ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ! ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ! ΝΕΑ ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΟΙΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΣΤΙΣ ΜΥΟΚΑΡΔΙΤΙΔΕΣ! ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ!

  Κοινοποίηση:
  ΜΠΟΛΙΑ

  Πληθαίνουν οι μελέτες που πραγματοποιούνται προκειμένου να βρεθούν οι παράπλευρες συνέπειες και ανεπιθύμητες ενέργειες των νεόκοπων εμβολίων κατά του κορωνοϊού, συγκρίνοντας σταδιακά την μετεμβολιακή εξέλιξη των εμβολιασμένων και σύμφωνα με νέα μελέτη στον Καναδά, βρέθηκε πως η καρδιακή φλεγμονή ως παρενέργεια του εμβολιασμού για τον COVID-19 είναι αριθμητικά υψηλότερη σε όσους εμβολιάστηκα με το εμβόλιο της Moderna από της Pfizer.
  Μια νέα μελέτη υπολόγισε ότι εκατοντάδες περιπτώσεις καρδιακής φλεγμονής (μυοκαρδίτιδα, περικαρδίτιδα, μυοπερικαρδίτιδα) συμβαίνουν σε κάθε εκατομμύριο δεύτερων δόσεων του εμβολίου COVID-19 της Moderna στην ομάδα υψηλότερου κινδύνου.
  Οι ερευνητές άντλησαν τους αριθμούς από ένα σύστημα επιτήρησης της δημόσιας υγείας που δημιουργήθηκε από τις αρχές στη Βρετανική Κολομβία του Καναδά.
  Η μυοκαρδίτιδα είναι μια σοβαρή κατάσταση που μπορεί να οδηγήσει σε θάνατο.
  Η περικαρδίτιδα είναι φλεγμονή του ιστού κοντά στην καρδιά και η μυοπερικαρδίτιδα είναι όταν εμφανίζεται τόσο η μυοκαρδίτιδα όσο και η περικαρδίτιδα.

  Η έρευνα

  Στη μελέτη κοόρτης με βάση τον πληθυσμό, οι ερευνητές αναζήτησαν περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας, περικαρδίτιδας και μυοπερικαρδίτιδας λίγο μετά τη λήψη ενός εμβολίου Moderna ή Pfizer COVID-19, τα οποία χρησιμοποιούν τεχνολογία αγγελιοφόρου RNA.
  Οι ερευνητές απέκλεισαν άτομα που δεν έλαβαν την αρχική σειρά δύο δόσεων, που έλαβαν μία ή περισσότερες δόσεις εκτός της Βρετανικής Κολομβίας και που εμφάνισαν μυοκαρδίτιδα εντός ενός έτους πριν από τον εμβολιασμό.

  Άνδρες: Περίπου 269,5 περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας στο εκατομμύριο, υπολογίστηκαν για άνδρες ηλικίας 18 έως 29 ετών, κατέληξαν οι ερευνητές.

  Από τα υπόλοιπα 3,1 εκατομμύρια άτομα, 59 εμφάνισαν μυοκαρδίτιδα και 41 εμφάνισαν περικαρδίτιδα μεταξύ επτά και 21 ημερών μετά τον εμβολιασμό.
  Οι ερευνητές πήραν τους αριθμούς και τους μετέφρασαν σε ποσοστά ανά εκατομμύριο χρησιμοποιώντας μοντελοποίηση.
  Τα υψηλότερα ποσοστά μυοκαρδίτιδας ήταν μεταξύ των νεαρών ανδρών, που από καιρό έχει βρεθεί ότι διατρέχουν τον υψηλότερο κίνδυνο καρδιακής φλεγμονής μετά τον εμβολιασμό.
  Το ποσοστό της Moderna ήταν 269,5 ανά εκατομμύριο δεύτερες δόσεις μεταξύ ανδρών ηλικίας 18 έως 29 ετών.
  Το ποσοστό της Pfizer ήταν 58 ανά εκατομμύριο δεύτερες δόσεις μεταξύ των ανδρών της ηλικιακής ομάδας.
  Τα ποσοστά μειώθηκαν στις μεγαλύτερες ηλικιακές ομάδες.
  Τα ποσοστά για τους άνδρες ηλικίας 30 έως 39 ετών, για παράδειγμα, ήταν 54 ανά εκατομμύριο (Moderna) και 11,3 ανά εκατομμύριο (Pfizer).

  Τα ποσοστά στις γυναίκες

  Μεταξύ των γυναικών ηλικίας 18 έως 29 ετών, τα ποσοστά ήταν 27,4 για τη Moderna και 4,8 για την Pfizer.
  Μεταξύ των γυναικών ηλικίας 30 έως 39 ετών, τα ποσοστά ήταν 27,8 για τη Moderna και 11,4 για την Pfizer.
  Τα ιστορικά ποσοστά ή ποσοστά στο γενικό πληθυσμό είναι μόλις 2 ανά εκατομμύριο σε άτομα ηλικίας 18 έως 39 ετών, πράγμα που σημαίνει ότι ο εμβολιασμός αυξάνει την πιθανότητα εμφάνισης.
  Ειδικοί στις Ηνωμένες Πολιτείες και αλλού έχουν πει ότι τόσο τα εμβόλια Pfizer όσο και τα εμβόλια Moderna συνδέονται αιτιολογικά με τη μυοκαρδίτιδα και την περικαρδίτιδα.

  Σε σύγκριση με το εμβόλιο της Pfizer, το εμβόλιο Moderna συνδέθηκε με υπερδιπλάσιες πιθανότητες εμφάνισης παθήσεων φλεγμονής, είπαν οι ερευνητές.

  «Τα ευρήματά μας μπορεί να έχουν επιπτώσεις στην πολιτική σχετικά με την επιλογή του προσφερόμενου εμβολίου», δήλωσαν οι ερευνητές, μεταξύ των οποίων, ο Naveed Janjua, επιδημιολόγος και εκτελεστικός διευθυντής ανάλυσης στο Κέντρο Ελέγχου Νοσημάτων της Βρετανικής Κολούμπια, ηγήθηκε της μελέτης, η οποία χρηματοδοτήθηκε από τις καναδικές αρχές και δημοσιεύτηκε από το Journal of the American College of Cardiology.
  Οι περιορισμοί περιελάμβαναν τη μελέτη παρατήρησης, με τους ερευνητές να λένε ότι δεν μπορούσαν να πουν εάν οι περιπτώσεις φλεγμονής σχετίζονται με τον εμβολιασμό.
  Ορισμένοι ειδικοί, συμπεριλαμβανομένων των συγγραφέων, έχουν υποβαθμίσει τη φλεγμονή μετά τον εμβολιασμό, λέγοντας ότι τα περιστατικά συχνά υποχωρούν με την πάροδο του χρόνου και ότι τα οφέλη των εμβολίων -πρωτίστως προστασία από σοβαρές ασθένειες, καθώς δεν προσφέρουν πλέον μεγάλη θωράκιση έναντι της μόλυνσης- υπερτερούν των κινδύνων.
  Άλλοι λένε ότι, ειδικά μεταξύ των νεότερων ατόμων, οι κίνδυνοι υπερτερούν των οφελών.
  Η Pfizer και η Moderna δεν απάντησαν στα αιτήματα για σχολιασμό κατά τον Τύπο.
  0_29.JPG

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  14 Σχόλια

  1. Μπουρδα συγχαρικια με το mrna που λεν και στο χωριο μου! Αν εισαι αντρας κανε χαρακιρι εν ονοματι των χιλιαδων ψυχων που χαθηκαν απ τα μπουρδοεμβολια σου! Αλλα δυστυχως αποτελεις μιασμα της κοινωνιας!
   Τσιοδρα….ρε καλως τη γριππη! Ειχε παει….διακοπες! Ποσο γελοιοι πια! Θανασακη γιαλαντζι φασιστα βαστα τη…. καρεκλα υπουργαρα του κωλου!

  2. Άσε να μπολιάζονται και να φεύγουν.Να αραιώνουμε από ηλιθίους.Τους βαρέθηκα

  3. Λίγο δύσκολο γιά τόν Πλευρη νά θέσει 140 εκατομμύρια ανεμβολιαστων Ευρωπαίων σέ αναστολή !

  4. Κανεις ανεμβολιαστος δεν θα κανει το εμβολιο της απατης.140 εκατομ.Ευρωπαιοι δεν εχουν εμβολιαστει και δεν προκειται.

  5. Η ερευνα να μας πει, αν πληρωθηκαν μιζες και αν ναι, σε πιους δοθηκαν.

  6. Αυτά περί περισσοτέρων καρδιακών παρενεργειών στην moderna απ ότι στην Phizer είναι παραμύθια της χαλιμάς, από τη στιγμή που ο τρόπος δράσης όλων των mRNA εμβολίων είναι πανομοιότυπος, επομένως και οι παρενέργειες!!!! δηλαδή βλέπε δράση της ακίδας πρωτείνης επιφανείας κυρίως κλπ!!!!! Οσον αφορά τη γρίππη ανέκαθεν υπήρχε ειδικό τεστ ταχείας ανίχνευσης, το οποίο το αγνόησαν εντελώς για ευνόητους λόγους, όπως επίσης υπήρχε και υπάρχει ειδικό αντιγριππικό αντι-ιικό φαρμακο που μπορεί να δοθεί στους ευπαθείς!!!!!!!!!

   1. Σωστά! Επίσης μην ξεχνάμε της astrazeneca που έκαναν πολλοί στην αρχή των εμβολιασμών και υπήρχαν και σ’ αυτό περιστατικά θρομβώσεων και θανάτων καθώς το ίδιο και με της Johnson, όλα της ίδιας τεχνολογίας είναι

  7. Οι άθλιοι του υπουργείου υγείας μιλάνε για άρνηση της επιστήμης, δηλαδή ο υπουργός πέραν από θαυμαστής του Μέγκελε με τις υποχρεωτικές επεμβάσεις, είναι και σύντροφος συναγωνιστής του υπουργού προπαγάνδας των Ναζί, του J Goebbels.

  8. Έχω ανησυχήσει γιατί σταμάτησαν να μιλάνε για …πιθηκοιό και φοβάμαι μην …προσβληθώ. Τώρα …φοβούνται τη …γρίπη που λέει…επελαύνει ενώ 3 χρόνια δεν υπήρχε! Κάποιοι παιδίατροι ζητάνε μάσκες στα σχολεία και δεν λένε κουβέντα για τα γήπεδα και τα κέντρα διασκέδσης! Τελικά ο κοροιδοιός πάει σε εκκλησίες και σχολεία και όχι σε γήπεδα και μπουζούκια! Το δούλεμα συνεχίζεται αλλά πλέον οι περισσότεροι ξύπνησαν και οι ακαταδίωκτοι δεν θα χαρούν τις μίζες τους.

   1. Τα παιδιά είναι πιο ευάλωτα σε ιώσεις γι αυτό ζητούν μάσκες στα σχολεία. Τα γήπεδα ποδοσφαίρου είναι ανοιχτοί χώροι.

    1. Η χρήση των μασκών στα παιδιά προκαλεί πολλά προβλήματα, μεταξύ των οποίων σοβαρές λοιμώξεις, όπως από αναπνευστικό συγκυτιακό ιό, αυτό και από πρόσφατη μελέτη-εργασία ξένου νοσοκομείου, και ένα μεγάλο πρόβλημα επίσης είναι ότι προκαλεί αδρανοποίηση του ανοσοποιητικού!!!!!!

    2. τι είπε επίσημα η Υπουργός παιδείας της Γαλλίας για τα αποτελέσματα της μάσκας στα παιδιά και μετά το ξανασυζητάμε.

    3. Για τα γήπεδα και την εστίαση όπως το παντού άλλωστε λειτούργησε εκβιαστικά για να πιάσουν μεγάλα ποσοστά, οι περισσότεροι το έκαναν για οικονομικούς λόγους κ να μπαίνουν ελεύθερα όπου θέλουν και όχι γιατί ήθελα πραγματικά να εμβολιαστούν

  Comments are closed.