείτε ήδη όλα αυτά. Και τώρα έρχεται και αυτό. Ντροπή σας. Μου δώσατε ένα 800αρι στην αρχή και κάτι έγινε. Σας τα έδωσα πίσω την επόμενη μέρα. ( εφκα 3 μηνών και ΔΕΗ). Δεν είστε πουθενά δεν βοηθήσατε κανέναν. Μόνο τους μεγάλους. Καλές διακοπές τώρα, εγώ εδώ αθηνα να παλεύω και να ελπίζω.

   1. αν μπορεις φυγε απο την ελλαδα. η ζωη ειναι μικρη για μονο γλεντια η μονο προβληματα. βρες την τυχη σου αλλου με αλλα προβληματα και αλλα καλα……. η ελλαδα θα σερνεται οπως παντα. εσυ να ζησεις την ζωη σου με τα πλην και τα συν…. αλλου……. και να κανεις οικογενεια και να δουλεψεις.

   2. Δεν θα γίνω εγώ πειραματόζωο για 3 πιτογυρα και για μια γουρνοπουλα.
    Αντε γειά. Καλή χρεωκοπία από Σεπτέμβρη.
    Ας πάει να γίνει η πειραματόζωο Μερκελ μαζί με τον Κυριάκο κάνοντας το πιο ασφαλές της άστρα.

  114. ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΣΕ 3-4 ΜΗΝΕΣ ΠΑΛΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ

  115. Αυτό ήταν το σχέδιο εξ’αρχής. Η επιβολή ηλεκτρονικής τεχνολογικής χούντας που θα σκλαβώσει τους ανθρώπους. Αλλά οι άνθρωποι δεν θα το δέχονταν έτσι απλά. Χρειαζόταν μία «πανδημία». Πολύ πιθανόν να οδηγηθεί προσεχώς το σύστημα στο χάραγμα του θηρίου.

  Comments are closed.