ΜΠΙΝΓΚΟ! ΝΕΑ ΥΠ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΤΟ “ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ” ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΕ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ. ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΤΕ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΚΥΡΙΑ ΜΕΝΔΩΝΗ Ή ΑΚΟΜΑ ΨΑΧΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ Ο “ΑΛΗΤΗΣ- ΠΡΟΔΟΤΗΣ-ΣΑΜΑΡΑΣ”; ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΑΣ, ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

    Κοινοποίηση:
    panagiotarea-mendoni

    Λίνα Μενδώνη: Η πρώην κυρία γενική γραμματέας του υπουργείου Πολιτισμού, νέα υπουργός Πολιτισμού. Επιλογή Μητσοτάκη. Τα συγχαρητήρια μας, κύριε Πρόεδρε της Κυβέρνησης. Της νέας Κυβέρνησης.

    Να σου πούμε λοιπόν μερικά, που μάλλον τα ξέρεις. Γιατί εάν δεν τα ξέρεις, είσαι γκαφατζής.

    Άνθρωπος του Βαγγέλη Βενιζέλου. “Πράσινη” μέχρι το κόκκαλο. “Διατηρητέα” στο υπουργείο από το 1996. Η κυρία που μας έκανε πλύση εγκεφάλου για τα μυστήρια της Αμφίπολης δια της πρώην βοηθού της, κυρίας Άννας Παναγιωταρέα, συζύγου Παντερμαλή, επιτελάρχη του Αρχαιολογικού Μουσείου Αθηνών.

    Ο ορισμός της κομματικής και πολιτικής διαπλοκής, ακούει στο όνομα Λίνα Μενδώνη. Επί όλων των “καθεστώτων” επιβίωσε. Ξέρει πολλά και για τα κομματικά αίσχη και τα λεφτά που λέγεται-από επίσημα στοιχεία τα οποία υπάρχουν στα συρτάρια μας- ότι φαγώθηκαν για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα Θεσσαλονίκης. Επί Βενιζέλου.

    Τότε που έβαζε λεφτά στην τσέπη ο κάθε πικραμένος χωρίς παραστατικά. Έτσι δεν είναι κυρία Μενδώνη; Αλήθεια, ήρθαν ποτέ στο γραφείο σας ένας αστυνομικός και μια αρχαιοπώλης και σας μίλησαν για το “Μυστικό του Τάφου;”. Τι τους απαντήσατε; Αναλάβατε να στείλετε στο εξωτερικό απεσταλμένους σας για να βρουν τα χρυσά κειμήλια των Μακεδόνων Βασιλέων; Οι αποστολές πληρώθηκαν; Με τι λεφτά; Παραστατικά υπάρχουν για τα έξοδα;

    Για τη δωρεά της οικογένειας Λάτση, έχετε ακούσει κάτι; Για το 1.500.000 ευρώ μιλάμε. Κάποιοι “φίλοι” ήρθαν και μας είπαν ότι ακόμα και η Τιμοσένκο στην μακρινή Ουκρανία φοράει ακόμα περιδέραια και σκουλαρίκια από τους Αλεξανδρινούς Τάφους της Πέλλας.

    Το έχετε ακουστά; Η κυρία Λίνα Μενδώνη, οφείλει να απαντήσει. Όχι σε μας αλλά στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων που από όσα έχουν πάρει τα αυτιά μας, κάτι ξέρει για την ιστορία. Επίσης η κυρία Μενδώνη οφείλει να απαντήσει: Στην Πέλλα, υπάρχει ο Τάφος της Ολυμπιάδος; Η Αμφίπολη πότε γεννήθηκε ως όραμα ανασκαφών; Όταν περιήλθε στην κατοχή αξιωματούχων του υπουργείου Πολιτισμού υποκλαπέν υλικό προσώπων που σιγοψιθύριζαν στα τηλέφωνα ότι “γνωρίζουν για το μεγάλο μυστικό;”.

    Κύριε Μητσοτάκη, δεν όρισες κυβέρνηση για διακυβέρνηση, εσύ όρισες κυβέρνηση, για να κάνουμε πρωτοσέλιδο, ένα σκάνδαλο τη μέρα.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Αυτη ειναι απλα εξαργυρωση επιταγης των ανθρωπων που ανεβασαν τον Μητσοτακη.Ο ρολος της μισανθρωπικος και βαλμενη για να αλλοιωση την Ιστορια μας

    2. Ο Δράκουλας και η παρέα του επανήλθαν κα9ι ψάχνουν αίμα..
      Τα κεφάλια μέσα τώρα σε αυτούς που του έδωσαν το εξωπραγματικό 40%

    3. Kαι ο Χρυσοχοιδης πρασινος ειναι,τοπαμε πολλες φορες μεσα δηθεν τρωγονται και απεξω μονο αλλα@οκωλιες δεν κανουν,τωρα δεν τους νοιαζει,μια ωραια παρεουλα ειναι για να κοροιδευουν τα σουπερ Μουσχαροπροβατοψηφοφορια.

    4. Μητσοτακη, εαν ο κοσμος ηθελε πασοκους, θα ψηφιζε πασοκους. Χαζοπουλι…

    5. ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΑΡΙΟΝ ….
      ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ,
      ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !

    Comments are closed.