ΞΕΣΠΑΣΕ “ΕΜΦΥΛΙΟΣ” ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΛΟΓΩ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ – ΩΜΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΤΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ – ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ! ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ…

  Κοινοποίηση:
  tourkiki_lira

  ”Βράζουν” με τον Ερντογάν οι Τούρκοι

  Σοκ και δέος επικρατεί στην Τουρκία. Δημοσιογράφοι και αμυντικοί αναλυτές την ”πέφτουν” στο Ρ. Τ. Ερντογάν για το ”φιάσκο” των S-400.

  Εδώ και λίγες ημέρες κυκλοφορεί η πληροφορία πως η Τουρκία δεν θα παραλάβει άλλους S-400 και πως ήδη αυτοί που έχουν αγοραστεί, στην ουσία θα είναι ”νεκροί.”

  Ανώτερος Τούρκος αξιωματούχος που δεν κατονομάζεται, δήλωσε πριν λίγες ημέρες ότι η ενεργοποίηση του πυραυλικού αμυντικού συστήματος S-400 που αγοράστηκε από τη Ρωσία καθυστέρησε λόγω της υγειονομικής κρίσης.

  Η αλήθεια είναι κάπως διαφορετική.

  Ο λόγος που δεν ενεργοποιείται το αντιπυραυλικό σύστημα είναι οικονομικός καθώς στην Άγκυρα υπάρχουν δεύτερες σκέψεις αναφορικά με το αν η χώρα μπορεί να αποπληρώσει 2.5 δισ. δολάρια στην Ρωσία.

  Ως γνωστό, η Τουρκία βρίσκεται ήδη σε ασταθές έδαφος, καθώς το ήδη υποτιμημένο νόμισμα της αλλά και η ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων του κορονοϊού απειλούν την εύθραυστη οικονομία της χώρας.

  Η λίρα έχει ήδη πληγεί από τη νομισματική κρίση της χώρας το 2018 και το 2019, με το δολάριο να ενισχύεται έναντι του τουρκικού νομίσματος κατά 13%.

  Ήδη Τούρκοι δημοσιογράφοι ”βγάζουν” τα μαχαίρια τους κατά του Ερνογάν. Ο δημοσιογράφος Χ. Οζντάγκλα γράφει χαρακτηριστικά:

  ”Προχωράμε προς τη χειρότερη αποτυχία αγοράς όπλων στην ιστορία της Τουρκίας. Η απώλεια επίσης των μαχητικών αεροσκαφών πέμπτης γενιάς F-35 του ΝΑΤΟ, συνεπάγεται απαράδεκτους κινδύνους για την Τουρκία. Με την νέα αναβάθμιση του αεροπορικού της στόλου, η Ελλάδα θα έχει την απόλυτη υπεροχή του αέρα, θα αυξήσει τα χωρικά της ύδατα στα 12 μίλια και θα έχει τον πλήρη έλεγχο στο Αιγαίο. Η ισορροπία στην ανατολική Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή, συμπεριλαμβανομένης της Κύπρου, μπορεί επίσης να αντιστραφεί.”

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  2 Σχόλια

  1. Μογγολε ψευτο Σουλτανε σε γλενταει ο Θείος ΣΑΜ!!!Γιατί πηγές να το παίξεις υπερδύναμη στην πραγματική υπερδύναμη!!!Πάρε τώρα ένα Σοκ και Δέος νούμερο 2 για να πας να κάνεις παρέα στον Σαντάμ!!!αχαχαχαχα

  Comments are closed.