ΟΙ 57 ΣΚΟΤΩΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ “ΜΙΛΑΝΕ” – ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ – ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΑΚΕΛΕΙΟ, ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΟ ΛΑΪΚΟ ΑΝΑΘΕΜΑ

Κοινοποίηση:
teaser2-3

Διαβάστε στο σημερινό Μακελειό ποιοί είναι οι υπεύθυνοι για τη δολοφονία στα Τέμπη. Οι 57 σκοτωμένοι «μιλάνε». Αυτή είναι η πυραμίδα των δολοφόνων της κυβερνητικής Μαφίας. Οι αποκαλύψεις μας, τους ρίχνουν στο λαϊκό ανάθεμα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Αυτό το οδυνηρό γεγονός, με τους δεκάδες νεκρούς των οποίων ο θάνατος δεν ήταν το πεπρωμένο τους, οφείλεται σε σωρεία λαθών και παραλείψεων.
    Θα μπορούσε να είχε συμβεί επί της κυβερνήσεως των κομμουνιστών του ΣΥΡΙΖΑ ή των φαύλων ΣαμαροΒενιζέλων.

  2. και ο ανθρωπος που “αυτοκτονήσανε” στο κτήριο των εφοπλιστών πριν χρόνια μιλάει το πέταξε σε μια σηζήτηση ο στέφανος ….. μακάρι να βγει κάτι και να μη προστεθεί στην ατέλειωτη λίστα πλημμυρες, φωτιες …. … το να βγαίνουν δημόσια και να λένε διάψευση κάτι ως ψευδές χωρίς να κοιτάνε καν τα στοιχεία δημιουργεί προβλήματα… τώρα θα πάνε να βγάλουν παλαβούς τα θύματα …

  3. Και οι 120 καρβουνιασμένοι από το Μάτι μιλάνε.
    Ακούει κανείς ή στα π@πάρια σας;
    Ευτυχώς σας έχουν πάρει χαμπάρι όλοι. Κασσέλα προθυπουργό, μόνον όταν σβήσει ο ήλιος θα δείτε.

  4. Στέφανε βάλε πρωτοσέλιδο τον Ιρακινό τρομοκράτη που κατακρεούργησε την κοπέλα στην Ερμού. Τα τουρκοκάναλα των εφοπλιστών λένε ότι ήταν ψυχασθενής χωρίς να μας λένε σε ποιο Ψυχιατρείο στην Ελλάδα νοσηλεύτηκε! Και γιατί δεν απέλασαν τότε τον ψυχασθενή; Τέτοιο παραμύθι πουλάνε οι ανθέλληνες καναλάρχες εφοπλιστές και κουβέντα δεν είπανε ακόμα το ανθελληνικό τόξο.

Comments are closed.