ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ – ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΚΛΕΙΣΤΟΙ ΔΡΟΜΟΙ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    nikaia-dromoi-epeisodia-10-03-2021

    Σε εξέλιξη είναι συγκέντρωση στη Νίκαια, στην πλατεία Δαβάκη, όπου βρίσκονται κάτοικοι της περιοχής ως επί το πλείστον, κρατώντας πανό με συνθήματα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα φαινόμενα αστυνομικής βίας.

    Σε εξέλιξη είναι επεισόδια από ομάδα περίπου 40 ατόμων.

    Κλειστοί είναι οι σταθμοί του μετρό “Νίκαια” και “Κορυδαλλός”.

    Νεότερη ενημέρωση

    Σκηνικό έντασης επικρατεί αυτήν την ώρα στη Νίκαια. Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, ομάδα νεαρών δημιούργησε την ένταση και οι άνδρες της Αστυνομίας απάντησε με χειροβομβίδες κρότου λάμψης και χημικά.

    Οι άνδρες της Αστυνομίας αυτήν την στιγμή αναζητούν την συγκεκριμένη ομάδα, η οποία σύμφωνα με τον Alpha δεν έχει σχέση με τους κατοίκους της Νίκαιας οι οποίοι διαδήλωναν ειρηνικά κατά της αστυνομικής βίας.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    34 Σχόλια

    1. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΒΕΡΜΑΧΤ , ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΑΣ ΡΙΧΝΟΥΝΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ 3,60 ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝΕ & ΑΚΟΜΑ ΑΓΩΝΙΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ , ΑΝ ΦΥΓΟΥΝΕ ΤΙ ΘΑ ΦΑΤΕ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ

    2. Im Gespräch mit Prof. Dr. Sucharit Bhakdi #COVID #Impfung #Virus #Masken
      http://www.youtube.com/watch?v=b_2-msSeyWY

      Σε συνομιλία με τον ΙΟΛΟΓΟ καθηγητή Dr. Sucharit Bhakdi, COVID, εμβολιασμός, ιός, μάσκες
      Ζωντανή μετάδοση πριν από 12 ώρες
      ——————————
      ΕΠΕΙΓΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!SOS!!!!!!!!!!!
      Aπαραίτητα ,΄Ολοι να ακούσουν τον ΙΟΛΟΓΟ Dr. Sucharit Bhakdi,΄οσοι εμβολιάστηκαν και ΄οσοι θέλουν να εμβολιαστούν

    3. Προτείνω σε όλους τους δημόσιους υπαλλήλους(ΔΕΗ εφορία περιφέρεια δήμους κλπα) ,σε μια μικρή αντίρρηση των πολιτών στις συναλλαγές τους, να έχουν γκλομπ και σπρέι πιπεριού και να τα εφαρμοζουν,τι μόνο οι μπάτσοι θα χουντιζουν!Να δείτε τι ωραία θα είναι μετά!!!

    4. Οταν δολοφονήθηκε ο Καναούτης απο τον τραμπούκο ελεγκτή στο τρόλεϋ δεν άνοιξε μύτη. Η βία για κάποιους φαίνεται ότι έχει χρώμα και στολή

    5. Και με τα Ιουλιανα το ’65 κατι τετοια σκηνικα γινονταν μερα-παραμερα,με απεργιες φασαριες ξυλοδαρμους,τραυματιες κλπ,ωσπου ξημερωσε η 21η Απριλιου του ’67 και ο Στρατος με ηγετη τον Γεωργιο Παπαδοπουλο εθεσε τελος στην αναρχια και το διχασμο.Μακαρι να γινει το ιδιο και τωρα και γρηγορα.Αλλα τι λεω,σημερα δεν υπαρχουν μπαρουτοκαπνισμενοι παρασημοφορημενοι στις μαχες αξιωματικοι να αναλαβουν δραση.Υπαρχουν μονο γαλοναδες με τσιγκινα παρασημα απο τα γλυψιματα στους πρασινοκοκκινομπλε πολιτακτηδες.

      1. Τά γούσταρες τά βασανιστήρια τού Παττακού, έ; Άν στά έκαναν εσένα θά τά γούσταρες τό ίδιο;;;

        1. Τα “βασανιστηρια” τα εκανε σε κατι αποβρασματα κομμουνια,που ηθελαν να κανουν Σοβιετικη δημοκρατια με τη βια την Ελλαδα,σε κατι σκαταδες που σφαζανε με κονσερβοκουτια και τσεκουρια.Και σημερα αποδεικνυεται οτι καλα εκανε,αλλα δυστυχως δεν εκανε αρκετα για να εξαφανισει ολα αυτα τα σκουπιδια απο προσωπου γης.Εσυ πιστευω οτι θα γουσταρες τα βασανιστηρια του Τσαουσεσκου η του Ενβερ Χοτζα.Ο προσφατα μακαριτης Βαλυρακης περασε και απο τα βασανιστηρια του Παττακου (αντιστασιακος γαρ) και απο τα βασανιστηρια του Χοτζα (το εσκασε στην Αλβανια για να γλυτωσει απο τον Παττακο).Δυστυχως δεν ζει να σου πει ποια βασανιστηρια θα προτιμουσε.

        2. Γιατί να τα κάνουν σε αυτόν ούτε κλέφτης ήταν ουτε βομβιστής ουτε παιδεραστης τώρα αν εσύ είσαι και φοβάσαι μεγιασου😄😄😄

          1. Σε μια μπανανια οπως η Ελλαδα οσο υπαρχει ηρεμια και ταξη μπορουμε να λεγομαστε κρατος? Σε αναμπουμπουλα και απειθαρχια των οχλων υπαρχει οργη? Εμεις προτιμουμε το ΕΥΡΩ σαν την κινητηριο μηχανη προκοπης. Εχουμε ξεχασει τι σημαινει να εισαι Ελληνας, Χριστιανος και Ορθοδοξος. Οταν κυβερνουσε ο Παττακος και Παπαδοπουλος τουλαχιστον ειχαμε δουλειες και ηρεμια. Οταν ανελαβαν οι “Δημοκρατες” οι εργατοπατερες φροντισαν να καταστραφει η οικονομια μας σιγα σιγα. Σημερα εχουμε απατριδες, μασωνους και δουλους της Ευρωπης και κυβερνουν. Η Ελλαδα πεθαινει οσο οι πατριωτες καθονται στα καναπεδακια τους.

        3. Τουλαχιστον εκεινη η χουντα ειχε οργανωση κρατους και απιστευτη αναπτυξη. Απο το 74 που επικρατησε η γενια του πολυτεχνειου, με συνθημα το “ψωμι, παιδεια, ελευθερια”, μαζι με την ελευθερια που δεν ειχαμε ουτε τοτε, εξαφανιστικαν και το ψωμι και η παιδεια. Αστο φιλε μου, αστο.

      2. τότε ήσουν ακόμη σε εθνικό νόμισμα ήσουν κάπως αυτάρκης, τώρα απλά είσαι στο Ευρώ οπότε ξέχνα το

    6. Σανό για τους Ελληνες ωσπου να πουλησουν το Αιγαίο

    7. ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ Η ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ <<ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ( ΝΕΑ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ-ΚΚΕ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ) Η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ !!!

      1. Ο κασιδιάρης που όλοι θεοποιείτε αν θα κάνει κάτι πρέπει μόνο έξω από το ευρώ εκτός αν θέλει και αυτός να ζητάει δανεικά!! Στην δραχμή να μετρηθούμε όλοι

    8. ΤΙ ΈΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΤΑ ΜΠΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΝΕ,ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ;

    9. Δεν παίζει ρόλο το τι μας συμβαίνει αλλά η αντίδραση μας σ’ αυτό που μας συμβαίνει.
      Συμπέρασμα: Άρα η ευτυχία ή η δυστυχία είναι δική μας επιλογή.

    10. Μετά την συγκέντρωση στην πλατεία περίπου 3.000 άτομα κατευθύνθηκαν προς το αστυνομικό τμήμα της περιοχής.. περίπου στα 1000 άτομα και ήταν οπαδοί ομάδων και αναρχικοί..η αστυνομία (ομάδα Δίας) έκανε εφόδους μες στα στενά και τρόμαζε γυναικόπαιδα και ανθρώπους που ήταν άσχετοι με επεισόδια.. κάνεις δεν πείραζε το πυρήνα οπαδών, αναρχικών από τους αστυνομικούς.. κάποια στιγμή μια ομάδα Δίας περνάει από στενά και κατευθύνεται προς τον πυρήνα τών σκληροπυρηνικών, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά μόνο ένας και όχι περισσότεροι κατά τύχη.. 20 αστυνομικοί Δίας πέσανε σέ 1000 άτομα ..

    11. Μάλιστα … Ξεκίνησε το βρώμικο σχέδιο εναντίον της χώρας! Το 2008 όλα έγιναν όλα για να ακυρωθεί ο Αγωγός Μπουργκάς Αλεξανδρούπολη ,που τελικά δεν έγινε ποτέ. Τώρα για να πάρουν το θαλάσσιο τμήμα οι Τούρκοι του ψευτο-μνημονίου Λιβύης Τουρκίας. Εάν είναι λαθρ@ αυτοί που έκαναν το σκηνικό μην πει κανένας ότι έπεσε από τα σύννεφα…

    12. Στέφανε ψιλά πράγματα,εχει ηρεμήσει η κατάσταση. Ο κόσμος πάντως έχει γράψει στα @@ του Χαρδαλιαδες και χρυσοχοιδηδες και σχεδόν κανείς δεν κυκλοφορεί με μάσκα.

    13. Δυστυχώς, ξεκίνησε ο Εμφύλιος Πόλεμος με υποκινητή σχεδίου τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

      1. εμφύλιος μεταξύ ποιων;;;; από την μια έχουμε τον λαό και από την άλλη τους μπράβους των 700 ευρώ, δεν βλέπω κανέναν εμφύλιο

        1. Ποιός λαός τα Αλβανακια οι Αφγανοί και τα χουλιγκανια ομάδων.. Η Αθήνα έχει 6 εκατομμύρια όχι 3-4 χιλιάδες που μαζευτηκαν εκεί για να τα σπάσουν για να να ρίξουν εκλεγμένη κυβέρνηση….

    14. Να έβγαιναν στους δρόμος για τον Γιακουμάκη που το έφαγαν το παιδί σε ένα σάπιο σύστημα , για την Μυρτώ που την βίασαν και τη σακάτεψαν τα αλληλέγγυα καλόπαιδα , για την Τοπαλούδη που την βίασαν και την σκότωσαν τα γυφταριά αλληλέγγυα, για τον Κυριάκο που τον αυτοκτόνησαν οι θρασύδειλοι κομπλεξικοί ψευτόμαγκες σε ένα πάλι σάπιο σύστημα ….
      ένα Κράτος ανομίας που διαιωνίζει αυτά τα εγκλήματα και μια κοινωνία που ανέχεται ,σιωπά και βγαίνει στους δρόμους μόνο αν κάποιος αστυνομικός δεν εκτέλεσε σωστά τα καθήκοντα του !!!!

    15. Ενώθηκαν οι μπαχαλάκηδες , οι χούλιγκανς , οι αριστοαριστερούληδες , αντιεξουσιαστες και άλλοι αλληλέγγυοι και έδειξαν ότι είναι κατά της βίας πάνω σε έναν πεσμένο αστυνομικό !!!
      ΦΟΒΕΡΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ενάντια στο κατεστημένο .
      Αυτά συμβαίνουν στη χώρα του σάπιου , του μπάχαλου και της ανομίας;

    16. Οπου παει μια ομαδα ειρηνικων πολιτων να διαμαρτυρηθει, για οποιοδηποτε θεμα , παντα επεμβαινει και μια ομαδα αλητων κουκουλοφορων που χαλναει την συγκεντρωση!!!!!!! Χρυσοχοιδη αυτα τα κοπροσκυλα ειναι εγκληματικη οργανωση και πρεπει επιτελους να τσακισθουν!!!!!! Φτανει πια το μπαχαλο!!!!!! Μεσα σ’ αυτους ειναι και οι κοπριτες που εκαψαν την Μαρφιν και σε ολες τις κατστροφες περιουσιων!!!!!!! Ακουσα οτι ο αστυνομικος που τον εριξε ο αλητης απο την μηχανη και τον χτυπουσαν αλυπητα, προσπαθησε να προστατεψει το οπλο του!!!!!! Αν το τραβουσε και ξαπλωνε κατω μερικα παλιοτομαρα, τι θα ελεγαν μερικοι κλαψομουνηδες υποκριτες και τα παλιοκαναλα;;;;;;; Ολοι κουρασθηκαμε απο την κλεισουρα, αλλα αυτοι με τις κουκουλες πανε για να καταστρεψουν και να σπασουν!!!!!!! Αφηστε την αστυνομια να τους σπασει τα κεφαλια!!!!!!!

      1. Αυτο συμβαινει, απο την εποχη που δημιουργηθηκαν οι γνωστοι αγνωστοι του πασοκ. Καθε φορα που ο μεσος πολιτης εκανε συγκεντρωση για να διαμαρτυρηθει, οι υπαλληλοι ολων των κυβερνησεων (γι αυτο αλλωστε κυκλοφορουν ακομα ελευθεροι) τα κανουν μπαχαλο και με την αρωγη των βρωμοκαναλων, το αποτελεσμα ειναι κανεις να μην ασχολειται με την πολιτισμενη διαμαρτυρια των απλων πολιτων, οπως και στη Ν. Σμυρνη. Ο μεσος Ελληνας πρεπει να τρομοκρατειται και να μενει μαντρωμενος στο σπιτι του.

    17. Ιρακινος και αλβανος εχουν συλληφθεί για τον χθεσινο ξυλοδαρμο αστυνομικου. Παρτε χαμπάρι ολοι σας οτι ειναι οργανα του παρακρατους. ολα ηταν στημενα να στραφει η κοινωνια εναντιων των κινητοποιησεων των πολιτών. Θελουν διχασμο. Ξυπνάτε

    Comments are closed.