“ΝΟΙΚΙΑΖΩ ΤΗ ΒΙΛΑ ΣΤΟ ΣΟΥΝΙΟ, ΜΕ …500 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ”. Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ ΤΗΣ 21ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ, ΒΓΗΚΕ ΑΠ’ ΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΡΑΥΛΙΖΕΙ: ΕΝΑ ΣΠΙΤΑΚΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ…70 τμ2. ΘΡΑΣΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΟ ΚΟΥΛΗ

    Κοινοποίηση:
    TSIPRAS-VILA

    Θρασύτατος, μέχρι τέλους και την ώρα που φλέγεται κι έχουν πάρει φωτιά τα μπατζάκια του.

    Με μια κατάπτυστη δήλωση, ο άνθρωπος που έκλεισε τις τράπεζες, διέλυσε τη χώρα, κατακορόιδεψε τον ελληνικό Λαό με ψέμματα και αγυρτίες, πρόδωσε τη Νέα Γενιά των πολιτών που του έδωσαν δύο φορές την ψήφο τους, δήθεν απαντάει με κοψοχρονιά δηλώσεις, λες και τις έγραψε η αδερφή του ή το άλλο το “αρπακτικό”, ο ξάδελφος. Για το κωλόσπιτο του Σουνίου. μες τη θάλασσα, με ιδιωτική παραλία και με τεράστιες πολεοδομικές αυθαιρεσίες.

    Σε ποιον τα πουλάς αυτά, γιε του αρχιαπατεώνα εργολάβου της 21ης Απριλίου, που σε μια νύχτα την κοπάνησε, όπως την κοπάνησες κι εσύ, μετά το δημοψήφισμα;

    Τσίπρα, ο Λαός είναι πολύ αγριεμένος και με σένα και με τον άλλο τον Ναπολέοντα του Μαξίμου, τον Κούλη, που ότι άφησες εσύ όρθιο με τους 102 νεκρούς, το γκρέμισε ο άλλος ο ανόητος παρτάκιας, με 100 νεκρούς τη μέρα.

    500 ευρώ λοιπόν δίνεις νοίκι, στην πιο ακριβή περιοχή της Ελλάδος, ΜΕ ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗ , μπροστά στη Θάλασσα του Ποσειδώνα.  Κι εμείς παλέυουμε να δώσουμε 600 και 700 στην Καλλιθέα και στο Παγκράτι. Σε ποιον τα πουλάς αυτά, ρε, τζιτζιφιόγκο; Θα σε ξεβρακώσουμε, γιατί είσαι ψεύτης και στημένος. Μαζί με τον άλλο.

    Ξύπνησε ο Λαός και θα σας πάρει με τις πέτρες. 

    Η κατάπτυστη ανακοίνωση για τα 500 ευρώ το μήνα στο Σούνιο, με ψευτομισθωτήρια.

    Ας τον κρίνει ο κόσμος. Η έρευνα συνεχίζεται.

    Η δήλωση του ψεύτη.

    1) Από το καλοκαίρι του 2015 μέχρι και το καλοκαίρι του 2019 η οικογένειά μου ενοικίαζε εξοχικό σπίτι 185 τμ στη περιοχή της Λαυρεωτικής, έναντι τιμήματος 1200 ευρώ το μήνα, για τους τρείς καλοκαιρινούς μήνες της θερινής περιόδου. Και το σχετικά μισθωτήρια είναι κατατεθειμένα από το 2015 στην εφορία.
    2) Τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους υπέγραψα τετραετές μισθωτήριο συμφωνητικό εξοχικής κατοικίας 71 τμ στη περιοχή της Λαυρεωτικής, με αντίστοιχο εμβαδό υπόγειου και με μίσθωμα 500 ευρώ μηνιαίως για τα πρώτα τρία χρόνια και 900 ευρώ μηνιαίως για τον τέταρτο χρόνο. Η συμφωνία περιελάμβανε την προκαταβολική κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό των μισθωμάτων των τριών πρώτων χρόνων, η οποία και έγινε σε λογαριασμό της ALPHA BANK στις 4 Ιουλίου 2020. Το δε συμφωνητικό κατατέθηκε στην εφορία στις 2 Ιουλίου 2020.

    3) Οι εργασίες ανακαίνισης της κατοικίας έγιναν με αποκλειστική ευθύνη του ιδιοκτήτη και ολοκληρώθηκε πριν ξεκινήσει η μίσθωση, στις 15 Ιουλίου 2020. Σύμφωνα με τα κατατεθειμένα στην εφορία σχετικά παραστατικά, τις εργασίες ανέλαβε εταιρεία που δεν είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο, το δε κόστος των επισκευών ανέρχεται στο ποσό των 20.000 ευρώ, πλέον ΦΠΑ.

    Μετά από όλα αυτά και την πλήρη διαφάνεια με τη δημοσιοποίηση κάθε σχετικού στοιχείου, ελπίζω να τελειώσει οριστικά αυτό το καλαμπούρι της λάσπης και της συκοφαντίας».

    Εν συνεχεία, καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη να δώσει στη δημοσιότητα τα έξοδα συντήρησης των δεκάδων ακινήτων που έχει στην κατοχή του: «Συστήνω δε το ίδιο να πράξει και ο κος Μητσοτάκης για τα μισθωτήρια συμβόλαια που τον αφορούν, τα έξοδα συντήρησης των δεκάδων ακινήτων που έχει στη κατοχή του και ειδικότερα για τα δάνειά του και τις σχετικές ρυθμίσεις αποπληρωμής».

    Εν κατακλείδι σημειώνει πως αν δεν αποκατασταθεί η αλήθεια θα ασκήσει τα δικαιώματά του αξιώνοντας ένα ποσό που θα διαθέσει στον ασφαλιστικό φορέα των εργαζομένων στο χώρο της ενημέρωσης «που αυτές τις μέρες δίνουν έναν δίκαιο αγώνα ενάντια στις απολύσεις που θα φέρει ο νόμος του κου Πέτσα»: «ΥΓ. Στα δώδεκα και πλέον χρόνια που βρίσκομαι στη πολιτική ζωή ως αρχηγός κόμματος έχω επιλέξει να μην ασκώ τα δικαιώματα που ο νόμος μου δίνει για να προστατέψω τον εαυτό μου, ακόμη και από κακόβουλες επιθέσεις. Υπάρχουν όμως στιγμές που η σιωπή εκλαμβάνεται ως ενοχή. Για τα όσα λοιπόν είπαν και έγραψαν αυτές τις μέρες, περί σχέσης μου με τη διαπλοκή, περί αγοράς βίλας εκατομμυρίων και περί δήθεν ανακατασκευής της εξοχικής μου κατοικίας από εισηγμένη στο χρηματιστήριο κατασκευαστική εταιρία έναντι ενός εκατομμυρίου για λογαριασμό μου, θα κληθούν σύμφωνα με το νόμο να ανασκευάσουν και να αποκαταστήσουν την αλήθεια όσοι την κακοποίησαν. Αν δεν το πράξουν ως οφείλουν, θα ασκήσω τα δικαιώματα που ο νόμος ορίζει. Και θα διεκδικήσω το πόσο που δήθεν κόστισε η ανακατασκευή για να το διαθέσω στον ΕΔΟΕΑΠ, τον ασφαλιστικό φορέα των εργαζομένων στο χώρο της ενημέρωσης που αυτές τις μέρες δίνουν έναν δίκαιο αγώνα ενάντια στις απολύσεις που θα φέρει ο νόμος του κου Πέτσα».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    36 Σχόλια

    1. Μορφή ο Αλέκσης. Το παίζει αριστερός και φτωχολογιά στην Κυψέλη και νασου η τζάμπα βιλάρα (θα τον ξεπληρώσει αλλιώς τον επιχειρηματία ιδιοκτήτη).

      Μορφή και ο Κούλης. Με 32 ακίνητα και οφσόρ, εκλέχθηκε ως εκπρόσωπος του λαού! Δηλαδή αυτός που καταλαβαίνει τα προβλήματα του κόσμου 🙂

      Ο μ#λάκας της υπόθεσης είναι ο Κασιδιάρης: Νέο παιδί χωμένο στη φυλακή γιατί βγήκε στη Βουλή και είπε πόσα παίρνει.

    2. σου λεει ο Τσιπρας “τετοια μιζα πηρα απο Μερκελ να αναποδογυρισω το δημοψηφισμα , ποτε θα τα χαρω , στα 80 ?”

    3. Σοβαρα τωρα? Σας ενοχλει ο Τσιπρας επειδη νοικιαζει και δεν σας ενοχλει ο Κουλης με τα 33 ακινητα και ολη η παρεα του που κατεχουν την μιση Ελλαδα?

      1. μας ενοχλεί που δεν έχει τα αρχίδια να πει πως είναι δικό του…ή ακόμα χειρότερα πως είναι βουλευτής και πρωθυπουργός κάμποσα χρόνια και μένει στο ενοίκιο ο άχρηστος…

      2. To tsipras , είχε δηλώσει 8,000 ευρα δήλωση και 78,000€ σαν πρωθυπουργός…
        Σοβαρά τώρα;…

    4. ΑΞΙΟΣ “Υιος” του Ανδρεα Παπανδρεου!
      Σε ολα του μοιαζει!
      Το μονο που του λειπει τωρα ειναι Η Πτηση και μια …Αεροσυνοδος!

      *υ.γ. Μακελιο παψε να ασχολεισαι με ενα Κ@λοσπιτο!
      😉

    5. Mπραβο στο μακελειό και στον Στέφανο Χίο η Παναγία μας σας σκεπάζει να προσέχετε τις παράνομες φυλακίσεις και τις σφαίρες τους

    6. ΣΔΟΕ υπάρχει στο Ελλαδισταν…;;;; Όχι για τους βουλευτές και τη Μύκονο….

    7. Επιτελους οι Πρέσπες έπιασαν τόπο.Θελει η που@@να να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει.Οι πατέρες του λαού και της εργατιάς πρέπει να ζουν σωστά,στην θάλασσα και στον καθαρό αέρα.

    8. Που νοικιάζουν βίλες 500 ευρώ να νοικιάσω και εγώ μια να κάνω το κομμάτι μου βρε αδερφέ…

    9. Είπαμε αυτοί θέλουν κρέμασμα ανάποδα από το ένα πόδι στο πιο ψηλό δέντρο στο Σύνταγμα.

    10. Ο ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΣΣΑΡΙΟΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ!!!

    11. ”Γιος του εργολαβου της χουντας” αρα δικος μας .

    12. Μαγκιά του ρε αφού μπόρεσε και σας τάισε παραμύθι.Σας τα πήρε χονδρά και ετοιμάζεται να σας τα πάρει πάλι.Ενα μήνα οι τηλεοράσεις να παίξουμε,θα δώσει πίσω τα δώρα ο Τσίπρας,θα δώσει αυξήσεις,θα δώσει επιδόματα,θα τον ψηφίσετε με χέρια και πόδια.Εεεε τότε χαλάλι του.

    13. Τώρα περιμένουμε και τα έγγραφα του Κυριάκου Μητσοτάκη, του ανέμελου Πρωθυπουργού μας. Τα περιμένουμε για όλα τα σπίτια, συμπεριλαμβανομένου του σπιτιού του Βολταίρου, αλλά και τις οφσόρ στα Κέυμαν. Για τα χρωστούμενα κι αγύριστα.
      Γιατί έχει και η αλητεία τα όριά της

    14. Ένα βατράχι μόνο χρειάζεται να προσεγγίσει παράκτια και να τακτοποιηθεί η όλη υπόθεση

    15. Εγω ειμαι δεξιος το παραδεχομαι…βγαζω γυρω στα 900 το μηνα…ολοι οι αριστεροι που ξερω εχουν ηδη εξοχικο ο ενας εχει και ιστιοφορο…το μονο που θυμαμαι απο αριστερους που το εννοουσαν ηυαν ο καζαντζιδης που παρα τα φραγκα που μποροθσε να εχει πεθανε στην ψαθα…και φυσικα η παπαρηγα….ολοι αυτοι οι φιλελευθεροι αριστεροι της μεταπολιτευσης πλουτησαν πανω στην καριερα του δηθεν πολυτεχνειου…..Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΝΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΘΑΦΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ

    16. Πληρώνει 6000 τον χρόνο για τα τρία πρώτα χρόνια που τα προπλήρωσε (δηλαδή έδωσε 18.000 του ιδιοκτήτη) και ο ιδιοκτήτης έκανε έργα αξίας 20.000 για να βάλει τον Τσίπρα μέσα στο σπίτι. Δεν συμφέρει αγόρι μου να το νοικιάζεις. Έχεις να πληρώσεις και τον ΕΝΦΙΑ και την εφορία για τα 18.000 που πήρες.

    17. Κούλης ή Τσίπρας; Τσίπρας ή Κούλης; Σαν ποντιακό ανέκδοτο μοιάζει..Ο Κωστικας και ο Γιωρικας… Οι επιλογές που έχουμε ως ψηφοφόροι είναι για να κλαίς από τα γέλια.

    18. ”Ξεβρακώστε τους ”. Αλλο καμαρούλα μιά σταλιά 71 τ.μ κι άλλο έπαυλη 160 τ.μ και ένα στρέμμα οικόπεδο.

    19. ουσιαστικα κοροιδευει , τυπικα απαντησε….σειρα σου Κουλη για τις off shore και τα 32 ακινητα που δηλωνεις…καλα για αυτα που δεν δηλωνεις , αστο καλυτερα

    20. Συγχαρητήρια για το χωσιμο ρε μακελειό..Το χάρηκα.. Κάθε κερατάς πρέπει να εκτίθεται.. Μπράβο ρε φίλε..

    21. Κούλη η σειρά σου τώρα. Εγώ με 500€ ούτε αποθήκη στο Λιανοκλάδι δεν βρίσκω

    22. Οι βίλες σε αυτήν την παραλία νοικιάζονται 5000 το μήνα μάλλον ξέχασε να βάλει ένα μηδενικό ο Αλέξης ο τρύπιος.

    23. Τα 2 λαιτ κουμουνιστικα κομματα της Ελλαδος κατηγορουν το ενα το αλλα αλλα απο ουσια τιποτα γιατι ειναι αδελφακια.
      Τον πολλακη η Νουδουλα τοβ αδησε κανοντας τα στραβα ματια

    24. Χριστοφορακος..παντσαβολτα…αγετ Ηρακλής.. Κοσκωτας…Γρυλλακης…Νηστικακης..τομπρας..Μαυρικης….λιστα λανγκαρτ… Ζημενς… Τσοχατζοπουλος… Παπαντωνίου… Λιαπης.. Κυρηκας Χανίων.. Βονταφων.. Κόκκαλης.. Μπόμπολας… Πόρτο καρας… Νοβαρτις… Υποβρύχια…. Παναθηναικακιας.. Θεούσα… Μπαλτακος… Καστελόριζο… Ελ. Βενιζέλος αεροδρόμιο…. Φουχτεν… Στροσκαν… Εμβόλια Αβραμόπουλου… Ολυμπιακοί αγώνες… 17 Νοέμβρη…. Αγγελόπουλοι… Παχτας……μενιος κουτσογιωργας…. Λαλιώτης….

      Καλά κρασιά………..

    25. ωραία ενώ την τεράστια οικονομική επιφάνεια που έχουν οι Καραμανλήδες, οι Μητοτάκηδες και το σόϊ του Παπανδρέου την έχουν αποκτήσει με το ιδιωτικό επιχειρείν
      Να γράψουν κανένα βιβλίο για να κάνουμε και εμείς επιχειρήσεις

    26. ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟΣ;
      3) Οι εργασίες ανακαίνισης της κατοικίας έγιναν με αποκλειστική ευθύνη του ιδιοκτήτη και ολοκληρώθηκε πριν ξεκινήσει η μίσθωση, στις 15 Ιουλίου 2020.
      2) Τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους υπέγραψα τετραετές μισθωτήριο συμφωνητικό εξοχικής κατοικίας…
      Το δε συμφωνητικό κατατέθηκε στην εφορία στις 2 Ιουλίου 2020…
      ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΜΙΣΘΩΣΗ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ στις 2 Ιουλίου ΚΑΙ ΤΟΝ Ιούνιο του τρέχοντος έτους υπέγραψε τετραετές μισθωτήριο ΑΛΛΑ Η ΜΙΣΘΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ, Η ΟΠΟΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ στις 15 Ιουλίου…
      ΤΡΕΙΣ ΤΟ ΛΑΔΙ ΤΡΕΙΣ ΤΟ ΞΥΔΙ ΟΠΟΙΟΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΚΡΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ.

    27. Η Συγχωρεμενη η Μαλβινα ελεγε:ΩΞΩ Π@ΥΣΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ!

    28. Θα κάνουμε κάνα συλλαλητήριο για την συμφωνία των Πρεσπών να βγάλουμε καμία σελφι;Α ναι ξέχασα η συμφωνία των Πρεσπών ήταν καλή θα μπορούσε να ήταν καλύτερη.Ποιος το δήλωσε αυτό;

    29. ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΓΥΦΤΟΧΩΡΙ ΣΟΦΑΔΩΝ ΜΕ 500 .

    30. εισαστε ο ορισμος της λαμογιας της απατεωνιας του ψευδους ειστε το χειροτερο ειδος ανθρωπου που μπορεινα υπαρξει κρεμασμα για ολους εξω απο τη βουλη κοπριες ελπιζω συντομα να εχετε την τυχη που σας αρμοζει προδοτες

    31. 500 χαχαχαχαχα δε σε ρωτησαν ποσο νοικιαζεις το γκαραζ αλλα την βιλα.Δυο πολιτικοι απατεωνες μητσοτακης τσιπρας συναγωνιζονται ποιος θα πει το καλυτερο ψεμα.τ

    Comments are closed.