ΜΕ ΣΠΑΣΜΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ; – ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ – “ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ”, ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

  Κοινοποίηση:
  εμβολιο

   

  Μεταδίδουμε αυτή την είδηση με πάσα επιφύλαξη και το βίντεο που ομολογουμένως σοκάρει!

  Η Shawn Skelton (Σαουν Σκέλτον) απο το Οκλαντ της Ιντιάνα ανάρτησε στο προσωπικό της λογαριασμό τις παρενέργειες που υπέστη μετα τον εμβολιασμό της..Η Γλώσσα της αρχισε να γυρίζει.. και μετα την επιασαν σπασμοί σε ολο της το σώμα .Ανέβασε video και χιλιάδες κόσμου τα εχουν χαμένα..

  Η ιδια πιθανώς ή ο άνθρωπος με τον οποίο εχει σχέση γράφει:

  Θα σας συμβούλευα να μην το κάνετε! Είμαι σε κακή κατάσταση! Κάθε μέρα χειροτερεύω και δεν παίρνω βοήθεια ή απαντήσεις! Φοβάμαι μέχρι θανάτου για να πω το λιγότερο!

  Και να βρεις κάποιον πρόθυμο να προσπαθήσει να το καταλάβει αυτό δεν ήταν πολύ επιτυχημένο! Πήγα σε 2 νοσοκομεία σήμερα, βγήκα από τη διακόνηση μου και πήγα στο St Vincent.

  Δεν υπάρχουν απαντήσεις ούτε εκεί. Λένε ότι ας δούμε έναν νευρολόγο (ποιος ξέρει πότε μπορεί να με δει) χθες η γλώσσα μου άρχισε να γυρίζει και δεν έχει σταματήσει.

  Σήμερα όλο μου το σώμα έχει σπασμούς όλη μέρα! Με έστειλαν σπίτι!! Ανεβάζω 2 βίντεο που είναι αρκετά ντροπιαστικά αν με ξέρετε αλλά θέλω να δείτε τι μου συμβαίνει!

  Απλά προσευχηθείτε για μένα.


  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  46 Σχόλια

  1. Ο BILL GATES ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΚΆΝΕΙ ΤΟΝ ΉΛΙΟ ΛΙΓΌΤΕΡΟ ΦΩΤΕΙΝΌ ΜΕ ΌΤΙ ΑΥΤΌ ΣΥΝΕΠΆΓΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΒΑΡΤ.
   ΑΥΤΌΣ ΠΟΥ ΘΈΛΕΙ ΤΗΝ ΜΕΊΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΊ ΤΟ ΤΕΧΝΗΤΌ ΚΡΈΑΣ ΛΕΣ ΝΑ ΘΈΛΕΙ ΤΟ ΚΑΛΌ ΣΟΥ?????
   ΆΝΤΕ ΞΎΠΝΑ ΡΕΕΕΕ ΠΡΌΒΑΤΟ ΠΡΊΝ ΓΊΝΕΙΣ ΖΌΜΠΙ……

   .

  2. ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ, Η ΩΦΕΛΕΙΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΖΗΜΙΑ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΕΝΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΥ, ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΚΤΛ ΕΙΤΕ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ, Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΙΔΕΑ, ΠΑΝΕ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΑΝΕΚΑΘΕΝ, Η ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ.

  3. Αν εσύ έχεις κάποια ειδικότητα και σπουδάζεις τα εμβόλια όπως λες, τότε ήδη θα έπρεπε να ξέρεις οτι πολλά εμβόλια μέχρι τώρα έχουν ενοχοποιηθεί για παραλύσεις, αυτισμό, εγκεφαλικές βλάβες γενικά, σκλήρυνση κατά πλάκες, αυτοάνοσα νοσήματα και κακοήθειες(καρκίνους). Επίσης ήδη είναι γνωστό και αναφέρεται η παράλυση του προσωπικού νεύρου(bell) από τα ”σωτήριο” νέο εμβόλιο των…σωτήρων!!!!!!!! Επίσης μπορείς να δείς και την άποψη ειδικών, όπως ο Σκαρλάτος που έχει ασχοληθεί χρόνια με τους κορωνοιούς, του νομπελίστα Γάλλου ιολόγου Μοντενιέ, και τόσων άλλων!!!!!!!!!! Οσον αφορά το DNA, τα νέα ”εμβόλια” με το RNAγια πρώτη φορά επιδρούν μέσα στα ανθρώπινα κύτταρα επηρρεάζοντας τον γενετικό τους μηχανισμό, αλλά και το DNA(βλέπε βίντεο Πάνος Σκαρλάτος)!!!!!!

  4. Ο τρόπος με τον οποίο ενεργούν παραβαίνει κάθε πτυχή του ανωτέρω άρθρου και σύμβασης Οβιέδο.
   Προσπαθούν με ύπουλο τρόπο να πάρουν συναίνεση. Λόγω της δουλειάς μου υποβλήθηκα μετά από τηλεφώνημα στο ευθύ ερώτημα, αν θα μπω τη λίστα. Απάντησα όχι και ζήτησα το ερώτημα να μου τεθεί γραπτώς ώστε να αιτιολογήσω την άρνηση!! Ακόμη περιμένω!!!
   Όμως, μετά λίγες ημέρες, άλλο άτομο, ζήτησε το ΑΜΚΑ μου με την δικαιολογία ότι το ΥΥ ζητάει τα ΑΜΚΑ όλων μας. Ρώτησα γιατί, και η απάντηση ήταν δεν γνωρίζουμε!!! Απάντησα να πάρει ο ……….. (γνωρίζω τον υπεύθυνο του ΥΥ…..) το ΑΜΚΑ μου από τον ΕΟΠΥ! Ξέρει αυτός πως!!!
   Δύο μέρες αργότερα έμαθα ότι πιέστηκαν οι υπόλοιποι συνάδελφοι!! Άλλοι συναίνεσαν (φοβούνται αλλά……), άλλοι είπαν όχι, αλλά για πόσο;
   Οι νομικοί πρέπει με την βοήθεια ειδικών να φτιάξουν ένα κείμενο απαντητικό για χρήση από τους «αρνητές» προς καθένα που είτε θα δυσκολέψει την εργασιακή τους ζωή είτε θα προκαλέσει κοινωνική διαπόμπευση.
   Πρέπει όλος ο κόσμος να καταλάβει ότι:
   1. Δεν γνωρίζουν ούτε αν το εμβόλιο προστατεύει από την μόλυνση και όχι μόνο την σφοδρότητα της κλινικής εικόνας, αλλά ούτε αν ένας εμβολιασμένος γίνεται αφανής φορέας μεταδίδοντας το παθογόνο. Αυτά θα τα μάθουν στην πορεία της εξέλιξης των εμβολιασμών.
   2. Εμβολιάζεσαι για να μην αρρωστήσεις, όχι για να προστατέψεις τους άλλους. Υποχρεωτικοί εμβολιασμοί για εξάλειψη παθογόνων, πχ πολιομυελίτιδας στην παιδική ηλικία, δεν είναι εφικτή με ιούς RNA, όπως ο κορωνοϊός, διότι είναι πάρα πολύ ασταθείς. Δηλαδή μεταλλάσσονται συνεχώς καθιστώντας τα εμβόλια αναποτελεσματικά. Ο λόγος που χρησιμοποιούν πειραματικά την τεχνολογία mRNA είναι η ευκολία παραγωγής εμβολίων, αν το εγχείρημα πετύχει. ‘Έτσι, κάθε λίγο και λιγάκι, αυτή η φασιστική και επικίνδυνη βιομηχανία που λέγεται φαρμακοβιομηχανιά, με τη βοήθεια διάφορων επιτήδειων και ανήθικων επιστημόνων, θα «γενούν» κάθε λίγο και λιγάκι, μια νέα επιδημία/πανδημία για να μας πουλούν ένα νέο προϊόν!!!
   3. Άρα, κανείς εμβολιασμένος δεν κινδυνεύει από τους ανεμβολίαστους ή από την επιθετικότητα του παθογόνου, αλλά κινδυνεύει να εμβολιάζεται κάθε λίγο και λιγάκι, για να κερδοσκοπούν παλιάνθρωποι και επικίνδυνοι εγκληματίες καπιταλιστές με την βοήθεια φιλόδοξων και ανήθικων επιστημόνων υγείας.
   4. Επομένως, οι ανεβολίαστοι δεν γίνονται κίνδυνος στους εμβολιασμένους, αλλά είναι κίνδυνος στην κερδοσκοπία του φόβου. Να γιατί ο ιός είναι «αόρατος εχθρός» και οι κοινωνίες σε «πόλεμο με τον αόρατο εχθρό»!!!!
   5. Επίσης, αφού το κράτος οφείλει λόγω των εισφορών ιατρικής περίθαλψης να προσφέρει υπηρεσίας υγειονομικής περίθαλψης σε περίπτωση ασθένειας, έχει την υποχρέωση να το κάνει για εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους. Άρα, δεν μπορεί να υποχρεώνει κανένα που έχει πληρώσει ασφάλεια ιατρικής περίθαλψης σε καμία πράξη που δεν συναινεί, και οφείλει να παρέχει τις υπηρεσίες για τις οποίες ο ασφαλισμένος πλήρωνε εισφορές. Επομένως αυτά που λέει ο κ. Μητσοτάκης και οι κκ εκτός πραγματικότητας λοιμωξιολόγοι και άλλοι, καλά θα είναι να το ξανασκεφτούν!!!
   6. Ας με αποκλείσουν ή επιπλήξουν αλλά να το κάνουν εγγράφως!! Διότι στα λόγια δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Άρα, αν δεν δίνουν τις εντολές τους γραπτώς επικαλούμενοι τα νομοθετήματα που ως αντιπρόσωποί μας ψήφισαν χωρίς την συναίνεσή μας, δεν χρειάζεται κανείς να συναινέσει, αν δεν το θέλει ή έχει αμφιβολίες. Όλοι όσοι εργάζονται σε χώρους που τους επιβάλουν έστω και εμμέσως το εμβόλιο, πρέπει να ζητήσουν να τους δοθεί εγγράφως το αίτημα, με την δικαιολογία ότι θέλουν να δώσουν εγγράφως την συναίνεση ή άρνησή τους, ώστε να είναι όλοι νομικά εξασφαλισμένοι. Έτσι, όποιος χάσει τη δουλειά του ή κοινωνικά αποκλειστεί θα έχει τουλάχιστον κάτι γραπτό για να προβεί σε περαιτέρω ενέργειες
   7. Είναι επιτακτική ανάγκη συνένωσης (δημιουργία συλλογικότητας) όλων μας ή συμμετοχής μας σε κατάλληλη υφιστάμενη συλλογικότητα, ώστε να υπάρχει συλλογική προστασία στην άρνηση. Το άτομο προσβάλλεται εύκολα. Οι συλλογικότητες όχι και για αυτό διέλυσαν ή άλωσαν τους συλλόγους, τα σωματεία και τα συνδικάτα. Πρέπει να δοθεί λύση στη διάσπαση που υπάρχει!!
   Scorpion

  5. Κόψτε τις π@π@ριες. Η μάνα μου (64 ετών) είχε να αρρωστήσει 30 χρόνια. Πριν λίγες ημέρες βγήκε θετική στον κορονοϊο και είχε 38αρια πυρετό και ήταν στο κρεβάτι καταβεβλημένη 10 μέρες. Ούτε να σηκωθεί μπορούσε. Δεν είχε δύσπνοια αλλιώς… Δεν δηλώνω κορονοϊολατρης αλλά όχι και πως είναι απάτη.

   1. Γεια. Ευχομαι να ειναι παντα υγιης. Δεν ειπε κανεις πως ο ιος δεν ειναι υπαρκτος. Το αρθρο αφορα το εμβολιο. Οπου υπαρχει το μαυρο, υπαρχει και το ασπρο. Ωστοσο, υπαρχει και η μεση λυση, που ειναι το γκρι. Ας μην υιοθετουμε πρακτικες τυπου «εισαγγελατου».

   2. Νέμεσις:
    Καλέ ποιος σου είπε ότι είναι απάτη???
    Απλώς το έχουν παραξηλωσει!
    Όσο για την μάνα σου,μόλις έρθει η κλάση της πήγαινε την για το εμβολιακι μην τυχόν και χάσει την σειρά της δηλαδή….

   3. Και ο γιος μου είχε πυρετό 40.
    ΠΡΟ ΚΟΛ@ΙΟΥ….
    ΠΆΕΙ ΈΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΤΏΡΑ.
    ΈΓΙΝΕ ΕΙΣΑΓΩΓΉ ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟΝ ΠΈΡΥΣΙ……
    ΤΌΤΕ ΠΟΥ ΆΡΧΙΖΕ Η ΑΠΆΤΗ.
    ΕΊΧΕ ΠΝΕΥΜΟΝΊΑ ΚΑΙ ΜΕΊΝΑΜΕ ΜΈΣΑ 10 ΜΕΡΕΣ….
    ΆΡΑ???????
    ΆΝ ΉΤΑΝ ΤΏΡΑ……..
    ΆΣ ΤΑ……

  6. Σας παρακαλω ολους σας, σταματηστε να το ονομαζεται εμβολιο.
   Δινεται κακο ονομα στα πραγματικα εμβολια.

  7. Θα το δείξει ο Ευαγγελάτος το βράδυ;;

  8. Δεν θα το κανω οχι γιατι μπορει να γινω ζομπι η να εχω παρενεργειες αλλα για καθαρα θρησκευτιους λογους αφου ειναι να μαρκαρισμα για την επερχομενη (λιαν συντομως) παγκοσμια κυβερνηση

  9. Δεν πα να το κάνετε πρόβατα. Πηγαίνετε στη σφαγή. Είσαστε καλά και ντε και καλά θελετε να αρρώστησετε. Αντε, καλή ψυχή.

  10. Κάθε φάρμακο από παναντόλ και ασπιρίνη και κάθε εμβόλιο μπορεί να έχει παρενέργειες ενίοτε σοβαρές μέχρι και θανατηφόρες όπως πχ αναφυλαξία σε κάποιους ελάχιστους ανθρώπους. Αυτό δε σημαίνει πως επειδή υπάρχει αυτή η πιθανότητα δεν θα παίρνουμε ασπιρίνες παναντόλ ή δε θα κάνουμε εμβόλια. Εάν θέλετε κάτι τέτοιο, τότε γυρνάμε στη διάρκεια ζωής του μεσαίωνα όπως γύρω στα 40 πίνεις τσικουδιές με τον Άγιο Πέτρο…

   1. η εξίσωση και η σύγκριση αυτή είναι το παραμύθιασμα που σου έχουν κάνει

    1. Το να πιστεύει ο άλλος ότι ο γιατρός (η και φαρμακοποιός γιατί και αυτοί ξέρουν για τα φάρμακα και τις παρενέργειες τους κλπ) που σπουδάζει χρόνια έχει υποστεί πλύση εγκεφάλου και ένας που βλέπει βιντεάκια στο γιουτουμπ είναι παντογνώστης είναι απόδειξη ότι η κοινωνία έχει σαπίσει και είναι μεγάλη προσβολή σε όλους εμάς που σπουδάσαμε με κόπο για να μπορούμε να βοηθάμε τον κόσμο.

     1. Εσύ σαν γιατρός γνωριζεις τι ακριβώς περιέχει το συγκεκριμένο σκεύασμα της συγκεκριμένης εταιρείας? Έτσι το ονομάζω εγώ και όχι εμβόλιο, γιατί απλά δεν είναι εμβόλιο !! …περιμένουμε να ακούσουμε….

   2. Αν είσαι γιατρός όπως λές θα πρέπει να ξέρεις οτι είναι άλλο να χορηγείς ελεγμένα και δοκιμασμένα επί χρόνια φάρμακα και εμβόλια και άλλο τώρα τα περίεργα, χωρίς μελέτες και ουσιαστικές δοκιμές, φτιαγμένα στο άρπα κόλλα, με μέα ”τεχνολογία” ”εμβόλια”, από ανθρώπους που κάνουν τα πάντα για το χρήμα ή και για άλλους σκοτεινούς σκοπούς!!!!!! Ακόμη και τα πιό ”αθώα” φάρμακα έχουν σοβαρές παρενέργειες και πρέπει όλοι να τα χρησιμοποιούν με φειδώ και πάντα όταν χρειάζονται απόλυτα, και οι γιατροί θα πρέπει να χαρακτηρίζονται από την Ιπποκρατική επιστήμη, τα ιδεώδη και την πρακτική!!! Οσον αφορά την αντιμετώπιση της τρέχουσας ”πανδημίας” η αλήθεια είναι οτι οι…ιθύνοντες γύρισαν την χώρα μας και όλο τον κόσμο σε εποχές μεσαίωνα, όσον αφορά τις πρακτικές τους και τα πιστεύω τους!!!!!!

   3. Άλλο τα παυσίπονα και άλλο το εμβόλιο.
    ΞΥΠΝΉΣΤΕ.
    ΚΑΜΊΑ ΣΧΈΣΗ….

  11. Θα εχουμε τετοια φαινομενα λογικο ειναι! τα εμβολια δεν εχουνε περασει την τριτη φαση απο αναγκη τα χρησιμοποιουν.
   Αλλα εγω περνω παραδειγμα το ισραηλ που εχει εμβολιαστει ενα 20% του πληθυσμου και ολοι ξερουμε πως οταν πεθαινει ενας πολιτης τους χαλανε τον κοσμο..

  12. Εδώ στις ΗΠΑ οι γιατροί συνιστούν να εμβολιαστούν και οι εγκυες γυναίκες γιατι πολλές καταλήγουν στις ΜΕΘ.
   Υπάρχουν περιπτώσεις εγκύων που πέθαναν στους τελευταίους μήνες εγκυμοσύνης και τα μωρά επέζησαν.

  13. Βαλτε ξανα τους πολιτικους να το κανουνε .

   Καθε 1 μηνα να το κανουνε ..

   ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΖΟΜΠΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΣΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

  14. ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΡΕ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ…

   1. Εισαι ωραιος……….λιγοι και καλοι να μεινουμε

  15. Μόνο και μόνο που μου επιβάλει ο Μητσοτακουλας αυτός ο γαμ@@ος προδότης που έκανε την χώρα μου σκουπιδότοπο από ταλιμπανεζους δολοφόνους δήθεν για το καλό μου να πάω να κάνω αυτό το εμβόλιο δεν θα το κάνω, διότι όλοι αυτοί που κυβερνούν τον κόσμο είναι ψυχικά ασθενείς και επικίνδυνοι για την ανθρωπότητα.Ολοι αυτοί θα πρέπει να μπουν φυλακή και να πληρώσουν για τα εγκλήματά τους… όλα θα πάρουν τον δρόμο τους.Κοριτσια…το πάρτυ τελείωσε

  16. ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΕΠΙΤΕΟΥΣ ΤΟ 70% ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ???

  17. Όλα τα άλλα εμβόλια που κάναμε όλοι μας δεν έχουν καμία παρενέργεια ? Όλα έχουν ιδικά όλα αυτά που κάνουμε μικροί το πρώτο που σου λένε πυρετός και αδιαθεσία

   1. Δεν έχει καμία σχέση το σημερινό “εμβόλιο” με τα τότε που κάναμε.

   2. Αδερφέ εδώ τα φάρμακα όπως το panadol που δεν έχει και πολλές παρενέργειες που πολλοί άνθρωποι κάνουν κατάχρηση εχουν παρενέργειες όπως:
    Αιμορραγίες, μελανιές στο σώμα
    Οίδημα στο στόμα
    Αναπνευστικα προβλήματα
    Εξανθήματα στο σώμα
    Ας μην μιλήσω για αλλά χάπια όπως τα αντιισταμινικά που γίνεται κατάχρηση και έχουν σαν παρενέργειες την μείωση την γνωστικής ικανότητας (σε κάνουν ηλίθιο), ηπατικές και νεφρικές βλάβες, ρινορραγίες, ταχυκαρδίες κλπ

    Απλά ο άνθρωπος θεωρεί ένα χάπι που μοιάζει με καραμέλα πολύ πιο ασφαλές και μια βελόνα με ζουμί σαν κάτι θανατηφόρο.

    Σκέψου άμα το εμβόλιο της ανεμοβλογιάς έλεγε “πιθανές παρενέργειες: αιμορραγίες, αναπνευστικές επιπλοκές και οιδημα της αναπνευστικής οδού”…δεν θα το έκανε κανένας…ενώ μια καραμέλα με τις ίδιες παρενέργειες την παίρνουν σχεδόν μια φορά τον μήνα ή κάθε φορά που τον πονάει το κεφάλι τους

  18. Αυτοί που είναι θετικοί στο άρπα κόλα εμβόλιο είναι η ηλίθιοι η είναι εκ των προτέρων μιλημένοι να κάνουν νερακι

  19. ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΠΑΡΕΝΈΡΓΕΙΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΣΑΣ Κ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΤΑΔΙΟ ΓΙΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΣΗΣ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ Κ ΣΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΤΡΑΒΑΤΕ ΚΑΝΤΕ ΤΟ Κ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ Κ ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ (ΜΙΑ απο αυτες) ΟΤΙ ΤΙΣ ΑΠΟΠΟΙΕΙΣΤΕ Κ ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ Κ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ, ΚΥΡΙΟΙ ΚΟΥΛΗΔΟΜΑΛΑΚΕΣ ΤΡΟΛ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ

  20. ΡΕΕΕΕΕΕ ΧΛΕΧΛΈ ΆΜΑ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΎ.
   ΣΟΥΡΓΕΛΟΤΡΟΛΑΚΙ.

  21. Είναι ένα είδος επιληψίας, από τις πρώτες νευρολογικές διαταραχές που δημιουργούν
   ΟΛΑ τα εμβόλια. Αυτό συνέβαινε και παλιά αλλά δε του έδιναν τόση σημασία .

  22. Σταματηστε να τρομοκρατειτε τον κοσμο με μπουρδες . Ακομη και οι λεγομενες παρενεργειες αφορουν ενα απειρο -ελαχιστο ποσοστο οπως σε ολους τους παλιοτερους εμβολιασμούς του 20 ου αιωνα και μιλαμε για μια περιπτωση στις εκατο χιλιαδες να εμφανισουν μια σοβαρη παρενεργεια ή θανατο απο χρηση εμβολιου

   1. Θα εξακολουθείς να λες τα ίδια αν στο «απειροελάχιστο» ποσοστό βρεθείς εσύ ή το παιδί σου ή κουλ είσαι μόνο για τους άλλους; Ή σου έχει δώσει κανένας εγγυήσεις ότι η μία περίπτωση «στις εκατό χιλιάδες» δεν θα είσαι εσύ;

   2. Δε θέλει κανείς να είναι η εξαίρεση στις 100.000..!!Μια και είσαι τόσο ΑΝΕΜΕΛΟΣ….τράβα κάντο!!!

   3. ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΤΟ 1% ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΤΟ 3% Ε ?

    1. φαντασμα να πας να το κανεις και εσυ και ολα τα προβατα ,χωρις αυτα θα ανεβει και το ΙQ του μεσου ελληνα

    2. το ‘ενας στις 100,000’ είναι 1%;
     ρε τι μαθαίνει κανείς…

   4. ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΜΟΥ ΤΕΚΝΟΝ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ

   5. H ασπιρίνη έχει χειρότερες παρενέργειες από το κάθε εμβόλιο… Συν ότι δεν γίνεται να συνδεθεί το συγκεκριμένο εμβόλιο με τα νευρολογικά της θέματα διότι πολύ απλά δεν υπάρχει τίποτα τοξικό μέσα…οι μόνες παρενέργειες είναι ανοσολογικες (υπεραντιδραση ανοσοποιητικου στο εμβόλιο κλπ) καμία σχέση με νευρολογικα προβλήματα

    Αλλά εσείς ξέρετε καλύτερα από εμάς που το σπουδάζουμε το θέμα η τους γιατρούς που την εξέτασαν… Που υπάρχουν μερικοί που νομίζετε ότι το εμβόλιο αλλάζει το DNA
    Το εμβόλιο αυτό υπάρχει σχεδόν από τον Απρίλιο …δεν βγήκε μόλις και μας χρησιμοποιούν σαν πειραματόζωα

    1. Ξυπνάτε…..
     Αλλά λέει ο νομπελίστας
     ΜΟΝΤΕΝΙΕΡ

   6. Κάνε εσύ το σωστό ποσοστό του μια στις εκατό χιλιάδες.
    ΆΝΤΕ ΧΑΠΑΤΟ ΤΡΑΒΆ….

  Comments are closed.