ΞΕΓΥΜΝΩΝΕΤΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ!! Ο ΚΟΥΛΗΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΠΟΙΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ – ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ… ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ…

    Κοινοποίηση:
    σσδσδσ

    Μετά την αποστολή ρουκετών και άλλων οπλικών συστημάτων που βρισκόντουσαν στα νησιά του Αιγαίου, η Aθήνα θα στείλει τώρα και τεθωρακισμένο στην Ουκρανία.

    Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας, ο Μητσοτάκης για να μην χρειαστεί να ζητήσει την έγκριση της Βουλής για να στείλει όπλα σε ξένη χώρα, κάτι άλλωστε που δεν έκανε την πρώτη φορά, διαρρέει ότι βάζει… όρο για να στείλει τα άρματα.

    Η δυνατότητα άμεσης αντικατάστασης των οπλικών συστημάτων που εξυπηρετούν πάγιες ανάγκες της άμυνας της χώρας είναι η βασικότερη παράμετρος η οποία μπορεί να επηρεάσει την απόφαση της Αθήνας να παραχωρήσει κάποια στην Ουκρανία.

    Σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, το οποίο μέχρι στιγμής έχει περάσει απαρατήρητο, η Ελλάδα θα ήταν διατεθειμένη να παραχωρήσει τα τεθωρακισμένα BMP-1, εφόσον αυτά μπορούσαν να αντικατασταθούν άμεσα από αντίστοιχων δυνατοτήτων οχήματα μεταφοράς προσωπικού και μάχης.

    Φυσικά, ο Μητσοτάκης δέχεται ξανά πιέσεις από άλλες χώρες για να παραχωρήσει οπλισμό εις βάρος της ίδιας της εθνικής μας άμυνας. Η πίεση για την παραχώρηση των BMP-1 στην Ουκρανία έρχεται κατά κύριο λόγο από το Βερολίνο. Αν μη τι άλλο,  ο γερμανικός στρατός διαθέτει λύσεις που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως ενδιάμεσες, έως ότου καταστεί δυνατή η μονιμότερη ενίσχυση του Στρατού Ξηράς με αξιόπιστες μονάδες μεταφοράς προσωπικού.

    Ετοιμαστείτε λοιπόν να δούμε την αφρόκρεμα της Άμυνας μας να καταστρέφεται στην Ουκρανία με αντάλλαγμα “σαπάκια” που ουσιαστικά αποστρατιωτικοποιούν εμμέσως την πατρίδα.

    Αποστολή εξετελέσθη…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Ας τον ξααποστείλουν επι τέλους αφού τον πιάνουμε στα πράσα. Τι όφελος έχει και θα έχει μέχρι τέλους της τετραετίας να κλαψουρίζουμε σαν ηλίθιοι? Τεέλος τετραετίας απλά δεν θα υπάρχουμε !!!!!!!!!!!!!Τέλος

    2. ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ ΤΟΣΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ!!!!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ!!!

    3. Τα ΒΜΡ-1 έπρεπε να έχουν αποσυρθεί εδώ και χρόνια (μαζί με διάφορες άλλες παγίδες θανάτου που έχει ο ΕΣ), καθώς είναι πανεύκολος στόχος – ειδικά τώρα με τα τουρκικά drones.

    4. Κατ αρχήν η χώρα και ο Ελληνικός στρατός άρχισαν να αποστρατικοποιουνται από το 1997 ,, και όχι όπως εσύ το εννοείς…
      Επίσης αν είναι να στείλει το ΤΟΜΑ της φωτό με το καλό να τα στείλει να ησυχάσουν τα Μ/Κ ΤΠ από τα σαραβαλα,, σαπακια και εκτός φιλοσοφίας για τον ελληνικό στρατό ΤΟΜΑ..

    5. Τα Bmp-1 είναι για πέταμα, δεν υπήρχε άσκηση που να μην μείνει κάποιο.

    6. Το σχέδιο το μουλοντορογιου είναι να εξαντλήσει την Ελλάδα ώστε να την κυριεύσουν εύκολα οι Τούρκοι. Δηλαδή, είναι στο χέρι αυτού του ζουρλομαντια να διαλύσει εντελώς τι χώρα???
      Δεν υπάρχουν στρατηγοί, ανώτεροι αξιωματικοί να του πούνε μέχρι εκεί???
      Είναι όλοι τους πουλημένοι στη μασονία??? Έλεος πια.

    7. ουυυυυυυσσσσσστττττ ρεεεεεεεεεεε
      Παλιοπισωγλεντη τολμα να δωσεις κατι και σου ερχεται επανασταση και κρεμαλα καθικι του κερατα.
      ρεεεεεεε ουυυυυυυσσσστττ

    8. Ήθελα να ξερα εκεί στο κυσεα και στα αρχηγία των Ενόπλων δυνάμεων δεν ντρέπονται?

    9. το ίδιο προδότες και χειρότεροι είναι οι στρατιωτικοί όλων των βαθμίδων που παραδίδουν τον οπλισμό ακολουθώντας ο ένας τις εντολές του άλλου, πραξικόπημα έπρεπε να είχε γίνει από το 2009 με τα μνημόνια αφού δεν έγινε με το που ανέλαβε ο Καραμανλής το 1974

    10. Πούλα Μουλη πούλα.
      Να κονομησεις ρε φτωχαδακι.

    11. Mάς καταστρέφεις ρε σίχαμα, παλιοπούστ@ μητσοτάκη

    Comments are closed.