ΜΠΕΣ ΒΓΕΣ ΤΟ ΤΣΕΣΜΕ! ΞΑΝΑΒΓΗΚΕ ΤΟ “ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΜΕΝΟ” ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ – ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ

  Κοινοποίηση:
  tsesme

  Στο Αιγαίο βγήκε ξανά το μεσημέρι της Παρασκευής το πλοίο του τουρκικού πολεμικού ναυτικού Τσεσμέ. Περίπου στις 14:00 το μεσημέρι το Τσεσμέ έπλεε προς την περιοχή ερευνών που έχει ανακοινωθεί με την παράνομη τουρκική Navtex της 15ης Φεβρουαρίου.

  Το πλήρωμα του Τσεσμέ έχει οδηγίες από την Άγκυρα για τη διεξαγωγή υδρογραφικών ερευνών ανάμεσα στην Λήμνο, τον Άγιο Ευστράτιο και την Σκύρο.

  Το πρωί της Πέμπτης το υδρογραφικό Τσεσμέ απομακρύνθηκε από την περιοχή ερευνών στο Κεντρικό Αιγαίο και έδεσε στο λιμάνι της Σμύρνης. Οπως φάνηκε, ο ελλιμενισμός του Τσεσμέ ήταν μία τακτική κίνηση που υπαγορεύθηκε από την επιδείνωση των καιρικών συνθηκών.

  Η παρουσία του εκεί όμως, δεν κράτησε πολύ, αφού σήμερα το μεσημέρι ξαναβγήκε στο Αιγαίο. Περίπου στις 14:00, το Τσεσμέ έπλεε ανοιχτά της Λέσβου. Με βάση την ταχύτητα πλου του τουρκικού υδρογραφικού, το Τσεσμέ αναμένεται να ξαναμπεί στην περιοχή ερευνών μετά τις 18:00 το απόγευμα.

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  10 Σχόλια

  1. Η Τουρκία είναι μεγάλη δύναμη στην περιοχή μας και όχι μόνο και ο μόνος δρόμος αντιμετώπισης είναι οι διαπραγματεύσεις αλλά να ξέρουν αυτοί που θα τις κάνουν ότι μπορεί να έχουν κόστος….
   Εκεί είναι το κλειδί της υπόθεσης….
   Είναι διατεθειμένοι οι εκάστοτε κυβερνήτες να πουν όλη την αλήθεια στον λαό και αν τους δώσει την εξουσιοδότηση να αναλάβουν την ευθύνη?????
   Όλα τα υπόλοιπα είναι να χαμε να λέγαμε…..

  2. Καθοδόν το μογγολομπρίκι προς το ΠΑΣΑλιμάνι, του Τσεσμέ τι θα του κάνουμε εμείς; Τι θα του κάνουμε;;; θα του ΛΙΓΝάδουμε!

  3. Ρε παιδια εχουμε τις καλύτερες ενοπλες δυνάμεις του κολου. Απλως ο αρχηγός αυτών ονόματι ΦΛΏΡΟΣ ψάχνει να βρει σπίρτα για να τους καψει. Λίγη υπομονή μέχρι το Θησείο θα φτάσουν οι Τούρκοι παραπάνω ούτε βημα, θα αντισταθουμε.

  4. ΤΟ ΠΛΟΊΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΆ ΠΟΛΕΜΙΚΌ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΔΡΟΓΡΑΦΙΚΟ !! ΌΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΡΑΣΊΑ ΤΩΝ ΕΝΌΠΛΩΝ ΔΥΝΆΜΕΩΝ ΠΕΖΉ ΤΟ @@@@@!!!! ΜΑΖΊ ΜΕ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΈΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΑΣ !!!!

   1. Μια σακαρακα ειναι το πρωην Χωρα που απλα το εχουν για ντεκορ τη πολεμικο και κουραφεξαλα………Για να προκαλουνε το εχουνε….

  5. Με τα ελληνοτουρκικά τι γίνεται; Μας έχετε φλομωσει στις καταγγελιες των “βιασμενων” και “παρεμοχλημενων” αλλά για τα σοβαρά δε μας λέει κανείς τίποτα.

  6. BΓΗΤΕ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΕΣΤΑΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗ ΕΙΔΗ ΕΧΕΤΑΙ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΨΤΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ……..Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ…………………..ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΜΟΝΑΧΑ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ

  7. Θα το προσκάλεσε το ανθελληνικό Γελιαμεπ για γερμανική μπύρα.

  Leave a Response