ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ 46 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ – ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

  Κοινοποίηση:
  tank

  Ο “μύθος” του Πολυτεχνείου σε μια εικόνα που κυκλοφορεί στα social media τις τελευταίες ώρες. Αυτοί είναι οι νεκροί που έλιωσε το τανκ στην πύλη της Πατησίων.

  46333631_2221536764750480_9104017236456112128_n

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  16 Σχόλια

  1. ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΊΟ… ΖΕΙ
   ΜΈΣΑ ΑΠΌ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΨΕΜΑ, ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΏΝ ΠΡΑΚΤΌΡΩΝ ΤΗΣ CIA ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΊΔΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ ΤΟΥ (ΦΊΛΟΥ) ΜΑΣ ΧΕΝΡΥ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ.
   ΜΕΓΆΛΗ… ΜΟΥΦΑ ΤΟ ΌΛΟ ΣΚΗΝΙΚΌ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΉΤΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΌ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΎΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΒΙΏΝΟΥΜΕ ΌΛΟΙ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΠΟΛ. ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ, ΚΑΙ ΈΧΕΙ ΚΆΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΊΔΑ ΜΑΣ ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ Ε Ε. ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΦΗΛΊΟΥ. ΦΆΤΕ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΊΟ ΜΑΖΊ ΒΈΒΑΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΌΝΙΑ, ΤΟ ΞΕΠΟΎΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑΣ, ΤΟΥ ΑΙΓΑΊΟΥ, ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΆΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ ΠΟΛΙΤΏΝ. (ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ- ΟΜΌΛΟΓΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ-ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ- ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ-ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΏΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΆΞΕΩΝ) κ. α. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΎΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΧΑΡΙΖΕΤΕ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΆΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΉ… ΑΦΕΝΤΙΚΆ ΤΟΥΣ. (ΟΣΕ-ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ-ΟΠΑΠ-ΛΙΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ-ΠΡΙΝΟΣ-ΛΙΓΝΙΤΕΣ) κ. α.
   ΚΑΤΑΘΈΣΤΕ ΛΟΥΛΟΎΔΙΑ ΚΑΙ ΚΆΝΤΕ ΠΟΡΕΊΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΈΧΟΥΝ ΦΈΡΕΙ ΣΕ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΣΑΝ ΧΏΡΑ.
   ΤΡΏΕΙ ΠΟΛΎ ΠΑΡΑΜΎΘΙ ΣΉΜΕΡΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ….

  2. Κάθε χρόνο, όταν πλησιάζει η επέτειος της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, αρχίζουν πάλι να κυκλοφορούν, έντυπα και ηλεκτρονικά, διάφορα κείμενα που θα κάνουν λόγο για τον «μύθο» των νεκρών στο Πολυτεχνείο τον Νοέμβριο του 1973. Μια διαφορετική εκδοχή αυτού του «μύθου» είναι ότι δεν υπήρξαν νεκροί μέσα στο κτίριο του Πολυτεχνείου, άποψη που συμμερίζεται και νυν υπουργός της κυβέρνησης, λες και οι νεκροί εκείνων των ημερών ήταν θύματα σε τροχαία δυστυχήματα και όχι πολίτες οι οποίοι σκοτώθηκαν από τα πυρά του στρατού και της αστυνομίας, που είχαν κατακλύσει το κέντρο της πρωτεύουσας για να καταστείλουν την εξέγερση.

   Το γεγονός ότι υπήρξαν τόσα πολλά θύματα στους δρόμους γύρω από το Πολυτεχνείο και σε άλλα σημεία της Αθήνας δείχνει την ωμή βαρβαρότητα των δυνάμεων καταστολής, οι οποίες έβαλλαν κατά αθώων πολιτών για να τρομοκρατήσουν τον πληθυσμό και τους εξεγερμένους. Επιπλέον, όλα αυτά τα δημοσιεύματα εξακολουθούν να διακινούνται, ενώ είναι γνωστός εδώ και αρκετά χρόνια ο αριθμός των θυμάτων.

   Αρα σε αυτήν την περίπτωση δεν υπάρχει κάποιος «μύθος», αλλά απλά η άρνηση ενός ιστορικού γεγονότος και, βέβαια, η προσβολή της μνήμης εκείνων που σκοτώθηκαν τις ημέρες του Πολυτεχνείου. Κάτι τέτοιο είν’ κι η δική σου απάντηση… Και για νά’ χουμε καλό ερώτημα, έχεις διαβάσει τα πορίσματα για κείνο τοΚάθε χρόνο, όταν πλησιάζει η επέτειος της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, αρχίζουν πάλι να κυκλοφορούν, έντυπα και ηλεκτρονικά, διάφορα κείμενα που θα κάνουν λόγο για τον «μύθο» των νεκρών στο Πολυτεχνείο τον Νοέμβριο του 1973. Μια διαφορετική εκδοχή αυτού του «μύθου» είναι ότι δεν υπήρξαν νεκροί μέσα στο κτίριο του Πολυτεχνείου, άποψη που συμμερίζεται και νυν υπουργός της κυβέρνησης, λες και οι νεκροί εκείνων των ημερών ήταν θύματα σε τροχαία δυστυχήματα και όχι πολίτες οι οποίοι σκοτώθηκαν από τα πυρά του στρατού και της αστυνομίας, που είχαν κατακλύσει το κέντρο της πρωτεύουσας για να καταστείλουν την εξέγερση.

   Το γεγονός ότι υπήρξαν τόσα πολλά θύματα στους δρόμους γύρω από το Πολυτεχνείο και σε άλλα σημεία της Αθήνας δείχνει την ωμή βαρβαρότητα των δυνάμεων καταστολής, οι οποίες έβαλλαν κατά αθώων πολιτών για να τρομοκρατήσουν τον πληθυσμό και τους εξεγερμένους. Επιπλέον, όλα αυτά τα δημοσιεύματα εξακολουθούν να διακινούνται, ενώ είναι γνωστός εδώ και αρκετά χρόνια ο αριθμός των θυμάτων.

   Αρα σε αυτήν την περίπτωση δεν υπάρχει κάποιος «μύθος», αλλά απλά η άρνηση ενός ιστορικού γεγονότος και, βέβαια, η προσβολή της μνήμης εκείνων που σκοτώθηκαν τις ημέρες του Πολυτεχνείου. Κάτι τέτοιο είν’ κι η δική σου απάντηση… Και για νά’ χουμε καλό ερώτημα, έχετε διαβάσει τα πορίσματα για κείνο το τριήμερο; Ποιες ιστορικές πηγές χρησιμοποίειτε για να βγάλετε αυτό το συμπέρασμα; Να δούμε και τη δική σας σοβαρότητα;

  3. Η μεγαλύτερη κολοτρυπιδα ήταν ο τσιπραντρέου που με το που έκανε την αμερικανοχούντα έδωσε εντολή να ξεπουληθει η Μακεδονία στη Βαρντάσκα. Προδότες με τις ευλογίες USA και αφήστε τις μαλακιες για πολυπορνείο αιντεεε ζώα.

  4. Η μεγαλύτερη κολοτρυπιδα ήταν ο Παπαδόπουλος που με το που έκανε την χούντα έδωσε εντολή να φύγει η μεραρχια από την Κύπρο.. Προδότες με τις ευλογίες USA και αφήστε τις μαλακιες για πολυτεχνείο αιντεεε ζώα.

   1. Η μεγαλύτερη κολοτρυπιδα ήταν ο τσιπραντρέου που με το που έκανε την αμερικανοχούντα έδωσε εντολή να ξεπουληθει η Μακεδονία στη Βαρντάσκα. Προδότες με τις ευλογίες USA και αφήστε τις μαλακιες για πολυπορνείο αιντεεε ζώα.

   2. ΣΩΣΤΟΣ….. ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΜΠΑΡΟΥΤΟΚΑΠΝΗΣΜΕΝΟΥΣ ΟΠΩΣ Ο ΝΤΕΡΤΙΝΛΗΣ

   3. Σε ποιους τα γράφεις ρε φίλε… Χουντικοί κι άσχετοι με την πρόσφατη ελληνική ιστορία όλοι τους… Αμερικανοφιλοι προδότες αξιωματικοί μικραιναν το ελληνικό έθνος..

  5. Η Ηλίανα..; ;;; .. Ενας φαντασμενος μπακουρις για να δείξει ότι έχει ωραία γκόμενά είχε κόψει μια φωτογραφία από διαφήμιση και επιδεικνύε ότι ήτανε η κοπέλα του και την ελυωσε το άρμα… Μιλάμε για καραγκιοζιλικια… Ο άλλος έχει βάλει την κεφάλα του προτομή… Για γέλια είμαστε..

  6. Ξεχάσατε την αδικοχαμένη Ηλιαννα που τιμής ένεκεν τη βάλανε σε σαμπουάν!! Χαχαχααα

  7. ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΧΑΝ …ΗΡΩΕΣ ΟΜΩΣ ΥΠΗΡΧΑΝ….ΔΑΜΑΝΑΚΗ-ΛΑΛΙΩΤΗΣ-ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ-ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ- ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΕΣ ΠΟΥ ΘΥΣΑΥΡΙΣΑΝ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

  Leave a Response