“Μ@Λ@ΚΑ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΕ” ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΚΛΕΚΤΟ ΚΟΣΤΟΥΜΑΚΙΑ ΤΟΥ MEGA – ΕΠΙΔΙΩΞΕ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ “ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ” ΜΕ ΕΚΡΗΞΗ ΑΠΟ… ΦΙΑΛΕΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ, ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑ ΓΚΙΝΑΚΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΟΡΙΝ ΜΑΤΕΪ ΜΕ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑ. ΤΟΝ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

    Κοινοποίηση:
    evagg

    Ο άνθρωπος που δεν διστάζει να κάνει σενάρια, ο άνθρωπος που ζει για να βλέπει τη μούρη του στα μίντια, ο Νίκος Ευαγγελάτος, που δεν μας έχει πει πόσα παίρνει από τον Κούλη για να του κάνει τα… γλυκά μάτια!

    Ολόκληρη επιχείρηση για να πείσει τον κόσμο πώς έγινε έκρηξη επειδή υπήρχαν φιάλες με αέριο στο σημείο της σύγκρουσης των δύο τρένων. Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο προσπαθεί να φτιάξει το δικό του σενάριο καταστροφής, ο άνθρωπος που σκότωσε την Αμαλία Γκινάκη στην υπόθεση Σορίν Ματέϊ.

    Ωστόσο, η πυροσβεστική, αναγκάστηκε να βγάλει ανακοίνωση και να διαψεύσει τον Ευαγγελάτο:

    “Με αφορμή πρόσφατες αναφορές σε ΜΜΕ περί ανεύρεσης δύο φιαλών υγραερίου, στο χώρο του σιδηροδρομικού δυστυχήματος, στα Τέμπη, το Πυροσβεστικό Σώμα διευκρινίζει:

    Κατά την διαδικασία ελέγχου για τον εντοπισμό ατόμων στους χώρους των βαγονιών αλλά και στον ευρύτερο χώρο του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, δεν έχουν βρεθεί φιάλες ή θραύσματα φιαλών υγραερίου.

    Συνεπώς, οι σχετικές με το θέμα δημοσιογραφικές αναφορές, οι οποίες μάλιστα αποδόθηκαν σε εκπρόσωπο του Πυροσβεστικού Σώματος, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα”.

    @mpoumpoulina3111 #ξεφτιλαςπρωθυπουργος #μιτσοτακης #ξεφτιλεςπολιτικοι #συριζα_ξεφτιλες ♬ πρωτότυπος ήχος – MΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    63 Σχόλια

    1. Τον Καραιβαζ γιατί τον σκότωσαν και ποίοι???
      Μήπως γιατί δεν έκανε πίσω….γιατί δεν πουλήθηκε…..,ούτε οι “συνάδελφοί” του δεν ασχολήθηκαν καν!!!!
      Μήπως γιατί οι ίδιοι δεν φοβούνται επειδή κάνουν “πλάτες” και ξεπλένουν όπως λέτε όλοι, το σύστημα????
      Εδώ μέχρι και βραβείο έδωσαν στον Ευαγγελάτο.Τί να λέμε??????
      Απλά ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ!!!!
      Φτάνει πια η εκμετάλλευση του ανθρώπινου πόνου!!!

    2. ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΟΥΣ

    3. Νεοδημοκρατη Μακαριοι οι πτωχοι τω πνευματι

    4. Αν θελετε να κανετε εμετο , δειτε συνεντευξεις Ευαγγελατου με Πετσα στο youtube….το site του πηρε πολλα εκατομμυρια απο την λιστα Πετσα

    5. Παιδιά μη μασάτε να τους ξαναψηφιστε!!
      Άλλωστε η Κούλα είναι μπροστά 20 μονάδες δώστε ρε αδερφέ αυτοδυναμία πάση θυσία να γουστάρουμε!! Το επόμενο είναι το ΕΣΥ η όπως αλλιώς θα λέγεται…να έχει πόρτα το νοσοκομείο και να ψοφας στο πεζοδρόμιο άμα δε πέσει το τουλάχιστον δεκαευρο… Όλα καλά παιδιά εδώ είμαστε να τα λέμε!! Άλλωστε η θυσία γίνεται για να βελτιωθούμε όπως είπαν σε γνωστό καναλι

    6. Εδω θρηνει ολοι η Ελλαδακαι υπαρχουν υποκειμενα που τετοιες στιγμεςαντι να πονουν βρισκουν να παινεσουν το κομματους γραφοντας ασυναρτησιες Καταντια ανθρωποειδων

    7. Δεν ντρέπεσαι ρε μαλάκα νεοδημοκράτη να χασκογελάs και να κάνειs σχόλια για αυτοδυναμία τη στιγμή που ακόμα υπάρχουν γονείs που ψάχνουν τα παιδιά τουs να κηδέψουν,Δε πρέπει να έχειs παιδιά παλιογαμημένε γι αυτό κάνειs αυτά τα σχόλια.

    8. Γράφει και ο Κούλης εδώ με ψευδώνυμο ΄΄Νεοδημοκράτης΄΄??

    9. χα χα χα
      Οι ψεκασμένοι φαντάζονται επαναστάσεις.
      Εντάξει εκτονωθείτε να σας περάσουν τα νεύρα και μετά στην κάλπη όλοι μαζί να στηρίξουμε το μόνο πατριωτικό χώρο τη ΝΔ με ηγεσία τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
      Έτσι κι αλλιώς η αυτοδυναμία της ΝΔ είναι δεδομένη σσς τα λέω από τώρα για να ξέρετε.

      1. Να πιεις αντιβίωση και να παραμείνεις κλινηρης.

    10. Μετά τις δήθεν ακτινογραφίες με μολυσμένα πνευμόνια από κορωναϊό, τώρα έγινε και πραγματωγνώμων ατυχημάτων…!!!Δεν τον ακουμπάει κανένας γιατί η Σακκελαροπούλου μετά τον κτηνίατρο Μπουρλά,βράβευσε τον μακάκα τον Ευαγγελάτο!!

    11. Φοβάσαι ρε ράνια να γράψης ΜΑΛΑΚΑΣ, τι παπαριές είνε τα @@@. 54 πτώματα ζητούν δικαίωση
      Τα διαμερίσματα που νοικιάζει στην 3ης Σεπτέμβριου σε λαθροπαρατύπους συνανθρώπους μας (Μάρτυρες τού Αλλάχ) τόσα χρόνια γαργάρα και αυτά;
      Μπράβο σας…

    12. Έχω κλείσει την τηλεόραση 12 χρόνια και μια χαρά είναι το διαδίκτυο με ειδήσεις και ενημέρωση για όλα. Συγκρίνεις και ψάχνεις καλά αυτά που συμβαίνουν ενώ όσοι κάθονται μπροστά στο χαζοκουτι και περιμένουν να μάθουν καμία αληθινή είδηση αποβλακονονται τελείως. Άσε που πιστεύουν ότι ψέματα και υπερβολές λέγονται. Όταν όλα τα κανάλια με τα φερέφωνα τους παίρνουν χρήματα απ’την εξουσία τι θα κάνουν, κριτική σκληρή, θα πουν αλήθειες που δεν λέγονται, θα ζητήσουν κάθαρση και τιμωρία για εγκληματικά λάθη; Όποιος χρηματίζεται λιβανιζει δεν υπάρχει περίπτωση να πει κακιά κουβέντα για τον χρηματοδότη του.

    13. Οπου τους βρίσκετε φτύστε τους μη ματιαστούν.

    14. Σκατόψυχε ευαγγελάτε θα ´ρθει η ώρα σου κ@λόπαιδο – θα πτηνό πληρώσεις για όλα σκυμμένο παπάρι

    15. Τα έφαγε ΟΛΑ, φτωχοποιησε τον Έλληνα πολίτη ο Κουλης ο καταραμένος και είναι λογικό να έχει “ρίξει ” μερικά ψίχουλα, λίγο πιο πολλά από τους υπόλοιπους Έλληνες στα βοθροκαναλα που όταν κάποιος του τα.. Χώνει τον αναφέρει επιγραμματικα… Κοντά είναι το τέλος τους.. Αι στο διολο γκαυεμογουρλοματι που σχεδόν τέσσερα χρόνια μασάς τσίχλα “συγνώμης” για το Μάτι. ΕΛΕΟΣ υποσχόμενο κάθαρμα!!!!

    16. Τηλεοπτικο σκουπιδι και φερεφωνο της κυβερνησης μητσοτακη το σιχαμα

    17. Για το τυπικό του έκανα μια καταγγελία στο ΕΣΡ (όχι πως θα γίνει κάτι. Οι καταγγελίες μου του 2020 & 2021 βρίσκονται ακόμα σε αναμονή για να πάνε στην ολομέλεια του ΕΣΡ).

    18. Ο Εισαγγελάτος και η Σκατιάνα,το πιο βρώμικο δημοσιοκαφρικό δίδυμο στην αγ-Ελλάδα.Έρχεται η ώρα τους.

    19. Θα το φας το αδέσποτο μπουκέτο με λουλούδια και θα ψάχνεις οδοντιατρική φροντίδα… Έννοια σου και σύ….. έννοια σας……

    20. Έχω την εντύπωση πως οι Έλληνες μεγαλοδημοσιογράφοι έχουν καταφέρει με το σπαθί τους να είναι οι πιο σιχαμενοι, εριστικοί και χυδαίοι από οποιαδήποτε άλλη επαγγελματική οντότητα του συστήματος αστικής εξουσίας.

    21. Μην ξεχνάτε τον βρώμικο ρόλο του, την περίοδο της καραντίνας, από τη μία τρομοκρατούσε τον κόσμο, από την άλλη με συμπεριφορά “καταδώτη/κουκούλα” ζητούσε να τιμωρηθούν όσοι δεν τηρούσαν τα παράλογα μέτρα.
      Και φυσικά τις “αποκλειστικότητες” στο αστυνομικό και το δικαστικό ρεπορτάζ, που δηλώνουν με τον πιο προφανή τρόπο, της ιδιαίτερες σχέσεις του με την κυβέρνηση.

    22. Βρίζατε τους δημοσιοκάφρους και τότε με τη χρεοκοπία και τα μνημόνια αλλά μετά μια χαρά τους πιστέψατε και τρέξστε να ψηφίσετε τη συμμορία ΝΔ και Μητσοτάκηδες.
      Οι νεοελληναράδες με ιδεολογία το ρουσφέτι το βόλεμα και το διορισμό.

      1. Έτσι. πες τα γιατί έχει καταντήσει η κοινή λογική να είναι επιστήμη στην Ελλάδα.

      2. Βρίζουν τους δημοσιογράφους και όλη μέρα τους βλέπουν στην τηλεόραση και ακούν τις βλακείες τους νομίζοντας ότι ακούν την αλήθεια. Βρίζουν τους πολιτικούς και πάνω απ’την κάλπη ρίχνουν το σταυρωμένο ψηφοδέλτιο που τους δίνουν οι κομματάρχες. Ρε άντε να χαθείτε ξερολες και πορομενοι. Ψευτομαγκια και ραγιαδισμος στο μεγαλείο τους.

    23. Ο Ρουβίκωνας που είναι ρε να ριξει κάνα τρικάκι και καμιά μπογιά ; ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΩΛΟΣΥΣΤΗΜΑ ΣΑΣ !

      1. Πίνουν ούζα με τον γιο-γιο του κουμούνα του Βούτση, αξιότιμε κύριε.

    24. Έξαλλος με τον συνδικαλιστή ο Λιάγκας και το εμετικό πάνελ του,γιατί δεν δέχτηκε πως φταίνε οι εργαζόμενοι για το δυστύχημα και δεν απολογήθηκε!Φανταστείτε να μην είχαν κάνει τόσες προσπάθειες οι συνδικαλιστές ΟΣΕ με μηνύσεις,εξώδικα,απεργίες κτλ,τι θα έλεγαν τα φερέφωνα.

    25. Μούλε Ευαγγελάτε ευχή κ κατάρα σου στέλνω να το βρεις στα παιδιά σου μπαστάρδεμα!

        1. @ελλην μια χαρά τα λέει βρώμιλε ελληνουτσε

          1. ναι, μια χαρα ειναι να τα βαζεις με παιδια, ου να χαθειτε ανανδροι γυφτοι

    26. Τι περιμενατε να πει? Αφου εχει κάψει τον εγκέφαλο απο την άσπρη…μαζι κ γυναίκα του

    27. Λεχρίτη θα φας πολλές μάπες, πιο πολλές από τα χιλιάρικα που μαζεύεις, γαμώ το σπίτι σου μπινέ.
      Παρακαλώ να περάσει.

    28. Όπλα για τους Ουκρανούς είχε προδότες

    29. ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΟΤΑΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΥΚΑΡΕΤΕ ΣΕ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΙΝΤΣΑΡΕΤΕ

    30. απο την 1η μερα πριν πεσει η βροχη,
      η κυβερνηση και οι υπηρεσιες ισως γνωριζουν αλλα δεν πρεπει να τα μαθαινουμε ολα!
      Το τηγανολαδο απ τη φρυτεζα μηπως φταιει;
      To ψυκτικο λαδι των μετασχηματιστων δεν ειναι εκρηκτικο.

    31. Σιχαμερό εμετοζευγαρο Σκατιανα-Εισαγγελατος!!!!! Και βοθρολυματα καλύτερα μυρίζουν από αυτες τις δύο σαύρες!!!🤮🤮🤮🤮🤮

    32. Γιατί έστελνε προφανώς με το εμπορικό τρένο ο δρακουμέλ δωράκια στην Ουκρανία.

    33. Φιάλες υγραερίου βρέθηκαν στο ατύχημα και αυτό έπαιξε σε όλους τους σταθμούς. Το γεγονός ότι υπήρξαν κάτι καθόλα νόμιμο να υπάρχουν στο εστιατόριο, δε σημαίνει ότι η αιτία της έκρηξης και του δυστυχήματος είναι αυτές. Το IC κινείται με υψηλή τάση και είναι εφοδιασμένο με μετασχηματιστές 20Kv οι οποίοι εξωτερικά φέρουν φέτες που στο εσωτερικό τους είναι γεμάτες με mineral oil το οποίο ψύχουν τα πηνία. Το mineral oil κοινώς ορυκτέλαιο, σε περίπτωση ανάφλεξης έχει τις ίδιες και χειρότερες ιδιότητες που έχει το ντίζελ. Όποιος γνωρίζει από ηλεκτρικά βραχυκυκλώματα-εκρήξεις θα γνωρίζει και το έντονο μπλε φως και τον χαρακτηριστικό βόμβο που βγάζει. Αυτό είδαμε κατά την σύγκρουση στο πρώτο στάδιο και μετέπειτα την δεύτερη ανάφλεξη από τα υγρά λάδια ψύξης. Ο Ευαγγελάτος-τσιμπούκι κυβερνητικών, έχει το θράσος και το θάρρος να λέει ότι λέει γιατί πολύ απλά δεν βρέθηκε ακόμα αντιμέτωπος με κάποιο καδρόνι. Υπομονή όμως και για όλα υάρχει η πρώτη φορά και θα κρυφτεί στο λαγούμι του μαζί με την σκατιάνα που έχει για γυναίκα και είναι το ίδιο σκ@τά συνάφι με τα μούτρα του.

    34. Το καλύτερο που έχουν να κάνουν οι οικογένειες των δολοφονημένων (όχι θυμάτων,έτσι πρέπει να τους αποκαλούμε) είναι να μαζευτούν έστω δέκα,είκοσι οικογένειες μαζί ,να μαζέψουμε όλοι κάποια χρήματα και ΝΑ Φέρουν ΞΕΝΟΥΣ Πραγματογνώμονες,από Γερμανία η άλλη σοβαρή χώρα, καθηγητές Πολυτεχνείων, να ερευνήσουν επί τόπου και να βγάλουν κάποιο συμπέρασμα. Το γρηγορότερο,είναι βέβαιο ότι τα τσογλανια του κουλοτσιπρα θα αλλοιώσουν τα ευρήματα. Πολύ κακώς και πολύ ΥΠΟΠΤΑ μετακινούν τα συντρίμμια,έπρεπε επί τόπου να γίνει η Αυτοψία ! Όσο για δικηγοροιστοριες και βλακείες, χαμένος καιρός,συγγνώμην που απογοητεύω, οι δικηγόροι είναι ανίδεοι ,αλλά και ούτε ενδιαφέρονται,κάνουν περατζαδες στα κωλοκαναλα για αυτοδιαφήμιση. ( Μόνο ξένοι,γιατί εδώ οι πραγματογνώμονες θα απειληθούν ,με τις ζωές των οικογενειών τους,όποιος κατάλαβε,κατάλαβε)

    35. Άθλιος, μέτριος δημοσιοκάφρος δολοπλόκος και ψεύτης ο τύπος αυτός….

    36. Βγάλτε το σκασμό ρε επαγγελματίες έμποροι του ανθρώπινου πόνου, σεβαστείτε έστω και για λίγο τους νεεκρούς και τις οικογένειες που πενθούν. Αλήτες δεν πήρατε χαμπάρι ακόμα ότι είναι μεγάλος ο θυμός και θα σας τσακίσουμε όπου θα σας συναντάμε

    37. το ζευγαρακι της μαλακιας και των δικαστικων αποφασεων με αυτους τους δυο τυχαρπαστους δεν χρειαζονται αλλες υπηρεσιες νομικοι δικαστικοι ανακριτες κλπ τα κανουν ολα οι δυο τους και βγαζουν αποφασεις το ντουε χλαπατσα του πουτανοδικειου

    38. Ότι και να λες κύριε Χίο ή ότι και να γράφεις, οι άθλιοι, αδιάφοροι και λοβοτομημένοι νέο ελληναράδες δεν πρόκειται να αντιδράσουν σε τίποτα. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω….🤮

    39. Καλα φιαλες βρισκονταν στο κιλυκειο αλλο αμα κανουν μοκο παπαροκο πυροσβεστικη και η εταιρεια του τραινου Δεν φιτυλιαζει τοσο γρηγορα το βαγονι χωρις αεριο………….

      1. ρε φιλε και να μην υπηρχαν φιαλες στο τρενο μονο η συγγρουση ετσι οπως τρεχανε εφτανε δηλαδη πατε να δικαιολογησετε ολοι σας τον απατεωνα κουλα που κανενας τους τοσα χρονια δεν τοποθετουσε gps στα τρεν α γιατι το μονο που τους ενοιζεηταν η μιζα την πηραν αυτη? χεστηκαν για το μετα προσπαθουμε να βρουμε οτι μαλακια μας κατεβει στο κεφαλι σε λιγο θα ακουσουμε οτι ηταν δακτυλος των Ρωσων το θεμα ειναι οτι δυο τρενα ηταν στην ιδια γραμμη και στο φιναλε τα τρενα με καυσιμα δεν κινουνται? η με αεροκλανιες των επιβατων?

    40. Ποσο καλα ξεκινησε την καρριερα του και πως καταντησε για την παντελονα! Αισχος και καραΝτροπη του! Το….συστημα βλεπετε και η κονομα! Κλεφτης να γινει? Ο λαος θρηνει για τα νεα παιδια που χαθηκαν κι αυτος κοινως μαλακιζεται αν και τυγχανει πατερας! Πιο γελοιος δεν γινεται ο…..πετσωμενος!

    41. Οι Ουκρανοι το ανατιναξαν Μ@ΛΑΚΑ ευαγγελατε

    42. Ο ξευτιλησμενος το απόλυτο σίχαμα τις κοινωνίας

    43. Σκατιανα και Σκατιανε …αντε γ@μηθειτε κ@ργιολια…παλιοβρυκολακες!

      Υ.Γ. Μη σβησετε το σχολιο μου!

    44. Ο κνίτης του 1986 όταν τον πρωτοετή της Νομικής προσέλαβε στο πειρατικό δημοτικό ραδιόφωνο ο Έβερτ μαζί με άλλους κομμουνιστές.
      Συγχρόνως στήν εφημερίδα Πρώτη, κοινή απογευματινή έκδοση των δύο ΚουΚουέ των κυρκοφλωράκιδων με φερόμενο εκδότη των Καλογρίτσα.
      Τώρα πάμπλουτος κομμουνιστής των σαλονιών, ιδιοκτήτης ιστοσελίδων.

      1. Μα όλοι οι κομμουνιστές είναι πλούσιοι, περιφέροντας την ανία τους και την εγωπάθειά τους στα σαλόνια.

    45. Αλήτες του συστήματος δημοσιογράφοι. Όποιος σκάβει το λάκκο του άλλου πέφτει ο ίδιος μέσα. “Δότε τόπο τη οργή…..” προς Ρωμαίους. Ο νοών νοήτο. Αλίμονο σε όλους μας, σε όσους διαστρεβλώνουν την αλήθεια και αρέσκονται στα ψεύδη

    46. ο αυνάνας ο εισαγγελάτος σε λίγο θα μας πει, από το βοθροκάναλο, που “εργάζεται”, ότι το τρένο δέχτηκε πυρά από εξωγήινους…

    47. Καλά τον λέει η κοινωνία εισαγγελατο.οπως και όλοι οι δημοσιογράφοι του συστήματος καλά κουμασια είναι σαν του star και του alfa των μασόνων βαρδινων.

    48. Ο συγκεκριμενος ειναι τοσο τιποτενιος που σε ολο το δελτιο κλαψουριζε δηθεν για τα θυματα και στο τελος ρωταγε την ρεπορτερ αν θα γινουν εκλογες και πότε!

    Comments are closed.