“ΟΙ ΓΙΟΚΕΣ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΗΔ@ΝΕ ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΟΥΝ”!!!!! ΓΙΟΣ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟ “ΠΑΡΤΙ” ΒΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ 24ΧΡΟΝΗΣ – ΟΤΑΝ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΕΡΑΤΑ…

  Κοινοποίηση:
  η

  Έχει ξεκινήσει πλέον να ξετυλίγεται του κουβάρι στην υπόθεση της καταγγελίας βιασμού της Γεωργίας Μπίκα σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, με τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας να δείχνουν ότι πιθανότατα υπάρχει κύκλωμα εκμετάλλευσης γυναικών.

  Περισσότερο φως στην εν λόγω υπόθεση, πάντως, αναμένεται να ρίξουν οι τοξικολογικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε η 24χρονη καταγγέλλουσα, τα αποτελέσματα των οποίων δεν έχουν παραδοθεί ακόμα στην Ελληνική Αστυνομία.

  Το δείγμα ούρων που ελήφθη από την 24χρονη πρόκειται να αποσταλεί σε ειδικό εργαστήριο της Ελβετίας διότι εκεί υπάρχει πλήρως ενημερωμένη λίστα με όλες τις ουσίες που κυκλοφορούν, ναρκωτικές και διεγερτικές.

  Στόχος, μάλιστα, είναι να διασφαλιστούν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων και να υπάρχει πλήρης εικόνα για το τι ουσίες κυκλοφορούσαν στο αίμα της κοπέλας.

  Σημειώνεται πως ο 27χρονος που συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος με όρους μετά την καταγγελία της 24χρονης είναι ο Βασίλης Λεβέντης, ενώ στην υπόθεση έχει εμπλακεί και το όνομα του αδελφού του, Ευαγόρα. Τα δύο αδέλφια είναι μέλη της ευρύτερης επιχειρηματικής οικογένειας Κυπρίων Δαυίδ-Λεβέντη. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρχε ωστόσο και τρίτο άτομο, ο Κώστας Περογιαννάκης, γιος εφοπλιστή από τον Πειραιά.

  Οι δύο καταθέσεις της 24χρονης

  Στις δύο καταθέσεις που έδωσε η 24χρονη στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου, στις 15:00 της 1ης Ιανουαρίου και στις 23:00 της ίδιας ημέρας, προκύπτουν στοιχεία που ερευνούν με άκρα μυστικότητα οι Αρχές, σε μια προσπάθεια να ρίξουν φως στις σκοτεινές πτυχές της υπόθεσης.

  Μπορείτε να διαβάσετε την καθηλωτική περιγραφή όσων έγιναν, όπως τα καταθέτει η Γεωργία Μπίκα κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

  Η κατάθεση της φίλης της 24χρονης

  Στο μεταξύ, το φως της δημοσιότητας είδε η κατάθεση ανήλικης φίλης της 24χρονης Γεωργίας για όσα προηγήθηκαν της καταγγελίας για βιασμό. Μεταξύ άλλων, η φίλη της 24χρονης αναφέρθηκε στην πρόσκληση για το πάρτι, για όσα είδε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, αλλά και στην απόφαση να αποχωρήσουν.

  Όπως είπε, εκείνη και η 24χρονη μετέβησαν στο ξενοδοχείο μετά την αλλαγή του χρόνου, όπου τηλεφώνησαν στο άτομο που τους τις είχε προσκαλέσει, προκειμένου να λάβουν οδηγίες. Επεσήμανε, δε, ότι φτάνοντας στο δωμάτιο αντίκρισαν περί τα 13 άτομα, 5-6 εκ των οποίων ήταν άνδρες.

  Η 17χρονη ανέφερε ότι δεν της άρεσε το κλίμα και δεν επιθυμούσε να παραμείνει στον χώρο, με την 24χρονη Γεωργία να της λέει να μείνουν για μισή ώρα, προκειμένου να πιούν ένα ποτό. Σύμφωνα με την κατάθεσή της, έπειτα από ένα μισάωρο και ενώ η 24χρονη ήταν πολύ μεθυσμένη, ξεκίνησαν να φύγουν παρέα μια ακόμη γνωστή τους, η οποία θα τις μετέφερε στο ΑΧΕΠΑ, όπου βρίσκονταν η μητέρα και ο αδερφός της.

  Κατά τη 17χρονη, αφού κατέβηκαν, η 24χρονη δήλωσε πως νιώθει καλά και θα έπαιρνε το αυτοκίνητό της για να γυρίσει σπίτι. Λίγο αργότερα, η 17χρονη τηλεφώνησε στη φίλη της για να δει τι κάνει και, ακούγοντας ένα περίεργο θόρυβο, τη ρώτησε αν κάνει εμετό, με τη Γεωργία να απαντά αρνητικά.

  Σύμφωνα με την κατάθεση της ανήλικης, η 24χρονη Γεωργία της είπε ότι άλλαξε γνώμη και θα επέστρεφε στο πάρτι, καθώς και ότι δεν θα οδηγούσε, αλλά θα νοίκιαζε δωμάτιο για να παραμείνει εκεί. Είπε επίσης ότι το άτομο που τους απηύθυνε την πρόσκληση είχε φλερτάρει και μαζί της προ ενός μηνός με μηνύματα, με την ίδια να μην ανταποκρίνεται.

  Στη συνέχεια της κατάθεσής της ανέφερε ότι είδε το επόμενο πρωί τρεις κλήσεις από την 24χρονη, την οποία κάλεσε πίσω αρκετές φορές, με το τηλέφωνό της να εμφανίζεται απενεργοποιημένο. «Κατά τις 18:00 μου τηλεφώνησε και μου εξήγησε όσα έγιναν κι ότι έπεσε θύμα βιασμού» τόνισε.

  Ανέφερε επίσης ότι λίγο πριν φύγει από το πάρτι, ένα περιπολικό έφτασε στο ξενοδοχείο, με όσους βρίσκονταν στο δωμάτιο να θορυβούνται και να κλείνουν τη μουσική. Σύμφωνα με την κατάθεση, μία από τις γυναίκες που ήταν στο πάρτι φώναζε «τι φοβάστε, αφού είμαι εγώ εδώ», ενώ ο άνθρωπος που τις είχε προσκαλέσει απάντησε ότι «δεν φοβόμαστε τίποτα».

  Η 17χρονη χαρακτήρισε μέτρια ως χαμηλή την ένταση της μουσικής και ανέφερε ότι έφυγε καθώς δεν περνούσε καλά χωρίς να χαιρετήσει κανέναν, ενώ δεν κατανάλωσε ποτό.

  Η κατάθεση του Κωνσταντίνου Περογιαννάκη

  Ο  φίλος του Βασίλη Λεβέντη, ο 27χρονος Κωνσταντίνος Περογιαννάκης, στην κατάθεση που έδωσε την 1η Ιανουαρίου στις 19:25 στο τμήμα ασφαλείας Λευκού Πύργου, ανέφερε τα εξής: «Από την 30η Δεκεμβρίου 2021 διαμένω μαζί με την παρέα μου στο ξενοδοχείο ΜΕΤ που βρίσκεται επί της οδού 26ης Οκτωβρίου αριθμός 48 στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να γιορτάσουμε την αλλαγή του έτους. Την παραμονή και περί ώρα 22: 00 συγκεντρωθήκαμε στο δωμάτιο με αριθμό 401, προκειμένου να γιορτάσουμε με πάρτυ-ρεβεγιόν. Το δωμάτιο είναι ίσως το μεγαλύτερο του ξενοδοχείου και ήταν πληρωμένο από εμένα και άλλους τρεις φίλους μου. Στο δωμάτιο 401 μαζευτήκαμε σύνολο περί τα 12-14 άτομα και υπήρχε και ένας μπουφές με αλκοόλ. Καταναλώσα μόνο δύο ποτά και δεν συνηθίζω να πίνω πολύ. Κάποια στιγμή, ο φίλος μου Λεβέντης Βασίλειος μίλησε με έναν φίλο του στο τηλέφωνο, ο οποίος τον ενημέρωσε ότι μία γνωστή του κοπέλα βρίσκεται στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου και πρόκειται να ανέβει στο πάρτυ, οπότε και βγήκαμε στον διάδρομο για να της υποδείξουμε που βρίσκεται».

  «Η κοπέλα ανέβηκε και την συναντήσαμε στον διάδρομο του τετάρτου ορόφου, όπου φαινόταν εμφανώς ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ. Μας χαιρέτησε λέγοντας “χρόνια πολλά” και στη συνέχεια εισήλθε μαζί με τον φίλο μου Βασίλη εντός του δωματίου όπου ελάμβανε χώρα το πάρτυ και εγώ έφυγα αλλού. Όλο το διάστημα που ήμασταν στο πάρτυ, η προσοχή μου ήταν στραμμένη σε μία κοπέλα με την οποία συνομιλούσα για αρκετή ώρα, όμως τελικά επειδή αυτή έφυγε σχετικά νωρίς δεν είχα πλέον κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Εγώ λοιπόν πήγα στο δωμάτιο του αδερφού του Βασίλη, που ονομάζεται Ευαγόρας, στο δωμάτιο 402, που βρίσκεται ακριβώς δίπλα, χωρίς να βρίσκεται όμως αυτός εκεί, καθώς είχα την κάρτα εισόδου του και δεν ήθελα να πιώ άλλο, αλλά ούτε είχα και κάποιο ενδιαφέρον για κάποια άλλη κοπέλα».

  «Κάθισα για περίπου μισή ώρα και τελικά ανέβηκα στο δωμάτιό μου, το 601, το οποίο βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το 602, που είναι του Βασίλη. Αργότερα τηλεφώνησα στη ρεσεψιόν να ρωτήσω τι ώρα ανοίγει το εστιατόριο για πρωινό, αλλά τελικά κατέβηκα περί ώρα 06:00, προκειμένου να φάω κάτι, γιατί πεινούσα και το εστιατόριο ανοίγει στις 07:00. Εκεί βρεθήκαμε με τους φίλους μου και ρώτησα τον Βασίλη τι έγινε με την κοπέλα και μου είπε μόνο ότι ήρθαν σε επαφή και τίποτα άλλο, καθώς είχε ξημερώσει και από δίπλα μας περνούσε το προσωπικό του ξενοδοχείου και δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε άνετα. Στην υπηρεσία σας που μου επιδείξατε την εν λόγω κοπέλα δεν με αναγνώρισε καθόλου».

  Ερώτηση: Ποιοι είναι οι φίλοι σου και ποιο δωμάτιο είχε ο καθένας σας;

  Απόκριση: Εγώ είχα το δωμάτιο 601, ο Λεβέντης Βασίλειος είχε το 602, ο Λεβέντης Ευαγόρας, αδερφός του Βασίλη,. είχε το δωμάτιο 402 και ο Τραφαλής Βασίλειος είχε ένα δωμάτιο στον δεύτερο όροφο, χωρίς να θυμάμαι ακριβή αριθμό.

  Ερώτηση: Τι αναλογία ανδρών – γυναικών είχε το πάρτυ;

  Απόκριση: Από άντρες ήμασταν εμείς οι τέσσερις, ο φίλος του Βασίλη που ονομάζεται Παπαδόπουλος Μάνος, ο οποίος και κάλεσε ακόμα έναν φίλο του, στο σύνολο 6 άντρες και όλες οι υπόλοιπες ήταν κοπέλες, περί τις 8-9 κατά προσέγγιση.

  Ερώτηση: Υπέπεσε στην αντίληψή σου αν έγινε χρήση ναρκωτικών από τους παρευρισκόμενους στο πάρτυ;

  Απόκριση: Όχι, δεν υπήρχε τίποτα παράνομο. Τίποτα άλλο δεν έχω να προσθέσω και υπογράφω.

  Η κατάθεση του Βασίλη Τραφαλή

  Ο Βασίλειος Τραφαλής, 27 χρονών, γεννηθείς στις ΗΠΑ, στην κατάθεση που έδωσε την 1η Ιανουαρίου, στις 23:25, στο τμήμα ασφαλείας Λευκού Πύργου, είπε τα εξής:

  «Την 30ή Δεκεμβρίου 2021 και περί ώρα 10 μαζί με τους φίλους μου Λεβέντη Βασίλειο, Λεβέντη Ευαγόρα και Περογιαννάκη Κωνσταντίνο, ήρθαμε αεροπορικώς από Αθήνα, προκειμένου να γιορτάσουμε την αλλαγή του χρόνου στη Θεσσαλονίκη και να δούμε κάποιους φίλους. Είχαμε κανει κράτηση δωματίων στο ξενοδοχείο ΜΕΤ για τρεις διανυκτερεύσεις, με σκοπό να διασκεδάσουμε σε νυχτερινά μαγαζιά και φαγάδικα της πόλης. Εγώ έμεινα στο δωμάτιο 204, ο Λεβέντης Βασίλειος στο 602, ο Λεβέντης Ευαγόρας στο 402 και ο Περογιαννάκης στο 601. Κλείσαμε και το 401, σουίτα, προκειμένου να έχουμε περισσότερο χώρο για να τρώμε όλοι μαζί και για αλλαγή του χρόνου. Όταν έγιναν γνωστά τα καινούργια μέτρα περί απαγόρευσης μουσικής και ωραρίου, αποφασίσαμε να ακυρώσουμε τα πλάνα για νυχτερινή διασκέδαση και να πάμε μόνο για φαγητό και βόλτα στη Θεσσαλονίκη και την αλλαγή του χρόνου να κάνουμε με κάποιους φίλους και φίλες στο δωμάτιο 401. Εκεί θα μπορούσαμε να ελέγχουμε καλύτερα ποιος θα έρχεται, αφού πρώτα θα είχαμε συνεννοηθεί μαζί του και το ξενοδοχείο θα είχε ελέγξει τα απαραίτητα πιστοποιητικά».

  «31 Δεκεμβρίου 2021 ημέρα Παρασκευή και περί ώρα 22:30 τρώγαμε βραδινό στο 401 δωμάτιο οι τέσσερις φίλοι. Ξέραμε ήδη ότι θα έρθουν αργότερα δυο φίλοι μας, ο Παπαδόπουλος Εμμανουήλ και ένας ακόμα φίλος του, τα στοιχεία του οποίου δεν γνωρίζω. Έτσι λοιπόν ήρθαν περί ώρα 00:30 1 Ιανουαρίου 2022 τα δύο αυτά άτομα και μας ενημέρωσαν ότι πιθανό να έρθουν και κάποιες φίλες τους, τις οποίες εμείς δεν γνωρίζαμε. Μετά από λίγο άρχισαν να έρχονται και κάποιες κοπέλες, φίλες των δύο φίλων μας και καθόμασταν παρέα συζητώντας, πίνοντας ποτά και τρώγοντας. Περί ώρα 02:30 με 03:00 ήρθε στο δωμάτιο και η Γεωργία, αγνώστων σε μένα λοιπών στοιχείων, συστήθηκε σε εμένα και την ρώτησα αν θέλει κάτι να πιει. Μου απάντησε ότι δεν θέλει κάτι γιατί είναι χάλια και σε μένα φάνηκε εμφανώς υπό την επήρεια αλκοόλ, οπότε πήρα την πρωτοβουλία να της δώσω ένα μπουκαλάκι νερό και μου είπε “το μόνο που θέλω είναι να πάω στο δωμάτιο”. Βλέποντας εγώ ότι είχε μόνο το βιβλιαράκι της κάρτας του ξενοδοχείου χωρίς κάρτα της, επισήμανα ότι δεν έχει κάρτα δωματίου και μου είπε επί λέξει: “Πήγαινέ με στο δωμάτιο και θα κοιμηθείς μαζί μου”. Εγώ δεν ασχολήθηκα περαιτέρω μαζί της και συνεχίσαμε να μιλάμε με μια άλλη κοπέλα. Πέντε λεπτά αργότερα παρατήρησα ότι η εν λόγω κοπέλα συνομιλούσε με τον φίλο μου Λεβέντη Βασίλειο και συνέχισαν να μιλάνε για μισή ώρα, έχοντας πλησιάσει αρκετά ο ένας τον άλλο. Αποχώρησαν μαζί από το δωμάτιο και τον φίλο μου ξαναείδα το πρωί στις έξι στην ρεσεψιόν του ξενοδοχείου. Γνωρίζω, όπως μου είπε ο φίλος μου Βασίλης, ότι ήρθε σε ερωτική επαφή με την κοπέλα, αλλά δεν γνωρίζω άλλες λεπτομέρειες. Περί ώρα 14:30 ενημερώθηκα προς έκπληξή μου ότι ο φίλος μου Βασίλης κατηγορείται για βιασμό της εν λόγω κοπελας και οδηγήθηκα στους αστυνομικούς στο τμήμα ασφαλείας Λευκού Πύργου».

  Ερώτηση: Θέλεις να προσθέσεις κάτι άλλο;

  Απόκριση: Άλλο τίποτα δεν έχω να προσθέσω και υπογράφω.

  Η κατάθεση του Ευαγόρα Λεβέντη

  Ο 24χρονος αδερφός του κατηγορουμένου, Ευαγόρας Λεβέντης, στην κατάθεση που έδωσε στις 2 Ιανουαρίου στη 1:10 στο τμήμα ασφαλείας του Λευκού Πύργου, ανέφερε τα εξής:

  «Την 30ή Δεκεμβρίου 2021 και περί ώρα 22:00 μαζί με τους φίλους μου Λεβέντη Βασίλειο, Τράφαλη Βασίλειο και Περογιαννάκη Κωνσταντίνο, ήρθαμε αεροπορικώς από Αθήνα προκειμένου να γιορτάσουμε την αλλαγή του χρόνου στη Θεσσαλονίκη και να δούμε κάποιους φίλους. Είχαμε κάνει κράτηση δωματίων στο ξενοδοχείο ΜΕΤ για τρεις διανυκτερεύσεις, με σκοπό να διασκεδάσουμε στα νυχτερινά μαγαζιά και φαγάδικα της πόλης. Εγώ έμεινα στο δωμάτιο 402, ο Λεβέντης Βασίλειος στο 602, ο Τραφαλής Βασίλειος στο 204 και ο Περογιαννάκης στο 601. Κλείσαμε και το 401, σουίτα, προκειμένου να έχουμε περισσότερο χώρο για να τρώμε όλοι μαζί και να κάνουμε αλλαγή του χρόνου. Όταν έγιναν γνωστά τα καινούργια μέτρα περί απαγόρευσης μουσικής και ωραρίου, αποφασίσαμε να ακυρώσουμε τα πλάνα για νυχτερινή διασκέδαση και να πάμε μόνο για φαγητό και βόλτα στη Θεσσαλονίκη και την αλλαγή του χρόνου να κάνουμε με κάποιους φίλους και φίλες στο δωμάτιο 401. Εκεί θα μπορούσαμε να ελέγχουμε καλύτερα ποιος θα έρχεται, αφού πρώτα θα είχαμε συνεννοηθεί μαζί του και το ξενοδοχείο θα έχει ελέγξει τα απαραίτητα πιστοποιητικά».

  «31 Δεκεμβρίου 2021 ημέρα Παρασκευή και περί ώρα 22:30 τρώγαμε βραδινό στο 401 δωμάτιο οι τέσσερις φίλοι. Ξέραμε ήδη ότι θα έρθουν αργότερα δύο φίλοι μας, ο Παπαδόπουλος Εμμανουήλ και ένας ακόμα φίλος του, τα στοιχεία του οποίου δεν γνωρίζω. Έτσι λοιπόν ήρθαν περί ώρα 00:30 1 Ιανουαρίου 2022 τα δύο αυτά άτομα και μας ενημέρωσαν ότι πιθανώς να έρθουν και κάποιες φίλες τους τις οποίες εμείς δεν γνωρίζαμε. Μετά από λίγο άρχισαν να έρχονται και κάποιες κοπέλες, φίλες των δύο φίλων μας και καθόμασταν παρέα συζητώντας, πίνοντας ποτά και τρώγοντας. Εγώ μιλούσα με όλους και όλες και δεν είχα παρατηρήσει κάτι περίεργο. Περί ώρα 03:00 παρατήρησα μια κοπέλα, που αργότερα έμαθα ότι ονομάζεται Γεωργία, να συνομιλεί καθισμένη στον καναπέ με τον αδερφό μου, Λεβέντη Βασίλειο, και είχαν έρθει αρκετά κοντά. Λίγο αργότερα παρατήρησα ότι έλειπαν και οι δύο τους, χωρίς όμως να ξέρω αν έφυγαν μαζί. Μετά από περίπου μισή ώρα, επέστρεψε ο αδερφός μου Βασίλης μόνος του στο δωμάτιο σε καλή κατάσταση και περί ώρα έξι βρεθήκαμε ολοι μαζί στην ρεσεψιόν του ξενοδοχείου, προκειμένου να φάμε κάτι. Εκεί μας ενημέρωσε ότι με την κοπέλα ήρθε σε ερωτική επαφή και ότι κοιμάται στο δωμάτιό του, 602, ενώ και η ίδια έχει κλείσει δωμάτιο στο ξενοδοχείο, χωρίς να γνωρίζω το πότε και ποιο δωμάτιο. Αμέσως μετά το πρωινό πήγαμε για ύπνο εγώ στο δωμάτιο 401 και ο Βασίλης κοιμήθηκε μόνος του στο δωμάτιό μου 402 και περί ώρα 14:30 μας ενημέρωσαν ότι ο αδερφός μου κατηγορείται για βιασμό της κοπέλας και πρέπει να οδηγηθούμε στο τμήμα ασφαλείας Λευκού Πύργου για τα περαιτέρω».

  Ερώτηση: Θέλεις να προσθέσεις κάτι άλλο;

  Απόκριση: Άλλο τίποτα δεν έχω να προσθέσω και υπογράφω.

  Η κατάθεση του Μάνου Παπαδόπουλου

  Ο 32χρονος μετρ της καφετέριας «Αχίλλειον», Εμμανουήλ Παπαδόπουλος, στην κατάθεση που έδωσε την 1η Ιανουαρίου στις 23:00 στο τμήμα ασφαλείας Λευκού Πύργου, αναφέρει τα εξής:

  «Διαμένω μόνιμα στη Θεσσαλονίκη και εργάζομαι ως υπεύθυνος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος καφέ bar με διακριτικό τίτλο “Αχίλλειον”, που βρίσκεται επί της οδού λεωφόρου Νίκης 37. Προ επτά ημερών περίπου δέχτηκα κλήση στο κινητό μου τηλέφωνο από τον φίλο μου Περογιαννάκη Κωνσταντίνο, ο οποίος διαμένει μόνιμα στον Πειραιά Αττικής, με τον οποίο γνωριζόμαστε τέσσερα χρόνια και μεταξύ άλλων μου ανέφερε ότι την 30ή Δεκεμβρίου 2021 θα έρθει στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να κάνουμε ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς μαζί. Πράγματι, την 30ή Δεκεμβρίου 2021 ήρθε από κοινού με τρεις φίλους του στη Θεσσαλονίκη, βρεθήκαμε για λίγη ώρα στο κατάστημα το οποίο εργάζομαι και έπειτα προχωρήσαμε και κανονίσαμε να βρεθούμε την επόμενη μέρα μετά την αλλαγή χρονιάς. Την 31η Δεκεμβρίου 2021 και κατά τις ώρες 23:00-01:00 βρισκόμουν σε οικία φιλικού προσώπου για ρεβεγιόν. Περί ώρα 00:30 της 1ης Ιανουαρίου 2022 δέχτηκα κλήση από τον Περογιαννάκη Κωνσταντίνο, ο οποίος μου ανέφερε ότι διαμένει στο ξενοδοχείο με διακριτικό τίτλο ΜΕΤ, που βρίσκεται επί της οδού 26ης Οκτωβρίου 48 στη Θεσσαλονίκη και με προσκάλεσε να πάω στο δωμάτιό του, προκειμένου να γιορτάσουμε την αλλαγή του έτους».

  «Πράγματι περί ώρα 01:00 πήγα στο εν λόγω ξενοδοχείο, και συγκεκριμένα στο δωμάτιο με αριθμό 401, όπου διέμενε, με έναν ακόμη φίλο μου και δύο φίλες μου, με τους οποίους βρισκόμουν στην προαναφερθείσα οικία. Περί ώρα δύο κάλεσα τη γνωστή μου Μπίκα Γεωργία, με την οποία είχαμε επικοινωνήσει το μεσημέρι και την προσκάλεσα, λέγοντας την επωνυμία του ξενοδοχείου και τον αριθμό δωματίου. Στις 02:20 ώρα αφίχθη στο ξενοδοχείο μαζί με μια φίλη της. Στο εν λόγω δωμάτιο ήμασταν οκτώ άτομα, ήτοι: ο Περογιαννάκης με τρεις φίλους του και εγώ με την παρέα μου. Περί ώρα 03:30 η Μπίκα Γεωργία με τη φίλη της αποχώρησαν από το δωμάτιο και λίγα λεπτά αργότερα αποχώρησα και εγώ με τον φίλο μου. Αποχωρώντας από το δωμάτιο, η Μπίκα Γεωργία μου είπε πως θα φύγει με το αμάξι με τη φίλη της.

  Ερώτηση: Ποιοι είναι οι φίλοι σου και ποιο δωμάτιο έχει ο καθένας τους;

  Απόκριση: Φίλος μου είναι ο Περογιαννάκης Κωνσταντίνος, ο οποίος και διέμενε στο δωμάτιο 401, δίχως να γνωρίζω κάτι για τους υπόλοιπους.

  Ερώτηση: Υπέπεσε στην αντίληψή σου αν έγινε χρήση ναρκωτικών από τους παρευρισκόμενους στο δωμάτιο ή αν έλαβε χώρα κάποια παράνομη πράξη;

  Απόκριση: Όχι, δεν υπήρχε τίποτα παράνομο. Τίποτα άλλο δεν έχω να προσθέσω και υπογράφω».

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  31 Σχόλια

  1. Συμφωνώ με τον «βασικά»
   Ήσουν σε σπίτι για την αλλαγή του χρόνου και μάλιστα του αφεντικού σου,που σε προσέλαβε στη δουλειά προ διμήνου,οδήγησες μεθυσμένη να πας στο πάρτυ και επέμενες να καθήσεις παρά τις αντιρρήσεις της 17χρονης.
   Φύγατε μαζί λέγοντας ότι είσαι καλά και θα οδηγήσεις,αλλά δεν ήσουν καλά και επέστρεψες κλείνοντας δωμάτιο για να κοιμηθείς,αλλά τηλεφώνησες και στον κύριο Μάνο να περάσεις πάλι απο το πάρτυ…..
   Την άλλη μέρα που ξύπνησες δεν πήρες τα ξαδέλφια σου που είναι συνομήλικοι,αλλά τον εργοδότη σου.
   Έδωσες συνέντευξη στον Ταρζάν που ήρθε εσπευσμένα απο τας Αθήνας γιατί μύρισε ψητό.
   Μια βιασθείσα στο φακό της ζούγκλας δείχνει τους μώλωπες και περιγράφει τις λεπτομέρειες με σκοπό να σώσει τις άλλες γυναίκες.
   Για πιο λόγο οι μώλωπες αφού δεν έφερες αντίσταση.
   Η περίπτωση όζει ειπεν ο Ταουξης στην Τατιανα.
   Μπορεί να είναι πλουσιοπαιδα και όλα τα εις ..οπαιδα ,αλλά δεν μου φαίνονται για βιαστές,έχω επιφυλάξεις.
   Είδα την συνέντευξη όπως θα την δουν και οι δικαστές και θα βγάλουν τα συμπεράσματα τους.

  2. Τα χαπάκια είναι για μετά την κόκα.οχι την κοκακολα την άλλη.Στο τέλος θα πουν ότι τους βίασε η κοπελιά.Αρε μπουρδελα όλοι σιχαμένη κατάσταση παντού.

  3. Αν λέει ψέματα παίζει να έχει πάρει χάπι βιασμού από μόνη της για να ενοχοποιήσει αυτούς. Σε αυτή την περίπτωση τα είχε προσχεδιάσει όλα!

  4. ξυπνια η 23χρονη …
   ελυσε το οικονομικο της προβλημα για παντα…..

  5. Που σε καπετάνιε βιρα την άγκυρα ….γιός Εφοπλιστή…..όνομα και πράμα

  6. Εδω ρε παιδιά μπήκε ο άλλος στο ταξί και έριξε καποιο χάπι η ναρκωτικό στον ταξιτζή και του την φέρμαρε και τελικά αθωώθηκε ο ηθοποιός λογω αμφιβολιών και τώρα βγαίνει στα κανάλια φόρα παρτίδα σαν να μη συνέβη τπτ.
   Δεν υπάρχει δικαιοσύνη σ αυτό το μπουρδέλο

  7. Θα τους πάνε στον δικαστή που έδινε ναρκωτικά σε ανήλικα για να τον πηδανε, να αποφασίσει σχετικά με την υπόθεση!!

  8. 6 ραφαλ περάσανε από το Κολωνάκι, και στα φτερά τους γράφανε γ@@@@@@ Μητσοτάκη…

  9. Αυτό που έκαναν στη Γεωργία, το κάνουν σε έναν ολόκληρο λαό. Μην προσκυνάτε ρε το χρήμα, ό,τι κι αν σας τάξουνε. Για μια αξιοπρέπεια ζούμε. Σήμερα το κορίτσι αυτό, αύριο οι κόρες σας. Υπάρχει και Θεός και βλέπει. Μη φοβάστε. Αυτοί πρέπει να φοβούνται.

   1. Συμφωνώ απόλυτα…το ίδιο βιαστές είναι στις ίδιες προεδρικές σουίτες τρώνε πίνουν και γαμανε ….αυτοί ( οι πολιτικοί και τα τσιράκια τους ) απλά βιάζουν με άλλους τρόπους και άλλους ανθρώπους

  10. Άκουσε ο Εισαγγελέας τις λέξεις Coca Cola και έβγαλε άμεσα πόρισμα.Ελευθερος γρήγορα σπίτι μην το κουράσει το παλικάρι 😂

  11. αναρχοκομουνιστικα τερατα ολοι οι πλουτοκρατες της σταλινικης νομενκλατουρας!

  12. Ξέρουμε ότι το πιθανότερο είναι να “καθαρίσουν” οι εξετάσεις ,να καθυστερήσουν σκόπιμα, να βρεθούν “άλλοθι”, να γίνει το πλυντήριο στα βοθροκάναλα που ήδη γίνεται και να βγούνε λάδι τα φραγκάτα κοπρόσκυλα, γιατί αλλιώς ο βόθρος της ελιτ θα ξεχειλίσει. Θέλουν να μας πουν ότι μία κοπέλα μεθυσμένη με περίοδο και απώλεια μνήμης από χάπι, πήγε στο δωμάτιο με τη θέληση της να βιασθεί ομαδικώς. Από εδώ θα γλυτώσουν , από πάνω όμως δεν γλυτώνεις…το έχουμε δει άπειρες φορές.Θα έρθει η ώρα.

  13. Οι μισοί και βάλε είναι τώρα στο Μεξικό με Ελληνίδες βίζιτες και άλλα τυπακια που έχουν καφε και μπαρ σαν βιτρίνα.

  14. Ωραίο σενάριο για ταινία μικρού μήκους η οποία θα περάσει στην κοινή γνώμη πολλά μηνύματα διαπροσωπικών σχέσεων μεταξύ κοινωνικών στρωμάτων. Πάντως όσον αφορά στο αντρικό φύλλο όλοι θα ήθελαν να συμμετάσχουν σε πάρτι σουϊτας ξενοδοχείου όπου ο κάθε ένας θα έχει το δωμάτιο του και μετά από κάποιο έντονο φλερτ και ανάλογα την διάθεση θα μπορούσαν να προχωρήσουν σε σεξουαλικές περιπτύξεις. Το θέμα είναι ότι σήμερα η παραβίαση της θέλησης εξετάζεται χωρίς να μπορεί να αποδειχθεί αφού δεν υπάρχει σύστημα ή μηχανισμός που να ελέγχει το υποσυνείδητο του θύματος την δεδομένη στιγμή. Όταν όμως εμπλέκονται παράγοντες όπως το αλκοόλ και τα ναρκωτικά τότε η ενοχοποίηση μπορεί να υπάρχει τόσο στoν θύτη όσο και στο θύμα ειδικά όταν τα εμπλεκόμενα πρόσωπα προέρχονται απο εντελώς διαφορετικά βιοτικά και οικονομικά επίπεδα όπου τα κίνητρα περιπλέκονται. Σε κάθε περίπτωση η δικαιοσύνη πρέπει να αποδώσει τα του Καίσαρος τω Καίσαρι. Δυστυχώς όλες αυτές οι υποθέσεις βιασμών θα κρίνουν και τις διαπροσωπικές σχέσεις των ανθρώπων στο εγγύς μέλλον…

  15. η κατάθεση ..της κατάθεσης
   Για να κάνουνε ταμείο
   Τον Φιλιππίδη με σύμφωνη γλώμη ανακριτή και εισαγγελέα τον μποτζουριάσανε στη Τρίπολη για γεγονότα που μάλλον έγιναν πριν 10 χρόνια, χωρίς να υπάρχουν ιατροδικαστικές αποδείξεις και μας είπαν ότι είναι επικίνδυνος και αμα τον άφηναν έλευθερο έστω και με περιοριστικούς όρους (στο σπίτι του) έπρεπε όλοι στην Ελλάδα να φοράμε τσίγκινα σωβρακάκια
   τους γόνους στην Θεσσαλονικη τους σπρωξανε γρηγορα έξω απο την εισαγγελία και τους στείλανε πίσω στον μπαμπά τους στην πρωτεύουσα….πηρε λεει 3 μέρες να επέμβει εισαγγελέας και 13 ιατροδικαστης μετά απο δημοσιοποίηση βεβαίως του γεγονότος…
   Ολα αυτα τα βλέπει η εισαγγελία του Αρείου Πάγου και δεν επεμβαίνει να βρει γιατί έγινε αυτο…το θεωρούνε φυσιολογικο;;;;;;
   Ξύπνησαν μόνο όταν άρχισε να βρίζει ο κόσμος που είναι ήδη στα κάγκελα για πολλους λόγους
   Εχει γίνει δυστυχώς μεγάλο τσίρκο το Ελλαδιστάν

  16. Makeleio εχετε καταλαβει εκει μεσα οτι στις 6 επικεφαλιδες που χωρανε στο site οι 5 ειναι για το βιασμο;;;
   Ρε πατε καλα;;;;;Με αυτο θα ασχολουμαστε ολη μερα;;;
   Ο κοσμος δεν εχει να φαει και να πληρωσει λογαριασμους κι εσεις ασχολειστε με αυτο;;;;
   ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ.

   1. δυστυχώς ειναι μια σοβαρή υπόθεση γιατί δείχνει το μπάχαλο της δικαστικής εξουσίας στο Ελλαδιστάν και το κόλλημα τους με την πλουτοκρατία και την κυβέρνηση
    Μην ξεχνάς ότι έχουμε πρόεδρο δημοκρατίας πρώην πρόεδρο του συμβουλίου επικρατίας που ψήφισε συνταγματικό το κόψιμο των μισθών και συντάξεων για όλους εκτος των δικαστών που πήρανε και καθυστερούμενα

   2. Σας απαντησαν με την προσφιλή σας έκφραση:
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ

   3. Αμα ρε τραγο βιασουν την κορη σου ελα να ξαναγραψεις τις ιδιες μαλακιες…Αιντε ανθυποπιθηκε

  17. με τα φράγκα τους όντως θα μπορούσαν να έχουν όποια θέλουν, τώρα να έχεις φράγκα να γίνεσαι βιαστής και να είσαι 24 χρονών να θες χάπια να σου σηκωθεί αυτό είναι εγκεφαλική ανωμαλία και ψυχική αρρώστια…..και απο τις φωτογραφίες κωλ@παιδα – σκ@τοφατσες έχουν!!μόλις πάνε φυλακή αν πάνε…ξέρουν τους βιαστές να τους γλεντάνε οι εκεί μέσα….μπορεί πλέον να τους αρέσει το πισώπλατο και να μην ξαναχρειαστούν χαπάκια να τους σηκωθεί

   1. Ta χάπια δε τα παίρνουν για να τους σηκωθεί ρε φίλε. Απλά θέλουν να πάνε 3-4 γύρους με τον Ρώσο στο Ροκυ 4.

  18. Και ποιος θα τολμήσει να τους βάλει φυλακή Αλοιμονο του θα τον φάει η μαρμάγκα άσε που αυτές οι οικογένειες έχουν πληρωμένους γκάνγκστερς δεν καταλαβαίνουν Η υπόθεση θα ξεχαστεί και γρήγορα δεν συμφέρει ούτε τους υπουργούς χάθηκαν και αυτοί μαζί Είδατε η αστυνομία δεν πήρε αμέσως τη κοπέλα σε ιατροδικαστή για να περάσει ο χρόνος από την εύρεση ουσιών Και φυσικά ούτε εισαγγελέα για να αποκρύψουν σημεία Δυστυχώς έτσι γίνεται με τους πλούσιους και στην διεφθαρμένη Ιταλία και απάτη Αγγλία Ρεζίλια Έλληνες που τους ψηφίζετε και τα δέχεστε

  19. είναι χαρακτηριστική η κάλυψη που δίνεται στις γυναίκες για την ανευθυνότητά τους, οποιοσδήποτε άντρας πάθαινε κάτι από μαλακία του θα τον κράζανε όλοι, κλασικό το αστείο ότι θα τον βιάσουν στην φυλακή, δεν έχω ακούσει να λένε για γυναίκα ότι θα την βιάσουν στην φυλακή, εν τω μεταξύ ενώ όπως λέει το κράτος και οι φεμινίστριες δεν υπάρχουν φύλα ξαφνικά σε τέτοιες περιπτώσεις ξέρουμε αμέσως ποιο είναι το φύλο του καθενός χωρίς να τον ρωτήσουμε, σε αυτήν την περίπτωση βολεύει τις γυναίκες και τις φεμινίστριες να υπάρχουν συγκεκριμένα φύλα που τα ξέρουμε αμέσως χωρίς να εωτήσουμε τον άλλον….

  20. Μαζεύτηκαν τα πλούσια κωλόπαιδα από την Αθήνα και πήγαν Θεσσαλονίκη να γιορτάσουν την αλλαγή του χρόνου με πάρτυ οργίων που τους είχε ετοιμαστεί η τσατσά Μάνος για να πάει καλά η νέα χρονιά, ήθη και έθιμα

  21. απο την σύνεντευξη και τις δύο καταθέσεις της έχει εκτεθεί τελείως, ήξερε ακριβώς τι γινόταν, είχε ξαναπάει, είχε “κοιμηθεί” με κάποιον αλλά “όχι σεξουαλικά”, το 17χρονο όχι μόνο δεν ήθελε να πάει αλλά με το που είδε τι γίνεται δεν ήπιε καν και έφυγε, αυτή έκανε ότι φεύγει αλλά γύρισε και επειδη δεν μπορούσε να οδηγήσει έκλεισε δωμάτιο που δεν μπορούσε να το βρει και μετά ξύπνησε κάπου αλλού χωρίς να θυμάται τίποτα αλλά είναι σίγουρη για το τι έγινε, δεν νομίζω ότι κοροϊδεύει κανέναν πλεόν, είναι προφανές ότι βρήκε την απόλυτη ευκαιρία για μια γερή αποζημίωση και πιθανόν αυτό να ήταν σχεδιασμένο, ίσως αυτός που την έφερε στο πάρτυ να μην περίμενε να το προχωρήσει τόσο πολύ αλλά ότι θα γινόταν μια απλή βίζιτα….

   1. Βασικά ξεχνάς το σημαντικότερο…. ότι η κοπέλα ήταν υπό την επήρεια φαρμάκων που της έδωσαν πριν να φύγει με τη 17χρονη.

  22. Δηλαδή έχουμε και λέμε. Βουλευτές της κυβέρνησης καταδικασμενοι παιδεραστές, τα παιδιά των διαπλεκομενων με πολιτικούς ολιγαρχων είναι ξεφτίλες βιαστές, οι διορισμένοι απο την κυβέρνηση ανώτατοι δικαστές δίνουν ναρκωτικά σε ανήλικους μετανάστες για να τους πηδανε, ΠτΔ μια βαρεμενη ρατσίστρια με την πίστη και το Ελληνικο Εθνος, τα μεγάλα μμε παίρνουν αμυθητα ποσά για να κρύβουν την αλήθεια, κτλ κτλ. ΝΔ σύριζα ΠΑΣΟΚ είναι οι υπεύθυνο για αυτή την απίθανη χρονική στιγμή που περνάει η Ελλάδα και ο λαός της. Ζουμε απεριγραπτες τραγικές ιστορικές στιγμές. Τελικά η Ελλάδα δεν υποδουλωθηκε άπο κάποιον εξωτερικο εχθρό αλλά χτυπήθηκε εκ των έσω άπο προδότες δοσίλογους και άθεους ρουφιάνους ξένων κέντρων. Να δούμε πότε πως και ποια η τύχη όλων αυτών που βασανίζουν καί κρατανε τον λαό σκλαβωμενο. Γιατί νομοτελειακα όλο αυτο θα τελειώσει, η ιστορία χιλιάδων χρόνων αυτί λέει.

  Comments are closed.