ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΜΙΛΑΓΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ! ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ “Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ”…! ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

  Κοινοποίηση:
  deth-1_0

  Χιλιάδες αλλοδαπούς, που έχουν εξασφαλίσει άσυλο (δηλαδή την συντριπτική πλειοψηφία) πρόκειται να μεταφέρει η κυβέρνηση στην περίφημη «ενδοχώρα» όπως είπε πριν από λίγη ώρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας σε εκδήλωση για τα 100 χρόνια του Λιμενικού Σώματος.

  Όπως είπε ο πρωθυπουργός «τα νησιά θα αποσυμφορηθούν σε πρώτη φάση από εκείνους στους οποίους έχει ήδη χορηγηθεί καθεστώς προστασίας και οι παράνομοι, όσοι εισέρχονται στη χώρα γνωρίζοντας ότι δεν θα τύχουν καθεστώτος προστασίας από την ελληνική νομοθεσία, θα γυρίζουν γρήγορα στην Τουρκία και στις χώρες προέλευσης».

  Πατήστε το [Μου αρέσει η σελίδα!] και ακολουθήστε την σελίδα makeleio.gr στο Facebook για να ενημερώνεστε αυτόματα για όλα τα τελευταία νέα!

  Πόσοι όμως είναι αυτοί; Συνολικά στην Λέσβο υπάρχουν σήμερα τουλάχιστον 25.000 αλλοδαποί, στην Σάμο 5.000, στην Λέρο 4.000, 5.000 στην Χίο κ.ο.κ. Συνολικά μιλάμε για περίπου 40.000 αλλοδαπούς αυτή την στιγμή μόνο στα νησιά με τις αφίξεις να είναι συνεχείς, χωρίς ανάπαυλα.

  Μέχρι τα τέλη της άνοιξης θα έχουν μπει επιπλέον 40.000 οπότε από το σύνολο των 80.000, οι 50.000 έχει προγραμματιστεί να μεταφερθούν Μακεδονία, Στερεά Ελλάδα, Θεσσαλία, Ήπειρο και Πελοπόννησο.

  Το πρόβλημα είναι ότι τα νησιά δεν αδειάζουν γιατί όσοι φεύγουν για την ενδοχώρα αναπληρώνονται σχεδόν αμέσως!

  Συνολικά αναμένονται για το 2020 , 100.000 νέοι παράνομοι μετανάστες σύμφωνα με τον γραμματέα Πρώτης Υποδοχής Μάνου Λογοθέτη.

  Μάλιστα ο πρωθυπουργός εξέφρασε “προσδοκία” στην συνεργασία της Τουρκίας για να δεχθεί πίσω όσους δεν παίρνουν άσυλο, αλλά μόνο με “προσδοκίες” δεν λύνεται αυτό το πρόβλημα που απειλεί να διαλύσει την ελληνική κοινωνία.

  Πόσοι από τους 40.000 θα δεχθεί να πάρει πίσω; 100, 500; 1000; Οι υπόλοιποι πρόκειται απλώς να μεταφερθούν στην «ενδοχώρα» και αυτό να συνεχίζεται εσαεί.

  Μιλώντας ο κ. Μητσοτάκης στην εκδήλωση τόνισε ότι σήμερα οι λιμενικοί καλούνται σε μία σημαντική αποστολή, να σώζουν ζωές προσφύγων αλλά και να προστατεύουν ταυτόχρονα τα θαλάσσια σύνορά της χώρας μας διασώζοντας και τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας.

  «Σε αυτή την αποστολή οι λιμενικοί μας απαντούν με τη δράση τους σε όσους -ευτυχώς ήταν λίγοι- κατά καιρούς τους στοχοποίησαν» είπε ο πρωθυπουργός.

  Επικαλέστηκε ότι το 2019 η μεταναστευτική καταιγίδα διπλασιάστηκε σε σχέση με το 2018, επιμένοντας στην προέλευση όσων αναζητούν καταφύγιο στην Ελλάδα καθώς επανέλαβε ότι μόνο το 22% προέρχεται από τη Συρία, ενώ το 40% αφορά Αφγανούς.

  «Όμως σε αυτούς τους επτά μήνες η πολιτική της κυβέρνησης έχει αλλάξει» τόνισε, σημειώνοντας ότι υπάρχει ένα αυστηρότερο νομικό πλαίσιο, το προσωπικό και τα μέσα έχουν ενισχυθεί και η διπλωματική δραστηριότητα της χώρας ενεργοποιήθηκε όχι μόνο προς την Ευρώπη αλλά και προς την Τουρκία.

  Ανέφερε ότι από τον Αύγουστο έχουν τριπλασιαστεί τα αιτήματα προς την τουρκική ακτοφυλακή να ελέγξει ροές στην περιοχή ευθύνης της και έχει αναγκαστεί να ανταποκριθεί θετικά σε πολύ περισσότερα από αυτά τα αιτήματα και πρόσθεσε:

  «Παρά τις διαφορές μας σε άλλα ζητήματα, προσδοκώ στη συνεργασία των γειτόνων μας στην αντιμετώπιση αυτού του κρίσιμου ζητήματος και στο πλαίσιο της κοινής δήλωσης ευρωπαϊκής ένωσης Τουρκίας κάθε πλευρά οφείλει να κάνει τη δουλειά της».

  Ο πρωθυπουργός παραδέχθηκε ότι προφανώς το πρόβλημα αυτό είναι στην αρχή της αντιμετώπισης του όμως δήλωσε ότι «η αποτελεσματική στροφή έγινε και βαδίζουμε σε ένα καινούργιο δρόμο που, παρά τα πρόσθετα εμπόδια, φέρνει ήδη αποτελέσματα».

  Συνέχισε λέγοντας ότι:

  «Το κράτος δικαίου και ο ανθρωπισμός συμβαδίζουν με την εθνική μας ασφάλεια. Με αυτήν δεν θα παίξει κανείς. Τα θαλάσσια σύνορά μας φυλάσσονται.

  Τα νησιά θα αποσυμφορηθούν σε πρώτη φάση από εκείνους στους οποίους έχει ήδη χορηγηθεί καθεστώς προστασίας και οι παράνομοι, όσοι εισέρχονται στη χώρα γνωρίζοντας ότι δεν θα τύχουν καθεστώτος προστασίας από την ελληνική νομοθεσία, θα γυρίζουν γρήγορα στην Τουρκία και στις χώρες προέλευσης».

  Τόνισε επίσης ότι η κυβέρνηση συνεργάζεται ενεργά με την Ευρωπαϊκή Ένωση στην κατεύθυνση υποστήριξης των επιστροφών στις χώρες προέλευσης, υπογραμμίζοντας ότι είναι αναγκαία η ευρωπαϊκή αλληλεγγύη και στην κατανομή των βαρών.

  Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε επίσης αναφερόμενος στην ψήφιση της σχετικής τροπολογίας χθες ότι: «Θα μπει επιτέλους τάξη στις δραστηριότητες των μη κυβερνητικών οργανώσεων, ώστε να ξεχωρίζουν αυτές, οι πολλές, που πράγματι επιτελούν το σκοπό τους, από εκείνες τις λίγες που φαίνεται να εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα» και είπε ότι:

  «Οι πιο πολλές μη κυβερνητικές οργανώσεις επιτελούν ένα σπουδαίο έργο, είναι αρωγοί στην αντιμετώπιση του προβλήματος, όμως ξέρουμε ότι υπάρχουν κάποιες που δεν ανταποκρίνονται στο ρόλο τους» .

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  38 Σχόλια

  1. Οπου ετοιμάζουν καταυλισμούς θα πρέπει να γίνεται χαμός από τους κατοίκους και να έχουν συμπαράσταση από όμορους δήμους. Όταν βλέπουν ότι ο κόσμος αντιδρά οι κυβερνώντες κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα. Πρέπει όλοι να αντιδράσουμε γιατί η ζωή μας θα γίνει κόλαση. Δεν θα τολμάμε να πάμε ούτε στο σούπερ μάρκετ. Θα μπουκάρουν στα σπίτια και δεν θα μείνει τίποτα όρθιο. Αυτά που κάνουν στα νησιά τα ίδια και χειρότερα θα κάνουν όπου τους πάνε. Πρέπει να απαιτούμε να τους απελάσουν. Τίποτα λιγότερο. Σταματήστε όσοι δίνεται δουλειές σε αλλοδαπούς.Δώστε δουλειές σε Έλληνες και μην νοικιάζεται τα σπίτια σε λαθραίους. Με τα χρήματα δε θα σωθείτε αντιθέτως θα σας είναι άχρηστα αφού θα σας χτυπάνε για να σας κλέβουν. Σκεφτείτε και μια φορά για το καλό του συνόλου και της πατρίδας και μην κοιτάτε μόνο την πάρτη σας. Είμαστε στο και πέντε.

  2. Και τον πιστευετε;
   Αναπαυεστε με τα λογια του ;
   Κομπολοι μας εχει κανει και παιζει ΟΚουλης, την στιγμη που το συγγενολοι του διαχειριζετε τις μκο.
   Εχουμε 2020 και παριστανει μια κατασταση να τη βλεπει τωρα, ενω οι Ελληνες(τουλαχιστον) την βλεπουν 5 χρονια…
   Παπαγαλιζει την ηχο του λαου, σα να ειναι επιφωτηση του.
   Ρε ξυπνατε ρε! !

  3. θυμαμαι μια διαφημιση,οπου ο πατερας ελεγε στο μικρο του παιδι οτι καθε 30 του μήνα θα του δινει χαρτζιλικι.Ερχεται λοιπον τελος Φεβρουαριου.Μπαμπά,ο μηνας τελειωσε,δωσε μου λεφτα.Παιδι μου,σου ειπα καθε 30 του μήνα.Ναι,μα ειναι Φεβρουαριος,μπαμπά,εχει 28. Λυπαμαι παιδι μου,εχεις υπογραψει.Πρεπει τωρα να περιμενεις στις 30 του αλλου μηνα!
   Ετσι και οι περισσοτεροι ελληναραδες. Λυπαμαι αλλα με ψηφισατε!(Οταν ψηφιζεις,ειναι σαν να υπογραφεις). Ετσι θα σας πει ο Κουλης και ο καθε Κουλης.Τωρα περιμενετε το τελος της τετραετιας.

  4. Δεν σας λυπάμαι ελληναράδες του πληκτρολογίου. Σπάνια μπαίνω και κάνω σχόλια πλέον…αλλά θα πω τούτα τα εξής: οι νεοέλληνες είστε ο πιο αμόρφωτος και χαζός λαός της γης (και μιλάω επιεικώς, κανονικά θα έπρεπε να μιλήσω χειρότερα)! Προσωπικά, δεν σας λυπάμαι διότι, ποτέ μα ποτέ δεν θα βάλετε μυαλό! Τους ψηφίσατε, να τους λουστείτε τώρα! Κλάψτε, κράξτε σαν τις κάριες, βρίστε, φωνάξτε δεν με νοιάζει! Τέτοια και χειρότερα σας αξίζουν! Σύριζα, ΝΔ, Βελόπουλους, κουκουέδες και πασόκους ψηφίζετε όλοι εσείς που φωνάζετε εδώ μέσα…ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ!!! Ο Τζόρτζ Όργουελ (διαβάστε κανένα βιβλίο του να ξεστραβωθείτε) έλεγε: ”Λαός που ψηφίζει αμόρφωτους, απαίδευτους, διεφθαρμένους και προδώτες πολιτικούς ΔΕΝ είναι θύμα, αλλά ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ…!” Περαστικά σας καραγκιόζηδες!!!

  5. ΡΕ ΓΙΑ ΚΟΙΤΑ ΕΝΑ ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΓΥΦΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΑΥΡΗ ΩΡΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΜΕ????? ΟΥΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΤΟΥΜΕ ΑΝΟΗΤΕ ΨΕΥΤΗ !!!ΠΟΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΣ ΡΕ ΚΑΡΓΙΟΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΓΡΙΕΣ ΥΠΗΡΕΤΡΙΕΣ ΣΤΑ ΠΟΡΝΕΙΑ ?????? ΒΑΛΕ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΔΙΩΧΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ????? ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΓΓΕΛΙΝΑ ΑΠ ΤΟ ΜΙΛΑΝΟ ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΠΕΙΣ ΑΛΛΟΥ ΓΕΛΟΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ???? ΑΝΤΕ ΠΝΙΞΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΟ !!!!

  6. Αγγελε η χωρα δεν εχει αναγκη απο τους λαθρο
   αλλα ουτε απο τα μουτρα σου
   κανε κουμαντο τα μυαλα σου και κρατατα σφυχτα γιατι πηραν δρομο και φευγουνε.
   Απο τρελους δεν χρειαζομαστε συμβουλες
   ουστ απο δω παλιοσκυλο.

  7. Λοιπον αφου μελοι της οικογενειας Μητσοτακη εχουν δικες τους ΜΚΟ
   απο δω και εμπρος
   για ολες τις εγκληματικες ενεργειες και κλωπες των λαθρο ευθηνεται η οικογενεια Μητσοτακη
   ως ηθικος αυτουργος και θα πρεπει να κλεινοντε στα μπουντρουμια της φυλακης
   διοτι αυτοι τους κουβαλησαν και οχι μονον τα φτωχαδακια.
   Θα πρεπει να υπαρχει δικαιοσυνη σ αυτον τον ερμο τοπο
   την οποια δικαοσυνη δεν θα ττην αποδωσουν οι πουλημενοι δικαστες ,αλλα ο λαος.

  8. Δεν καταλαβαίνω γιατί τόση πέφτω συννεφάκιδες, Ας μου θυμίσει κάποιος πότε η Νέα Δημοκρατία Παρεΐτσα με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. από τη δεκαετία του 90 που ο Σαμαράς Άνοιξε τα σύνορα, Έλεγξέ ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει σ’ αυτή τη χώρα,. Για το ΚΚΕ και το ΣυΡιζΑ δεν θα σχολιάσω: Οι άνθρωποι το έχουν δηλώσει δεν υπάρχουν σηνορα. Ας μην κοροϊδευόμαστε ΠΑ.ΣΟ.Κ. Νέα Δημοκρατία και ΣυΡιζΑ ακολουθούν ακριβώς την ίδια πολιτική, Και όποιος τους Ψηφίζει είναι άξιος της μοίρας του.

  9. Στέφανε Καλησπέρα,
   Το Έχω Γράψει Επανειλημμένως πως θα Πρέπει να Περιμένουμε Κάποιο Διάστημα για να Δούμε τα Πρώτα ΘΕΤΙΚΑ Αποτελέσματα της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη. Μετά από μία ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ Αναρχοάπλυτων Κομμουνιστών, η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ Κυβέρνηση της ΝΔ Έχει Εντελώς Διαφορετική Πολιτική στο Θέμα των Μεταναστών.
   Δεν θα Πρέπει να Φοβόμαστε το Θέμα του Μεταναστευτικού ΟΥΤΕ να Αποτελεί ΑΠΕΙΛΗ για την Χώρα μας και
   Όπως Έχουν Δηλώσει Αρκετά Στελέχη της ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΝΔ (Άδωνις, Βορίδης, Πλεύρης), θα Κατασκευαστούν Κέντρα ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ τα Οποία θα ΑΠΟΣΥΜΦΩΡΗΣΟΥΝ Σημαντικά τα Νησιά μας τα Οποία ο ΣΥΡΙΖΑ Κατέστρεψε. Τα Κέντρα Αυτά θα Επιτρέψουν με τις Παροχές τους στους Μετανάστες-Πρόσφυγες, να ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ στην Ελληνική Κοινωνία σε Όλα τα Επίπεδα. Η ΠΛΗΡΗΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ Είναι η ΜΟΝΗ που Εξασφαλίζει την Ομαλή Διαβίωση των Ελλήνων Δίπλα σε Αυτούς τους Κατατρεγμένους Ανθρώπους. Οι Δήμοι της Χώρας θα Πρέπει να Συμφωνήσουν ΑΜΕΣΑ στην Δημιουργία Αυτών των Κέντρων και ΟΧΙ να Φέρνουν Προβλήματα στην Κυβέρνηση με Καθυστερήσεις και Γραφειοκρατικές Διαδικασίες. Αντίθετα με Αυτά που Συνέβαιναν έως Τώρα που η Κυβέρνηση της Αριστεράς Ήταν Ανύπαρκτη στο Θέμα, ο Μητσοτάκης Όπως Έχει Δεσμευθεί θα Δώσει ΟΡΙΣΤΙΚΗ Λύση στο Πρόβλημα με Έλεγχο στα Σύνορα και Επιλογή ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ Μεταναστών που Έχει Πραγματικά Ανάγκη η Χώρα.
   Η Αντιμετώπιση των Κατοίκων ΔΕΝ Είναι η Πρέπουσα. Πρέπει οι Κάτοικοι να Αντιληφθούν πως ο Πληθυσμός στην Ελλάδα ΓΕΡΝΑΕΙ με Ταχύτατους Ρυθμούς Διότι Πολύ Απλά οι Έλληνες ΔΕΝ Γεννάνε. Ανίθετα ο Μέσος Όρος Ηλικίας των Προσφύγων-Μεταναστών Είναι Σημαντικά ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ και Επίσης ο Αριθμός Παιδιών που τους Αναλογεί Σημαντικά ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ. Αυτό Αποτελεί Κλειδί για να Μπορέσουμε να Αντιμετωπίσουμε τις Απειλές από την Τουρκία Διότι με Γερασμένο Πληθυσμό Είμαστε Χαμένοι. Αντίθετα, με την ΠΛΗΡΗ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ τους θα Μπορέσουμε Άμεσα να Στελεχώσουμε και τις Ε.Δ. της Χώρας Αλλά και να Τονώσουμε την Οικονομία.
   Ευχαριστώ,
   Με Εκτίμηση,
   Πολλούς Χαιρετισμούς,
   Άγγελος από Μιλάνο

   1. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΡΕ ΓΕΛΟΙΑ ΑΓΓΕΛΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΛΑΝΟ????? ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ?????ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΡΩΤΗΣΕ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΣΥ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΣΕ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΚΑΣΕ ΑΝΟΗΤΗ ΑΚΟΥ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΡΕ ΚΑΡΓΙΟΛΑ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΔΩ????? ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΟΥΜΕ ???? ΑΜΑ ΣΕ ΚΟΦΤΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ !!!ΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΥΦΤΟΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ Η ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΦΡΟΝΗΣΕΙ ΓΙΑΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΤΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΘΡΟΑΠΛΥΤΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΑΣΚΕΡΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙΣ ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΧΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΑΝΩΜΑΛΙΑΡΗ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗ !!! ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΚΕΙ ΛΟΥΛΟΥ Ε ΛΟΥΛΟΥ!!!!!!!

    1. Άγγελε από το Μιλάνο, Άιντε να πουλήσεις αλλού τα παραμυθάκια σου, Γέμισε ο τόπος με βαλτούς πουλημένους Νενέκους, Σαν και την πάρτη σου.

    2. ΠΙΑΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΡΙΟΛΑ ΠΑΡΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΒΑΤΡΑΧΟ

    3. Άφησε Αυτό το Ηλίθιο Τρολάκι του Κερατά. Εάν Διαβάσεις τα Δικά μου Σχόλια, Υποστηρίζω το Ακριβώς Αντίθετο. Εγώ Ποτέ ΔΕΝ θα Μπορούσα να Εκφράσω Αυτές τις Ηλιθιότητες. Διάβασε τα Σχόλιά μου και θα Δεις τι Πιστεύω για τους Λαθρο-Μετανάστες.

     Άγγελος από Μιλάνο

     1. Αγαπητέ Στέφανε,
      Το Παραπάνω Μήνυμα ΔΕΝ Είναι Δικό μου. Είναι Κάποιος ο Οποίος με Αντιγράφει Εδώ και Κάποιες Ημέρες, Παρουσιάζει Ακριβώς τα Λεγόμενά μου,
      Πρώτα Χρησιμοποιούσε το Όνομα μου, ως Άγγελος, Αλλάζω το Όνομα και Γράφω ως ΆΓΓΕΛΟΣ-ΜΙΛΑΝΟ, και Τώρα Πάλι Χρησιμοποιεί το Όνομά μου.
      Όσο Συνεχίζει να Τρολάρει και να με Αντιγράφει, θα τον Τακτοποιήσω στην ΙΤΑΛΙΚΗ Δικαιοσύνη, και Έχει τον Τρόπο και τα Μέσα η ΙΤΑΛΙΚΗ Δικαιοσύνη να τον Αποκαλύψει, και ΤΟΤΕ να Δούμε εάν θα τον Σώσει η ΝΔ, ή Οποιοδήποτε Άλλο Κόμμα της ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ. Πιστεύω ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ πως η ΙΤΑΛΙΚΗ Δικαιοσύνη θα Ξεσκεπάσει Αυτό τον Σκοτεινό Αληταρά και θα του ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ την Ποινή που του Αξίζει, Ακόμα και την Φυλάκιση για ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ.
      Άγγελος από Μιλάνο

     2. Άντε τράβα βλαξ, και κριτή των πάντων χαζούλιακα «Διάβολος από Αχλαδάνο Μπανάνο, Αγγουράνο, Κουραδάνο», να βρεις καμία δουλειά γιατί είσαι γραφικός, γελοίος, έπρηξες το κόσμο και θέλεις να δείξεις ότι υπάρχεις με υπογραφές του κώλου δήθεν το παίζεις αξία και κάποιος. Σε έχουν πάρει χαμπάρι ότι εισαι νούμερο και γελοίος, και εδώ στο ιστότοπο σε ανέχονται, μιας και δεν έχεις καμιά δουλειά να κάνεις κρίνεις τους άλλους και κάνεις το φιλόσοφο. Είδες κανέναν γελοίο άεργο σαν εσένα να είναι εδώ και να γίνεται ποιο γελοίος; Πάνε τώρα να αρμέξεις τα γίδια και τα πρόβατα γιατί είναι η ώρα τους.

   2. Έλα ρε Τρολάκι, Όλο τα Ίδια και τα Ίδια Γράφεις, για να Πλασάρεις την ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ που σε Διακατέχει για την Ενσωμάτωση των Λαθρο-Μεταναστών, Τρολάροντας Εμένα που Υποστηρίζω το Ακριβώς Αντίθετο, για ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ και ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ.

    Πόσο Ηλίθος Είσαι πια;

    Άγγελος από Μιλάνο

    1. Πηγαινε παρε ρε μπετοστοκε το μεροκαματο που το παιζεις κ πεστημων γιδι πουλημενο τωρα.Ηλιθιε η ΧαζοΝδ ηρθε στην εξουσια με το μοτο οτι θα καθαριζε το λαθρο εποικισταν.Οτι οι Ζαιοι ειναι ανικανοι κ εμεις θα δωσουμε αμεσα τη λυση.Αποτελςσμα να μεταμορφωσει κολακα κ μπατηροτρολιο μια ολοκληρη χωρα σε Σαμπρα κ Σατιλα(σου κανω μαθημα οποτε θες ουγκ τι σημαινει το τελευταιο).Κ βαλανε κ διαχρστες μιας χαοτικης καταστασης το Μηταρακη κ τον Κουμουτσακο που μονο γελιο φερνει ουγκανε.Ετσι βγηκε το Koolie που σε ζει ,ετσι θα εξαφανιστει οπως τα Ζαια.Γιατι ειπε ψεματα .Αντε τωρα για εισπραξη για να τη βγαλεις για καμια βδομαδα.

    2. ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΗ ΛΟΥΛΟΥΓΚΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΚΙΟΛΑΣ ΤΡΟΛ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΑΡΙΣΤΗΘΕΙΣ. ΒΛΗΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΛΑΝΟ.

   3. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ Μ@@@ΚΑΣ! ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ! ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΞΕΝΗΤΕΜΕΝΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΘΕΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ. ΣΤΑΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕΣ ΑΝΤΙΠΑΘΕΣΤΑΤΟΣ.
    7 ΜΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΥΣΗ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΗΜΕΤΕΡΩΝ.

  10. Ας μας πει καλιτερα
   ολοι οι Ελληνες πρεπει να αδειαζουν την γωνια ,διοτι εχω σκοπο τορα να φερω
   τους λαθρομεταναστες απ ολο τον κοσμο στην Ελλαδα.
   Οι Ελληνες να παρουν δρτομο ,εξω απ την Ελλαδα.
   Δεν εχουμε δικαιωματα σαν Ελληνες,να ρωτησει τη γνωμη μας;
   Δεν ρωτησε τη γνωμη του Ελληνικου λαου ,μας εχωσε το μαχαιρη πισοπλατα,
   πηρε μαθηματα απο τους λαθρο στα μαχαιροματα.
   Να σκεφτουμε εμεις πως θα βγαλουμε το μαχαιρη και αν θα εφαρμωσουμε
   ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΑΝ ΕΔΩΚΑΣ ΜΑΧΑΙΡΑΝ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ
   η αν θα σκυψουμε δουλικα το κεφαλη για να μας κατακρεουργησει πρωτα αυτος και μετα οι λαθρο.
   Πρεπει να επαγρυπμουμε,να μην κοιμωμαστε ,να φυλαμε θερμοπυλες ,διαφορετικα
   η θα πρεπει να φυγουμε απο την πατριδα μας η να τους αφησουμε να μας σφαξουν.

  11. ΤΟΥΣ ΦΈΡΝΕΙ ΕΔΩ. ΈΧΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΜΚΟ ΜΕ ΣΥΓΓΕΝΙΚΑ ΠΡΌΣΩΠΑ. “ΜΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΕΤΕΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ” – ΕΧΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΡΕΤΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ. ΕΔΩ ΜΕΣΑ Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ Κ ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΝΔ

  12. Τα κλεμμένα λεφτά λεφτά του τσοχατζόπουλου που δεν βρήκαν μήπως τα έχει η άνεργη εγγονή και αγοράζει συνολάκια καθημερινά για να βγαίνει στα στάιλ ροκ και @@ριές της κατευθυνόμενης τηλεόρασης .

   1. Εκείνοι έκλεψαν. Ετούτοι εδώ καταστρέφουν την χώρα συστηματικά και με σχέδιο απ’ ό,τι φαίνεται. Λεφτά ξαναγίνονται. Χώρα δεν ξαναβρίσκεις.

   2. Oxι ταχει ο Θεοδωρου του παλαιου παστοκ και τα διαχειριζεται σε βαπορια γκεγκε,ασε που το ξερουν πολλοι στην βουλη αλλα μουγκα εις την στρουγκα.

  13. ΔΕΝ κορόιδεψε κανέναν. Ούτε αυτός, ούτε ο τσίπρας, ούτε ο σαμαράς, ούτε ο γιωργάκης, ούτε κανένας. Κανένα βόδι δεν δικαιούται να παραπονιέται ότι τον έχουν κοροιδέψει εδώ και χρόνια. Κοιτάξτε τα ποσοστά στις εκλογές, εδώ και πόσα χρόνια και βγάλτε συμπέρασμα. Πέραν τούτου, να πάτε να γαργαληθείτε όλοι μαζί, και εσείς που τους ψηφίσατε και εσείς που απλά βρίζετε από τον καναπέ σας. Στην χειρότερη των περιπτώσεων, ό,τι έκανε και ο Σαμψών. Εκεί να σας δω, όμως, διαμαρτυρόμενοι βολεψάκηδες του κώλου…

  14. ΠΡΙΝ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ τΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΛΕΞΟΥΤΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΗΛΗΛΙΘΙΟ ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.
   Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΕΛΟΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΚΟ Η ΚΟΡΗ ΙΔΡΥΤΡΙΑ ΜΚΟ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΚΟ ΤΟ ΣΟΙ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
   ΑΝΤΕ ΣΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΣΟΙ ΣΕΙΡΑ.

  15. Για το ποιο σπουδαίο την κάνουν γαργάρα . ΜΚΟ χιλιάδες από κομματόσκυλα του ενός και του άλλου . Χρήμα και θέσεις εργασίας για τους ψηφοφόρους τους .
   Άμεση κατάργηση των χρηματοδοτήσεων των ΜΚΟ .
   Γιατί κανένας πολιτικός δεν το λέει στην βουλή .
   Δεν το αναφέρουν καν . Σανό πρόβατα φάτε .
   Εργασία με δίμηνες ή εξάμηνες συμβάσεις άλλο κόλπο να κρατάς ψηφοφόρους .
   Ποιός θα δουλέψει χωρίς μέλλον και καλά κάνουν μιας εμείς με το μέλλον άλλαξαν με νόμους το συνταξιοδοτικό
   Έβγαλαν παροχές και συντάξεις σε τεμπέληδες με τεχνοτροπίες , γύφτους , εισαγόμενους και μη δικαιούχους .
   Κατέστρεψαν τα συνταξιοδοτικά ταμία .
   Ένα μπάχαλο όλα για να αρπάξουν τα πάντα από τον εργαζόμενο στην χώρα που αυτός παράγει πλούτο και μόνο . Να τον παραμυθιάζουν σε όλα και να του δίνουν ψίχουλα .Δεν δουλεύει κανένας στο Δημόσιο .Όλοι τα ξύνουν όλη μέρα περιμένοντας το λάδωμα και καλά κάνουν σε ένα αβέβαιο μέλλον . Για αυτό δεν δουλεύει τίποτε . Πας να πληρώσεις ταμείο ΔΕΗ η για κάποιο άλλο θέμα και λαδώνεις για χαρτάκι πρωτεραιώτητας . Εκεί καταντήσαμε .
   Αυτοί είναι που ψηφίσατε . Εγώ τελευταία δεν πάω για να μην έχω τύψεις .

  16. Αυτός ο Μύλος μέχρι να κάνει εκλογές θα μαζέψει εδώ καμιά δεκαριά εκατομμύρια ο στραβοχυμενος γαμω το σπίτι του.πρεπεει να αντιδράσουμε έχουν βάλει σκοπό να μας εξαφανίσουν τα καριολια

  17. Τα τείχη της πόλης εχουνε πέσει, η πατρις βρίσκεται υπο επίθεση. Τα μεγαλύτερα καθ@ρματα βρίσκονται εντός βουλής και συνεργάζονται με ξένες δυνάμεις για να μας διαλύσουν. Φοβάμαι ότι τα χειρότερα ακόμα έρχονται, θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παρουμε ακόμα και τα όπλα…η Παναγία να φυλάει την Ελλας και τους πραγματικούς Έλληνες !!!

  18. Αφρίζω από τα νεύρα μου. Έχουν σκοπό να μας στείλουν στο Δαφνί. Θέλουν και τα λένε η τους ξεφεύγουν. Μάλλον για να γράφονται στα πρακτικά και να είναι πολιτικά ορθά. Τολμάει να μιλάει για προστασία θαλασσιων συνόρων, επιστροφή στη Τουρκία, και διαφύλαξη κυριαρχικων δικαιωμάτων. Άλλος του τα γράφει δεν εξηγειται

  19. ΑΝΤΕ ΡΕ ΧΑΜΟΥΡΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΊΣΑΙ; ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΟΙΞΕΕΕΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΗΗΗΗΗΗ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑΑΑΑΑ ΕΣΥΥΥΥΥΥΥ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟΟΟΟΟ; Α ΚΆΝΕ ΚΑΜΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΦΕΡΤΟΥΣ ΕΔΩ. ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕΣ ΑΠΌ ΑΣΦΑΛΗ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ. ΠΑΛΙΟ ΧΑΜΟΥΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΥ. ΜΠΟΥΚΩΝΕΤΕ ΜΕ 100 ΜΑΣΕΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΞΑΔΕΛΦΗ. ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙΣ. ΡΙΞΤΟΥΣ ΡΕ ΣΑΜΑΡΑ. ΑΠΛΗΣΤΟ ΚΟΛΟΣΟΓΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ

  20. Τουλάχιστον υποκριτική η στάση της κυβερνήσεως, η οποία προσπαθώντας να καλύψει τις μεγάλες της ευθύνες καταγγέλλει της ΜΚΟ, όντας κυβέρνηση από τον Ιούλιο του 2019. Τώρα θυμήθηκε η Νέα Δημοκρατία το βρώμικο παιχνίδι που παίζεται εις βάρος της Ελλάδος, από τις ΜΚΟ;
   Στο πλευρό της κυβερνητικής προπαγάνδας και ουκ ολίγοι πληρωμένοι κονδυλοφόροι, οι οποίοι ξαφνικά ανακαλύπτουν ότι εξυπηρετούν τουρκικά συμφέροντα οι ΜΚΟ των αλληλέγγυων και ότι έχουν μάλιστα και αντίστοιχα παραρτήματα στις απέναντι Μικρασιατικές ακτές, που ανήκουν σήμερα στην Τουρκία.
   Με περισσό θράσος, αναφέρονται και στο σκοτεινό ρόλο του ιδρύματος Σόρος, την ίδια στιγμή που όλοι τους “αγνοούν” ότι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη υπάρχει άνθρωπος του Τζωρτζ Σόρος με μοναδικό του προσόν το ότι είναι άνθρωπος του Τζωρτζ Σόρος!
   Καμία αναφορά επίσης για το γεγονός ότι στις ΜΚΟ υπάρχουν άνθρωποι της Νέας Δημοκρατίας και μάλιστα στενά συγγενικό πρόσωπο του ίδιου του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη…
   Η θέση της Χρυσής Αυγής ξεκάθαρη να φύγουν από τα νησιά μας και τον Έβρο όλες οι ΜΚΟ και όλα τα άλλα είναι λόγια του αέρα από την κυβέρνηση της Ν.Δ., η οποία δεν πρόκειται να κάνει τίποτε και θα συνεχίσει να αφήνει ασύδοτες τις ΜΚΟ στο ανθελληνικό τους έργο.
   Y.Γ. Στην φωτογραφία που συνοδεύει την ανάρτηση, βλέπετε τον πρωθυπουργό με μέλη της ΜΚΟ Praxis.

  21. Κούλη
   Δεν σε ψήφισα και πάλι καλά γιατί θα είχα κάνει χαρακίρι μετά.
   Όμως βλέποντας την καθυστερημένη σου φάτσα και συμπεριφορά είχα καταλάβει αμέσως τι θα πάθουμε με σένα και οι φόβοι μου επιβεβαιώθηκαν.
   Να ναι καλά η Σπάρτη γ αυτό που εκεί που έχεσαν οι 300 βγήκαν αυτοί οι κεφτέδες.
   Τεσπά.. Απλώς να σου θυμίσω ότι ρόδα είναι και γυρίζει και όταν γυρίσει και δούμε χαρά ξανά ύστερα από περισσότερο από μια δεκαετία ,όπου και να πας και εσύ και η ξεκολιασμένη η οικογένειά σου και κυρίως τα παιδιά σου εμείς θα το κρατάμε μανιάτικο και όταν καλυτερέψουν τα πράγματα θα ρθούμε θα σε βρούμε όπου και να είσαι και θα σε κόψουμε στα 2 μπάσταρδε και θα κρεμάσουμε όλα τα μέλη της οικογένιας σου μετά. Μπορεί να μην είναι από την δική μου γενιά αλλά οι μελλοντικές γενιές θα σου κόψουνε την αναπνοή και θα συναντήσεις το Διάολο που πιστεύεις και εσύ και οι κόρες σου μια ώρα αρχήτερα. Ευχή και κατάρα να μην δεις ποτέ ξανά άσπρη μέρα κάθαρμα

  22. Βαλτους στην βιλα σου ρε μαλακα και τις 50 000 εσυ τα κονομας απο μκο εμεις θα τους φαμε στην μαπα?αντε πνιξου ρε τομαρι σκουπιδι

  Leave a Response