ΝΕΟ ΝΤΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ – ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ – ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ – ΤΙ ΨΑΧΝΟΥΝ

  Κοινοποίηση:
  1

  Αξημέρωτα στα Εξάρχεια ξανά ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Έρευνες σε κτίριο στη Στουρνάρη όπου χθες βρέθηκαν μολότοφ και άλλα “πολεμοφόδια”. Επί τόπου ΕΚΑΜ, ΜΑΤ, ΟΠΚΕ και αντιτρομοκρατική. 28 συλλήψεις και 14 προσαγωγές απ’ όσα έγιναν χθες μετά την πορεία για το Πολυτεχνείο.

  Αξημέρωτα, ισχυρότατες αστυνομικές δυνάμεις βρέθηκαν ξανά στα Εξάρχεια. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι έρευνες γίνονται σε χώρους του κτιρίου που εκτιμάται ότι αποτελούσαν “ορμητήρια” για επιθέσεις κατά αστυνομικών.

  Λίγο μετά τις 06:30 το πρωί της Δευτέρας (18.11.2019) δυνάμεις των ΕΚΑΜ, ΜΑΤ, της ΟΠΚΕ και της αντιτρομοκρατικής βρέθηκαν στα Εξάρχεια για έρευνα σε πολυκατοικία στην οδό Στουρνάρη.

  Οι έρευνες των αστυνομικών δυνάμεων γίνονται παρουσία εισαγγελέα.

  Όλα γίνονται σε κτίριο επί της οδού Στουρνάρη στον αριθμό 4, όπου χθες είχαν γίνει δυο συλλήψεις και είχαν βρεθεί πολεμοφόδια στην ταράτσα, με τους συλληφθέντες να έχουν μολότοφ, πέτρες κι άλλα αντικείμενα στην κατοχή τους.

  Οι έρευνες, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, γίνονται για να βρεθεί αν υπάρχει κι άλλος χώρος όπου υπάρχουν «πολεμοφόδια». Στο πλαίσιο της επιχείρησης, οι αστυνομικοί μπήκαν σε όλα τα διαμερίσματα της πολυκατοικίας.

  Οι δρόμοι γύρω από την πλατεία Εξαρχείων έχουν αποκλειστεί.

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  Leave a Response