ΟΙ “ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΕΣ” ΜΚΟ ΜΕ ΤΙΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΤΣΕΠΕΣ! ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΙ, ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ – ΣΚΑΝΑΡΑΝ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ, ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ – ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ “ΣΤΗ ΦΟΡΑ” ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ

  Κοινοποίηση:
  1

  Σκάναραν το Λιμενικό, είχαν χάρτες των περιοχών που έβαζαν μουσουλμάνους… ΔΙΕΤΑΞΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΜΟΡΙΑ;;;
  Δικογραφία εναντίον μελών τεσσάρων ΜΚΟ, τα οποία γέμιζαν την Λέσβο με μουσουλμάνους, τους οποίους έστελνε η Τουρκία στην χώρα μας, ενώ κατηγορούνται και για ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑ.

   

  Η Αστυνομία προχώρησε στην εξάρθρωση οργανωμένου κυκλώματος μεταφοράς αλλοδαπών στην Λέσβο που ξεκίνησε την δράση του τον περασμένο Ιούνιο και εμπλέκονται τέσσερις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (ΜΚΟ).
  Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας το κύκλωμα εκτιμάται ότι οργάνωσε τουλάχιστον 32 φορές δρομολόγια προς την χώρα μας και μετέφερε περισσότερους από 3.000 αλλοδαπούς

  Η αστυνομία ωστόσο δεν μας ανακοίνωσε ποιες είναι αυτές οι ΜΚΟ. 

  Το «Μακελειό» έχει αποκλειστικά στη διάθεσή του υπηρεσιακό έγγραφο των διωκτικών Αρχών που αποκαλύπτει τα ονόματα και των τεσσάρων ξενόφερτων ΜΚΟ, που έχουν αναλάβει τη βρώμικη επιχείρηση: «Εποικισμός Μυτιλήνης», διά χειρός Ερντογάν και Σόρος.

  Τα ονόματα τους στην σημερινή εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ που κυκλοφορεί

  exofillo29-9

  Ήδη για την υπόθεση έχει σχηματιστεί ήδη δικογραφία για 33 μέλη των ΜΚΟ – ανάμεσά τους Γερμανοί, Ελβετοί, Γάλλοι, Βούλγαροι, Ισπανοί, Αυστριακοί και Νορβηγοί – έναν Ιρανό και έναν Πακιστάνο

  Στο διαβιβαστικό της υπόθεσης αναφέρεται ότι μέλη ΜΚΟ παρακολουθούσαν συστηματικά τις επικοινωνίες του Λιμενικού και είχαν «μεγάλη επιρροή» στον καταυλισμό της Μόριας (που πια δεν υπάρχει μετά την πυρκαγιά).

  Μάλιστα στην έφοδο σε σκάφος ΜΚΟ στην Λέσβο οι αστυνομικοί κατάσχεσαν το επιχειρησιακό τετράδιο ΜΚΟ, χάρτες και σημειώσεις, ενώ κατασχέθηκαν αντικείμενα που εξετάστηκαν ενδελεχώς στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών. Τα στελέχη της ΕΥΠ και της ΕΛ.ΑΣ. εντυπωσιάστηκαν από τις επικοινωνίες των μελών του πληρώματος του σκάφους με μέλη άλλων ΜΚΟ για ανταλλαγή πληροφοριών, σε σχέση με παράνομους μετανάστες που ήρθαν ή θα έρχονταν από την Τουρκία στην Ελλάδα. Στο επιχειρησιακό τετράδιο υπήρχαν λεπτομέρειες για τον τόπο εκκίνησης στα μικρασιατικά παράλια, το  χρόνο ταξιδιών, την ηλικία, το φύλο και τη χώρα καταγωγής των επιβαινόντων στη λέμβο.

  Όπως συνεχίζει το ρεπορτάζ , μέλη ΜΚΟ φέρονται, σύμφωνα με την Αστυνομία, να είχαν «λεπτομερείς χάρτες των ζωνών διαμονής αλλοδαπών στο μέχρι πρότινος Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μόριας. Επίσης, διαπιστώθηκε προβολή της δράσης της ΜΚΟ σε μεγάλο αριθμό των μέχρι πρότινος διαβιούντων στον ΚΥΤ της Μόριας με τη διανομή έντυπου υλικού, με σκοπό την περαιτέρω προώθηση και αξιοποίηση των διαδικασιών της παράνομης δράσης τους».

  Εκτός αυτού βρέθηκαν «πίνακες αφίξεων λέμβων από 1 Μαρτίου 2020 στη Λέσβο. Πίνακες επιχειρούμενων μεταναστευτικών ροών προς τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου (Λέσβος, Χίος, Σάμος) από 1 Μαρτίου 2020 που δεν τελεσφόρησαν, με στοιχεία που προέρχονται από διαδικτυακή σελίδα και από τουρκικές κυβερνητικές ιστοσελίδες. Χάρτης της ακτογραμμής της νήσου Λέσβου με προσδιορισμένα τα σημεία ελλιμενισμού σε αυτές αλλά και τα αντίστοιχα σημεία εκκίνησης των ροών από τις τουρκικές ακτές».

  Στο διαβιβαστικό της υπόθεσης αναφέρεται ότι «μέλη ΜΚΟ προέβαιναν στη συστηματική παρακολούθηση, καταγραφή και αποτύπωση των επικοινωνιών του Λιμενικού Σώματος κατά την επιχειρησιακή του δράση για την προστασία των θαλάσσιων συνόρων».

  ΠΩΣ ΔΡΟΥΣΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

  Οι κατηγορούμενοι φέρονται, σύμφωνα με όσα τους αποδίδονται, να χρησιμοποιούσαν εφαρμογή τηλεφωνικών συνδέσεων, που σχετίζεται με την ενεργοποίηση επιχειρήσεων διάσωσης, με σκοπό να δυσχεράνουν το επιχειρησιακό έργο του Λιμενικού κατά το χρόνο που εξελίσσονταν τα ταξίδια των προσφύγων και μεταναστών.

  «Πραγματοποιούσαν κατά την διάρκεια των διακινήσεων επικοινωνία με την… (αναφέρεται όνομα εφαρμογής) και με τους ευρισκόμενους στην λέμβο μετανάστες, δίνοντας εντολές και οδηγίες για συγκέντρωση και αποστολή στοιχείων που αφορούν σε αυτές (στίγματα, παραπλέοντα σκάφη, αριθμό επιβαινόντων, σύνθεση αυτών, φωτογραφίες των σκαφών της ελληνικής ακτοφυλακής που επιχειρεί στα σύνορα κλπ). Αναλάμβαναν τη συγκέντρωση των παραπάνω στοιχείων και τη διαβίβασή τους, ως ενδιάμεσα πρόσωπα στο… (αναφέρεται όνομα εφαρμογής), προκειμένου να κινηθούν οι σχετικές διαδικασίες κατά την εξέλιξη των ταξιδιών».

  Στο διαβιβαστικό της υπόθεσης σημειώνεται επίσης:

  «Παρέχουν (σ.σ. τα μέλη των ΜΚΟ) κάθε δυνατή συνδρομή κατά την εξέλιξη των ταξιδιών.  Αναζητούν και έρχονται σε επικοινωνία στην Τουρκία με αλλοδαπούς των οποίων η διεκπεραίωση στις ελληνικές ακτές δεν τελεσφόρησε με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών και φωτογραφικού υλικού  της επιχειρησιακής δραστηριότητας της ελληνικής ακτοφυλακής. Διατηρούν επικοινωνία με αλλοδαπούς που έχουν ήδη διακινηθεί και βρίσκονται στην Ελλάδα με στόχο τη στρατολόγησή τους προς περαιτέρω εξυπηρέτηση των σκοπών της δράσης τους που συνίσταται στην αδιάκοπη συνέχιση εξέλιξης των μεταναστευτικών ροών από την Τουρκία προς την Ελλάδα».

  ΠΙΕΣΗ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ

  Τα σχετικά έγγραφα της ΕΛ.ΑΣ. καταγράφουν ότι στόχος των κατηγορουμένων ήταν η άσκηση πίεσης στις ελληνικές Αρχές: «Επιδίωκαν να ασκηθεί πίεση στις αρμόδιες για τη φύλαξη και ασφάλεια των συνόρων Αρχές που ενεργούν στο πλαίσιο της επιχειρησιακής τους δράσης για τη ματαίωση ανοίγματος από τα οργανωμένα κυκλώματα διακίνησης μεταναστών νέων θαλάσσιων οδών παράνομης μετανάστευσης από την Τουρκία προς την Ε.Ε.

  Η αναφερόμενη πίεση που υποστηρίζεται επιχειρησιακά από μέλη του πληρώματος του αγκυροβολημένου στη νήσο Λέσβο σκάφους…, υλοποιείται τόσο με τηλεφωνικές κλήσεις στις συνδέσεις τους… προς τις αρμόδιες λιμενικές Αρχές όσο και με κλήσεις κατά το χρόνο εξέλιξης των ταξιδιών και δημοσιεύσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του ακριβούς σε τακτά χρονικά διαστήματα στίγματος της λέμβου με τους παράτυπους μετανάστες με την ειδικότερη επισήμανση ελληνικά/τουρκικά/ διεθνή ύδατα, τον ακριβή αριθμό των επιβαινόντων στη λέμβο, τις θέσεις των παραπλεόντων πλοίων και φωτογραφίες αυτών, συμπεριλαμβανομένων σε αυτά και των σκαφών της ελληνικής ακτοφυλακής που επιχειρεί , δημοσιοποιώντας την επιχειρησιακή για την προστασία των συνόρων δραστηριότητά τους, που δύναται αντικειμενικά λόγω του απορρήτου χαρακτήρα της αποστολής τους να προκαλέσει κίνδυνο στα συμφέροντα της χώρας ή στις διεθνείς σχέσεις αυτής ή στα οικονομικά της συμφέροντα και στη δημόσια υγεία λόγω της πανδημίας του Covid-19, διευκολύνοντας έτσι την κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια διακίνηση μεγάλου αριθμού υπηκόων τρίτων χωρών στο νησί της Λέσβου (σε απόπειρα 27 περιπτώσεις και πέντε τετελεσμένες)».

   

   

   

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  22 Σχόλια

  1. οι ΜΚΟ πρεπει να πανε μεσα επι εσχατη προδοσια!
   ας προσεχατε ΗΛΙΘΙΟΙ ποιους ψηφιζατε!

  2. Τι έγινε ρε παιδιά; Δεν τα βρήκανε στην τελευταία μοιρασιά και τους μπουζουριάσανε; Ρε τα κακόμοιρα τα δικά μας που τα κορόϊδευαν και τους έφερναν λεμούριους.

  3. Δεν είναι σκατάσκοποι υπερδραστήριοι νεαροί είναι. Ρε ένα θέατρο που διαδέχθηκε το προηγούμενο θέατρο. Τι διάολο όλοι όταν πάμε στην κάλπη ντίρλα είμαστε;

  4. “Το πρώτο πράγμα που είδα όταν βγήκα στην ξηρά ήταν το άστρο του Δαβίδ”
   Iσραηλινό μέσο μαζικής ενημέρωσης παραδέχεται ότι Εβραίοι από το Ισραήλ και την Αμερική πληρώνονται από την ισραηλινή κυβέρνηση για να διαχειρίζονται σχεδόν όλα τα «κέντρα βοήθειας για πρόσφυγες» στην Ελλάδα, (“greek refugee aid centers are mainly operated by israelis”), ενισχύοντας άμεσα την μαζική εισροή παράνομων μεταναστών στην Ευρώπη. Την ίδια ώρα το Ισραήλ αρνείται να δεχθεί πρόσφυγες, χτίζει τοίχους για να τους κρατήσει έξω και επιτρέπει μόνο Εβραίους που είναι φυλετικά καθαροί μέσω tests DNA να μεταναστεύσουν στο Ισραήλ.
   http://redskywarning.blogspot.com/2019/03/blog-post_8.html

   1. Καλά κάνει το Ισραήλ, προστατεύει τον λαό του. Εάν στην Ελλάδα βγάζετε μ@λακες και ηλιθιους πρωθυπουργους πιόνια της Γερμανίας που σας γράφουν στα @@ τους, ποιος φταίει? Οι πολιτικοι στην Ελλάδα πρώτα θα κοιτάξουν να γίνουν αρεστοί στους ξένους για ίδιον όφελος. Βασικά σας κοροϊδεύουν, γερμανικά συμφέροντα εξυπηρετούν. Η τουρκοφιλη τζιχαντιστικη γερμανια λέει οχι στις κυρώσεις εναντίον των τουρκων και αντί να πιέσει και να εκβιασει η Ελλάδα ανοίγει τα πόδια και το δέχεται. Παιδιά στην Ελλάδα έχετε δοσιλογοι πολιτικούς που εντελονται από την γερμανια. Σας πούλησαν και σας καταστρέφουν αργά και σταθερά. Αντε τώρα να φτιάξετε δομές και να γίνουν μπ@υρδελα τα πανέμορφα νησιά και ο υπέροχος αυτός τόπος. Οι πολιτικοί σας είναι οι ποιο μ@λακες πολιτικοί του πλανήτη, δε δίνουν μια για την υπέροχη Ελλάδα. Μικρή γερμανια λέγεστε, οι πολιτικοί σας είναι οι σύγχρονοι δοσιλογοι γερμανοτσολιαδες καταδότες της κατοχής με μανδύα προσαρμοσμενο στην εποχή. Ντοιτσλαντ Ουμπερ αλες φωνάζει ο πρωθυπουργός σας. Στημένος είναι από την μερκελ. Πρώτα η γερμανια και μετά η Ελλάδα λέει ο πρωθυπουργός σας. Γερμανός είναι στη συνείδηση, Γερμαναράς. Η μερκελ δεν θέλει κυρώσεις στον τουρκο και αφού δεν θέλει η μερκελ δεν θέλει ούτε το τσολιαδακι της.

    1. Η Γερμανια ειναισκλαβομενει χωρα στους εβραιους. Η Μερκελ ειναι εβραια.
     Ο κουλης κρυπτοεβραιος. Και εσυ εβραιος.

  5. ΚΕΕΡΦΑ υπέρ των τουρλοφιλων Πακιστανών… Χρηματοδοτείται από ΣΟΡΟΣ, όπως και τα πλοκάμια του ανταρσυα, αντιφα, όρμα κλπ… Μόνο για την παράνομη αφισσοκοληση δαπανούν εκατομμύρια ευρώ.

  6. Οι μκοάκηδες είναι η 5η φάλαγγα,σε καιρό πολέμου θα χτυπήσουν από μέσα μαζί με τα τζιχάντια

  7. Η Κούλα ούτε θέλει ούτε πρόκειται να σταματήσει τις μκο. Έχει και την ξαδέρφη της τη λυμπεράκη πίσω από μια τέτοια μκο. Ουσιαστικά οι μκο είναι εγκληματικές οργανώσεις που συνεργάζονται με τούρκους δουλέμπορους. Ταυτόχρονα έχει και τον άλλο στη λάρισα να κονομάει με τις μάσκες ενώ ταυτόχρονα ταίζει τα κανάλια δημόσιο χρήμα για να τον διαφημίζουν και να παίζουν το παιχνίδι του.

  8. Εάν είχαμε σοβαρό κράτος με σοβαρούς πολίτες όπως πχ στην Ουγγαρία που ψηφίζουν πατριωτικά και όχι ξενολαγνικά και αριστερόπληκτα, θα είχαν απαγορευτεί όλες οι ΜΚΟ, οι δε λαθροδιακινητές και οι συνεργάτες τους θα εκτελούνταν δια απαγχονισμού στο Σύνταγμα δημοσίως προς παραδειγματισμό.

  9. Εκτέλεση θέλουν τα βρωμόσκυλα των ΜΚΟ .
   Αλλά με τόσους βρωμιάρηδες πολιτικούς δεν περιμένω τίποτε .
   Χειρότερα ναι .
   Κρίμα την χώρα μας .
   Την διέλυσαν αναίμακτα με την τακτική των εισαγόμενων λαθροκανίβαλων .
   Ναι βρε πούστηδες , είμαι ρατσιστής καριόλια και φασίστας είμαι και χιτλερικός είμαι κουφάλες .

   1. Ο Χίτλερ κάτι ήξερε που καθάριζε στην Ελλάδα κόσμο. Εκ των προτέρων τουρκοσπορων δοσίλογων και προδοτες πολίτες (,π,’χ σημερινοί αναρχικοί, νεογενιτσαροι αλληλέγγυοι κτλ). φυσικά ανάμεσα τους και αθώοι άνθρωποι που δεν έφταιγαν σε τίποτα. Κάτι ήξερε αυτός…φυσικά το σύστημα τον ανέβασε και το σύστημα τον έριξε.ΓΙαυτο έχασε και τον πόλεμο.

    1. Για τους εβραίους και τους κομμουνιστές είχε πει ο Χίτλερ:,τώρα τους λυπάστε,μετά από χρόνια θα θυμηθειτε γιατί κάναμε ότι κάναμε, έγιναν κράτος και σε 9 χρόνια μετά το τέλος του β ππ επιτέθηκαν σε άλλο κράτος οι βρωμιάρηδες κωλοεβραιοι γαμιουνται αυτοί η χώρα τους ο Ιουδαϊσμός τους και το άστρο του Δαβίδ το έχουμε να ξυνουμε τα αρχιδια μας

     1. Ο Σόρος είχε δηλώσει χριστιανός όταν συνελήφθη από τον Χίτλερ για να γλυτώσει τους φούρνους και να μην γίνει σαπούνι. Τι κάνει σήμερα ο Σόρος αυτός ο σκστογερος Εβραίος. Έχει καταστρέψει την Ευρώπη με εποικισμό….sieg heil….

   2. εγκρίνω και γουστάρω το ίδιο είμαι και εγώ για την πατριδα μου που μερικά καριολια το παίζουν φιλόπονοι για γλύψιμο

  10. Το ότι η υγεία μας και η οικονομία μας θα εξαρτόταν από τους λαθρομετανάστες δεν μπορούσα ποτέ να το διανοηθώ.Ηταν μέρος του σχεδίου για να καταστραφεί πλήρως ο Ελληνας και η πατρίδα μας και κάποιοι προδότες να μπορούν εύκολα να την ξεπουλήσουν.Υπάρχουν ευθύνες και μάλιστα πολύ σοβαρές.

  11. Καταντησαν την χωρα αντρο ΑλητοΜΚΟ να θησαυριζουν εις βαρος των κοροιδων πολιτων αυτης της χωρας!!!!!!! Για αυτη την καταντια υπευθυνοι ειναι ο Συριζα και η ΝΔ που αφησαν τις ΜΚΟ να ..αλωνιζουν ανεξελεγκτα!!!! Αν αυτοι οι κοπριτες εκαναν ολα αυτα παραπλανωντας το Λιμενικο, μπορει να φανταστει κανεις τι γινεται με τους πρακτορες της Τουρκιας!!!!!!!!! Γεμισαν την χωρα με ολα τα αποβρασματα της Ασιας και Αφρικης εποικιζοντας την Ελλαδα με ισλαμιστες!!!!!!! Να τους χαιρεστε αυτους που ψηφιζετε!!!!!!!

  12. Oi MKO κανονικά δέν έπρεπε νά υπάρχουν στήν Ελλάδα.Κανένα κράτος δέν βάζει τούς εχθρούς του στήν επικράτειά του.Ομώς ειχαμε καί έχουμε δύο ρετάλια πού ονμάζονται πρωθυπουργοί τόν Τσίπρα καί τόν Κούλη δυο
   ελληνόφωνους ανθέλληνες πού κάνουν πλάτες στίς ΜΚΟ και συνεεργάζονται στενά.Τούς ενώνει η κονόμα.
   Γιάννης Λάκων

   1. Σωστός. Γερμανοτσολιαδες κυβερνώντες, Έλληνες στο όνομα γερμανοί στην ψυχή.

  13. Εγκέφαλοι φυσικά οι 2 γ@μημενοι Γερμαναράδες. Κατάσκοποι υπέρ της Τουρκίας. Και ο μ@λακας πρωθυπουργός κολλητός με τους εχθρούς του Ελληνισμου τους κ@λογερμαναραδες. Και θα είδηση της τελευταίας στιγμής. Όπως είπαν στο ριαλ φμ, οι γερμανοι πρότειναν πάλι να μην μπούνε στην σύνοδο τώρα κυρώσεις στην Τουρκία!!!!!! Σωωωωωπα, δεν το ξέραμε!!

  Leave a Response