ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΠΙΝΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΗΛΙΩΝΗΣ! ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΜΕ ΜΑΦΙΑ ΚΑΙ ΜΗΛΙΩΝΗ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ! ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΓΙΑ ΝΕΑ ΠΛΟΥΤΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

    Κοινοποίηση:
    ΜΗΛΙΩΝΗΣ

    Νέα πλούτη, χλιδή και business καθώς μαζί με τον Κυριάκο στο μέγαρο Μαξίμου επέστρεψε στην ενεργό δράση και ο γνωστός από την υπόθεση Energa-Hellas Power Βασίλης Μηλιώνης. Φαίνεται ότι σε αντίθεση με την υπόλοιπη Ελλάδα, ο Κυριάκος έφερε απίστευτο γούρι στον Μηλιώνη, καθώς όποια πέτρα κι αν σηκώσεις και ο πιο ακριβό εστιατόριο εάν επισκεφθείς, θα τον βρεις εκεί.

    Πληροφορίες αναφέρουν ότι στη μονάδα φαρμακευτικής κάνναβης της ισραηλινής Tikun Olam που εγκαινιάστηκε προ 18 μηνών στην Κόρινθο (η πρώτη του είδους της στην Ελλάδα) ο Μηλιώνης έχει κεντρικό ρόλο και μάλιστα συνετέλεσε καθοριστικά ώστε η κυβέρνηση να υποστηρίξει την επένδυση σε όλες τις φάσεις της. Εκτός από το γούρι του Κυριάκου, ίσως να φταίνε και οι στενές σχέσεις που διατηρεί ο Βασίλης της χλιδής με τον υπουργό ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη!

    Φυσικά, το γεγονός ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης από πολέμιος της κάνναβης και του Καρανίκα έγινε ο μεγαλύτερος υποστηρικτής και υμνωδός της Φούντας και του πρώην σύμβουλο του Αλέξη Τσίπρα, από το βήμα μάλιστα της Βουλής, είναι απλώς μια σύμπτωση.

    Υπάρχει όμως κι άλλη μία απίστευτη σύμπτωση αναφορικά με το Βασίλη Μηλιώνη και την έλευση Μητσοτάκη στην εξουσία.

    Ο Βασίλης Μηλιώνης φέρεται να είναι βασικός σύμβουλος στο project δημιουργίας νέας ηλεκτροπαραγωγικής μονάδας με καύσιμο φυσικό αέριο, που έλαβε άδεια παραγωγής από τη ΡΑΕ, Ακριβώς πριν από 13 μήνες! Δηλαδή, πριν αρχίσει το πάρτυ κερδοσκοπίας από το «καρτέλ» του φυσικού αερίου…

    Σύμφωνα με την σχετική απόφαση της ΡΑΕ, ο σταθμός πρόκειται να εγκατασταθεί στη ΒΙ. ΠΕ. Λάρισας. Μοναδικός μέτοχος της εταιρείας ανάπτυξης του έργου είναι η νεοϊδρυθείσα  Κυπριακή εταιρεία Clavenia Limited με έδρα την Λευκωσία.

    Πληροφορίες αναφέρουν ότι η κυπριακή εταιρεία είναι ισραηλινών συμφερόντων και ανήκει σε επιχειρηματία που έχει ήδη εμπλοκή στον τομέα της παραγωγής ενέργειας στο Ισραήλ, ο οποίος μάλιστα έχει συνεργαστεί όσον αφορά τον εξοπλισμό, με την Siemens.

    Ο Βασίλης Μηλιώνης είναι σύμβουλος στο project ενώ κατείχε αρχικά, με τη σύσταση της εταιρείας «Λάρισα Θερμοηλεκτρική», τη θέση του προέδρου, για να δώσει τη θέση του στις 14 Μαΐου που συγκροτήθηκε νέο Δ.Σ. στον Ισραηλινό Rotem Ben Horin.

    Είναι λοιπόν δυνατόν ο Βασίλης Μηλιώνης να μην πίνει νερό στο όνομά του Κυριάκου Μητσοτάκη, τον οποίο μάλιστα επικαλείται συνεχώς, καγχάζοντας ότι έχει «γερές άκρες στο Μαξίμου»; Εμείς φυσικά δεν υιοθετούμε τους ισχυρισμούς του, λέμε ότι όλα αυτά είναι απίστευτες συμπτώσεις…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Η ΣΥΣΤΑΙΜΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ .ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΦΑΤΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ

    2. Αυτό το τρελό αγόρι στή μέση τής φώτο.με το Ρόζ μαγιό πού κρατάει στούς γυμνασμένους ώμους του μια κοπέλα είναι φιλος του Κούλη; χάχαχα

    3. Δικηγορος του Μηλιωνη , που τον έβγαλε έξω, ήταν ο Βοριδης .

    4. Αυτός ο Βρωμοπιθηκολαός έχει ότι τού αξίζει…

    5. Xιος και Κασιδιάρης θα τους χώσουν βαθιά στη φυλακή…….

    6. Καταδικασμενος τελεσιδικα για απατη εκατομμυριων και ειναι εξω,σαν να μην τρεχει τιποτε.
      Αυτα μονο στο ελλαδισταν γινονται.
      Και βεβαια εχει στησει νεα κομπινα για να κλεψει κι αλλα εκατομμυρια.
      Εννοειται οτι ειναι κολλητος με τη συμμορια του Μιζοτακη…
      Τι ψηφισατε ρε μ… ;

    7. Ο Έλληνας με την μνήμη ψαριού που εκμεταλλεύονται οι 300 προδότες.Ο Κούλης – Χρυσός υιός από βραδινό πήδημα της μαμάς του που το παριστάνει αδερφή του είχε δηλώσει πως είναι θαυμαστής των πιο πλούσιων ανθρώπων στον πλανήτη γιατί και καλά προσφέρουν στην ανθρωπότητα.Το μόνο που κάνει τώρα είναι να παίρνει τα χρήματα σας δηλαδή του λαού δις και τρις να τα χώνει σε δικούς του λογαριασμούς ή άλλων δικών του για να νιώσει ότι είναι και αυτός το ίδιο.Δεν έβαλε απλά το δάκτυλο στο μέλι αλλά εχωσε τον ίδιο και ολόκληρο το σόι του μέσα στο μελίσσι.Την Ελλάδα δεν την κλέβουν 300 μόνο άτομα αλλά οι συνεργάτες τους οι υπάλληλοι τους το σόι τους οι εφοπλιστές τους οι στημένοι από τους ίδιους δημοσιογράφοι τους οι τραγουδιστές τους τύπου Σάκη με 217.000 ευρώ μέσα σε 17 λεπτά τα ανθρωπακια τύπου Λεσβιας που έκανε Party πάνω σε φορτηγάκι όταν σας είχαν κλείσει μέσα στο σπίτι με νόμο ηθοποιοί που λέγανε ” Μένουμε Σπίτι ” κτλ.

    8. Με τα 300 πάνω-κάτω μυριάκια κατάχρησης των μηλιώνη-φλώρου τι σκατά έγινε;;; Και κυρίως τι θα γίνει, εεεεεεεε;;;

    9. Καταδικασμένος που έφαγε τα λεφτά του Ελληνικού λαού και είναι έξω. Συνεχίζει να κάνει μπίζνες με την βοήθεια της κυβέρνησης των “αρίστων”. Τι ψηφίσατε ρε μ@λ@κες…

    10. Ο Μηλιωνης είναι ο κύριος με το ροζ μαγιό? Και αυτός να φανταστούμε είναι επιχειρηματίας? Όπως οι υπόλοιποι «εφηβοι» γύρω του με τις χαζές στους ώμους τους. Μάλλον το παιδί που κάνει τα θελήματα του κούλη που κλείνει τις δουλειές για να μην φαίνεται ο ίδιος. Πάντως το εβραϊκό του αίμα το τιμά ο κούλης. Τέτοιες μπίζνες οι Εβραίοι είχαν να δουν στην Ελλάδα από την εποχή του Δαυίδ.

    11. Στο Κουλισταν οποια πετρα κι αν σηκωσεις μια πορδη θα βρεις! Προπαντων… αξιοκρατια και ….λαμογια!
      Καλα κανανε τα ελληνοπουλα που την κοπανησανε ! Η χωρα ειναι για ….πολυπολιτισμικα κλαματα! Ετσι κουλαρα επιλυτη του δημογραφικου? Ου να χαθεις ανισορροπε! Εχεις ελληνικα γονιδια μεσα σου καραμαλακα ?

    Comments are closed.