ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΠΑ! ΙΕΡΕΑΣ ΠΕΤΑΞΕ ΚΕΡΜΑΤΑ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ! “ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 30 ΑΡΓΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕΣ” – ΟΙ ΙΟΥΔΕΣ ΠΑΝΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ

  Κοινοποίηση:
  1_252863_150347_type13262

  Σκηνές απείρου κάλλους στην εκκλησία των Φλατσίων Χίου. Ο ιερέας έγινε πυρ και μανία όταν είδε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ…

  Πρωτοφανές σκηνικό έστησε μέσα στην εκκλησία των Φλατσίων Χίου ο παπά Νίκος Λιαδής, σε βάρος του βουλευτή Χίου του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέα Μιχαηλίδη, το πρωί τη Κυριακής 2 Ιουνίου 2019.

  Σύμφωνα με το astraparis.gr, μετά την τέλεση του μνημοσύνου, στο οποίο παρίστατο ο κ. Μιχαηλίδης, ο παπάς βγήκε τρέχοντας από το ιερό προς την κατεύθυνση του βουλευτή, έπιασε κάποια κέρματα από το παγκάρι της εκκλησίας και του τα πέταξε, φωνάζοντας «τα 30 αργύρια που πούλησες την Μακεδονία, να φύγεις από εδώ».

  Δημιουργήθηκε πανδαιμόνιο, όλοι οι παριστάμενοι ψευτοπροοδευτικοί έμμισθοι κλακαδόροι καταδίκασαν χωρίς την παραμικρή περιστροφή τη συμπεριφορά σε βάρος του κ. Μιχαηλίδη, ενώ ο παπάς μπήκε στο ιερό και η απάντησή του στις διαμαρτυρίες των πιστών, ήταν να κάνετε τα παράπονά σας στον δεσπότη και αν δεν σας αρέσει να γίνετε παλαιοημερολογίτες!

  Ο κ. Μιχαηλίδης, δεν θέλησε να σχολιάσει το γεγονός, ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται η αντίδραση του μητροπολίτη Χίου κ. Μάρκου, ο οποίος είναι γνωστός για την άκρως πατριωτική στάση που τήρησε και τηρεί στο θέμα της Μακεδονίας.

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  13 Σχόλια

  1. αυτός ΕΠΡΕΠΕ να ειναι ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ κ οχι ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ ιερώνυμος ….που στα 10 που τού ζητάει ο βαφτιστικός του ο ψευτοτσίπρας τού δίνει 20 …..

  2. Να σε έχει καλά ο Θεός παπά μου, έχεις να με συγχωρείς κιόλας πολλά κιλά….

  3. Σοδομίστε τους και μετά σφάξτε τους να τελειώνουμε!
   Ο κοσμάκης πεθαίνει έξω καί αυτοί χαζογελάνε με γεμάτα στομάχια και παχουλές τσέπες!

  4. Γιά σου λεβέντη παπα Νίκο.Ο Παπαφλέσσας ξαναζωντάνεψε.Ξεφτιλίστε τούς ξεφτιλισμένους.
   στή Σπάρτη ο τόπος ατιμωτικής εκτέλεσης λέγεται Καιάδας.Εκεί πεταγαν οί σπαρτιάτες τό πτώ-
   μα τού προδότη.Αγαπητέ παπα Νίκο η πράξης σου μιμητέα.
   Γιάννης

  5. Ωραία όλα αυτά,αλλά Μήπως ,λέω μήπως γίνονται κατόπιν εορτης;Δεν είδαμε Τότε κάποια κίνηση,κσποια αντίδραση που να ξεσήκωνε τον λαό,γιατί τι θελαμε;ενα δυνατο προσταγμα με εναν μπροστάρη για να δείξουμε στα Πολιτικά κατακάθια τι σημαινει φωνή λαού οργή Θεου

  Leave a Response