ΝΕΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΦΙΛΛΙΠΙΔΗ: ΤΗΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΡΟΛΟ, ΕΚΑΝΑΝ ΣΕΞ ΕΠΙ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! ΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΟΚΑΡΕΙ!

  Κοινοποίηση:
  Πέτρος Φιλιππίδης

  Της ΕΤΑΞΕ ΡΟΛΟ, έκαναν ΣΕΞ επί έναν μήνα και την ΠΑΡΑΤΗΣΕ! Η περιγραφή με όλες τις λεπτομέρειες! Σκηνές συνταραχτικές, σκηνές που περιγράφονται στον τεράστιο φάκελο καταγγελιών εναντίον του κυρίου Πέτρου Φιλλιπίδη! Πουθενά στον κόσμο εκτός βέβαια της …μεγάλης Αμερικής δεν συνέβη παρόμοια ιστορία που να τραβήξει τα μάτια του κόσμου όλου πάνω της όπως…καλή ώρα στην Ελλάδα.

  Σίγουρα την πρωτιά έχουμε και στον αριθμό τον καταγγελομένων! ‘Αλλο ένας, άλλο να χάσεις την μπάλα στο μέτρημα! Ο Οσκαρ Ουάιλντ έγραφε «όλα σε αυτό τον κόσμο έχουν να κάνουν με το σεξ, εκτός από το σεξ. Το σεξ έχει να κάνει με την εξουσία» μάλλον δεν φαντάστηκε ότι η φράση του θα ήταν τόσο επίκαιρη στην Ελλάδα του 2021, ειδικά τις τελευταίες εβδομάδες.

  Αυτές που αποκαθήλωσαν εν μια νυκτί ταλαντούχους ανθρώπους με εξουσία στον χώρο της υποκριτικής και του θεάτρου όπως ο Πέτρος Φιλιππίδης.

  ΑΝ Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΗΤΑΝ «ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΛΙΓΝΑΔΗ», Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ, ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ, «ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ».
  Οι επόμενες ημέρες θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμες για τον ηθοποιό, καθώς ο φάκελος με τις καταγγελίες σε βάρος του έχει ήδη παραδοθεί από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) στην Εισαγγελία και η διαδικασία εξέτασης των καταγγελλόντων και των μαρτύρων ξεκινά.

  Ξεκινά η δικαστική διερεύνηση των καταγγελιών κατά του γνωστού πρωταγωνιστή – Η συγκλονιστική μαρτυρία της ταξιθέτριας Ν.Μ.: «Μου υποσχέθηκε να μου δώσει ρόλο με αντάλλαγμα να κάνουμε σεξ» – Ο ηθοποιός που μιλά για ξυλοδαρμό, τα εξώδικα και οι 54 μάρτυρες
  Οταν ο Οσκαρ Ουάιλντ έγραφε «όλα σε αυτό τον κόσμο έχουν να κάνουν με το σεξ, εκτός από το σεξ.

  ΤΟ ΣΕΞ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ» ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΕ ΟΤΙ Η ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2021, ΕΙΔΙΚΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ. ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΑΝ ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΟΠΩΣ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ.

  ΑΝ Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΗΤΑΝ «ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΛΙΓΝΑΔΗ», Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ, ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ, «ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ».
  Οι επόμενες ημέρες θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμες για τον ηθοποιό, καθώς ο φάκελος με τις καταγγελίες σε βάρος του έχει ήδη παραδοθεί από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) στην Εισαγγελία και η διαδικασία εξέτασης των καταγγελλόντων και των μαρτύρων ξεκινά.

  Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΚΑΘΩΣ, ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΟΡΤΑΛ, Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΗΔΗ ΟΚΤΩ ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΕΝΩ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΜΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΛΗΘΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ.
  ΣΤΙΣ ΟΚΤΩ ΣΥΝ ΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΙΘΜΟ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ 54!

  ΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΤΟΥ «ΛΑΚΗ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥΛΗ», ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΩΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ.
  Τα χάδια, η αυτοϊκανοποίησή του μπροστά σε μια κοπέλα με την προτροπή «πάρ’ τον, πάρ’ τον στο στόμα», η λεκτική βία και, τέλος, ο βιασμός προκάλεσαν σοκ στην ελληνική κοινωνία.

  ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΙΚΑΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΜΠΛΕΞΕΙ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΧΗ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ, ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΧΡΟΝΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ.
  Αυτή που δεν έχει παραγραφεί θεωρείται αδίκημα κακουργηματικού χαρακτήρα.

  Η ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

  Η υπερασπιστική γραμμή του ηθοποιού-σκηνοθέτη θα είναι κατά τι διαφορετική από εκείνη του Δημήτρη Λιγνάδη: επιλέγει πιο ψύχραιμη προσέγγιση υπεράσπισης, θα προσπαθήσει όμως να ακυρώσει τα στοιχεία και να αποδομήσει τα θύματα.

  ΣΤΟΥΣ 54 ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΣΥΓΚΑΤΑΛΕΓΟΝΤΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΘΟΠΟΙΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΔΟΜΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΟΣΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.
  Οπως αποκαλύπτει σήμερα το «ΘΕΜΑ», πέρα από τις τρεις γυναίκες που άνοιξαν τον χορό των καταγγελιών, δηλαδή την Αννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, την Πηνελόπη Αναστασοπούλου και τη Λένα Δροσάκη, ακόμη τέσσερις γυναίκες κατέθεσαν έως τώρα στο ΣΕΗ, με τις καταγγελίες να διαβιβάζονται στη Δικαιοσύνη.

  ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ, ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΓΕΝΕΤΗΣΙΑΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΒΙΑΣΜΟΥ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΑΔΙΚΗΜΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, Η ΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ ΓΙΑ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ.
  ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΥΤΗ Η ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ.

  Μετά τον κυκλώνα που τον χτύπησε και μια νοσηλεία σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, για την οποία ανακοινώσεις εξέδωσε μόνο η οικογένειά του, παραμένει κλεισμένος στο σπίτι του. Δεν είναι, άλλωστε, εύκολο να κυκλοφορεί πλέον στο Ψυχικό με την πρότερη άνεση του διάσημου σταρ που βρίσκεται ψηλά και όλοι κρέμονται από το στόμα του όταν εμφανίζεται κάπου.

  ΟΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΦΙΛΩΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΩΡΑΕΙ ΠΙΑ.
  Προς το παρόν εξακολουθεί να κρατάει το στόμα του ερμητικά κλειστό και να μη μιλάει για τις καταγγελίες που συνεχώς προκύπτουν. Η τελευταία είναι του Γιώργου Ψάλτου, ο οποίος τον καταγγέλλει για ξυλοδαρμό σε συγκεκριμένη σκηνή του έργου «Φον Δημητράκης» επί μία ολόκληρη σεζόν, κάνοντας λόγο για ανελέητο ξύλο.

  Ο ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗΣ.

  Η ταξιθέτρια, οι ηθοποιοί και η πρώην μαθήτρια

  MΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ, ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΣΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΑΞΙΘΕΤΡΙΑ, ΔΥΟ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΩΗΝ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΤΟΥ.
  H ταξιθέτρια στο θέατρό του, με τα αρχικά Ν.Μ., περιγράφει στην καταγγελία της ότι ο ηθοποιός την είχε ξεχωρίσει και της ζητούσε να πηγαίνει στο καμαρίνι του.

  Η νεαρή κοπέλα κάνει λόγο για σεξουαλική παρενόχληση από μέρος του ηθοποιού, η οποία ξεκίνησε με ένα χάιδεμα στο χέρι, πίσω από την κουρτίνα της σκηνής.

  Κάτι που την ξάφνιασε ενώ ο ηθοποιός φέρεται να την καθησύχασε και να μην επέμεινε, συνέχισε όμως να τη φλερτάρει.

  ΑΥΤΗ ΑΡΧΙΚΑ ΔΕΝ ΕΝΕΔΩΣΕ, ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΛΗΘΕΙ ΣΤΟ ΚΑΜΑΡΙΝΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ, ΑΥΤΟΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙΝΙ ΤΟΥ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΣΤΕΝΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΑ.
  Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗ ΡΩΤΗΣΕ «ΠΟΥ ΠΑΣ;» ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑΡΗ ΚΟΠΕΛΑ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΝΑ ΠΙΕΖΕΙ ΜΕ ΚΟΜΠΛΙΜΕΝΤΑ, ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ.

  Τελικά, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται, της πρόσφερε ρόλο ζητώντας της ως αντάλλαγμα συγκεκριμένη σεξουαλική πράξη, στην οποία η κοπέλα δεν ενέδωσε αρχικά.

  ΟΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΕΝΕΔΩΣΕ, ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΝΟΣ ΜΗΝΑ, ΟΜΩΣ ΡΟΛΟ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΠΟΤΕ.
  Η ίδια διευκρινίζει, πάντως, στην καταγγελία της ότι της ασκήθηκε ψυχολογική, αλλά όχι σωματική βία.

  Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΗΘΟΠΟΙΟ Λ.Μ., Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΗΘΟΠΟΙΟ ΓΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ.

  Οπως υποστήριξε η ίδια, την απομόνωσε, άρχισε να της χαϊδεύει τα μαλλιά και της πρότεινε να συνευρεθούν ερωτικά.

  ΟΤΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ, ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΕΣ. ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΠΑΝΤΩΣ, ΔΕΝ ΑΣΚΗΘΗΚΕ ΒΙΑ.
  Η ΤΡΙΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Α.Μ., ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2008 ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕ ΜΕ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ.

  Οι καταγγελίες για τον Φιλιππίδη ξεκινούν από το 1994 και φτάνουν στα τελευταία χρόνια και εκτός από ηθοποιούς και ταξιθέτριες περιλαμβάνουν ακόμη και παλιές του μαθήτριες.

  Μία από αυτές είναι η Μ.Θ. που ως ενήλικη πήγε να δει τον παλιό της καθηγητή στην παράσταση «Ο ηλίθιος» στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

  ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΓΧΑΡΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΚΑΙ Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ.
  Οπως κατήγγειλε η ίδια, την ώρα που συζητούσαν ο Πέτρος Φιλιππίδης της άνοιξε το πουκάμισο σοκάροντάς τη με την κίνησή του αυτή.

  Η κοπέλα τον έβρισε, γύρισε την πλάτη της και έφυγε, ενώ ο ηθοποιός τής έδειξε τον δρόμο για το ασανσέρ, έχοντας μάλλον πάρει το μήνυμα.

  Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ, Ο ΒΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ 54 ΜΑΡΤΥΡΕΣ

  Η πιο σοβαρή μέχρι στιγμής καταγγελία κατά του ηθοποιού, η οποία όμως δεν έχει κατατεθεί στο ΣΕΗ αλλά δημοσιοποιήθηκε μέσω γνωστής ιστοσελίδας, αφορά πασίγνωστη ηθοποιό με τα αρχικά Α.Γ. Σύμφωνα με αυτή, συνέβη τον Αύγουστο του 2014 στην Αθήνα, δεν έχει παραγραφεί και θα διενεργηθεί τακτική ανάκριση για πράξη κακουργηματικού βαθμού, όπως είναι η απόπειρα βιασμού.

  ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ: «ΤΟΥ ΑΡΠΑΞΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ. “ΚΟΦ’ ΤΟ! ΘΑ ΣΕ ΒΓΑΛΩ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ”.
  ΓΕΛΑΓΕ ΚΑΙ ΧΑΪΔΕΥΟΤΑΝ! “ΤΑ @@ ΘΑ ΜΟΥ ΚΛΑΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ!” , ΕΙΠΕ. ΤΟΝ ΕΒΛΕΠΑ ΝΑ ΞΕΦΕΥΓΕΙ.

  ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΑΥΝΑΝΙΖΕΤΑΙ. ΕΙΧΕ ΙΔΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΠΑΙΣΙΟΣ. ΤΟΥ ΦΩΝΑΖΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ. ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΑΒΗΞΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ.

  Ο ΣΙΧΑΜΕΝΟΣ! ΔΕΝ ΞΕΡΩ… ΙΣΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΑΓΚΩΣΩ ΜΕ ΛΥΣΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΖΗΜΙΑ.
  Ούτε αυτό όμως άντεχα να κάνω εκείνη τη στιγμή. Εκανα πως παθαίνω κρίση.

  ΧΤΥΠΙΟΜΟΥΝ. ΧΕΡΙΑ, ΠΟΔΙΑ, ΓΟΝΑΤΑ, ΑΓΚΩΝΕΣ. ΥΣΤΕΡΙΑ. ΣΟΚ. ΚΡΙΣΗ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ. ΕΒΑΖΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΠΟΘΟ.
  “Πάρ’ τον! Πάρ’ τον στο στόμα”, μου έλεγε σχεδόν αυτιστικά. Μετά από λίγα λεπτά και αφού είχε δίπλα του ένα αγρίμι, άνοιξε την πόρτα και με πέταξε έξω απ’ το αυτοκίνητο.

  Επεσα με τα γόνατα. “Αντε γαμ… που θες και ρόλο!”».

  ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΟΤΑΝ ΚΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ.

  ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟ.
  Ο δικηγόρος της Αλέξανδρος Μίντζιας περιέγραψε το περιστατικό στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ λέγοντας ότι η πελάτισσά του κλήθηκε από τον ηθοποιό -τον οποίο δεν κατονόμασε αλλά φωτογράφισε- να συναντηθούν στο σπίτι του για δουλειά.

  Πήγε γνωρίζοντας ότι είναι παντρεμένος και πιστεύοντας ότι δεν κινδυνεύει και η κουβέντα του μαζί της ξεκίνησε με τα επαγγελματικά.

  ΔΙΗΡΚΕΣΕ ΠΕΡΙ ΤΑ 25 ΛΕΠΤΑ, ΟΤΑΝ Ο ΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΩΣ ΔΡΑΣΤΗΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.
  Οταν η ηθοποιός σηκώθηκε να φύγει διαπίστωσε ότι το σπίτι ήταν κλειδωμένο και στη συνέχεια, όπως κατήγγειλε, βίωσε έναν ολοκληρωμένο βιασμό από τον δράστη, πριν αυτός την αφήσει να φύγει.

  Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΟΥ ΔΙΕΡΕΥΝΑ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΗ.

  ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ-ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΠΟΥ ΒΙΩΣΕ ΜΙΑ ΒΙΑΙΗ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΑ 24ΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΓΝΩΣΤΑ, ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΕ ΣΙΡΙΑΛ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ, ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ.
  ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕΙ 54 ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ, ΕΝΩ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΝ ΘΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ «ΠΑΡΩΝ» ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΕΙΤΑΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ.

  Σύμφωνα με τα ελάχιστα που διαρρέουν, οι μάρτυρες που επικαλείται θα καταθέσουν μετά από ειδοποίηση που θα λάβουν από τον ΣΕΗ για να ενισχύσουν την υπερασπιστική γραμμή του ανθρώπου που γκρεμίστηκε από τον θρόνο του μετά τα όσα έγιναν γνωστά για το άτομό του από τις γυναίκες που βρήκαν το θάρρος να μιλήσουν για τα όσα πέρασαν -αυτές που συνεργάστηκαν και οι άλλες που τον συνάντησαν γι’ αυτόν υποτίθεται τον λόγο- στα χέρια του τηλεοπτικού Λάκη που μόνο γλυκούλης δεν ήταν.

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  53 Σχόλια

  1. ρε τη τύπισσα που επρεπε να αλλάξει επαγγελματική ιδιοτητα και να κατεβει προς φυλής αφού τα κανει ολα για το χρήμα!

  2. Καλά την έκανε την βρωμιάρα. Άκου εκεί σεξ επί ένα μήνα. Άμα της έδινε ρόλο όμως ? Δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Πόσοι άντρες τάζουν τον ουρανό με τα άστρα για να μαμησουν. Τέλος πάντων , άμα δεν υπάρχει βιασμός η παιδεραστία , η ευθύνη είναι μισή μισή . Άμα ήμουν γυναίκα , όχι για ρόλο , αλλά για τα πλούτη όλης της γης δεν θα καθόμουν σαυτόν τον χάλια μούτρα.

  3. ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΚΑΙΟΙ.
   ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ Ο ΠΙΘΗΚΟΜΟΥΡΗΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ Η ΟΠΟΙΑ ΒΙΑΣΕ ΕΚΒΙΑΣΕ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΞΑΙΡΕΘΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ Η ΠΗΔΙΟΛΑ ΠΟΥ EΠΙ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΤΟΝ ΕΤΡΩΓΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙ ΡΟΛΟ.
   ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ.

  4. ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ,ΕΝΟΩ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ ….
   ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΟΧΙ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ….ΑΥΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΡΕΜΑΣΜΑ…

  5. Καλά, είμαστε σοβαροί τώρα;;;;;; Τον κατήγγειλε επειδή πηδιοταν ένα μήνα μαζί του και δεν της έδωσε ρόλο;;;;;;;;; Και εμείς τώρα πρέπει να την συμπονεσουμε;;;;;;;; Πόσο χαμηλή νοημοσύνη πρέπει να έχουμε για να το κάνουμε αυτό;;;;;; Ήμαρτον θεέ μου… Δεν είμαστε καθόλου καλά….

  6. Ότι και να έκανε η ταξηθετρια δικαίωμα της..οι καταγγελίες δείχνουν το ποιόν ενός ανθρώπου γλοιώδη, χαμηλού επιπέδου και κακού που δεν διστάζει να εμποδίσει την πορεία συναδέλφων του στο χώρο σαν τιμωρία επειδή δεν του καθότανε ή δεν ξέρω και γω τι άλλο… σιγά το τέρας της τέχνης! Σιγά τον ηθοποιό! Και σιγά τον άνδρα!.. Σκατοφατσα! Ουστ!!

  7. Δηλαδή επειδή αυτή ήταν πόρνη με την κυριολεκτική σημασία της λέξεως εμείς πρέπει να την λυπηθούμε που δεν της έδωσε ρόλο ;
   Όσο για το “ΕΚΑΝΑΝ ΣΕΞ ΕΠΙ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! ”
   ……ε καλά είμαστε όλοι ένοχοι πάμε όλοι να μπούμε φυλακή παιδιά !
   ΡΕ ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ;;;;;

  8. αφου επελεξες αυτον τον δρυοκολαπτη να αναδειχθεις ..? ατυχησες..
   απο την αλλη δεν βαριεσαι…κρεας μπηκε, κρεας βγηκε…ιδια παρεμεινες και στο σωμα και στο μυαλο..
   Γενικο σχολιο : Τι να πει κανεις για το μ@υνι της αλληνης !

  9. Έχω κάτι πρόβατα μήπως ενδιαφέρεσαι για τσομπάνης; Γιατί άλλο επάγγελμα δε σε βλέπω να κάνεις.

   1. ααχαχαχα απίστευτο !
    δεν το σκέφτηκα !
    Πιστεύω πως και σε οίκο ανοχής να πάει …. αν μπορούν θα τον ξεπετάξουν σε καμιά τσατσά ούτε οι πόρνες δεν θα το θέλουν αυτό το χάλι !
    Τώρα η πόρνη που της υποσχέθηκε ρόλο τι μας ζητάει ; να της δώσουμε ρόλο ;
    Όσο για το γιατί την πέταξε ε φαντάσου πόσο χάλια ήταν και σε αυτό το πράγμα που ούτε έναν καθυστερημένο δεν ευχαριστούσε !

  10. Οι ταξιθέτριες παίρνουν πολύ χαμηλό μισθό.Μάλλον η κοπέλα με την οικονομική ανάγκη που είχε, υποχώρησε και ενέδωσε,Αυτό εκμεταλλεύτηκε ο Φιλιππίδης και της έταξε ρόλο, και γι αυτό είναι κατάπτυστος.Η εξουσία δείχνει τον πραγματικό χαρακτήρα ενός ανθρώπου, που μεθυσμένος από επιτυχίες, χρήκαι αναγνωρισημότητα, “άπλωνε¨το χέρι του και άρπαζε ότι του άρεσε. Αυό θα πληρώσει τώρα

  11. ….apoγονος του Βαλδουινου και αυτος …ισπανογαλατης….φερσιματα μπεη του χιλια πεντακοσια…..στην ηπειρο.

  12. Ο κύριος Φιλιππίδης είναι αχώνευτος. Όμως κι εσείς κυρία μου, συναινετική σεξουαλική συνεύρεση, με υπόσχεση αμοιβής; Αναζητούσατε κάποιον να σας σπρώξει, να κάνετε και γαμώ τις καριέρες. Τον παλιό καιρό, το ‘λεγαν πουτανιά. Άλλη φορά, να ζητάτε την αμοιβή προκαταβολικά.

  13. O N.Σ η Μ.Π κτλπ , χαχαχαχα η άλλη δέχτηκε την πηδούσε 1 μήνα για ρόλο και επειδή δεν τον πήρε τελικά τον ρόλο επικαλείται ψυχολογική και όχι σωματική βία , ναι γιατί το σώμα της συναινούσε στο πήδημα ενώ η ψυχή της όχι ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ερε κατακαημένη Ελλαδίτσα που κατάντησες , για άλλα θέματα κουβέντα δεν έχουμε άλλα προβλήματα , και για μια υπόθεση αρπαγής παιδιού που είχε βγει και μας είχε σοκάρει ακόμα δεν έχουμε εξελίξεις ; δεν ανοίχτηκαν ακόμα κινητά και υπολογιστές ; ναι για την βρώμα που έδινε ναρκωτικά στο παιδάκι που είχε απράξει λέω , δεν είχαμε ΑΚΟΜΑ καμιά εξέλιξη ;

  14. Για λυπηση και οι δύο. Η μία πηδιεται ένα μήνα για ρόλο και ο άλλος δεν μπορεί να βρει μια γκόμενα σήμερα που το αιδοίο βρίσκεται παντού!!!!!

  15. Του εκατσε ,με σκοπο να παρει τον ρολο…..το εκανε μετα απο δικια της επιλογη……..τα αυτονοητα βρισιδια παραλειπονται……

   Και απο οτι ειδα και στο παραπανω βιντεακι,το υποτιθεμενο ξυλο που ‘ετρωγε΄’ ο ηθοποιος,μονο ξυλο δεν ηταν…απο οτι βλεπω κρινω οτι ηταν απλα θεατρικο και προσομοιωμενο για την περιπτωση….ο καθε λογικος ανθρωπος νομιζω οτι ετσι θα το δει……..τα αυτονοητα βρισιδια παραλειπονται……

   1. Αν είδες στην εκπομπή που μίλησε αυτό ήταν την δεύτερη χρονιά μετά από διαμαρτυρίες. Τα λεγόμενα του αν τα έλεγε ΜΟΝΟ αυτός ίσως και να μην το πιστέψεις αλλά τα επιβεβαίωσαν και οι άλλοι ηθοποιοί που συμμετείχαν όπως ο Σκιαδαρέσης.

  16. Από τότε που άνοιξαν τα σύνορα και μας ήρθαν κάτι ψευτοπόντιοι λευκομογγόλοι από πρώην σοβιετικές δημοκρατίες, έχουμε πάντοτε χασούρα σαν έθνος!

  17. Αυτή δεν δικαιολογείται ότι και να κάνει τώρα.
   Γιατί μ αυτή τη λογική αν της έδινε ρόλο θα εξακολουθούσε να πηδιέται οπότε τι ζητάει τώρα?

  18. Και τωρα ζηταει η εν λογω “κυρια”;;;;;;την βιασε;;;;;;την κακοποιησε;;;;;;;;;;μπορει ο φιλιπιδης και ο καθενας σαν αυτον να ειναι πορνικοι και σεξομανεις και βρωμιαρηδες.παραβιαζει καπου τον νομο;;;;;αν ναι,καταγγελια και μεσα.αν οχι προς τί ο λογος;;;;;;;ας προσεχε.οχι οτι με νοιαζει ο φιλιπιδης,αλλα να εχουν και βαση τα οσα καταγγελονται.

   1. Όταν μια γυναίκα κάνει σεξ με σκοπό να αποκομίσει ένα προσυμφωνημένο όφελος, χρηματικό ή άλλο< πώς λέγεται;

  19. Υπάρχουν παιδιά που σπουδάζουν θέατρο και σκηνοθεσία στο Λονδίνο και δουλειά στην Ελλάδα δεν βρίσκουν όταν τελειώσουν Αυτός ο φιλιπιδης που σπούδασε σκηνοθεσία;Προσποιούνταν τους παλιούς ηθοποιούς και ειδικά το Χατζηχρήστο και έκανε καριέρα στα τούβλα που πήγαιναν και τον έβλεπαν Φταίει και η γυναίκα που κάθησε στο τέρας δεν την βίασε όμως Και ποιος ξέρει πόσες άλλες υποχρέωσε γιατί οι Ελληνίδες όταν βλέπουν Χιμπατζήδες κάθονται αρκεί να έχει χρήμα η μια θέση υψηλή στην ψεύτο κοινωνία της Αθήνας

   1. Αντε μπράβο πες τα Kriss!!
    Τουλάχιστον η “καταγγέλλουσα” παραδέχθηκε ότι εκπορνευθηκε για έναν ρόλο τον οποίο δεν της έδωσε και τώρα τον καρφώνει.
    Οι άλλες οι καραξεκωλιάρες τον έχουν φάει από τα αυτιά για να φτάσουν να είναι “δημοφιλείς” και να έχουν ρόλους και παρόλα αυτά βγαίνουν δημόσια και ζητούν τα ρέστα ότι τις απάυτωσαν.
    Σαν να μας λένε δηλαδή ότι σε λίγο θα βγουν και οι καρακαριόλες του Σειρηνάκη να τον κατηγορήσουν..
    Πήξαμε στις ξεσκίστρες και σε όσες φεμου-νί-στριες κρυφοψώλες/κρυφολεσβίες τις υποστηρίζουν.

  20. Ο Θάνος Τοκακης αν λέω σωστά το όνομα του ηθοποιού που έπαιζε τον ρόλο του γαμπρού του Φιλιππιδη στο 50-50 είπε σε συνέντευξη του ότι το ξύλο που έτρωγε ήταν αληθινό. Και αναρωτιόμουν γιατι έπρεπε να τρωει στην πραγματικότητα τόσο ξύλο…

  21. έχουν ανάγει τις ορμές σε κοσμολογικό πρόβλημα, οι άντρες θέλουν να την χώνουν και πολλές γυναίκες θέλουν ή δεν έχουν πρόβλημα να τον παίρνουν, οπότε αυτές δεν μπορούνε να μιλάνε, αν δεν θέλουν μπορούν να σηκώνονται και να φεύγουν από την δουλειά και να την αφήνουν σε αυτές που τον παίρνουν, φαίνεται η χειραφέτηση να δημιουργεί ανταγωνισμούς και εκφυλισμό, γιαυτό χιλιάδες χρόνια οι κοινωνίες εφήρμοζαντο μόνο βιώσιμο μοντέλο, νωρίς γάμο για την γυναίκα και σπίτι, ποια γυναίκα εξάλλου ήθελε να συγχρωτίζεται σε βρωμερά αντρικά μέρη;;; μόνο οι πορνες σε καπιλιά και χαμαιτυπεία, τώρα έχουμε και αμέτρητα φύλα και μπερδευόμαστε, ρώτησε κανείς τον Φιλιππίδη αν είναι καταπιεσμένη τρανς λεσβία;;;;;;

  22. Ρε, θά τρελαθοῦμε τελείως !!!! Ἐπί ἓνα μῆνα ἔκανε σέξ μαζί του καί μετά τόν κατήγγειλε γιά κακοποίηση;;;;;; Τό μόνο πού θά μποροῦσε νά τοῦ προσάψει, εἶναι ἡ ἀθέτηση συμφωνίας. Νά ξέρουμε καί τί λέμε.

  23. Φοβερό αυτό.Να κάθεσαι να σε πηδάνε,για να πάρεις ρόλο και μετά να το καταγγέλεις.

  24. Εάν του καθόταν ένα μήνα για να πάρει ένα ρόλο, καλά της έκανε. Θα κατηγορήσουμε τον Φιλιππίδη τώρα για αυτό το πράγμα όταν η άλλη πηδιέται για να πάρει ρόλους; χαχαχαχαχα Ας πρόσεχε. Έλεος δηλαδή….

  25. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

   Αν βγουνε και τα άπλυτα τον μεγαλοκαθηγηταδων από τα πανεπιστήμια που έκαναν και κάνουν σεξ με νεαρές φοιτήτριες όχι για ένα μήνα αλλά για χρόνια ολόκληρα για βαθμούς εκεί να δεις το πανηγυρι μην μου πεις πως δεν το ξέρεις πως φοιτήτριες έχουν γίνει γιατρινες δικηγόροι και πολλά άλλα;

   1. Έτσι και χειρότερα. Πολλά δείγματα του είδους (ως κυβερνητικά κατακάθια, τωρινά και παλιότερα) είναι και στην επικαιρότητα…

  26. Της ΕΤΑΞΕ ΡΟΛΟ, έκαναν ΣΕΞ επί έναν μήνα και την ΠΑΡΑΤΗΣΕ! Κι έχει το θράσος και βγαίνει και καταγγέλλει. Τι καταγγέλλεις κυρά μου; Ότι συμφώνησες να σε πηδάει για να κάνεις καριέρα; Λίγη ντροπή δεν βλάπτει.

  27. “ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ” ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ…ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ

  Leave a Response