ΜΟΛΙΣ ΕΣΚΑΣΕ! ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΤΗΝ 35ΧΡΟΝΗ ΚΟΥΚΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΒΙΤΡΙΟΛΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΙΩΑΝΝΑ – ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΟΙ 2 ΞΑΝΘΙΕΣ!

    Κοινοποίηση:
    vitrioli-kallithea-kai-oi-dyo423423

    Σε σύλληψη μετατράπηκε η προσαγωγή της 35χρονης γυναίκας που είχε οδηγηθεί στην Ασφάλεια ως η βασική ύποπτη για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας, στις 20 Μαΐου.Μέχρι το βράδυ πιθανότατα θα έχει περάσει από Εισαγγελέα.

    Η γυναίκα εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι είναι αθώα, ωστόσο, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η αστυνομία έχει ισχυρά στοιχεία που την ενοχοποιούν.

    Οι ίδιες πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι η οικογένειά της έχει έρθει σε επικοινωνία με τον γνωστό ποινικολόγο Σάκη Κεχαγιόγλου, προκειμένου να αναλάβει την υπεράσπισή της.

    kexagioglou-sakis

    Νωρίτερα, και  σύντροφος της 35χρονης είχε κληθεί  στα γραφεία της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών προκειμένου να δώσει στους αστυνομικούς στοιχεία που από τη μία έχουν να κάνουν με τη σχέση του με την κατηγορούμενη  και από την άλλη λεπτομέρειες για την επαφή του με την 34χρονη Ιωάννα.

    Οι πληροφορίες λένε ότι ο άνδρας υποστήριξε ότι δεν είχε σχέση με την Ιωάννα και όλα ήταν στο μυαλό της φίλης του.

    Φέρεται δε να είπε ότι η ύποπτη πίστευε ότι για το γεγονός ότι η σχέση τους έχει βαλτώσει και δεν προχωρούσε οφειλόταν στην επαφή που είχε με την Ιωάννα. Κάτι το οποίο δεν ίσχυε, όμως η ύποπτη ήταν πεπεισμένη για το αντίθετο.

    Τι ψάχνει η αστυνομία

    Η αστυνομία νωρίτερα είχε κάνει έρευνα  στο σπίτι της 35χρονης γυναίκας που προσήχθη σήμερα το πρωί ως η βασική ύποπτη  για την επίθεση με βιτριόλι στις 20 Μαΐου στην Καλλιθέα.

    Οι αστυνομικοί πήγαν μαζί με την 35χρονη ιδιωτική υπάλληλο στο σπίτι της το οποίο έκαναν φύλλο και φτερό αναζητώντας επιπλέον στοιχεία.

    Παράλληλα οι αστυνομικοί αναζητούν και μια δεύτερη γυναίκα για την οποία εκτιμούν ότι ήταν αυτή που έδωσε το βιτριόλι στη μαυροντυμένη γυναίκα που χτύπησε στις 20 Μαΐου.

    Πώς έφτασαν οι αστυνομικοί στην κατηγούμενη

    Η 35χρονη είναι ιδιωτική υπάλληλος σε δικηγορική εταιρεία που συνεργαζόταν με το ασφαλιστικό πρακτορείο στο οποίο εργαζόταν η Ιωάννα και, κατά πληροφορίες, είχε ερωτική αντιζηλία με την 34χρονη, την οποία κατηγορούσε ότι αποτελούσε εμπόδιο για να προχωρήσει η σχέση της με έναν άνδρα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες τόσο η 35χρονη όσο και η 34χρονη Ιωάννα κατάγονταν από την Αιτωλοακαρνανία και ήταν γνωστές μεταξύ τους.

    Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί εντόπισαν στην κατοχή της 35χρονης μια γυναικεία περούκα και μια τηλεκάρτα, στοιχεία που θεωρούνται «κλειδιά» για την υπόθεση.

    Η εν λόγω γυναίκα δεν ανήκε στην ομάδα των 5 βασικών υπόπτων αλλά στην ομάδα των 20 υπόπτων που είχε αρχικά συγκροτήσει η ομάδα των αστυνομικών που χειρίζεται την υπόθεση.

    Στην 35χρονη οδηγήθηκαν από το γεγονός ότι το κινητό της τηλέφωνο φάνηκε να καταγράφεται από κυψέλες εταιρειών κινητής τηλεφωνίας στα σημεία στα οποία έχουν καταλήξει οι αστυνομικοί ότι κινήθηκε η μαυροντυμένη γυναίκα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    60 Σχόλια

    1. Ρε μακελειο, μιλαμε ολη την αφροκρεμα της κοινωνιας εχεις για σχολιαστες..

    2. Καταστρέφεται η χώρα και πρώτο θέμα είναι πως θα πιάσουμε την γυναίκα με τ βιτριόλι, τι να πω ζούμε σε μια χώρα 10.000 Ελλήνων σας φαίνεται σοβαρό θέμα αυτό..

    3. Κάνει άλλος σχόλιο και όταν κοιτάω την σελίδα σας μου βγαίνει ότι το σχόλιο μου περιμένει έγκριση από συντονιστή ενώ δεν έχω κάνει κανένα σχόλιο. Είναι η δευτερη φορα που συμβαίνει αυτό και σας το ειχα ξανά αναφέρει. Κάποιος άλλος κάνει σχολιο στην σελίδα σας και φαίνεται λες και το έκανα εγω.

    4. [Αντιγόνη 334-375]

      πολλὰ τὰ δεινὰ κοὐδὲν ἀνθρώπου δεινότερον πέλει · τοῦτο ΚΑΙ πολιοῦ πέραν Πόντου χειμερίῳ νότῳ χωρεῖ, περιβρυχίοισιν
      περῶν ΥΠ οἴδμασιν, θεών τε τὰν ὑπερτάταν, Γᾶν ἄφθιτον, ἀκαμάταν, ἀποτρύεται,
      ἰλλομένων ἀρότρων Έτος Εις Έτος
      ἱππείῳ γένει πολεύων.

    5. Κεχαγιογλου…. Αυτός ακόμα έχει άδεια και δικηγορευει;;;;…. Δεν σώζεται με τίποτα η χώρα….

    6. Ποσες ληστειες,κλοπες,εκβιασμοι,εκτελεσεις μπηκαν στο αρχειο κ πως σε αυτη η ρηχη,σε σχεση με αλλες πολυ σοβαροτερες,δοθηκε τοσος χρονος,τοση επιμονη κ τοσες εργατοωρες?
      Κατ εμε μυριζει πολιτικη παρεμβαση,ο Κυριακος χτιζει αλλοθι?

    7. Είμαστε 3 μήνες σχεδόν με 800 ευρώ και οι άλλοι απορούν γιατί δεν κινείται η αγορά…Δεν ξέρω, μήπως είναι μάτι το κοιτάξαμε;

    8. Χαλαρα θα μπορουσαν και τα δυο να ειναι γκομενακια-υποψηφιες του Κασιδιαρη.

      1. Σαν την αχτσιογλου; Ποσο μακακος είσαι σε γλεντάει ο Κασιδιάρης

    9. Ακούσατε τι είπε η ξαδέρφη της βιτριολισας,ότι κάποια άλλη την πλήρωσε να το κάνει γιατί είχε ανάγκη από χρήματα και η άλλη έχει εξαφανιστεί.Τι είναι αυτό στις ειδήσεις το άκουσα.

    10. Ο μαγκας για τον οποιο εγινε το σκηνικο,η μεγαλο λουτσο εχει η μεγαλο πορτοφολι για να φτασουν δυο τουμπανες σε τετοιες καταστασεις.Παλια μαλλιοτραβιοντουσαν οι γυναικες.

      1. Ρε φίλε ήμαρτον. Που τις είδες τις τούμπανες; Η μια έχει κάτι πόδια σαν ρόπαλα και η άλλη τις έχει κρεμάσει το προγούλι.

        1. Ρε φίλε γυναίκες είναι όχι απολιθώματα….. Εσύ για να βρεις γυναίκα πρέπει να ψάξεις σε κλινική ανορεξίας να πούμε…. Σου αρέσουν τα κόκκαλα με πέτσα.

        2. να μην μοιραζε λεφτα στις νοσοκομες οταν γεννηθηκες
          Τζαμπα πηγαν

    11. Πολυ ατυχη κοπελα η Ιωαννα!
      Ποσο ατυχο πλασμα θεε μου δεν το χωρα ο νους.
      Την καψανε για το τιποτα.
      Επισης, κατι creepy: στην εκπομπη deal που ειχε παιξει φορουσε μια μπλουζα που εγραφε”help me “.
      Τρομακτικα προφητικο.

      1. Άσε μας κυρά μου… Πόσο αφελής είσαι για να μην πω πόσο ηλιθια…

    12. Διάβασα πριν πως το κινητό της Ιωάννας όπως και το κομπιούτερ της τα έχουν κάνει φύλλο και φτερό οι αρχές.Δεν φαίνεται να ήταν μπλεγμένη κάπου ή να είχε λόγους να κρύψει κάτι από φόβο κτλ.Προφανώς η παρανοϊκή ζήλεψε από το αίτημα στο Facebook και κατέστρεψε την κοπέλα.

    13. Παιδιά την είδα πως είναι. Μόνο στήθος έχει. Δεν βλέπεται.

        1. να πει καλα λογια μια γυναικα για αλλη…
          Οι μισες θελουν να πεταξουν βιτριολι στις αλλες μισες

      1. Εντάξει, καλή ειναι. Δεν την λες και ασχημη. Μια χαρα ειναι

    14. Να κοιτάξει κανένας εισαγγελέας και τον τρόπο ζωής τους, από πού έβγαιναν τόσα φράγκα για τέτοια χλιδάτη ζωή, με μισθό του ιδιωτικού υπαλλήλου, γίνεται; ; ; ;
      Εμένα με ξεσκίζουν στην φορολογία που δεν τα παίρνω μαύρα και δεν μπορώ να τα κρύψω και δεν κάνω ούτε 1 καλοκαιρινό μπάνιο, επειδή δεν μπορώ να αντέξω ούτε τη βενζίνη για να πάω στην κοντινότερη παραλία, όχι να κάνω διακοπές.

    15. Όσοι δημοσιογράφοι ξέρετε μιλήστε. Υπάρχει πιθανότητα να έχουν φορτώσει το έγκλημα σε μια αθώα; Να γίνεται το κουκούλωμα του αιώνα;

    16. Δεν έχω ξαναθυμηθεί στα ελληνικά χρονικά τόσο σπέρμα χυμένο σε υπόθεση. Κανονικά πρέπει να γυριστεί μια κοινωνική σειρά, ίσως και ταινία. Πάντως απο το πρωί παιδιά την έχω κάνει λάστιχο.
      Για αυτό και οι εκπομπές του Μικρούτσικου είχαν κοινωνική προσφορά. Έβγαιναν και ξεθύμαιναν και δεν είχαμε βιτριολούχες.

    17. Απο την στιγμη που της περασαν βραχιολακια και η αστυνομια ειναι σιγουρη…βγαλτε τη θολουρα απο την μουρη της εγκεφαλικα αρρωστης και επικινδυνης μουρλεγκως…οχι δειχναμε το θυμα τοσο καιρο και τωρα την ανωμαλαρα θα την καλυπτουμε! Και αν οντως την αναλαβει ο “ογλου” ειλικρινα ξερναω με την παρτη του…απο _αρα σε _ αρα το παει μη τυχον και του ξεφευγει καμια…

    18. “Ο αρχιμανδρίτης Ιάκωβος Γιοσάκης και ο δικηγόρος Σάκης Κεχαγιόγλου, ανάμεσα στα πρόσωπα που εισέπραξαν βαριές ποινές για συμμετοχή στο παραδικαστικό κύκλωμα

      Το Συμβούλιο Εφετών, παρά την αντίθετη εισήγηση του αρμόδιου εισαγγελέα Εφετών κ. Κυριάκου Καρούτσου, με βούλευμά του έκανε δεκτή τη δεύτερη κατά σειρά αίτηση αποφυλάκισης του δικηγόρου, ο οποίος τον περασμένο Δεκέμβριο -με βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου καθώς είχε προκύψει διαφωνία μεταξύ εισαγγελέα και ανακριτή- προφυλακίστηκε για κατηγορίες σχετικές με το παραδικαστικό κύκλωμα”

      Να κανω μια ηλιθια ερωτηση στους αξιοτιμους λειτουργους της διακαιοσυνης. Γιατι ο Σακης δικηγορει ακομα;;” Παλι με βουλευμα και περα βρεχει.
      Ειαστε χωρα ή καφενειο;;; ξερω την απαντηση . ρητορικη η ερωτηση

      1. Γιατι θυμιζει το μυθο με το ν λυκο,τον αλεπου και τον γαιδαρο,που τον φαγανε στο τελος ο λυκος και η αλεπου που ειχαν συμφωνα.με το μυθο τις περισσοτερες αμαρτιες.

      2. Κατά κανένα τρόπο δεν είμαστε καφενείο. Μπουρδέλλο είμαστε.
        Χώρια, ρε πούστη μου, που πουλάει ευσέβεια με το καντάρι… Τέτοια διαφθορά!

    19. Τα ταξιδια και τα λουσα απο που θα βγουν καλα τσανακια ηταν και οι δυο ολα για το χορηγο 35 χρονων η καθεμια σουρτουκες που αλλαζαν γκομενους συνεχεια

    20. Εγώ δεν πιστεύω ότι είναι αυτή.τοσο καιρό μιλούσαμε όλοι για το τέλειο έγκλημα και ξαφνικά έγινε ο πιο άθλιος ερασιτέχνης έχοντας σπίτι της τα πειστήρια.

    21. Δεν λέω για τα κορίτσια τώρα αλλά κάποια στιγμή πια πρέπει μερικές να σταματήσουν να καβαλιούνται σαν τις γαιδάρες και να πηγαίνουν σαν τις γίδες στο τραγί.

    22. .. τοσο καιρο το θυμα… δεν πηγαινε στο μυαλο της καθολου…. γνωστοτατες ηταν…
      Γιατι αραγε….

      Ο γκομενος ποσο χρονων ηταν δεν μας ειπατε
      Σφαχτηκαν 2 θεες για παρτη του ειδικα η θυτης αλλο πραγμα

    23. Μάλλον υπήρξε πρόωρη εκσπερμάτιση!

    24. Τε μάγκες ο Σάκης Κεχαγιόγλου εινε Ριρης γνωστός Λαλάκης η πισωγλεντης

      1. Γιατί ο Κούγιας δε το χτενιζει το καταιφι!
        Τζένη X. Μας λείπεις!

        1. Τι θες να πεις; Μίλα καθαρά. Το κανελώνει το ριζόγαλο ο Αλέξης;

          1. Ο Κούγιας είναι σερνικός. Απλά τον γουστάρει ένα θυμιατό του καλλιτεχνικού χώρου και βγάζει βρώμες.

    25. δουλιες πουτ@νων… το θεμα ειναι αλλο, θα πρεπει να ειδοποιηθει ο τσιπρας να κλεισει το θυμα, ιωαννα, για θεση βουλευτη, μην μας την φαει κανενας αλλος…

    26. και απ οτι ακουω δουλευε σε εισπρακτικη εταιρια ……

    27. Η κοινωνική κριτική είναι προσβολή να
      ονομαζεται κουτσομπολιό.

      1. What the hell do youas a greek, know ’bout critical thinking & writing,greek.gossiper?Nothing and so keep your mouth firmly shut.You all are notorious gossipers.

        1. .
          Ζήλεψε λέει απο το αίτημα ο άλλος… Σύμπτωση είναι πως τη χώρισε πέντε μέρες πιο πριν ο γκόμενος της ή κάποιος απο όλους τέλος πάντων; Αυτός είπε πως κάτι είδε στο facebook. Άρα κάτι θα είδε και η άλλη…

    28. Να τις χαίρονται οι γονείς τους,πρέπει να κανανε καλή δουλειά για να βγάλουν τέτοιες καραπουταναρες,απορώ ειλικρινά ζουν τώρα αυτοί οι βλάχοι;

    29. Κεχαγιόγλου ε; ΟΟΟΚΚΚΚΚ. Τώρα είναι που το πιάσαμε….

    30. Για την όμορφη Ιωάννα η εισαγγελέας δεν θα πει τίποτα πέρα ότι έχει γίνει καυτή Ιωάννα τώρα ??

    31. Οι πλούσιοι είναι λίγοι και οι βίζιτ$ς όλο και πληθαίνουν. Στο τέλος θα αλληλοσκοτώνονται μεταξύ τους για το ποια θα κερδίσει τη κότα με τα χρυσά αυγά όπως έγινε στη συγκεκριμένη περίπτωση. Θα ακούσουμε πολλά τέτοια ακόμη στο μέλλον.

    32. Ηταν στην ιδια ομαδα καθοτι κοντοχωριανες…

    Comments are closed.