ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ! ΞΕΓΥΜΝΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ. ΠΩΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ…

    Κοινοποίηση:
    gdddssw

    “Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε μάχες για εμάς” δήλωσε χθες ο Σκοπιανός πρωθυπουργός Ζάεφ αφαιρώντας από τον Κούλη ακόμη και το …φύλλο συκής που χρησιμοποιούσε μέχρι τώρα για το Σκοπιανό. Στο χθεσινό τους γεύμα μάλιστα δεσμεύτηκαν και για την “καλή εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών”. Για να δούμε λοιπόν πόσο ψεύτης αλλά και συνειδητά εθνοπροδότης αποδεικνύεται και για το θέμα αυτό ο Κούλης, θέλετε να κάνουμε μια γρήγορη αναδρομή στο το τι έλεγε πριν γίνει πρωθυπουργός; Ένα απάνθισμα δηλώσεων του που αποτελούν και τον μεγάλο διασυρμό του…

    Αμέσως μετά την επίσημη ανακοίνωση της Συμφωνίας των Πρεσπών από τους δύο υπουργούς Εξωτερικών Ντιμιτρόφ και Κοτζιά ενώπιον του Ζάεφ και του Τσίπρα στις 12 Ιουνίου 2018 η ΝΔ χαρακτήρισε την συμφωνία ως «κακή» και ζήτησε από τον Τσίρπα να μην την υπογράψει διότι «αποδοχή της “μακεδονικής γλώσσας” και της “μακεδονικής εθνότητας” συνιστούν μη αποδεκτή εθνική υποχώρηση».

    mitsotakis-zaev-16-9-2020

    Στις 14 Ιουνίου 2018, δηλαδή δύο ημέρες αργότερα και λίγες ώρες αφότου γνωστοποιήθηκε το κείμενο της συμφωνίας, ο Μητσοτάκης και το κόμμα του κατέθεσαν πρόταση μομφής κατά της τότε κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Ανακοινώνοντας από το βήμα της Βουλής την πρόταση, ο Μητσοτάκης είχε πει ότι «η συμφωνία για το Σκοπιανό είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι. Είναι χρέος μου να κάνω ό,τι μπορώ να το αποτρέψω. Η συμφωνία είναι κακή. Η αποδοχή της μακεδονικής γλώσσας και εθνότητας συνιστούν μη αποδεκτή εθνική υποχώρηση». Και σε ανάρτησή του την ίδια ώρα έγραφε: “Έχω υποχρέωση να αποτρέψω την υποθήκευση του μέλλοντος της πατρίδας με μια κακή συμφωνία, που βλάπτει τα εθνικά μας συμφέροντα. Σήμερα όλοι αναμετριόμαστε με την Ιστορία.”

    Στις 21 Ιουνίου μιλώντας στο συνέδριο του ΣΕΒΕ στην Θεσσαλονίκη, ο Κούλης χαρακτήρισε ξανά ως «κακή» τη συμφωνία οποία, όπως προειδοποίησε παράγει «τετελεσμένα και ανοίγει εθνικές πληγές με αδιευκρίνιστες ακόμη συνέπειες». Ακόμη πιο σκληρός, είπε στη συνέχεια ότι “η η «κατασκευή» την οποία οι κύριοι Τσίπρας και Κοτζιάς εμφανίζουν ως «Συμφωνία» υπηρετεί ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που διαλαλεί: Δεν ικανοποιεί, αλλά τραυματίζει το εθνικό συμφέρον.

    mitso-skopi
    «Και έκαναν το χειρότερο δυνατόν. Διότι, εκχωρώντας την εθνικότητα και τη γλώσσα, αυτό που γίνεται στην πράξη είναι ότι ακυρώνεται τελικά και το όνομα. Γιατί, όταν εκχωρείς τη λέξη Μακεδόνας και επιτρέπεις επιπλέον να ισχυρίζονται οι γείτονές μας ότι μιλούν Μακεδονικά, τότε όχι μόνον νομιμοποιείς, αλλά αυξάνεις τον αλυτρωτισμό τους. Είμαι Μακεδόνας και κατοικώ στην Βόρεια Μακεδονία τι σημαίνει άραγε;»

    Στις 28 Ιουνίου εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση  και με συνέντευξή του προς το γερμανικό δίκτυο της Deutsche Welle. Αναφερόμενος στο Σκοπιανό, διαβεβαίωσε ότι η ΝΔ δεν πρόκειται να επικυρώσει τη συμφωνία των Πρεσπών, χαρακτηρίζοντας «βλαπτική για τα εθνικά συμφέροντα».

    Στις 15 Σεπτεμβρίου, μιλώντας στο πλαίσιο της 83ης ΔΕΘ στο Βελλίδειο, προκάλεσε ενθουσιασμό στο ακροατήριό του μόλις επανέλαβε την δέσμευση για καταψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών όταν αυτή έρθει στην Βουλή. Μάλιστα οι παρευρισκόμενοι σηκώθηκαν όρθιοι και τον καταχειροκρότησαν. Ο Μητσοτάκης είπε πως η ΝΔ α όχι μόνο θα καταψηφίσει την συμφωνία των Πρεσπών, αλλά και θα την ακυρώσει όταν έρθει στην κυβέρνηση. Τόνισε πως πρόκειται για «συμφωνία ντροπής » που «εκχωρεί για πρώτη φορά τη Μακεδονική ταυτότητα και τη Μακεδονική γλώσσα στους γείτονές μας». Μάλιστα έστειλε και “μήνυμα” προς τα Σκόπια ότι η διαπραγμάτευση θα ξεκινήσει από την αρχή…

    mitsotakis-zaev3-16-9-2020

    Στις 14 Δεκεμβρίου  μιλώντας σε στελέχη του κόμματός του στη Σάμο ανακοίνωσε ότι η ΝΔ δεν θα κυρώσει τη συμφωνία των Πρεσπών “ούτε τώρα” αλλά “ούτε και αν τη βρει μπροστά της στην επόμενη Βουλή”. Μάλιστα το προχώρησε ζητώντας εκλογές για να μην κυρωθεί η συμφωνία: «Για αυτό και εμείς θα επιμένουμε: Εκλογές όσο το δυνατόν συντομότερα. Όσο το δυνατόν συντομότερα φύγει αυτή η κυβέρνηση, τόσο καλύτερα θα είναι για τον τόπο. Και για το ζήτημα της συμφωνίας των Πρεσπών ας αποφασίσει ο ελληνικός λαός. Πριν έρθει η συμφωνία για κύρωση στη Βουλή».

    Στις 24 Ιανουαρίου 2019 ξεκίνησε στη Βουλή η συζήτηση της συμφωνίας των Πρεσπών και ο Κούλης κατά την ομιλία του ήταν (υποκριτικά) λάβρος: «Σας καλώ να μην κυρώσουμε μία συμφωνία που, θυμηθείτε τα λόγια μου, θα την βρούμε μπροστά μας και δεν θα είναι για καλό. Σας καλώ στην ονομαστική ψηφοφορία που θα ακολουθήσει να πούμε το μεγάλο ΟΧΙ», είπε και συμπλήρωσε: «Η Συμφωνία των Πρεσπών δεν θα έπρεπε ποτέ να είχε υπογραφεί και, βέβαια, δεν θα έπρεπε ποτέ να είχε φτάσει στη Βουλή των Ελλήνων προς κύρωση. Γιατί αποτελεί εθνική ήττα, που έχει ήδη ακυρωθεί στη συνείδηση του λαού. Και εθνικό λάθος, που προσβάλλει την αλήθεια και την Ιστορία της χώρας. Ο ΣΥΡΙΖΑ την ώρα που καταρρέει, επιμένει στην καταστροφική του αποστολή».

    Μετά την ψήφιση της συμφωνίας, την επόμενη ημέρα 25 Φεβρουαρίου, έκανε μια μακροσκελή δήλωση σημειώνοντας ότι “σήμερα είναι μία δύσκολη, μια στενάχωρη μέρα για την Ελλάδα. Η κυβέρνηση με μία ευκαιριακή πλειοψηφία ψήφισε την επιζήμια συμφωνία των Πρεσπών” κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ ότι “εγκατέλειψε μια εθνική γραμμή δεκαετιών με μία εθνική υποχώρηση”, μιλώντας για “μεγάλες δυσκολίες που έρχονται από την εφαρμογή της συμφωνίας” και αναλαμβάνοντας τη “δέσμευση” ότι παρά την ψήφιση της συμφωνίας “ θα μείνω σταθερός στο εθνικό καθήκον: Το δικαίωμα της Ελλάδας για βέτο στην ένταξη των Σκοπίων στην Ευρωπαϊκή Ένωση δεν πρόκειται να το απεμπολήσω…”

    Στις 4 Φεβρουαρίου 2019 έγινε το συλλαλητήριο -πραγματική λαοθάλασσα στο κέντρο της Αθήνας κατά της χρήσης του όρου «Μακεδονία» από την ΠΓΔΜ. Ο Μητσοτάκης δήλωσε πως το συλλαλητήριο ήταν μεγαλειώδες και ότι συμμετέχοντες έστειλαν μήνυμα έλλειψης εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, ενώ είχε επιτρέψει στους βουλευτές του να συμμετέχουν. “Η σημερινή έκφραση εθνικής υπερηφάνειας από εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που βρέθηκαν στο Σύνταγμα από κάθε γωνιά της χώρας δεν είχε κομματικό χρώμα” ανέφερε μεταξύ άλλων στη δήλωσή του.
    Την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019 συζητήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής το πρωτόκολλο ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ. Ο Μητσοτάκης το έπαιξε εξίσου σκληρός και είπε προς τα τότε κυβερνητικά έδρανα: “Δεν θα πω ποτέ εγώ «καλωσορίζω τον Μακεδόνα πρωθυπουργό στη χώρα». Περιμένω να το πείτε εσείς κ. Τσίπρα. Και περιμένω τον κ. Αποστολάκη να πει καλωσορίζω και τον μακεδονικό στρατό στην Ελλάδα όταν θα κάνει κοινά γυμνάσια με τον ελληνικό στρατό. Αυτά έχετε υπογράψει…”.

    Και χθες “καλωσόρισε” τον Ζάεφ ως “ Μακεδόνα πρωθυπουργό” στη χώρα μας…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    31 Σχόλια

    1. Τα χειρότερα βασανιστήρια στα παιδιά σας μπροστά στα μάτια σας μουνόπ@ν@. Αλυσοδεμένοι και να μην μπορείτε να κάνετε τίποτα παρά μόνο να βλέπετε να υποφέρουν ατελείωτα από τους πόνους . Μετά η δική σας σειρά , κρέμασμα στις πλατείες , παλούκωμα από τον κώλο στο στόμα αλλά όχι ψόφο…μέρα-νύχτα να ουρλιάζετε από τον πόνο.

    2. ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΩΡΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ . ΚΟΥΛΗ-ΤΣΟΥΠΡΑ-ΦΩΦΩ-ΚΚΕ .ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ .

    3. Να επανέλθει η θανατική ποινή επί εσχάτη προδοσία.

    4. αν δε μονοιασουμε οι ΕΛΛΗΝΕΣ οσοι εχουμε απομεινει, αν δεν αγαπηθουμε, ετσι θα βολοδερνουμε . και θα κρινει τις τυχες των παιδιων μας ο γκραμποφσκι ο μπαζιανας ο νατασας και ολα τα χοιρινα του χοιροστασιου τα οποια ταιζουμαι μονιμως αυτους και τα μουλοσπερματα τους 180 χρονια..αρα αυτοι μας φταινε; οχι κυριοι εμεις..αντι να ενωθουμε και να τους γδαρουμε ζωντανους αυτους και ολη τη φαρα τους , τους ανεχομαστε ποιους; τουςτουρκαλβανοπολωνοαμερικανοεβραιοιεχωβαδες .. αγαπη και ομονοια και οχι να ψοφισει του γειτονα μας η γιδα..

    5. Όλη αυτή η ιστορία έγινε με εντολή των αμερικάνων για να μπουν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ .
      Αν δεν γίνονταν αυτό, θα διαλύονταν και θα γίνονταν ακόμα ένας τουρκο-μουσουλμανο-αλβανικός θύλακας δίπλα μας.

    6. Ρε, άντε μου στο διάολο, προδοτικό σκουπίδι! Την ίδια ώρα που ο προδοτικός λαγός ντόρα “προειδοποιούσε” για τις “συνέπειες” του εξαμβλώματος, ο ίδιος έσειε το λάβαρο της “επανάστασης”… Τώρα που οι σκατοσκοπιανοί έχουν παραβιάσει με χίλιους δυό τρόπους τη συμφωνία έκτρωμα, δεν βρίσκει ο ξεφτιλισμένος τρόπους να την βγάλει εκτός ισχύος, παρά υποδέχεται ο βλαμμένος τον βρωμοζάεφ εν χορδαίς και οργάνοις…

    7. Είχαμε πριν τον τσιπροπινοκιο τώρα έχουμε τον πανηλιθιο αβερελ από τους νταλτονς.
      Πιο βλαξ πεθαίνεις.

    8. Πεοχωρα στέφανε με τους μαφίοζους που έχεις μπλέξει

    9. Μονο ενας ηλιθιος θα πιστευε οτι τα τσογλανια του Σορος που εφτιαξαν τα σκοπια δεν θα υπηρετουσαν το αφεντικο τους.
      Αλλωστε ως εβραιοι και ο τσιμπλας και ο κουλης μισουν τους ελληνες και οπως ξερουμε την μακεδονια και ειδικα την θεσσαλονικη την θεωρουν δευτερη ιερουσαλημ.
      Η σφηγκοφωλια της θεσσαλονικης που τους εδιωξαν οι ισπανοι ειναι αυτοι που καθοριζουν τις καταστασεις σε ολη την χωρα.
      Δυστυχως απο την βαυαροκρατια μεχρι τωρα αυτη η χωρα δεν ειναι ελληνικη αλλα σιωνιστικη μεχρι το κοκκαλο .

    10. Τα καθάρματα… Βρωμο.. τσοτακηδες… Από τον μπαμπά και την κόρη είχαμε τα δείγματα μας βγήκε και ο κουλης… Σχέδιο φαιδωρα σε πλήρη εφαρμογή για το τελικό στάδιο… Ο παλιός το είχε πει ξεκάθαρα… Ο γιος το τελειοποιεί… Καθίκια… Κρεμάλα στο Καστελλόριζο να τους βλέπουν και οι απέναντι…

    11. Αυτοι ολοι οι τσαρλατανοι ξερουν οτι ο Ελληνικος λαος ξεχναει δυστυχως ευκολα και παιζουν το βιολι τους!!!!!!! Ο Μητσοτακης παραμυθιασε τον κοσμο για την συμφωνια των Πρεσπων και για τους λαθρομεταναστες και τον ψηφισαν, οπως ψηφισαν τον παραμυθα τον Τσιπρα που θα εσκιζε τα μνημονια!!!!!!!! Και οι δυο αλλα ελεγαν και αλλα εκαναν!!!!!! Τωρα ας τους λουστουν και τους δυο τα κοροιδα που τους ψηφισαν!!!!!!!! Διοτι ας προσεχαν, αμα της απομακρυνσεως εκ της καλπης ουδεν λαθος αναγνωριζεται!!!!!!!!!

    12. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΥΠΟΥΛΟ ΦΙΔΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΛΑΣΗΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΗ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΛΕΕΙΝΗ ΒΡΩΜΕΡΗ ΑΗΔΙΑ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΚΟΡΑΚΑΣ ΤΗΣ ΔΥΣΤΥΧΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ…..

    13. Κουλη προδοτη κομιτατζη η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!
      ‘Η ΕΛΛΑΣ ‘Η ΤΕΦΡΑ.

    14. Μοιάζει του πατέρα του ο κουλης ο οποίος μιλούσε γερμανικά και ήταν συνεργάτης Γερμανών
      Αποστάτης εφιάλτης το 1965 μας κατέστρεψε από το 1990 1993 με καντεμιες με δυσκολίες αποτυχίες Και ο γιος του που πήγε σε γερμανικό σχολείο συνεχίζει με κυκλωποδιες στη Μακεδονία με υποταγες στους Γερμανούς με διαπραγματεύσεις για εθνική κυριαρχία Πρέπει να λογοδοτήσει αν αγορασει φρεγάτες από Ολλανδία Γερμανία η Βρετανία

    15. ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ. ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ!

    16. ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΕ ΚΈΡΑΤΆ ΑΛΛΟΔΑΠΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΟΥ ΕΥΧΌΜΑΣΤΕ ΚΡΕΜΆΛΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΓΕΡΌ ΔΙΑΟΛΟ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙΣ ΝΑ ΣΑΠΊΣΕΙΣ

    17. Και το θέμα ποιο είναι? Να δεις που σε 3 χρόνια οι Έλληνες θα ξανακάνουν κυβέρνηση το Σύριζα νομίζοντας ότι θα τους σώσει (!!!). Και αν δεν βγει αυτοδύναμος θα κάνει συγκυβέρνηση με το ΚΙΝΑΛ!! Ε, δεν έχει σωτηρία αυτός ο τόπος. Καλά λένε ότι η βλακεία είναι ανίκητη και απέραντη.

    18. Ναι, εκαναν οτι μπορουσανε…οι γερμανοτσολιαδες…
      Μας το πουλανε κιολας…
      Αντε ρε, ολοι στο διαολο…
      Πουλησατε τη Χωρα..και…ζητατε και τα ρεστα…
      Παλιανθρωποι…

    19. Και οι Έλληνες δεν μπορούσαν να σκεφτούν ότι και αυτός είναι το ίδιο πριν τον ψηφίσουν.?????

    20. ΑΛΗΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ …
      ΚΟΠΡΙΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ …
      ΛΕΧΡΙΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ …
      ΛΩΠΟΔΥΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ …
      ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ …
      ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ,
      ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ, ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΥΦ@ΛΕΣ …………

    21. θελατε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ φατε την τωρα ολοι αυτοι φωναζαν επι επταετιας γιατι δεν μπορουσαν να παρουν μιζα απο πουθενα και δεν μπορουσαν να πουλησουν την χωρα και τους ελληνες για το χρημα καμαρωστε τους τωρα . τι μπουμπουκια ειναι

    22. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΤΟΣΟ Ο ΓΑΠ, ΤΣΙΠΡΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΩΣ ΣΥΝΧΡΟΝΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΟΔΕΥΕΙ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΧΡΟΝΟΣ ΝΕΝΕΚΟΣ,,ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ

    23. Όλα αυτά τα λαμόγια έπρεπε να ήταν φυλακή. Και ο λαός καθετε χαζεμενος και τους ακούει. Μιλάμε για πολιτικά τομάρια.

    24. ε ναι ηταν αυτος που ελεγε δεν θα διχασουμε τους Ελληνες για να ενωσουμε τους σκοπιανους …..λεμε τωρα

    25. και στις εκλογες ο ελληνας ελληνιδα τον εκανε προθυπουργο ;;;;;;; οποτε μας αξιζουν τα χειροτερα οι λιγοι ομως που σκεφτονται πριν ψηφισουν τι φταινε;

    26. ΠΩ ΠΩ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ…ΚΟΙΤΑΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ…ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ LOCKDOWN ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟ @ΡΧΙΔΙ Ο ΣΥΨΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΥΑΛΟ!!! ΒΑΛΤΕ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΣΚΑΣΜΟΣ ΤΩΡΑ

    27. ΟΧΙ ΔΕΝ ΒΡΕΧΕΙ ΚΥΡΙΑΚΟ ΤΑ ΧΕΤΕ ΑΡΠΑΞΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΡΕ ΑΧΟΡΑΤΑΓΑ ΠΡΟΔΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ Η ΟΡΓΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΑΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΦΕΥΓΑΝ ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ ΩΣ ΕΘΝΑΡΧΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΑΥΣΤΗΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΟ ΝΑ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΕΥΟΘΝ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΙΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΩ ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΙΟ ΑΚΡΑΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΝΑ ΚΟΛΙΣΙΕΡΓΟΥΝ ΕΩΣΟΤΟΥ ΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ…..

    28. Όταν ο Τσίπρας υπέγραφε τη συμφωνία των Πρεσπών ο Μητσοτάκης και η ΝΔ άνοιγαν σαμπάνιες και λέγαν μεταξύ τους “μπράβο Τσίπρα είσαι μάγκας” γιατί ξέραν ότι ανοίγεται γι΄αυτούς νέο πεδίο μπίζνας, μάσας και αρπαχτής χωρίς πολιτικό κόστος. Και όχι μόνο δεν είχαν κόστος αλλά το παίξαν και μακεδονομάχοι και παρά το ότι είναι ένα κόμμα που διέλυσε τον μέσο Έλληνα κατάφερε να τους κοροϊδέψει όλους και να βγει πάλι κυβέρνηση. Το μεγαλύτερο δούλεμα απ΄τον Μητσοτάκη το χουν φάει οι πατριώτες και οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες που μέχρι το τέλος της τετραετίας δεν θα χει μείνει ούτε ένας όρθιος.

    29. Από τον ανεκδιηγητο Τζέφρυ που μας έβαλε στα μνημόνια μέχρι τούτον εδώ προκοψαμε 20 χρόνια τώρα!!!

    Comments are closed.