“ΜΗΝ ΤΥΠΩΝΕΤΕ ΤΟΝ ΠΟ@ΣΤΗ. ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ. ΛΟΥΚΕΤΟ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ”. Η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΗΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΤΥΠΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ”. ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

    Κοινοποίηση:
    NTORAMAKELEIEO

    Τον απόλυτο τρόμο ζουν τα κυβερνητικά στελέχη με τα πρωτοσέλιδα που βγάζει κάθε μέρα η εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ, η οποία με την εμπιστοσύνη και την αποδοχή του αναγνωστικού της κοινού, κατακτά καθημερινά όλο και μεγαλύτερη “πίτα” αναγνωσιμότητος και κυκλοφορίας, στις καθημερινές εφημερίδες.

    Το περιμέναμε, γιατί πάντα έχουμε καλή πληροφόρηση. Η αδερφή του πρωθυπουργού. Ντόρα Μπακογιάννη, επιχειρεί να κάνει ακόμα και τον Στάλιν. Τέτοιες και χειρότερες ήταν οι μεθοδολογίες που χρησιμοποιούσε ΠΑΝΤΑ το Μητσοτακέικο.

    Με συνεχή τηλεφωνήματα και πιεστικές παρεμβάσεις στο βαθμό της επικινδυνότητος για το Δημοκρατικό Πολίτευμα, επιχειρήθηκε με οργανωμένο σχέδιο να μπει ΛΟΥΚΕΤΟ στην εφημερίδα μας, ώστε μέσα από τα γνωστά νήματα νταβατζήδων και διαπλοκής, να μην τυπωθεί το φύλλο , σε πιεστήριο, στο οποίο βασικός μέτοχος, είναι γνωστός παπατζής δημοσιογράφος , ιδιοκτήτης Κέντρου αποκατάστασης (άραγε που τα βρήκε τόσα λεφτά;) και βασικός χρηματοδότης εκτυπωτικής μονάδος.

    Για όλα αυτά βεβαίως, υπάρχουν και αποδείξεις.

    Αυτό για να αντιληφθείτε την κυβερνητική Κόζα Νόστρα που διοικεί τη χώρα.

    -Συνομιλίες με αφεντικά της Μαφίας, μέσα στο Μαξίμου.

    -Ανεξιχνίαστες επιθέσεις και απόπειρες ανθρωποκτονίας.

    -Συμβόλαια θανάτου και εξόντωσης.

    -Οικονομικός στραγγαλισμός, με εκβιασμούς , υγιών επιχειρήσεων στο χώρο του Τύπου και των αδέμευτων ΜΜΕ.

    Ένα σχέδιο Μαφίας, σε πλήρη εξέλιξη.

    Πρόκειται για επικίνδυνους ανθρώπους, οι οποίοι θα πρέπει να απομακρυνθούν.

    Για το θέμα υπάρχει βίντεο αλλά και ηχητικό υλικό, το οποίο θα προβληθεί.

    Όταν μάλιστα αποκαλυφθούν τα εμπλεκόμενα πρόσωπα, τότε είναι που θα φρίξει το πανελλήνιο.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    37 Σχόλια

    1. “Κόζα Κώστα” αποκαλούσε την “αγία” οικογένεια του μακαρίτη Μήτσου Τάκη ο Τζίμης Πανούσης, κάτι θα γνώριζε;

    2. Πατα το κουμπί Χίο και τίναξε τους.

    3. Στέφο…

      Γάμα τους.
      Γάμα τους Εβραίους.Ειναι διεστραμμένοι και ανθελληνες.Εκτελουν εντολές της συναγωγής και του ιεχωβά.Ολοι εμείς είμαστε μαζί σου και είμαστε δεκάδες χιλιάδες.Δεν θα σταματήσουμε μπροστά σε τίποτα.Το έθνος πάνω απ’όλα.

    4. Η αδερφή του πρωθυπουργού. Ντόρα Μπακογιάννη, επιχειρεί να κάνει… ΕΥΓΕ για την σωστή διατύπωση, είστε μοναδικοί,,

    5. Εβγε Στεφανε. Σιγα-σιγα κοτουλα μου, και εγώ σε μαγερεβω

    6. Γραψτε κατι και για τον Τραγκα γιατι χθες ελεγε στην εκπομπη του οτι θα κανει το εμβολιο και δεν εχει παρενεργειες.
      Φαινεται οτι τα αρπαξε

      1. Μακριά από Τραγκα…..Είναι Μασονος και παπατζης της πιάτσα… Δουλεύει αργαλιο για άλλους

    7. ΠΑΜΕ ΡΕ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΤΡΊΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΦΡΙΞΕΙ ΤΟ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟ ΤΟ ΣΗΜΙΤΙΚΕΙΚΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ

    8. ΑΛΗΘΕΥΕΙ οτι ο Δρακουμελ κ η Ντοριτα ειναι γονεις της κουλας σαν εβραιοι κρατανε τις αιμομιξιες μην χαθει το αγιο σπερμα τους..οπως κ οι Ροθτσιλντς κ οι βασιλεις..αν ειναι αληθεια ιδου τα αποτελεσμα κ βγηκε το βλαμμενο προβληματικο…το ακουσα απο καναλι
      ..

    9. Στέφανε δώσε πόνο στούς Γερμανοτσολιάδες του Ελλαδιστάν , όλοι οι πατριώτες οφείλουμε να στηρήξουμε την εφημερίδα και το σαίτ του Μακελείο με κάθε τρόπο για να ακούγετε η πατριωτική φωνή και να ξεστραβωθούν κάποιοι κολλημένοι απο τα καθεστωτικά μέσα εξαπάτησης

    10. Η Μυρσίνη στης άγριες μέλισσες και η Ντόρα στην ΝΔ.

    11. μετά από ένα πρωτοσέλιδο που έβαλε ο Μπακογιάννης ήταν η αιτία που τον εκτέλεσαν (πιθανόν μετά από εντολή του πεθερού), είχε πρώτη σελίδα τον τσακωμό της ΚΥΠ με την κρατική ασφάλεια το οποίο ήταν γεγονός τότε. Πιστεύω πως τα γνωρίζει το μακελειό και πολλοί άλλοι δημοσιογράφοι.

      1. Αν δεις το βιντεο της ομιλιας του Δρακουμελ μετα τη δολοφονια Μπακογιαννη εκεινη τη μερα στη Βουλη φαινεται φανερα καταβεβλημενος απο το φονικο. Το θεωρω τραβηγμενο σα σεναριο και ποτε δεν το χω ακουσει η διαβασει καπου. Ας μην αναπαραγουμε οτι ακουγεται σε καφενεια.

    12. Ο/Η Θέλουν τρομοκρατία για να το παίζουν θύματα στους χαζόγερους λέει:

      Και ο Τράγκας και ο Χίος με το πολιτικό ένστικτο που έχουν αναπτύξει κατάλαβαν αμέσως ότι η κυβέρνηση κωλόσογου εξωθεί τον Κουφοντίνα σε θάνατο για να προκαλέσει αντιδράσεις του αντιεξουσιαστικού χώρου και της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς ώστε να αποπροσανατολίσουν απ΄το ότι τα έχουν κάνει σκατά με τα λοκντάουν και την οικονομία. Είναι αδίστακτοι και όλα τα μετράν με το μπικικίνι. Τίποτα άλλο δεν τους νοιάζει.

    13. Στέφανε βγάλε τα ονόματα και τα στοιχεία που έχεις. Μόνο έτσι καταλαβαίνουν αυτοί. Καλό κουράγιο, ο απλός κόσμος είναι μαζί σου.

    14. Φίλος μου είπε ότι, ο δημοσιογράφος Ιγνατίου είχε αποκαλύψει πως ο Κων. Μητσοτάκης ήταν πράκτορας της CIA και τον είχε στρατολογήσει ο πατήρ Μπους, όστις υπήρξε αρχηγός της CIA μετά το 1960 και είχε στρατολογηθεί πριν την αποστασία του Μητσοτάκη. Μάλιστα, ο Ιγνατίου ήξερε, λέει, και τον αριθμό μητρώου του στη CIA. Ίσως γι’ αυτό να υπήρχαν και αυτές οι φιλίες των δύο αυτών οικογενειών. Λέει αλήθεια ο Ιγνατίου ή ψέμματα; Ο ίδιος το ξέρει. Ας τον ρωτήσουν οι δημοσιογράφοι.

    15. Δεν μας κάνει πλέον τίποτα εντύπωση… Απλά δως τους όλους μπας και ξυπνήσουν κάτι λίγοι ηλιθιοι που ακόμα κοιμούνται

    16. Και οι πέτρες γνωρίζουν πως πίσω από τη δολοφονία Μπακογιάννη ήταν η οικογένεια Μητσοτάκη.

    17. Γιατι την ημερα της εκτελεσης δεν ειχε τον προσωπικο του φρουρο; Ποιος το γνωριζε ;!!!!!!!!!!!!!

    18. Γιορτάζει ο Μητσοτάκουλας έπεσε η google…

    19. Ντόρα η μεγάλη εκτελέστρια, μέλος κι αυτή της δολοφονικής φαμίλιας Μητσοτάκη .Νόμος απαράβατος:όποιος σγαρλίζει πεθαίνει

    20. καπηλεύτηκε αυτό το έκτρωμα το όνομά σου και μας έχει σβερκωθεί δεκαετίες τώρα….
      Απορώ με τους μογγόλους που την ψηφίζουν….

    21. Δώσε πόνο Στέφανε. να σηκώνονται απο τα κρεβάτια τους με άγχος το τι θα βγεί την επόμενη μέρα. Βγάλτους όλους τους κοπρίτες στη σέντρα !!!!!

    22. Το Μητσοτακέϊκο ειναι απο τα πιο βρωμικα και διεφθαρμένα πολιτικά τζακια. Μην ξεχναμε οτι ο μπαμπας Bush (πρωην διοικητης της CIA και μετά προεδρος των ΗΠΑ που αρχισε το χαος στη μεση ανατολή με τον πολεμο στο Ιρακ) είχε αριστες σχεσεις με τον μπαμπα Μητσοτακη. Ο μητσοτακης του εστελνε λάδι καθε χρονο.

      Εκαναν προεδρο το γόνο BUSH (τον βλάκα) και στην Ελλαδα εκαναν πρωθυπουργο το αυτιστικό.

    23. Ποιος καθάρισε τον Μπακογιάννη? Ποιος ?

    24. Τι διαολο ηθελε να ενωθει η κρητη με την ελλαδα ρε γαμωτο για να βαλουμε στη πλατη μας το κολοσογο αυτο

      1. Για να χασουμαι την Βορειο Ηπειρο την δυτικη Θρακη τα νησια Ιμβρο Τενεδο και ολα αυτα γι αυτο το μπουρδελονησο που βγαζει προδοτες απο κουνια………..

      2. τραλαλεγκος η κουλα κ ολο το βρωμοσογο δεν ειναι Κρητικοι ..ΟΒΡΙΟΙ ειναι

    25. ΚΑΘΆΡΜΑΤΑ μητσοτάκηδες, δεν καταφέρατε να “φάτε” τον Χίο και τώρα σας τελειώνει !! ξέσκισε τους, Στέφανε

    26. ΒΡΩΜΟΠΑΝΑ…ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ..ΚΑΝΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑ ΚΟΥΡΕΛΟΧΑΡΤΟ…

    27. Ο μακαρίτης ο Παύλος είχε πει σε πολλούς γνωστούς και φίλους του να μην κυκλοφορούν μαζί του γιατί θα τους πάρει στο λαιμό του. Ο Δρακουμέλ κι η κορούλα του είχαν υπογράψει το συμβόλαιο θανάτου του.

    28. Η Ντόρα Μπακογιάννη , σε ένα ευνομούμενο κράτος έπρεπε να καθήσει στην ηλεκτρική καρέκλα τις τις πράξεις της.
      Αλλά θέλω να επικεντρωθώ στη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη η οποία εξυπηρέτησε αφάνταστα το Μητσοτακέικο και λαμβάνοντας υπόψιν ότι πρόκειται για εγκληματική οργάνωση με όλα τα στοιχεία αυτης – δολοφονίες, παιδεραστές, κλοπές, μίζες δισεκατομμυρίων, απάτες, προστασίες – λογικό είναι να εκφράζουμε την απορία και την πιθανότητα να είναι οι Μητσοτάκηδες που εκτέλεσαν τον άντρα της Ντόρας Μπακογιάννη και μάλιστα με πληροφορίες που η ίδια παρείχε στους εκτελεστές.

      1. Έτσι ακριβώς.
        Τον Μπακογιάννη τον εκτέλεσε η οικογένεια Μητσοτάκη.
        Πάνω σε αυτή τη δολοφονία έχτισαν πολιτικές καριέρες.
        Πρόκειται για μια οικογένεια συμμορία.
        Αδίστσκτοι εντελώς.

        1. Κ οι μπαγλαμάδες που τους βάζουν στη βουλή καλύτεροι..

    Comments are closed.