ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ ΣΤΟΝ “ΑΕΡΑ” ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΣΒΑΡΝΑ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΟΞΥΓΟΝΟ – Η ΑΤΑΚΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ – ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΡΩΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ;(ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    Καταγραφήτ

    Τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ που «έθαψαν» το γεύμα του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στην Ικαρία, έκαναν ρεπορτάζ… στις παραλίες.

    Οι πολίτες αντέδρασαν μπροστά στον φακό για τις απαγορεύσεις, «καρφώνοντας» τον ρεπόρτερ του φιλοκυβερνητικού καναλιού για την απόκρυψη του γεύματος Μητσοτάκη στην Ικαρία.

    Δείτε το σχετικό βίντεο:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    43 Σχόλια

    1. Άχρηστε Μάνεση , δεν σου είπε τι να ψηφίσεις η κυριούλα , ρε κοπρόσκυλο ξελιγωμένο . Παρτάλι του κερατά … βάζουμε και λόγια που δεν είπαν στα στόματα των πολιτών τώρα ;;;;;;;;; Βρωμοκ@λη … Βάλε και μια μαύρη κουκούλα στα μούτρα σου ρε !

    2. Ντρέπομαι εγώ γι αυτή την έπαρση του πουλημένου δημοσιογράφου, κάποια στιγμή πρέπει ν ανοίξουν τα στόματα…

    3. ΜΙΣΟΣ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΙΚΩΝ ΒΟΘΡΩΝ ΜΜΕ ΠΟΥ ΛΑΔΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ ΦΑΣΙΣΤΑ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΧΟΥΝΤΟΚΟΥΛΗ ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!
      ΜΙΣΟΣ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ!!!!

    4. Όταν βλέπετε βοθροκαναλα να σηκώνετε κωλοδάχτυλο, τίποτα αλλο. Χωρίς λόγια.

    5. Γλείφτης και ανυπόφορος παρλαπίπας!!!Το είδα το στιγμιότυπο στην tv και αηδίασα!!😤😤😤Ουστ από κεί!!Ειρωνεύονται τους πολίτες!!

    6. Ο μανεσης σε όλες της εκπομπές του κάνει προπαγάνδα να πάνε οι Ελληνες στο εξωτερικό να βγάλουν <>λεφτά και να αφήσουν την χώρα στης ορέξεις των επενδυτών.Είσαι πολύ προβλεψιμος μανεση αστειε…

    7. Αγαπητέ Στέφανε θέλω να καταγγείλω τουs βρωμερούs δημοσιογράφουs των συστημικών καναλιών.Τα πλάνα που δείχνουν οι σάπιοι εντολοδόχοι του Μαξίμου δεν ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα,Ήμουν τρειs το μεσημέρι στη παραλία Γλυφάδαs.Yπήρχε κόσμοs αλλά όχι συνωστισμόs.Οικογένειεs με μικρά παιδάκια και μικρέs παρέεs kάθονταν σε αρκετά μεγάλεs αποστάσειs.Συνωστισμόs παλιοξεφτιλισμένοι υπάρχει έξω από σούπερ μάρκετ,τράπεζεs και κινητή τηλεφωνία.Αλλά το κάνουν αυτό τα μπουκωμένα από το χρήμα κανάλια και οι εφημερίδεs τουs για να προετοιμάσουν το έδαφοs για κλείσιμο των πάντων πλην σούπερ μάρκετ,φαρμακεία και βενζινάδικα.Ήδη το έχουν αποφασίσει οι υποτακτικοί του Βερολίνου για απαγόρευση κυκλοφορίαs από τιs έξι το απόγευμα και τιs καθημερινέs.Σε καμία βδομάδα με δέκα μέρεs το πολύ θα το ανακοινώσουν.Τώρα που πλησιάζει το Πάσχα,θα αγριέψουν για τα καλά οι βρυκόλακεs.

    8. Αντιπαθητικοι δουλοι του συστηματος Δεν τον ξαναβλεπω τον συχαθηκα Δεν τολμαει να ειρωνευτει αυτους που πρεπει

    9. ΚΥΡ ΝΙΚΟ ΜΑΝΕΣΗ ΕΧΑΣΕΣ….ΚΡΙΜΑ…ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ…

    10. ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΟΙ ΤΟ ΜΑΚΡΎ ΧΈΡΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΟΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥΠΆΡΧΕΙ ΣΥΣΤΉΜΑΤΟΣ.

    11. Και μην ξεχασετε να ψηφισετε στις επομενες εκλογες Σια Πρωτοσαλτε Μανεση Εισαγγελατο Σροιτερ Χατζηνικολαου και ολα τα υπολοιπα φερεφωνα δημοσιογραφων για να σας σωσουν.

    12. Συμφωνώ με το σχολιο του Ανώνυμου περί βοθρου….

    13. Επειδή αυτό με τον αμασκε Μητσοτάκη έχει επαναληφθεί δικαιολογημένα μπορώ να υποθέσω ότι όλες οι ποδιτσες έχουν πάρει κάποιο αντίδοτο για τον κορονοιο?Δε μπορεί ρε π@στη μου να βγαίνουμε έξω για ψώνια η για οτιδήποτε άλλο και να τρέμει το φυλοκαρδι μας μήπως κολλήσουμε και αυτός να είναι στο Ζαμάν φου και χαλαρός!
      Υ.Γ.
      Το ότι από τις ποδιτσες δεν διαρρέουν μυστικά(ούτε κιχ)αυτό είναι τοις πάσι γνωστό.

    14. Πιο επικαιρο οσο ποτε….ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ…

    15. η πλάκα είναι οτι αυτοί οι άνθρωποι το παίζουν δήθεν δημοσιογράφοι ενώ είναι κομματόσκυλα…
      η γυναίκα τους είπε να κάνουν αντικειμενικό ρεπορτάζ ..δηλαδή να σέβονται το επάγγελμα τους και να μην είναι απόγονοι του Γκαίμπελ
      αυτών το μυαλό είναι στις επόμενες εκλογές μπας και δεν βγει πάλι ο Κούλης αυτοδύναμος δηλαδή να συνεχίσει να πέφτει το παραδάκι
      δεν υπάρχει τετοια ξεφτύλα χώρα σε όλο τον Γαλαξία

    16. Ας έρθουν στο χωριό Νησί Ημαθίας στην Αλεξάνδρεια να δούνε πως περιμένουν στην γενέτειρα του τον Χρυσοχοιδη και θα καταλάβετε ότι πλέον δεν μπορεί κανείς να κουνάει δάχτυλο στον κοσμάκη που πεινάει!!!! Ας έρθουν οι συστημικοι βοθροκαναλιστες στην Αλεξάνδρεια να δούνε ότι πια ο κόσμος τους έχει γραμμένους, δεν φοράνε στο δρόμο φιμωτρο, αναπνέουν γιατί θέλουν να ζήσουν!

    17. Πουλημένοι «δημοσιογράφοι», συνένοχοι της κορωνοτρομοκρατίας και ηθικοί αυτουργοί της κατάθλιψης της ελληνικής κοινωνίας από την κρίση και μετά. Κλείστε τις τηλεοράσεις και μην τους πιστεύετε, ακυρώστε τους απλά, να μη δει κανένας τις «ειδήσεις» τους

    18. Ο Μάνεσης που μας παριστάνει το καλό παιδί (και στη πραγματικότητα όπως όλοι οι άλλοι που το παριστάνουν στη ΤV πχ Αρναούτογλου κά κάθε άλλο παρά καλοί είναι) θίχτηκε επειδή μια γυναίκα είπε την αλήθεια. Βρωμιάρηδες που μπροστά σε λίγα ευρώ πουλάνε και τη μάνα τους.

      1. Όπως το πες τρελοκουνελε…για λίγα ευρώ πουλάνε και την μάνα τους στην κυριολεξία..
        Νομιζω πλέον το χουν καταλάβει όλοι τι ράτσα είναι…ή καλύτερα τι μαφία είναι..

    19. Πολύ σωστα όπου εμφανίζονται αυτοί οι βοθροι κραξιμο και κυνιγι

    20. Σκεφτείτε πόσο τους πονάει η γνώμη του κόσμου, που επικρίνουν τον κόσμο αντί να αναδεικνύουν τα σχόλιά του. Όταν ακούτε ειρωνίες και χαζοχαμόγελα τους έχει μπεί η ”πούτσα στο κώλο”

    21. Ειρωνευεται μια Ελληνιδα πολιτη το δημοσιοκαφρικο υποκειμενο. Για να τον ταραξουμε στα μυνηματα στα προφιλ του στο ινστα στο φβ και οπου αλλου εχει… ετσι να του πουμε δυο καλες κουβεντες απλα.

    22. Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ .
      ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ ΣΠΑΣΙΜΟ ΚΑΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΙ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΑ .

    23. Λαμογιο Μανεση δεν θα ξερετε που να κρυφτειτε εσυ και το συναφι σου σε λιγο καιρο.Γλυφτη του γκαντεμη.Τουρκοσπορε του κερατα.Λεσι ειρωνευεσαι την δυστυχια του καθε Ελληνα.Πηγαινε σε γα…νε να κανεις ρεπορταζ στους λαθροπιθηκους και στους γυφτους δημοσιογραφε της δεκαρας.ουστ αρχιδι γκαβε.

    24. Πουλημένα τομάρια δημιοσιογραφοι θα έρθει και η δική σας η ώρα.Ολα για το χρήμα πουλήσατε την ψυχή σας στον έξω από ‘δω για το χρήμα.

    25. Τους βολεύουν πολύ τα κόμματα. Βάζουν έτσι εύκολες ταμπελίτσες στους ανθρώπους. Δεν αποδέχονται ότι υπάρχουν άνθρωποι με ανεξάρτητη σκέψη.

    26. Εγώ κάθε μετά πάω βόλτα στο Λονδίνο όπου γουστάρω πάνω από ώρα Περνάω δίπλα από αστυνομικούς ποτέ δεν με σταμάτησαν ούτε κανένας με ρώτησε Πάω πάρκο περπάτημα μαγαζιά σουπερμάρκετ πολύ ωραία και άνετα Αρκεί στο κόσμο να φοράμε μάσκα και να κρατάμε αποστάσεις για την υγεία μας

      1. Αυτά που περιγράφεις είναι σε πολιτισμενες χώρες…
        Η μπανανία που ζούμε εμείς είναι τεταρτοκοσμικη σε όλα…χρόνια τώρα.
        Φανταζομαι το ξέρεις και συ..

    27. είρωνες αλαζόνες ψωνισμένοι όλοι και όλες που εργάζονται για τα κανάλια!!!!

    28. Ν΄αγιάσει το στόμα της κυρίας προς την ανόητη παρατήρηση-μομφή, την οποίαν επαναλαμβάνουν οι καταλαμβάνοντες διάφορα πόστα του κέντρου των Αθηνών υπάλληλοι Μέσων Μαζικής Χειραγωγήσεως. Φυσικά και πρέπει πας εχέφρων Έλλην πολίτης να τους απαντά με πλήρη αποχή από οιαδήποτε εξήγηση του λόγου μετακίνησής του και με την δέουσα ειρωνεία… Ο ρόλος των ως άνω μέσων επιβάλλει την εκ μέρους μας περιθωριοποίησή τους.

    29. Μπράβο στη γυναίκα. Ρε κοπρόσκυλα δημοσιογράφοι δεν έχω ξαναδεί ρε τόσα χρόνια τέτοια λογοκρισία και τόσο μονόπατο γλύψιμο της εξουσίας. Τι ξεφτιλίκια είναι αυτά ρε αργυρώνητα καθίκια; Θα σας έλεγα αλήτες ρουφιάνους δημοσιογράφους αλλά εσείς έχετε ξεπεράσει το όρια της αλητείας. Καθίστε να βγει η καινούργια γενιά αγανακτισμένων – εξοργισμένων και θα σας πω εγώ αν θα ξανακυκλοφορήσετε σε πεζοδρόμιο…

    30. Συμφωνώ Μεγάλος βοθρος και γλυφτης του
      Συστήματος.Ουστ εμμετικα παπαγαλάκια

    31. αλλά κ ο παπάρας απο το στούντιο χρόνια έγλυφε για να βρεθεί με δική του εκπομπή, ποιός ξέρει και τι μπαρούφες πούλαγε για να παντρευτεί την Δάρα και τον χώρισε σε 7 μέρες!…
      ιδια και η γυναίκα του, η κυρία “Ελάτε”, στο άλλο βοθροκάναλο.

    32. Ο Μητσοτάκης γλέντι κρασί και ψητά παρέα με άλλους 30 χωρίς μάσκες, και κυνηγάνε τον κόσμο οι ρουφιάνοι στον δρόμο που πήρε το παιδάκι του και βγήκε έξω να ξεσκάσει λίγο. Πόσο αλήτες είσαστε ρε μπ@σταρδοι.

    33. Μανεσης και λοιποι τηλεπαρουσιαστες=βοθρος.

    34. ΟΣΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΤΟΣΟ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ…ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΤΡΙΜΩΞΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΦΑΠΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΡΠΑΖΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΟΛΥΜΠΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

    Comments are closed.