ΜΠΕΤΥ ΜΠΑΖΙΑΝΑ! ΑΠΟ ΔΑΣΚΑΛΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ, ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΚΟΥΡΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ. Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ “ΓΛΕΙΨΙΜΑΤΟΣ” ΕΞΟΥΣΙΑΣ – ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΑΝΑΚΑΤΕΜΕΝΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΓΛΩΣΣΑ “ΣΠΑΤΟΥΛΑ” ΚΑΙ ΣΕ ΒΔΕΛΥΡΑ ΣΑΛΙΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ

  Κοινοποίηση:
  ΤΗΥ5Γ4Ρ6ΥΗ45ΡΤΥ45ΡΗΤ

  Οι κυβερνήσεις πέφτουνε μα η Μπαζιάνα μένει. Μπορεί να μην ήταν λέκτορας, μπορεί να μην έχουμε δει δημοσιευμένα βιβλία της, αλλά έγινε στο «πιτς φιτίλι» επίκουρη καθηγήτρια.

  Όπως διαβάζουμε στον «Ταχυδρόμο» της Μαγνησίας «την πόρτα της Πρυτανείας στον Βόλο πέρασε για να ορκιστεί η επίκουρη πλέον καθηγήτρια του πανεπιστημίου, Μπέτυ Μπαζιάνα». Η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα ορκίστηκε, και τον Σεπτέμβριο θα διδάσκει στο τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών της Λαμίας. Η ορκωμοσία έγινε «αθόρυβα» και η Μπαζιάνα παρέμεινε στον Βόλο για έναν καφέ, όπως αναφέρει το e-thessalia. Σημειώνεται πως η Περιστέρα Μπαζιάνα εξελέγη με ομόφωνη απόφαση, δηλαδή με ψήφους 11-0, στην προκηρυσσόμενη θέση Επίκουρου Καθηγητή του τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών  στη Λαμία πέρυσι τον Ιούλιο. Η προκήρυξη της θέσης έγινε από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στις 2-8-19. Επί της διαδικασίας δεν υπήρξαν ενστάσεις, ωστόσο, μπορούν να κατατεθούν και δύο μήνες μετά τον διορισμό στη θέση αυτή.

  Εντυπωσιακή άνοδος

  Η πρόοδος της συντρόφου του Τσίπρα στον κόσμο της ελληνικής δημόσιας εκπαίδευσης είναι αξιοθαύμαστη πάντως! «Αγκάθι» είχε υπάρξει μια ειδική ρύθμιση το 2016, επί υπουργίας Νίκου Φίλη που -τυχαία- της επέτρεπε να μεταταχθεί από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας στο ΕΜΠ. Ως γνωστόν η Μπαζιάνα σπούδασε στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Πατρών. Σε μια πρώτη προσπάθεια να βρει δουλειά, είχε κάνει τα χαρτιά της ως εκπαιδευτικός στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Καθώς, όμως, τα πρώτα Μνημόνια απαγόρευαν τις προσλήψεις καθηγητών, η κυρία Μπαζιάνα αιτήθηκε τη μετάταξή της ως δασκάλα στο Δημοτικό. Τον Φεβρουάριο του 2014 αποσπάστηκε ως ερευνήτρια στο ΕΜΠ. Μετά ακολούθησε η Κοζάνη, μια θέση στο τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

  Όσο η κυρία Μπαζιάνα δίδασκε στην Κοζάνη, στο υπουργείο Παιδείας προετοίμαζαν μία ρύθμιση, επί υπουργίας Φίλη. Η ρύθμιση ουσιαστικά ήρε τον περιορισμό στις μετατάξεις. Κάνοντας χρήση αυτού του νόμου, έλαβε θέση διδάσκουσας στα εργαστήρια των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών του ΕΜΠ. Τον Σεπτέμβριο του 2017, στο πλαίσιο ενός ταξιδιού στο Πεκίνο η κυρία Μπαζιάνα είχε αναγορευτεί επισκέπτρια καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων της κινεζικής πρωτεύουσας. Τώρα πλέον έγινε επίκουρη στη Λαμία. Και φυσικά έπεται συνέχεια.

  ΧΤΥΠΗΜΑ — η μποξ

   

  2015: Δασκάλα Η/Υ σε δημοτικό

  2016: Το καλοκαίρι αποσπάται ως διδάσκουσα στο Παν/μιο Δυτ. Μακεδονίας

  2016: Στα τέλη του έτους αποσπάται στο ΕΜΠ

  2017: Μονιμοποιείται στο ΕΜΠ ως διοικητική υπάλληλος

  2018: Διορίζεται διδάσκουσα στο ΕΜΠ

  2020: Ιούλιος –  Εκλέγεται επίκουρη καθηγήτρια στο Παν/μιο Θεσσαλίας.

  IMG-20200702-WA0016

  ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ! Για όλα τα νέα παιδιά που αναγκάστηκαν να φύγουν στο εξωτερικό για να μπορέσουν να βρουν μια δουλειά. Για όλους τους Έλληνες πολίτες που κάθε μέρα προσπαθούν να αυξήσουν τα επαγγελματικά τους προσόντα για ένα καλύτερο αύριο…αλλά τους τρώει στη στροφή η Κ. Μπαζιάνα και κάθε Μπαζιάνα  …

   

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  53 Σχόλια

  1. Η άλλη η πρεζεμπορού μπήκε στην αστυνομία… Σκατοχώρα κ σκατοέλληνες. Δε θέλατε ΧΑ να ξεβρωμίσει η χώρα. Τώρα φάτε σκατά κ σκασμό.

   1. ΤΗ ΧΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕ Ο ΚΛΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΝΑ ΜΗ ΤΗ ΘΕΛΟΥΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΙΚΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΑΠΟΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΗ ΧΑΖΟΓΚΟΜΕΝΑ ΜΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΜΕΓΑΛΕΙΑ. ΕΔΙΩΧΝΕ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΟΥ Τ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

  2. Για εμένα η δασκάλα του δημοτικού έχει περισσότερη αξία και από τον πρύτανη του πανεπιστημίου. Κομλεξικε δημισιογραφε.

   1. Φυσικό είναι αφού ως αγράμματο όν δε ξέρεις να γράφεις ελληνικά…ακούς κομλεξική??? άκου δημισιογράφε,,αλμπάνιαν μήπως?? σίγουρα ΝΑΙ

  3. Ξεφτίλες νεοδημοκράτες, μια ζωή πουτ@νες των αριστερών.

  4. Μορφωμένη γυναίκα ότι έγινε το έκανε με την αξία της. Τι θέλατε να είναι όλες αγραμματες και βόδια σαν την Ουράνια?

  5. ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΖΑΚΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΘΕΛΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΕ ΣΤΑΡ ΕΛΛΑΣ. ΘΕΛΕΙ ΛΕΦΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ. ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΑΣ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ

  6. Μασονια και πασης Ελλαδος αμα λαχει να ουμε.Τιτλους,γαλονια,παρασημα με το κιλο αρκει να εισαι υπακουος στρατιωτης.

  7. αιωνιο προβλημα η αναξιοκρατια στη χωρα. απο την κορυφη μεχρι τον πατο.
   τι το θελει το καθηγητηλικι; δεν ικανοποιηθηκε η ματαιοδοξια της που μπηκε στο μαξιμου ως συμβια του μουλου;

  8. Αυτό τό φαινόμενο παρατηρήται στούς μεγάλους πολιτικούς ηγέτες.Η Ελενα Τσαουσέσκου από μοδιστρούλα σέ ένα χωριό τής Ρουμανίας έγινε καθηγήτρια πανεπιστημίου καί σύνταξε πολλόυς επισημονικούς τόμους.Γιατί νά μή γίνει η Μπέτυ Μπαζιάνα από δασκάλα δημοτικού καθηγήτρια.
   Ο Τσίπρας από τά 3% πήρε μέ την βοήθεια τού Σορος τήν απόλυτη πλειοψηφία καί έγινε πρωθυπουργός τής Ελλάδας μέ τήν υπόσχεση στά μεγάλα αφεντικά του τήν καταστροφή τής
   χώρας.Πράγμα πού πέτυχε.
   Γιάννης Λάκων

   1. Τι έγινε μωρό πάνω που παραδέχτηκα το
    γουστο σου με απογοητευσες πάλι?

  9. Σ’ αυτην την χωρα τα παντα ειναι δυνατα, ολα γινονται και οτι δηλωσεις εισαι!!!!!!! Ξεχασατε την Βουλγαρα καθαριστρια Κουνεβα και την αλλη καθαριστρια Νοτοπουλου, η μια Ευρωβουλευτης και η αλλη υπουργος Μακεδονιας- Θρακης με της ευλογιες του καταληψια Τσιπρα και ο ποδοσφαιριστης Ζαγορακης και αυτος στο Ευρωκοινοβουλιο με τις ευλογιες του Μητσοτακη!!!!!!! Αυτοι και καποιοι αλλοι για να υποστηριξουν τα συμφεροντα υποτιθεται, της Ελλαδας!!!!!!!!!! Αυτο θα πει ξεπεσμος χωρας!!!!!!!!!!

  10. Είναι η πεμπτουσία της λοβιτουρας και του ρουσφέτιου. Υπάρχουν Τρομερά μυαλά με δημοσιεύσεις, έργο, διδασκαλία, Δημιουργία! και εξακολουθούν για πάνω από μια δεκαετία να είναι λέκτορες με ημερομηνία λήξης. ΤΗΝ ΊΔΙΑ Στιγμή με νομικά τεχνάσματα τόσα κομμάτοσκύλα έγιναν μονιμοι _αορίστου διαρκειας λέκτορες με ανύπαρκτα προσόντα και ανύπαρκτο έργο. Τόσο το χοντρομουσχαρο ο Καραμανλής όσο και το ορφανό του Πηλίου γουση ο τσιπρας είναι υπεύθυνοι και υπολόγοι για τη κατάντια των πανεπιστήμιων, πιο συγκεκριμένα ο δεύτερος ήταν τόσο ξευτιλισμενος που έφτασε η Κονιόρδου ΤΕωΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ να νομοθετησει φωτογραφικά υπέρ αριστερών σκατοψυχων να αναγορευτουν σε λέκτορες!!!!!…..
   Υπουργός πολιτισμού έβγαλε νόμο αρμοδιότητας υπουργείου παιδείας!!!!!!
   ΑΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΕΣΕΙΣ ΈΧΕΤΕ ΚΑΤΑΣΤΡΈΨΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΜΑΣ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΣ ΖΏΑ ΓΙΑ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ

  11. Μπααζιανα αποκορυφωση τους αισχους στην Ελλαδα
   της αναξιοκρατιας ,του μεσου ,της δολιοφθορας
   του μεσαιωνισμου.
   Δεν ντρεπεται αυτο το αισχος να κυκλορορει αναμεσα στους ανθρωπους
   παριστανοντας την καθηγητρια πανεπιστημιου
   σαν τους τρελους
   που παριστανουν τους βασιλιαδες και τους στρατηγους.
   Τελικα τρελοι σε ρολο καθηγητων ,ιατρων και πολιτικων κηβερνουν αυτη τη χωρα.
   Αισχος στη χωρα του φρενοκομιου

  12. ΜΟΥ θυμιζει ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΕΛΙΞΗΣ φαεσοκ. μπαιναν στο δημοσιο ως καθαριστριες ΚΑΙ καταλήγαν καθηγητριες

  13. αμα εχεις μεσα σου, αυτο της αυριστερας και της προοδου ΣΕ προοδευουν στο ΑΨΕ ΣΒΗΣΕ οι συντροφοι .

  14. Για την κονόμα ότι είναι οι μεν είναι και οι δε με κάποιες μικροδιαφορές έτσι ώστε να φαίνεται τάχα μου τάχα μου πως υλοποιούν άλλες πολιτικές. Τα αφεντικά τους είναι άλλοι, αυτοί είναι απλοί εντολοδόχοι τους οποίους εναλλάσσουν στην εξουσία. Γι’ αυτό και ο απέναντι τους δουλεύει ψιλό γαζί. Όλες οι λούγκρες γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ο ένας τον άλλο.

  15. Τα περισσότερα σχόλια είν’ από ανθρώπινα σκουπίδια. Γελοίοι κι ανύπαρκτοι κοινωνικά και πολιτικά. Διαβάσατε το βιογραφικό της και κρίνετε την απόφαση συλλογικού πανεπιστημιακού οργάνου καθηγητών πρώτης βαθμίδας. Λες κι εκεί είν’ οπαδοί ΣΥΡΙΖΑ! Δεξιοί είν’ ρε γίδια, σαν κι εσάς! Κανένας δεν αναφέρει τη γυναίκα του Καραμανλή! Πού από νηπιαγωγός έγινε χειρουργός! Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές και μετά εισήχθη στην… ιατρική!

   1. Εισαι ντιρλα πωρωμενος, διαφορετικα δεν θα συνηγορουσες υπερ της μιας. Και οι δυο περιπτωσεις ειναι το ιδιο θλιβερες.Εσυ εισαι σκουπιδι και μαλιστα απο τα χειροτερα, πωρωμενο !

   2. Την ανάλυση για τη γυναίκα του Κωστάκη την έκανες γιά να νιώσεις καλύτερα;Κατακριτέο το ένα,απαράδεκτο και το άλλο…

   3. Και για τις δύο γυναίκες ισχύει το ίδιο. Το ζήτημα δεν είναι πολιτικό. Είναι ηθικό άσχετα σε ποιό κόμμα ανήκει η κάθε μία. Αλήθεια θα μπορούσαμε να δούμε το σπουδαίο βιογραφικό της κυρίας Μπαζιάνας? Πως πέρασε στο Πολυτεχνείο, σε πόσα χρόνια αποφοίτησε και με τι βαθμό. Τι μεταπτυχιακά έκανε και πού. Τι δημοσιεύσεις, τι συγγράμματα, τι άρθρα κλπ. Γνωρίζω παιδιά που τελείωσαν το Πολυτεχνείο σε 5 χρόνια με άριστα, έκαναν διδακτορικό σε πολύ μεγάλα πανεπιστήμια του εξωτερικού και διορισμό δεν έχουν καταφέρει να πάρουν σε Ελληνικό πανεπιστήμιο.

  16. Γιατι την Νατασα του κουρασμενου μπουχεσα την ξεχασατε? Η καριερα της ειχε αναλογως τρελη πορεια με της περιστερας.

  17. Φετος τα δυο λεσια θα κανουν διακοπες σε κοτερο η σαν απλυτα σιχαματα που ειναι θα την βγαλουν σε σκηνη και το ναυτακι να τραγουδαει στην παγγουρα Αυτο το θεμα απασχολει τις αριστεροπουστρες ομαδες του τσυριζα

  18. καλημερα. επειδη στο αλλο ποστ τα εχεις κλειδωμενα τα σχολια . βγαλ τον στην σεντρα τωρα οποιον σε εκβιαζει . ειμαι αριστερος ομως σε διαβαζω. σε τιμα Στεφανε μη κολλας κ μη φοβασαι . οποιος ειναι σαπιος ειτε ειναι μπατσος ειτε φασιστας ειτε κομμουνιστης ειτε αναρχικος βγαλτον στη φορα παντα με τα αντιστοιχα στοιχεια. φιλικους χαιρετισμους.

   1. Η ουτοπια είναι χαρακτηριστικό όλων των
    δήθεν αριστερών .Που μάλλον μόνο αριστεροί
    δεν είναι αφού η ιδεολογία τους στηρίζεται
    σε τόσο σαθρό υπόβαθρο αφού καταφέρνουν
    και σε διαβάζουν.Ισως είναι αριστεροί που
    χρήζουν ψυχιατρικής αντιμετώπισης.

   2. Μη παρασυρεται το φαφλαταδικο εγώ σου
    από ανόητες φιλοφρονησεις ανόητων.
    Και μη γελάτε ανόητοι με τα σχόλια μου.

  19. ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΞΕΡΑΣΜΑ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΣΤΗ ΝΕΚΡΗ-ΖΩΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ…ΕΙΝΑΙ Ο ΑΙΩΝΙΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΤΗ ΚΟΛΑΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑ

  20. ασχημο θεαμα να γλυφει καποιος που δηλωνει και σπαρτιατης,τρομαρα του….δεν της εφτανε το χρημα που κλεβει το τσουτσεκι που εχει για πηδηκουλα,να παρει και αλλα…να μην φαει αλλος….τμπσπ……..

  21. Ειστε κακοι ανθρωποι…

   δηλ. αυτη τωρα, τι θα διδαξει ?
   Η/Υ επιπεδου Δημοτικου, σε Πανεπιστημιο..?

   Μπρος μωρη λουγκρα…
   στη δομη…της Λεσβου…να μαζευεις τα κοπρανα…απο τους λαθρους που εφερες…
   Ουστ…

   1. Μάλλον κανένας αρβανίτης/αλβανός ή κανένας σκουρόχρωμος άραβο-μανιάτης είσαι, σίγουρα όχι Σπαρτιάτης.

  22. Κάποιοι κακοί άνθρωποι λένε ότι στην Ελλάδα υπάρχει νεποτισμός και ότι όλα γίνονται με μέσον. Δεν τους πιστεύω. Εγώ πιστεύω πως η κυρία Νατάσα από νηπιαγωγός πήρε πρώτα διδακτορικό στην Ιατρική και μετά έγινε γιατρός, επειδή ήταν πολύ έξυπνη. Επίσης πιστεύω ότι και η Μπέτυ Μπαζιάνα από δασκάλα ΗΥ έγινε καθηγήτρια Πολυτεχνείου επειδή ήταν και αυτή πολύ έξυπνη και διάβαζε πολύ. Και ο ΓΑΠ έγινε πρωθυπουργός επειδή ήταν πολύ έξυπνος. Και ο Μπακογιάννης έγινε Δήμαρχος και Περιφερειάρχης και ξανά Δήμαρχος επειδή είναι πολύ έξυπνος. Και η μαμά του η Ντόρα έγινε όλα όσα έγινε επειδή ήταν πολύ έξυπνη όπως και ο αδελφός της επειδή ήταν πολύ έξυπνος κι αυτός.

  23. Αμα είσαι αξιος προκοβεις σ αυτόν τον τόπο! Από νηπιαγωγος γίνεσαι χειρουργός, από γραμματέας σχολείου, καθηγητής πανεπιστημίου.

   1. μην ξεχνάς και από καθαρίστρια μπορείς να γίνεις, υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης, υποψήφια δήμαρχος Θεσ/νικης, βουλευτής Θεσ/νικης κτλ

  Leave a Response