ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ! ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΜΥΡΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΑ ΕΖΗΣΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕ ΑΓΡΙΑ

  Κοινοποίηση:
  μυρτώ-παρος

  Η 23χρονη σήμερα Μυρτώ, που είχε κακοποιηθεί άγρια πριν από εννέα χρόνια στην Πάρο και έκτοτε βρίσκεται καθηλωμένη σε ένα κρεβάτι με ποσοστό αναπηρίας 100%, είδε ενα ακόμα πρόσωπο της Δικαιοσύνης και της σκληρής πλευράς της ζωής.

  Το Διοικητικό Εφετείο της Αθήνας με απόφασή του έκρινε ότι η Μυρτώ δεν δικαιούται αποζημίωση από το Ελληνικό Δημόσιο για τα όσα φρικαλέα υπέστη από τον Πακιστανό θύτη της, στην παραλία Χρυσή Ακτή. Την υπόθεση καλείται πλέον να κρίνει το Συμβούλιο της Επικρατείας, ενώπιον του οποίου προσέφυγε η μητέρα της νεαρής κοπέλας Μαρία Κοτρώτσου ως δικαστική συμπαραστάτρια της κόρης της, σε μια προσπάθεια να ανατρέψει την απορριπτική απόφαση του Εφετείου.

  Να θυμίσουμε, ότι στις 22 Ιουλίου του 2012, η 15χρονη τότε Μυρτώ βρισκόταν στην Πάρο με την οικογένειά της για διακοπές. Την ημέρα εκείνη όλοι μαζί είχαν επισκεφθεί την Χρυσή Ακτή. Η ανήλικη κατευθύνθηκε στα βράχια, ελάχιστα μέτρα μακριά από εκεί όπου βρισκόταν η μητέρα της. Στα αυτά της φορούσε ακουστικά και άκουγε μουσική από το κινητό της τηλέφωνο. Ετσι δεν αντιλήφθηκε την παρουσία κάποιου άλλου ατόμου κοντά της. Επρόκειτο για τον Πακιστανό Αχμέτ Βακάς, ο οποίος την πλησίασε και τη βίασε. Κατόπιν προσπάθησε να τη σκοτώσει χτυπώντας το κεφάλι της στα βράχια. Η Μυρτώ βρέθηκε ημίγυμνη και σε κωματώδη κατάσταση. Έκτοτε η κοπέλα παραμένει σε αφασία, χωρίς να μπορεί να επικοινωνήσει με το περιβάλλον, ενώ έχει υποστεί πλήρη κινητική παράλυση στα κάτω άκρα.

  Οι αστυνομικές αρχές κατάφεραν να συλλάβουν τον δράστη λίγες ημέρες μετά, εντοπίζοντάς τον Νέα Χαλκηδόνα. Το 2017 το Μικτό Ορκωτό Εφετείο, όπως και το πρωτόδικο δικαστήριο, επέβαλε στον Βακάς ισόβια και κάθειρξη 25 ετών.

  Μετά την έκδοση της πρωτόδικης καταδικαστικής απόφασης για τον Βακά από την Ποινική Δικαιοσύνη, η μητέρα της νεαρής κοπέλας, ως δικαστική συμπαραστάτρια της κόρης της, κατέθεσε αγωγή στο Διοικητικό Πρωτοδικείο της Αθήνας, διεκδικώντας αποζημίωση για ηθική βλάβη την οποία υπέστησαν λόγω του βαρύτατου τραυματισμού της Μυρτώς, αποτέλεσμα, όπως υποστήριξαν, παραλείψεων δημόσιων οργάνων και συγκεκριμένα της Ελληνικής Αστυνομίας.

  Ειδικότερα, η μητέρα της άτυχης κοπέλας ζήτησε να καταβληθεί στην κόρη της ποσό 200.000 ευρώ ως χρηματική ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης για τη ζημιά που υπέστη από τον βαρύτατο τραυματισμό της. Επίσης, διεκδίκησε την καταβολή ποσού 2.977,81 ευρώ κάθε μήνα στην κόρη της, αρχής γενομένης από τον Ιούνιο του 2017 και για όσο διαρκεί ο βίος της. Το ποσό αυτό, σύμφωνα με την αγωγή, θα έπρεπε να επιδικαστεί στη νεαρή κοπέλα για τα έξοδα διαβίωσης, καθημερινής φροντίδας και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης. Επιπρόσθετα, η μητέρα και η αδελφή της νεαρής γυναίκας ζήτησαν να επιδικαστεί στην καθεμία τους ποσό 50.000 ευρώ ως αποζημίωση λόγω της ηθικής βλάβης.

  Το Διοικητικό Πρωτοδικείο απέρριψε την αγωγή κρίνοντας ότι η μητέρα και η αδελφή του θύματος «ως εμμέσως ζημιωμένες δεν δικαιούνταν χρηματική ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης και, συνεπώς, δεν νομιμοποιούνταν ενεργητικώς στην άσκηση της κρινόμενης αγωγής, η οποία για τον λόγο αυτό πρέπει να απορριφθεί κατά το αντίστοιχο μέρος της ως απαράδεκτη κατ’ άρθρο 71 του Κ.Δ.Δ.».

  Επίσης, το Πρωτοδικείο έκρινε ότι μόνο οι παραλείψεις των οργάνων του Δημοσίου να αποτρέψουν την είσοδο και παραμονή του Πακιστανού στη χώρα, ο οποίος δεν ήταν σεσημασμένος ή εγγεγραμμένος στον Εθνικό Κατάλογο Ανεπιθύμητων Αλλοδαπών, ούτε η παρουσία του είχε καταγγελθεί ως επικίνδυνη στις Αρχές, «δεν αρκούν για να επιφέρουν την ένδικη ζημία, καθώς για την επέλευσή της μεσολάβησε η διάπραξη ειδεχθούς εγκληματικής πράξης από αυτόν (σ.σ. του δράστη), η οποία διακόπτει τον αιτιώδη σύνδεσμο». Υπό την αντίθετη εκδοχή, άλλωστε, όπως επισημαίνεται στη δικαστική απόφαση, «θα έπρεπε να γίνει δεκτό ότι μόνη η παράνομη είσοδος και παραμονή στη χώρα αλλοδαπού επιφέρει αυτόθροα την τέλεση σοβαρότατων εγκλημάτων, συμπέρασμα αβάσιμο εν όψει του αριθμού αυτών (των παρανόμως ευρισκομένων στη χώρα αλλοδαπών)».

  Ακολούθως, τα μέλη της οικογένειας της 23χρονης σήμερα κοπέλας κατέθεσαν τον Δεκέμβριο του 2019 έφεση κατά της παραπάνω απορριπτικής απόφασης. Ωστόσο, αυτή απορρίφθηκε από το Διοικητικό Εφετείο, το οποίο στο «διά ταύτα» της απόφασης που εξέδωσε αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι η άγρια κακοποίηση της ανήλικης και ο βαρύτατος τραυματισμός της είναι το αποτέλεσμα των πράξεων του βιασμού και της απόπειρας ανθρωποκτονίας που τέλεσε ο Βακάς σε βάρος της. Οι πράξεις δε αυτές δεν μπορούν να αποδοθούν «κατά τη συνήθη πορεία των πραγμάτων» στο γεγονός της παράνομης εισόδου του στη χώρα και της διετούς παραμονής του σε αυτή. Με το σκεπτικό αυτό το Εφετείο έκρινε πως «δεν υπάρχουν παραλείψεις των οργάνων του εφεσίβλητου Ελληνικού Δημοσίου που να βρίσκονται σε αιτιώδη συνάφεια» με τον βαρύτατο τραυματισμό της Μυρτώς.

  Πριν λίγες ημέρες ωστόσο, η μητέρα της 23χρονης, προσέφυγε στο Συμβούλιο της Επικρατείας και με αίτηση που κατέθεσε στο Α’ Τμήμα του ζητεί την αναίρεση της εφετειακής απόφασης. Επικαλούμενη σωρεία νομικών και ουσιαστικών επιχειρημάτων, υποστηρίζει πως η συγκεκριμένη απόφαση είναι εσφαλμένη. Μεταξύ άλλων, η κυρία Κοτρώτσου αναφέρει πως το γεγονός ότι ο Πακιστανός που επιτέθηκε στην κόρη της δεν ήταν σεσημασμένος -όπως επισημαίνει το Εφετείο στην απόφασή του- και δεν ήταν εγγραμμένος στον Κατάλογο των Ανεπιθύμητων Αλλοδαπών «δεν απαλλάσσει σε καμία περίπτωση την Ελληνική Αστυνομία από τη γενικότερη υποχρέωσή της να λάβει τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των συνόρων και ειδικότερα την πρόληψη και την αποτροπή της παράνομης εισόδου αλλοδαπών».

  Σύμφωνα ακόμη με τα όσα αναφέρονται στην αίτηση αναίρεσης, το γεγονός ότι ο αλλοδαπός δράστης κατάφερε να διαβιώσει στη χώρα μας για δύο χρόνια παράνομα (χωρίς χαρτιά εισόδου και με ανασφάλιστη εργασία) «βρίσκεται σε άμεση συνάρτηση με την εγκληματική συμπεριφορά που επέδειξε», ήτοι με την απόπειρα δολοφονίας της Μυρτώς και τον βιασμό της. Ως εκ τούτου, υφίσταται αιτιώδης συνάφεια μεταξύ των παραλείψεων στις οποίες προέβησαν τα όργανα της Πολιτείας και της ζημιάς που υπέστη η κόρη της, επισημαίνει στην αίτησή της στο ΣτΕ η μητέρα της άτυχης κοπέλας.

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  55 Σχόλια

  1. Το κράτος είναι υπεύθυνο για την φύλαξη των συνόρων για να προστατεύει τους φορολογούμενους Έλληνες πολίτες. Δυστυχώς η τότε κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά όπως και με τους κακοποιούς Αλβανούς το 1991 είχε τα σύνορα ορθάνοιχτα για να εισβάλουν τέτοιοι κακοποιοί σαν τον βρομιάρη από το Πακιστάν. Η Μυρτώ να στραφεί και κατά του Δημοσίου και κατά του Ξενοδόχου που απασχολούσε παράνομα αυτό το κάθαρμα. Δεν είναι δυνατόν να δίνουμε συντάξεις και επιδόματα στους λαθρομετανάστες και να αφήνουμε τους Έλληνες στην τύχη τους.

  2. Ρε τσογλάνια εσείς που κυβερνάτε δεν ανοίξατε τα σύνορα για να μπει το κάθε λαμογιο και ο κάθε εγκληματίας σε αυτή τη χώρα που λέγετε Ελλάδα και πάτε να τη κάνετε μειονότητα? Το ξεχάσατε αυτό? Ξεφτιλισμένοι

  3. Στεφανε σε ικετευω καντο πρωτο θεμα. Συνεννοησου με τη μητερα της Μυρτως να δωσει λογαριασμο και δημοσιευσε τον. Και οταν ερθει η ωρα του δικαστηριου, βαλτο παλι πρωτοσελιδο μπας και κινητοποιηθουμε επιτελους και ειμαστε ολοι εξω απο το δικαστηριο. Το ελληνικο κρατος δινει 6.000.000 ευρω για τον νιγηριανο αντετοκουμπο και δεν δινει για την μυρτω. Ποιος ανοιξε τα συνορα ρε πολιτικοι λαμογια που σας φυλαει η μιση αστυνομια για να μπει ο πακιστανος και καθε αλλοδαπος εγκληματιας χωρις να τον εχετε ελεγξει; εσεις που μας απαγορευετε να παμε στα χωρια μας επιτρεψατε στον πακιστανο να μπει παρανομα στη χωρα και να κινειται 2 χρονια χωρις χαρτια; δεν εχει ευθυνη το ελληνικο κρατος που τον εμαθε να κανει οτι γουσταρει; μπλοκα στα διοδια κανετε για τους ελληνες, για τους αλλοδαπους φτιαχνετε καταυλισμους και δινετε μονο επιδοματα; στεφανε καντο πρωτο θεμα και ξεφτιλησε τους αλλη μια φορα αυτους που υποτιθεται οτι νοιαζονται αν ο 90χρονος θα κανει το εμβολιο και δεν νοιαζονται για τη μυρτω. Ο Θεος να την βοηθησει. Και οι δικαστες να σταθουν στο υψος τους. Γιατι θα ξεβρακωθει το πολιτικο συστημα που μαζεψε εκατομμυρια αλλοδαπους σε μια χρεοκοπημενη χωρα χωρις να μπορει να τους ελεγξει για να παιρνουν λεφτα οι πολιτικοι απο τις μκο.

  4. Να πετανε λεφτά σε λαμογια και ηλιθιοτητες ξέρουν οι πολιτικοί που κυβερνουν την χώρα. Να βοηθήσουν μια κοπέλα που χρειάζεται βοηθεια ,Που είναι πολιτης αυτής της χωρας ειναι πολυ δυσκολο.

  5. Αν είχε κακοποιηθεί κανένας επενδυτής όμως θα το παίζανε κάθε μέρα στα κανάλια και θα ζητούσαν ευθύνες .

  6. Ολοι πρεπει να ειμαστε εξω απο το δικαστηριο.Οχι μονο με σχολια.
   Κυρια Κοτρωτσου σας παρακαλω, ζητηστε να ερθει κοσμος να σας συμπαρασταθει στο επομενο δικαστηριο.

  7. Το Μακελειο πρεπει το θεμα αυτο με την Μυρτω να το κανει πρωτοσελιδο και να τους αλλαξει τα… φωτα τους ανεκδιηγητους δικαστες!!!!!! Οσο για τον κοπριτη πακιστανο που τον εχουμε και τον ταιζουμε, εκεινα τα λεβεντοπαιδα στην φυλακη τι κανουν;;;;;; Τον βλεπουν και τον θυμιαζουν;;;;;;;

  8. φταιμε κι εμεις ομως. θα επρεπε οταν εκδικαζοταν η υποθεση αυτη να ειμαστε εξω απο εκει χιλιαδες κοσμος. και θα βλεπατε τι αποφαση θα επαιρναν οι δημοσιοι υπαλληλοι και δουλοι των πολιτικων δικαστες.

  9. Ελληνική δικαιοσύνη σημαίνει απάτη και οι περισοτεροι Έλληνες δικαστές υποτακτικοί και βρωμιαρηδες Ντροπή τους παίρνουν εντολές τα καθίκια Όλοι έχουμε χάσει δικες στην Ελλάδα και εξωτερικό από βρωμιαρηδες δικαστές αλλά σε αυτή τη περίπτωση της Μυρτω είναι έγκληματικη απόφαση

  10. Εγώ αν ήμουν γονέας αυτού του κοριτσιού θα απέδιδα δικαιοσύνη μόνος μου,βλέπε Παπαδόσηφο.

  11. Η Ελλάδα δεν είναι χώρα, είναι κρατίδιο, χωνευτήρι λαθροισλαμιστων και ελληνόφωνων νεοελληναραδων. Ουδείς αυθεντικός Έλληνας αν υπήρχε αυτά όλα θα είχαν αποτραπεί. Από την στιγμή λοιπόν που το σύστημα σε γαλουχεί από την ώρα που θα γεννηθείς μετά σε κάνει όπως θέλει γιατί πολύ απλά διανοητικά σε έχει καταστρέψει. Ναι μεν διαμαρτύρεται ο καθένας για όλα αυτά και όχι μόνο για την Μυρτώ αλλά θα ανέβει τα σκαλιά να πάει να ψηφίσει, θα πέσει από αυτά και μετά θα κάνει τον κύκλο να τα ξανανέβει για να ξαναψηφίσει τους εθνοκτονους και λαοκτονους πολιτικούς που με τα έργα τούς έχουν κάνει τον λαό μια άχρηστη μάζα.

  12. Γιά ερανους μέσω τραπεζων απαιτείται άδεια από Υπουργείο Υγειας. Αλλιώς δέν παραδίδονται τά χρήματα του Ερανου. Είναι παντως καλή ιδέα τού φίλου αναγνωστη .

  13. Οχι μονο καταντησαν την χωρα Μπανανια και ξεφραγο αμπελι, ωστε να μπορεσει να ελθει αυτο το σκουπιδι ο Πακιστανος και να σακατεψει αυτο το αγγελουδι, αλλα και η αναλγησια τους δεν εχει ορια με το να αρνουνται να αποζημιωσουν την κοπελα και την οικογενεια της!!!!!!! Ντροπη σας ξευτιλισμενοι!!!!!! Μονο την μανα του Φυσσα ειχατε στα ωπα ωπα!!!!!!! Να στειλετε τον λογαριασμο στον Τσιπρα και την παρεα του, κατα πρωτο λογο και κατα δευτερο στον Κουλη και την παρεα του, διοτι αυτοι ειναι υπευθυνοι για το χαλι που εχει η χωρα με την λαθροεισβολη που επετρεψαν να γινει απο ολα αυτα τα αποβρασματα!!!!!!!! Η Τσιπροπαρεα διαλαλουσε οτι η θαλασσα δεν εχει συνορα και επετρεπε να καταφθανουν στα Ελληνικα νησια η μια βαρκα πισω απο την αλλη με λαθρο γεματες απο τα τουρκικα παραλια!!!!!!! Αυτους ψηφιζετε!!!!!!! Οσο για σενα που ρωτας αν τοσα της λειπουν της οικογενειας, ενα εχω να πω: Ντροπη ανεγκεφαλε, αν ηταν αδελφη σου η Μυρτω να δουμε τι θα ελεγες;;;;;;;;;

  14. Η βουλγάρα καθαρίστρια με το βιτριόλι,πήρε τεράστια αποζημίωση γιατί ήταν λέει πολιτικοποιημένη η επίθεση που δέχτηκε.Έγινε μάλιστα ευρωβουλευτίνα με τον ΣΥΡΙΖΑ και πολυεκατομυριούχα.Η Μυρτώ δεν αξίζει σεντ μπροστά στη Κούνεβα και το κάθε παρόμοιο σκουπίδι που μασάει τις σάρκες μας πουλώντας συνδικαλισμό και φούμαρα.Είμαστε κοινωνία ωχαρερφιστών και καλά μας κάνουν οι πολιτικάντηδες που μας κυβερνούν…

  15. Δικαστες βαλτε το χερι στην καρδια, κοιτατε στα ματια τα παιδια σας και παρτε τις σωστες αποφασεις

  16. Σ’ αυτές τις περιπτώσεις αβλεπεί, Κων/νος Πλεύρης ως νομικός σύμβουλος και ό, τι ήθελε προκύψει. Το ελάχιστον θα ξεφτυλίση επιχειρηματολογώντας το σαπισμένο δικαστικό σύστημα τού νεοραγιαδικού κρατιδίου μας, όπως το συνηθίζη.
   Αφροπάκιγυφτοκινεζάκια ελάτε με φόρα με την όπισθεν….

  17. Το κράτος έχει έξοδα τώρα με το αντετοκουμπο.Με τη Μυρτώ θα ασχολείται.Είναι καί Ελληνίδα.Ποιός την χέζει;

  18. Περίεργες αποφάσεις. Όταν ο έλληνας πολίτης πληρώνει μέσω τών φόρων του στρατό, καί δυνάμεις ασφαλείας γιά τήν φύλαξη τών συνόρων καί αποτροπή κάθε εισβολέα, καί από τό γεγονός ότι όλο αυτό τό σύστημα δέν εμπόδισε τήν είσοδο τού λαθρο-πιθήκου, αλλά αντιθέτως τόν “περιέθαλψε” καί τού επέτρεψε νά δουλεύει παράνομα στήν χώρα επί δύο χρόνια, καί ως εκ τούτου τού έδωσε καί τό δικαίωμα νά εγκληματεί κατά έλληνα πολίτη, ποιό άθλιο δικαστήριο απήλαξε τό δημόσιο από τίς δικές του ευθύνες, καί ενώ έμμεσα ήταν συνεργό στίς εγκληματικές ενέργειες τού εισβολέα, κρίνεται ότι ουδεμία υποχρέωση έχει αποζημίωσης έναντι τού έλληνα πολίτη που έχει βλαφθεί ανεπανόρθωτα.
   Αίσχος.

  19. ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΘΡΟΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΤΑ ΓΕΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΖΟΥΝ ΠΑΡΑΣΥΤΙΚΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΥΕΡΓΕΤΗΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΝΟΙΑ!!!!! ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΥΠΗΘΗΚΑΝ ΟΣΟΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΔΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΘΕΩΡΗΣΕΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗ ΝΑΙ ΜΩΡΕ ΕΙΜΑΙ. ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΘΗΚΑΝ ΗΤΑΝ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΡΓΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΕΝΤΑΞΕΙ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΟΙΝΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΧΩΡΑ, ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ, ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ, ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ (ΑΛΗΘΙΝΗ) ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΙΖΗΜΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.

  20. Την απορρίψανε γιατί θα ανοίξει ο ασκός του Αιόλου με τα εγκλήματα που κάνουν καθημερινά οι λαθραίοι. Σκεφτείτε αν το δικαστήριο βγάλει θετική απόφαση τι θα πληρώνει για τα εγκλήματα τους το κράτος. Ενώ το κράτος φταίει που δεν επιτηρεί σωστά τα σύνορα και που ενώ τους πιάνουν κάποια στιγμή δεν τους απελαύνουν. Μπο…..λο κράτος που ποτέ δεν έχει ευθύνη για τίποτα.

  21. ….Δεν με εκπλησει καθολου αφου ζω σ ενα κρατος εχθρο των Ελληνων…Περιμενατε κατι αλλο απ την ανθελληνικη δικαιοσυνη??

  22. Ο Πακιστανός πιθανώς παίρνει μαθήματα υποκριτικής από το Λιχάντι. Εάν δεν αντισταθείτε, τίποτα δεν θα συμβεί. Οι αντι-Έλληνες βρίσκονται σε όλες τις τηλεοπτικές εκπομπές.

  23. Οι πραγματικοι ηθικοι αυτουργοι και οχι μονο αυτου του εγκληματος δεν ειναι αλλοι απο αυτους τους τσαμπατζηδες που θελουν να μου το παιζουν αφεντικα …και παιρνουν στη δουλεψη τους ολα τα πιθηκοισλαμοειδη και δεν τους νοιαζει αν κανουν κακο η αν δημιουργουν προβληματα στην ελληνικη κοινωνια …Το μονο που τους νοιαζει ειναι να βγαζουν καθαρο κερδος για τη τσεπουλα τους , χωρις να δινουν κανονικο μεροκαματο χωρις ασφαλεια κτλ κτλ …Και στο προσωπο αυτων ειδαν τον σκλαβο που παντα ηθελαν! Ας πουμε αυτο το λαμογιο ο ξενοδοχος που τον ειχε υπο τις υπηρεσιες του ενδιαφερθηκε για αυτο το κοριτσακι ?? Γιατι αυτος ειναι που συντηρουσε αυτον τον χιμπατζη στο νησι …

  24. Μου προκαλούν οργη, μισος, και ένστικτα που δεν ήξερα ότι υπήρχαν. Αν ήταν αλλοδαπή μέχρι και σπίτι θα της έδιναν. Φτου σας ρε που σας πληρώνουμε κιόλας εβραϊκά σκουπίδια.

   1. με προλαβες τα ιδια θα ελεγα ακριβως ας δηλωσει αλλοδαπη και θα της κανουν τουμπες τα γαιδουρια τα εδω θελανε δημοκρατικο τοξο και τριχες κατσαρες

  25. και που να βλεπατε ολοι σας που σχολιαζετε εδω, με τι θερμη υποστιριζαν αλληλέγγυοι δικιγοροι του πακιστανου στο δικαστηριο, οτι ηταν ανηλικος και οτι στη χωρα του το εχουν εθιμο τον βιασμο και την βια στις γυναικες..
   Για να ξερετε δηλαδη τι ακριβως παιχτηκε σ αυτην την υποθεση..

  26. Eνα κράτος προδοτικό .Το κράτος καραμαναλη-τσιπρο-κουλιστάν,που εκτελεί με άκρα αναλγησία τους ίδιους τους πολίτες του…Φτύσιμο κι αηδία προκαλεί και μόνον αυτά…

   Είναι ένα κράτος(;)-οίκος ανοχής που αντικατοπτρίζει και συνάδει απόλυτα με την ποιότητα , τουλάχιστον του 95% του πληθυσμού του.

  27. αλλη μια αποφαση ντροπη για την ελληνικη δικαιοσυνη.αν ηταν κανα πακι η κανας γυφτος θα τους πληρωναμε μια ζωη.

  28. Ο/Η λεφτα για τους παρανομους εισβολεις υπαρχουν ομως υπαρχουν ομως λέει:

   για τα εγκληματα των λαθρο.υπαρχουν ηθικοι αυτουργοι ειναι ψηφοφοροι πολιτικοι στρατος αστυνομια δημοσιογραφοι δικαστες ιεραρχες καθηγητες…

  29. Άδικη δικαστική απόφαση. Ως δικηγόρος έχω να σας πω ότι προφανώς γεννιέται ευθύνη του δημοσίου (αστυνομικών αρχών) δια παραλείψεως και υποχρεούται η Μυρτώ σε αποζημίωση. Απλώς το όλο παιχνίδι παίχτηκε έτσι ώστε να μην υπάρχει δεδικασμένο αφού έχει γεμίσει πλέον ο τόπος λαθροανωμάλους.

  30. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θεωρούν ότι το Ελληνικό κράτος τους “χρωσταει” ένα σκασμό χρήματα ;

   Ναι ζούνε ένα δράμα, χωρίς αμφιβολία…

   ΑΛΛΑ.

   Ποιος ο λόγος ομως, τόσα τους “λείπουν” ας πούμε;

   1. Αν συμβεί στην κόρη σου ή στη μάνα σου ή σε εσένα τον ίδιο τα ίδια θα λες ρε σκουπίδι, παρτάκια;

   2. Η βουλγαρα πήρε σπίτι των Ελλήνων πολιτών,
    ΣΎΝΤΑΞΗ .
    Και έγινε ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΉΣ ΤΩΝ πασοκων.
    Οκ;

  31. Ρε μπουρδελο κρατος ποιος ανοιξε τα συνορα και ηρθε το τσογλανι και σακατεψε την κοπελα..ρε μπασταρδο κρατος για τον αραπη τον ανετοκουμπο θα δωσετε 65000000 εκατομυρια για ντοκιμαντερ για την ζωη του για την κοπελα που εμεινε φυτο τιποτα…μπουρδελο κρατος πουστηδες δικαστικοι διευθαρμενοι πολιτικοι ..φτου σας ξεφτυλες….ευχομε απο τον θεο να το βρειτε μπασταρδοι….

  32. ….o Bακας [ο μπακας] ο βαρβαροασιατης μεχρι να πεθανει πρεπει να ειναι φυλακισμενος….

  33. ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΑΡΙΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ
   ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΩΝ ΡΑΓΙΑΔΩΝ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΜΟΙΡΕΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΜΟΖΩΗ
   ΤΟΥΣ, ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΣΟΥΛΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ,
   ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ ΚΑΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ (ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΥΣΣΑΣ ΚΛΠ.) ΑΛΛΑ
   ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΗΣ ΔΥΣΤΥΧΗΣ ΜΥΡΤΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΟΙΑΝ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΔΩ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΕΙΝΑΙ
   ΕΝΑ ΛΑΘΡΟΔΙΠΟΔΟ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΕΦΙ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΟΡΜΙ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ,
   ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ….

  34. Το γεγονός πως αυτό το ρεμάλι, μπήκε παράνομα στην χώρα μας (λαθρομετανάστης) δεν είναι αρκετό; Το ότι όλοι οι κερατάδες τον παρουσίαζαν ως ανήλικο, ενώ μόνο ανήλικος δεν ήταν ο αληταράς, δεν είναι αρκετό;;; Το ότι αυτό το καθίκι εργαζόταν για περισσότερο από 2 χρόνια, χωρίς έγγραφα ταυτότητας, χωρίς καμία πιστοποίηση, δεν είναι αρκετό;

   Αλλά ποιος θα δικαιώσει την Μυρτώ, όταν όλοι, δικαστές και λοιποί καρεκλοκένταυροι είναι απόλυτα ελεγχόμενοι από το σύστημα που τους καλύπτει;;; Ποιος θα δικαιώσει αυτό το κορίτσι, την Ελληνίδα, που έπεσε στα χέρια ενός απολίτιστου καθάρματος, την στιγμή που γι’ αυτούς (τους λαθροεισβολείς) δίνουν χρήμα με την σέσουλα, αλλά στους Έλληνες ψίχουλα… και αν;;;

   Κρίμα… Οι λέξεις χάνουν κάθε νόημα όταν πρέπει να υπερασπιζόμαστε τα αυτονόητα. Κρίμα, γιατί όλοι αυτοί οι ΔΗΘΕΝ υπερασπιστές της δικαιοσύνης έχουν γίνει δουλάκια του συστήματος και δεν νοιάζονται για ΤΙΠΟΤΑ πέρα από τις καρέκλες και τις τσέπες τους.

   Κρίμα, για τον Ελληνικό λαό που τρώει αμάσητο ότι του σερβίρουν και δεν αντιδρά.

   Είμαστε άξιοι της μοίρας μας, τέλος.

  35. πάτε καλά????Η Μυρτούλα είναι ελληνίδα…..ο πακιστανός ίσως να πάρει αποζημίωση επειδή τον ταλαιπωρησαν όλαυτά τα χρόνια τον δύστυχο,το καταπιεσμένο.
   Θυμηθείτε τις διαδηλωσεις που έκαναν οι υποστηρικτές του για τα δήθεν δικαιώματα του…
   αυτοί κυβερνάνε….τα τάγματα εφόδου του σόρρος….

   “γιατί τάσκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβιά”…….

  36. Δυστυχώς ζούμε σε μια τουρκαλβανική αποικία! Ο Κολοκοτρώνης και οι πραγματικοί πατριώτες μπήκαν στην φυλακή, τα τουρκόφιλα λαμόγια, κάτι Πετρομπέηδες πρώην τουρκοδημογέροντες που μάζευαν τους φόρους για τους τούρκους, κάτι βρομιάρηδες Κολέτηδες που προσκυνούσαν την Πύλη και συμπαθούσαν ανοιχτά τους τουρκοθωμανούς (ιδιαίτερα αυτός ήταν Φαναριώτης και άρα γλείφτης τουρκικών απόπατων από την φύση του) και άλλα τέτοια λαμόγια έγιναν οι δυνάστες της δήθεν ελεύθερης Ελλάδας. Τα δισέγγονα αυτών μας κυβερνούν ακόμα άμεσα ή εμμέσως μέσω δοσίλογων οικογενειών…

  37. Στεφανε, συνεννοησου με τη μητερα της και ανεβασε τραπεζικο λογαριασμο για τη μυρτω για να βοηθησουμε ολοι. Μην περιμενετε απο το κρατος των μκο που βοηθαει μονο τους λαθρομεταναστες, να βοηθησει τη μυρτω. Αυτοι εχουν ευαισθησια μονο για δολοφονους σαν τον κουφοντινα γιατι τους εξυπηρετει στην καταστολη. Το ιδιο ισχυει και για τους …ευαισθητους αριστερους με τις δεξιες τσεπες. Ανεβασε λογαριασμο για τη μυρτω στεφανε να βοηθησουμε ολοι.

  38. ξεφτιλισμενοι ολοι.αν ηταν το δικο τους το παιδι τι θα ελεγαν;;;;; αυτα τα λεφτα που δεν δινετε στο κοριτσι να τα δωσετε σε φαρμακα για τον εαυτο σας[ κυριοι [ δικαστες και πολιτικοι. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.ΑΙΣΧΟΣ.

  39. Στην Αγγλια υπάρχει ειδικό κονδύλι γιά ενίσχυση θυμάτων κακοποιησης ή απροκλητων επιθέσεων χωρίς τήν εμπλοκή δικαστικων αρχών. Απο την δεκαετία 70 . Το κορίτσι υπέφερε τά πανδηνα. Μετά τόν Ευαγγελισμο εσταλη στην Αμερική γιά θεραπεία όπου κόλλησε καί μηνιγγιτιδα . Οι Εθνικοί Χορηγοί τύπου Νιάρχου καί Τραπεζών πού βρίσκονται ;

  40. Δεν δικαιουται γιατι ανηκει στο ανθρωπινο γενος.Τα ανθρωποειδη τα φερανε για αυτο το σκοπο.Βιασμοι κλεψιες και σκωτομοι κατ εντολη των αφενταδων του Κουλη

  Leave a Response