ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕ ΔΕΚΑ “ΠΙΣΤΟΥΣ” ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ. ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝΙ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ. ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ Η ΝΔ

    Κοινοποίηση:
    DEKADA-111

    Γράφει ο Μαυρογιαλούρος για την ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ

    Πριν δώσει την “τελική έγκρισή” του στο κείμενο της συνέντευξης που δημοσιεύθηκε στην καθημερινή του Αλαφούζου, τινάζοντας στον αέρα τις διερευνητικές επαφές με την Τουρκία πριν αυτές ξεκινήσουν ακόμη, ο Αντωνάκης Σαμαράς είχε κάνει -στο παρασκήνιο, βεβαίως- μια άλλη κίνηση: Συγκρότησε και στα “χαρτιά” την “σαμαρική ομάδα” μέσα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ του Κούλη Μητσοτάκη…

    Η ενέργεια αυτή είναι σύμφωνα με πληροφορίες μας γνωστή εδώ και αρκετό καιρό σε πολλούς από τους “γαλάζιους παροικούντες” οι οποίοι απλώς περίμεναν πότε ο Αντωνάκης θα έκανε και το δημόσιο χτύπημα. Η παραμονή της έναρξης των διερευνητικών επαφών, όπως κατ’ ευφημισμόν αποκαλείται ο εφ όλης της ύλης διάλογος που ξεκινούν ο Μητσοτάκης και ο Δένδιας με τον Σουλτάνο Ερντογάν, αποδείχθηκε ότι ήταν το σημείο μηδέν.

    Βεβαίως, δεν είναι καινούργιο ότι ο Σαμαράς έχει τους “δικούς του” βουλευτές μέσα στη ΝΔ, ούτε ότι με αυτούς κατά διαστήματα εκβιάζει τον Μητσοτάκη για να επιβάλλει διάφορα πράγματα και αποφάσεις που βολεύουν τα δικά του σχέδια.

    Όμως η διαφορά τώρα είναι, όπως αναφέρουν οι πηγές μας, ότι ο επονομαζόμενος και Τόνι Τσολάκογλου κάθισε και έφτιαξε ένα κείμενο που μέσα στο δικό του χώρο το αποκαλούν “μυστικό πρωτόκολλο”. Και αυτό το κείμενο είναι κάτι σαν “κείμενο αρχών” γύρω από τα εθνικά θέματα και κυρίως τα ελληνοτουρκικά και -εδώ είναι το σημαντικό- το υπογράφουν ΔΕΚΑ εν ενεργεία βουλευτές της ΝΔ. Δηλαδή δέκα από τους σαμαρικούς βουλευτές.

    Έχει σημασία και η εξής λεπτομέρεια: Το κείμενο ΔΕΝ ΕΧΕΙ εσωκομματικό περιεχόμενο, για να μην μπορεί να κατηγορηθεί ως “συνωμότης” και μάλιστα …υπότροπος αφού ήδη τον βαραίνει το 1993. Το κείμενο αναφέρεται αποκλειστικά στις διπλωματικές εκκρεμότητες οι θέσεις που καταγράφονται είναι οι ίδιες με αυτές που διατύπωσε στη χθεσινή του συνέντευξη ο “αρχηγός”…

    Μετρ στις εσωκομματικές ίντριγκες από την εποχή του Αβέρωφ και στη συνέχεια του γερο – Μητσοτάκη, ο Αντωνάκης συνεχίζει να έχει και σήμερα τα ίδια χούγια. Η σύνταξη του “μυστικού πρωτοκόλλου” δείχνει ότι σκοπεύει να χοντρύνει τα εσωκομματικά παζάρια με τον Κούλη, κάνοντας διπλή επίδειξη δυνάμεως. Ταυτόχρονα με την χθεσινή συνέντευξη, απειλεί -παρασκηνιακά- τον Μητσοτάκη ότι διαθέτει συγκροτημένη ομάδα που θα τον “ακολουθήσει “μέχρι τέλους”, που σημαίνει και ότι θα τον ρίξει.

    —————————————————

    Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο Σαμαράς σκόπιμα επέλεξε μόνο δέκα από τους βουλευτές που θεωρούνται της δικής του γενικότερης επιρροής. Απέφυγε μάλιστα να “εντάξει” σε αυτή τη δεκάδα και τους “σαμαρικούς” υπουργούς και υφυπουργούς καθαρά για λόγους τακτικής, για να μην κατηγορηθεί ότι κάνει “ανοικτή ανταρσία”. Ο ένας λόγος είναι ότι ήθελε μόνο τους “απολύτως σίγουρους” -όπως χαρακτηρίζονται- και ο δεύτερος, που είναι κατ’ ουσίαν και ο πιο σημαντικός, είναι ότι το “10” παραπέμπει εκεί ακριβώς που θέλει ο Αντωνάκης: Δηλαδή στη δυνατότητα με αυτούς τους δέκα να χαθεί η κοινοβουλευτική πλειοψηφία ων 158 βουλευτών που έχει σήμερα η κυβέρνηση της ΝΔ. Μάλιστα πριν φτάσει σε αυτό το τελικό στάδιο, με τις δέκα υπογραφές που έχει μαζέψει, δεν μπορούν να περάσει από την Βουλή ούτε τα πρωτόκολλα συμφωνίας που εκκρεμούν με τα Σκόπια αλλά ούτε και οποιεσδήποτε από τις συμφωνίες που είναι στα σκαριά με την Τουρκία μέσα από τις λεγόμενες διερευνητικές επαφές.

    Ύστερα από όλα αυτά,υπάρχει πάλι στο τραπέζι θέμα εκλογών και μάλιστα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Η μόνη περίπτωση για …αναστολή εκτελέσεως είναι να “ναυαγήσουν” οι διερευνητικές επαφές. Διαφορετικά, είναι θέμα χρόνου πια να οδηγηθεί σε κάλπες ο Κούλης είτε με δική του -αναγκαστική- πρωτοβουλία, είτε μετά από “επανάληψη” του 1993…

    —————————————

    Να δούμε ποιοι είναι, ένας – ένας, και οι δέκα βουλευτές του σκληρού σαμαρικού πυρήνα που υπογράφουν σύμφωνα με πληροφορίες το “μυστικό πρωτόκολλο”:

    1. Δημήτρης Βαρτζόπουλος. Από την Β’ Θεσσαλονίκης, είναι αυτή τη στιγμή ο υπαρχηγός , του Σαμαρά στην κοινοβουλευτική ομάδα, αφού δεν μπόρεσε να εκλεγεί ο Δημ. Σταμάτης. Είναι και ο ψυχίατρός του…
    2. Κώστας Καραγκούνης. Ο πρώην υφυπουργός από την Αιτωλοακαρανία. Μετά τον πρόσφατο ανασχηματισμό και την υπουργοποίηση του Σπήλιου Λιβανού, έγινε ακόμη πιο παθιασμένος σαμαρικός αφού με τον Κούλη δεν έχει τύχη.
    3. Ανδρέας Κατσανιώτης. Πρωτοπαλίκαρο του Σαμαρά από την Αχαΐα, βγήκε βουλευτής με τη δική του στήριξη. Ήταν και γενικός γραμματέας Ενημέρωσης επί της κυβέρνησής του μετά το 2012.
    4. Μπάμπης Αθανασίου. Ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης που οφείλει την πολιτική του πορεία στον Σαμαρά ενώ είναι και ο “μυστικοσύμβουλός” του για τα δικαστικά θέματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα
    5. Στέλλα Μπίζιου. Νεοεκλεγείσα βουλευτής από την Λάρισα, έχει ενταχθεί στην σαμαρική ομάδα και καλείται στις πολύ κλειστές συσκέψεις.
    6. Χρήστος Κέλλας. Βουλευτής Λάρισας κι αυτός, με μεγαλύτερη θητεία, είναι σαμαρικός “μέχρι το κόκκαλο” λόγω κόντρας του με τον Μάξιμο Χαρακόπουλο..
    7. Μιλτιάδης Χρυσομάλλης. Νεοεκλεγείς βουλευτής Μεσσηνίας με πριμοδότηση από τον Σαμαρά.
    8. Περικλής Μαντάς. Ακριβώς το ίδιο με τον προηγούμενο.
    9. Διονύσης Σταμενίτης. Βουλευτής Πέλλας αλλά -το πιο σημαντικό- είναι σύζυγος της, εδώ και δεκαετίες, ιδιαιτέρας γραμματέως του Σαμαρά.
    10. Στράτος Σιμόπουλος. Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης κατάφερε να βγει τώρα για πρώτη φορά, με “προίκα” την θητεία του ως γενικός γραμματέας Δημοσίων Έργων του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, όπου τον είχε τοποθετήσει ο Σαμαράς.
    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    35 Σχόλια

    1. ΠίτσαΓκεητ!! το σκάνδαλο των σκανδάλων! ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ. ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ (ΒΙΝΤΕΟ)
      ΚΕΡΒΕΡΟΣ: ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΑΣ ΓΙΑ “ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ”. Η ΕΛΙΤ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ (ΚΑΙ ΑΒΑΝΤΑΡΩΝΤΑΣ) ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΘΝΟΚΤΟΝΕΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ – ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣ… https://www.facebook.com/groups/601694366920532/permalink/1103150263441604/

    2. Μακαρι να το κανει, ηρωας θα γινει ο Σαμαρας. Καθαρματα μητσοτακηδες.

    3. Η Ελλάδα πρέπει μονομερώς να αυξήσει τα ναυτικά μίλια στο Αιγαίο σε 12 ΑΜΕΣΑ.

      Άμα φύγει ο Μακρόν (που θα φύγει) και θα έρθει η Λεπεν ίσως να έχουμε διαφορετική αντιμετώπιση από την Γαλλία.

    4. ΑΙΝΤΕ ΜΗΠΩΣ ΣΩΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΥΠΑΘΟΣ ΧΩΡΑ. Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΩΝ ΣΑΜΑΡΙΚΩΝ

    5. Σκυλοκαβγάς στη γαλάζια στρούγκα! Εις τα μεζέα μας αμφότεροι κι όσοι εμπλέκονται σε τέτοιες παρλαπίπες…

    6. Εχουμε προκομενα τσακαλακια που ξερουν απο λογαριασμο εδω περα;; Καντε μια σουμα 30ετιας στο μακρυ τραπεζι στα δεξια, πηγενεται την αποδειξη με σφραγιδα Συνταγματος και που ειστε… κεραστε απο μια γυρα τα παιδια _ γιαουρτι με μελι για το χωνεμα.
      ———————
      Τζουτζουκα μου στις μερες σου εισαι παλι;

    7. ΑΝ ΣΕ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΕΙ Η ΜΟΙΡΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ………… ΑΠΛΑ,ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ………. YOLO.

    8. Ολοι τους στο ιδιο βαρελι ειναι , απλα ο βρυκολακας αποδειχθηκε πιο επικινδυνος απ’τον προηγουμενο απατεωνα.
      Οταν ξυπνησουν ολοι τοτε ισως να βρεθουν καποια προσωπα που μπορουν να κυβερνησουν , τους 300 ξεχαστε τους , ολοι για κρεμαλες στο συνταγμα ειναι.

    9. Και καλά…. Back up…. Τώρα που αδειάζουν και τα ταμεία…. Με ελαφρυα…..πεφτει σιγά σιγά η αυλαία…. Πάρτε τα..

    10. 200 χρονια ακριβως απο την απελευθερωση της Ελλαδας και ετοιμαζονται να ξεπουλησουν τη μιση Ελλαδα
      λες και ειναι δικια τους,
      Στα τσακιδια ολοι τους να σωθουμε!

    11. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΜΕ ΛΙΓΟ!!
      ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΠΡΟΔΟΤΗ-ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ(ΑΝ ΚΑΙ Ο ΉΡΩΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΠΡΟΔΟΤΗΣ), ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΤΕ ΈΡΙΞΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙ-ΠΡΟΔΟΤΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΟΥΣΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ(ΑΠΟ ΤΟΤΕ) ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ;;;;;

      1. έτσι είναι φίλε και ο κούλης τώρα πάει να μας την φέρει πισώπλατα με το αιγαίο αλλά και με το εμβόλιο του σατανά και του υποκόμου bill! να πουμε οτι εχει γεμισει λαθρο-δομες ολη την ελλαδα χωρις την αδεια κανενος!! δεν θέλω να πάρω το μέρος του σαμαρά γιατί δεν τον εμπιστεύομε τον έχουμε δει τη έκανε όταν ήταν κυβέρνηση.. αλλά ο κούλης έχει ξεπεράσει κάθε όριο.. σύντομα ο προδοταρος και βλάκας αλ6 θα ειναι μαθητης μπροστα στον κουλη

    12. Κανένας δεν πιστεύει πια στους πολιτικούς και στα κόμματα ειδακα σε μια χώρα που όλα τα έχουμε δοκιμάσει και που τα ξεπούλησαν όλα! Δεν περιμένουμε τίποτα.

    13. Μια φορά προδότης, πάντα προδότης… Απλά, στην προκειμένη περίπτωση ο κόσμος καλείται να επιλέξει τον λιγότερο προδότη από τον παρόντα χείριστο… Εως ότου κάποια στιγμή ξυπνήσει και τους σιχαθεί όλους. Ζητείται άμεσα πατριώτης !

    14. ΡΊΞΤΕ ΤΟΝ ΤΙ ΠΕΡΙΜΈΝΕΤΕ ΚΑΤΈΣΤΡΕΨΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΑΠΌ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ΜΈΣΑ ΣΕ ΈΝΑ ΧΡΌΝΟ ΖΟΎΜΕ ΜΈΣΑ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ.

    15. Σε είδαμε και εσένα σωτήρα Σαμαρά.Μας έφερες τον Τσίπρα χωρίς να το καταλάβουμε.
      Γερμανοτσολιάς πέρα για πέρα

    16. Ο Σαμαρας εριξε τον ΓεροΜητσοτακη γιατι διαφωνησε με το ξεπουλημα που ετοιμαζε τοτε.

      Απορω που ακομα και σημερα λενε προδοτη τον Σαμαρα ενω εκανε ακριβως το αντιθετο απο οτι ηθελε ο Γερομητσοτακης
      Αυτα δεν τα ξερετε;…

    17. Ποια γατάκια μωρέ. Αυτοί την καρέκλα και την κονόμα σκέφτονται. Ξέρουν πως τώρα λειτουργεί η δικτατορία της τηλεόρασης και όποιος λοξοδρομήσει θα τον φάει το μαύρο σκοτάδι.
      Μόνο αν έχουν κανάλια από πίσω θα αντιδράσουν διαφορετικά κοτούλες.

    18. Ολοι καθονται στο ιδιο τραπεζι με τον Αρθουρο… Τις καρδιες τους θα χαλασουνε?

    19. ΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΙ , ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ , ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ , ΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΙΣΩΣ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ , ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΕ κ.λ.π. !!!

    20. ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΣΑΜΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟ ΚΑΙ ΒΡΟΜΙΚΟ.Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΑΘΩΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΠΡΩΔΟΣΕ ΣΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ,ΨΗΦΙΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ ΣΤΟ ΦΑΙ.ΖΗΤΩ Η ΕΝΩΣΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΓΟΣ

    21. Πρώτον:
      Ο βουλευτής Μπάμπης είπε ότι ο Μητσοτακουλας ήταν ενήμερος από την Καθημερινή ότι θα έχει συνέντευξη Σαμαρά και δεν εξεπλάγησαν απ’ αυτά που λέει, γιατί χρόνια τώρα αυτά πιστεύει!!!
      Δεύτερον:
      Γιατί Τόνι Τσολάκογλου??
      Αυτά που λέει ο Σαμαράς είναι σωστά!!!
      Αν το Τσολάκογλου πάει στα μνημόνια, κανένας μετά τον Σαμαρά δεν ξέφυγε από την μοίρα των μνημονίων!!!
      Το θέμα λοιπόν δεν είναι ο Σαμαράς….
      Το θέμα είναι ότι ακόμα και να πέσει αυτή εδώ η κυβέρνηση,
      δημοσκοπηση της ΑΛΚΟ δείχνει αμετακίνητος τους κυβερνώντες βιδωμενους στο 40αρι και τους αντιπολιτευτι-
      κους βιδωμενους στο 23αρι!!!

    22. Ο Σαμαράς έκανε ένα λάθος κάποτε που του κόστισε πολιτικά. Δεν πρόκειται να το ξανακάνει. Μη γελιέστε. Ο Σαμαράς βγαίνει και λέει κάποια πράγματα γιατί ξέρει ότι θα δικαιωθεί εκ των υστέρων. Γνωρίζει καλά ότι με τους Τούρκους συμφωνία δεν μπορείς να κάνεις αν δεν τους δώσεις τη μισή Ελλάδα. Όταν δε θα έρθει η στιγμή που ο Κυριάκος θα είναι στα κάτω του, θα βγεί μπροστά, θα ξαναδιεκδικήσει την αρχηγία της ΝΔ και θα την πάρει. Ο Σαμαράς δείχνει την παρουσία του αλλά δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να ρίξει την ΝΔ.

      1. Μετά απο την σκευωρία του 2013 για να διατηρήσει την πρωθυπουργία του, πρωθυπουργός δεν ξαναβγαίνει με την καμία. Ακόμα και την αρχηγία να ξαναπάρει πρωθυπουργός δεν γίνεται

    23. Ο/Η Οι μουσλο-σατανιστές θα μας ξανακλείσουν την Ανάσταση και θα μας ανοίξουν το ραμαζάνι λέει:

      Αν ο Σαμαράς είναι Τσολάκογλου, τότε η κούλα τι είναι; η μετενσάρκωση του χίτλερ αυτοπροσώπως;

    24. Εγώ σας είπα τις απόψεις μου αναλυτικά.
      Τα υπόλοιπα θα τα δούμε στην πορεία.

    25. Στεφανε αδερφε μου εδω θα διαφωνησω ,και θα συμφωνησω με τον προγράψαντα.Οτι διωξει τον εθνομηδενισμο το στηριζουμε για την ωρα δεν του παμε κοντρα.ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΙΚΗ ΚΛΙΚΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.Οποτε ειμαστε θετικοι στον Σαμαρα σημερα.

    26. Στην παρούσα φάση, δεν καταλαβαίνω τελικά τους χαρακτηρισμούς ούτε τον αρθρογραφο. Αν ξεπουλά ο κουλης και τον ρίχνει ο Σαμαράς, ποιος τελικά είναι ο Τσολάκογλου; ποιος είναι πουλημένος; και τελικά συμφωνείς με το ξεπούλημα; η με στάση, έστω και αν είναι από σαμαρά

      1. Μπράβο, και εγώ αυτό αναρωτιέμαι. Ποιος είναι τελικά ο προδότης;

    Comments are closed.