ΝΕΚΡΟΣ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ – ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΓΙΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΤΑΒΛΟ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟΥΣ

  Κοινοποίηση:
  ΕΚΤΑΚΤΟ - ΜΑΚΕΛΕΙΟ 1

  Σε τραγωδία εξελίχθηκε η αναζήτηση του 65χρονου άνδρα και του γιου του στην Άρτα, καθώς ο ηλικιωμένος εντοπίστηκε νεκρός λίγα μέτρα πιο μακριά από τον 38χρονο, που βρέθηκε ζωντανός.

  Λίγο μετά τις 12:00, αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι ο 38χρονος γιος εντοπίστηκε καλά στην υγεία του, στην περιοχή Σεργούλα, μέσα σε ένα μαντρί της Φωκίδας. Ο 38χρονος βρέθηκε μακριά από το αυτοκίνητο που είχε ξεκινήσει με τον πατέρα του.

  Ωστόσο, τα χαμόγελα για τον εντοπισμό του 38χρονου «πάγωσαν» μερικά λεπτά αργότερα καθώς ο πατέρας του βρέθηκε νεκρός λίγα μέτρα πιο μακριά.

  Οι αστυνομικοί προσπαθούν να ηρεμήσουν τον 38χρονο και να τον αποφορτίσουν ψυχολογικά προκειμένου να αποσπάσουν πληροφορίες για το τι ακριβως συνέβη. Στο σημείο σπεύδει ιατροδικαστής, που θα ρίξει φως στα αίτια θανάτου του άνδρα.

  Οι Αρχές αυτή τη στιγμή εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα για τα αίτια θανάτου του 65χρονου. Επίσης αξίζει να αναφέρουμε οτι το αυτοκίνητο δεν έχει εντοπιστεί ακόμα.

  Το χρονικό
  Από το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης αγνοούνταν πατέρας και γιος από την Άρτα. Τότε είχαν την τελευταία επικοινωνία με την οικογένειά τους. Από την ώρα εκείνη τα ίχνη τους είχαν χαθεί και η μέχρι στιγμής έρευνα από τις αρχές έχει αποβεί άκαρπη.

  Ο 66χρονος από περιοχή της Άρτας είχε ξεκινήσει από το σπίτι του με προορισμό την Λαμία. Εκεί παρέλαβε τον 38χρονο γιο του ο οποίος είχε πάρει εξιτήριο στο το νοσοκομείο της πόλης όπου νοσηλευόταν μετά από τροχαίο ατύχημα.

  Επιστρέφοντας προς την Άρτα είχαν τηλεφωνική επικοινωνία με τους δικούς τους αναφέροντας ότι βρίσκονται στη διαδρομή. Αυτή ήταν και η τελευταία επικοινωνία που υπήρξε.

  Έκτοτε τα ίχνη τους χάθηκαν και ουδέποτε απάντησαν στα κινητά τους τηλέφωνα.

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: