ΜΠΟΥΜ!!! ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟΙ!! Η… ΚΑΛΠΑΖΟΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΤΗΣ ΜΠΟΤΣΟΥΑΝΑ ΔΙΝΕΙ ΑΛΛΟΘΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΔΟΣΗ – ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

  Κοινοποίηση:
  emvoliasmos-30arides

  Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο πρόσφατο διάγγελμα του είχε ανακοινώσει ότι όσοι πολίτες άνω των 60 ετών έχουν εμβολιαστεί εδώ και επτά μήνες θα πρέπει να κάνουν έως τις 13 Δεκεμβρίου την τρίτη δόση του εμβολίου για να συνεχίσουν να έχουν τα «προνόμια». Έτσι το βάφτισε τώρα ο Πρωθυπουργός. Όχι μεν υποχρεωτικό αλλά μετά την συγκεκριμένη ημερομηνία, θα θεωρηθείτε ανεμβολίαστοι.

  Παρόμοια μέτρα υιοθέτησε και η Ευρωπαϊκή Ένωση (μετά από σχετικό αίτημα του Κ.Μητσοτάκη που στις πρωτοβουλίες για το εμβόλιο είναι μπροστάρης ενώ σε άλλα απλά παρακολουθεί) με τη διαφορά ότι το χρονικό περιθώριο που δίνει είναι εννέα μήνες και όχι επτά μήνες.

  Όπως γράψαμε χθες Κυριακή 28/11, η κυβέρνηση έχει ως στόχο -μετά τα μέτρα για τους ανεμβολίαστους- να πιέσει και τους εμβολιασμένους, όχι με lockdown αυστηρό, καθώς κάτι τέτοιο θα έφερνε εξέγερση, αλλά με μέτρα όπως η υποχρεωτική μασκοφορία, η αλλαγή του ωραρίου στην εστίαση κτλ.

  Παράλληλα η κυβέρνηση δείχνει έτοιμη να ανακοινώσει ότι θα γίνει υποχρεωτική η τρίτη δόση του εμβολίου για όλους τους εμβολιασμένους πολίτες, κάτι που ανακοίνωσε προ λίγων ημερών και η Γαλλία.

  Η μετάλλαξη της Μποτσουάνα δίνει ένα τέλειο άλλοθι ώστε να επισπευσθούν οι ανακοινώσεις. Από το πρωί όλα τα συστημικά ΜΜΕ πιέζουν ενορχηστρωμένα για την τρίτη δόση, ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα ένα από τα μέτρα που εξετάζονται και αναμένεται να συζητηθεί στην αυριανή (Τρίτη) σύσκεψη των «ειδικών» είναι το ενδεχόμενο να συνδεθεί η τρίτη δόση με την ισχύ των πιστοποιητικών εμβολιασμού, με το μέτρο να αφορά όχι μόνο τους πολίτες 60 ετών και άνω αλλά και μικρότερες ηλικίες, όπως αποφάσισε η Γαλλία.

  Να σημειωθεί, πάντως, ότι το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Ασθενειών (ECDC) συνιστά τον εμβολιασμό με τρίτη δόση των ενηλίκων, με προτεραιότητα σε άτομα ηλικίας 40 ετών και άνω, τουλάχιστον έξι μήνες μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος κύριων εμβολίων, ενώ η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αποφάσισε τη λήξη της ισχύος του ευρωπαϊκού πιστοποιητικού εμβολιασμού μετά την πάροδο εννέα μηνών από τη λήψη της δεύτερης δόσης για όσους εισέρχονται στην Ευρωπαϊκή Ενωση, ανεξαρτήτως ηλικίας.

  Επιβεβαιώνεται απλά το προφανές που μόνο οι κυβερνώντες αρνιόντουσαν να ξεστομίσουν. Θα γίνουν τα πάντα ώστε κάθε 6-7 μήνες να μας τρυπάνε. Πάρτε το χαμπάρι…

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  4 Σχόλια

  1. Αν είναι να μας κάνουν κάθε χρόνο βελόνα καλύτερα να το ρίξουμε στην πρέζα

  2. ΠΡΟΣΟΧΉ στα ΠΑΙΔΙΆ ΣΑΣ….
   ΈΡΧΕΤΑΙ Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ
   5-11 ΧΡΟΝΏΝ…
   ΈΧΕ ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΣΤΟ ΠΑΙΔΊ….

  3. Τι προνομια και @@@ ; Δεν θελω τιποτα μονο την ελευθερια μου θελω. Βρε ηλιθιοι κλειστε τα παντα κανενας εξω.Τοτε θα δειτε αποτελεσμα.Εμ τους πληρωνουμε εμ μας εχουν με τον βουρδουλα.Σε αλλα κρατη εκαναν τοσα εδω τι κανουμε ;

  4. Πάρτε τα όπλα αδέρφια!! Αυτοί θα μας ξεκανουν.μητσοτακη αντε και γαμησου εσύ και το σόι σου ολόκληρο. Καθίκια!!!!

  Comments are closed.