ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ; ΤΑ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε; : ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ..

  Κοινοποίηση:
  e963a19a0e7d60ef792a7866be236cb6_XL-oawatx3lqfeknjyayspq7jxo35ktsrwhwzs1cta094

  Βασικά είναι όπως το “η μάσκα δεν μας προστατεύει” αλλά μετά έγινε υποχρεωτική ή όπως αρχικά δεν υπήρχε κίνδυνος από τον covid-19, μέχρι να χαρακτηριστεί πανδημία. Για την Ευρωπαϊκή επιτροπή λοιπόν υπάρχει διαθέσιμη αποτελεσματική προφύλαξη ή θεραπεία. Εμείς δεν γνωρίζουμε για θεραπεία, αλλά τα π@ρτάλια της Ε.Ε φαίνεται να την έχουν. Δεν εξηγείται αλλιώς. 

  Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αποφάσισε λοιπόν σήμερα να κατατάξει τον νέο κορονοϊό ως απειλή χαμηλού επιπέδου για τους εργαζομένους, μια κίνηση που θα επιτρέψει στους εργοδότες στην ΕΕ να εφαρμόζουν λιγότερο αυστηρά μέτρα ασφαλείας στους χώρους εργασίας απ’ ό,τι θα έπρεπε να εφαρμόσουν αν ο ιός θεωρούνταν απειλή υψηλού επιπέδου.

  Η απόφαση μπορεί να έχει ευρείες οικονομικές και υγειονομικές επιπτώσεις καθώς μπορεί να έχει αντίκτυπο στα κόστη των εταιρειών για την πλήρη επανέναρξη των δραστηριοτήτων τους και την ασφάλεια των εργαζομένων.

  Βάσει των κανόνων της ΕΕ, ο νέος κορονοϊός ταξινομήθηκε ως κίνδυνος επιπέδου 3 σε έναν κατάλογο με τέσσερα επίπεδα, στον οποίο το επίπεδο 4 είναι το ανώτερο.

  Βάσει των κανόνων της ΕΕ, ένας ιός επιπέδου 3 «μπορεί να προκαλέσει σοβαρή ανθρώπινη ασθένεια και να αποτελέσει σοβαρό κίνδυνο για τους εργαζομένους· μπορεί να δημιουργήσει κίνδυνο διάδοσης στην κοινότητα, όμως συνήθως υπάρχει διαθέσιμη αποτελεσματική προφύλαξη ή θεραπεία».

  Οι βιολογικοί παράγοντες επιπέδου 4 είναι αντιθέτως αυτοί που δημιουργούν «υψηλό κίνδυνο» μόλυνσης και για τους οποίους δεν υπάρχουν διαθέσιμες προφυλάξεις ούτε θεραπεία.

  Η Κομισιόν ανακοίνωσε πως η απόφαση ελήφθη έπειτα από διαβούλευση με επιστήμονες και με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

  Το Γενικό συμπέρασμα είναι ότι μας δουλεύουν, όπως το έκαναν εδώ και τόσον καιρό με τη δήθεν “πανδημία”…

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  18 Σχόλια

  1. Βεβαίως και δεν υπάρχει κίνδυνος γιατί τα οικονομικά περιθώρια στενεύουν πλέον και από εδώ και πέρα θα πρέπει να δουλέψει η οικονομία. Άρα θα πρέπει να πάτε όλοι για δουλειά είτε υπάρχει ιατρικός κίνδυνος είτε όχι. Ποιος σας είπε ότι λέω εγώ τώρα στο κακό σενάριο τον Οκτώβρη να έχουμε 2000 κρούσματα την ημέρα ότι θα σας βάλουν μέσα πάλι; Κανείς δεν θα κάνει τίποτα έστω και εάν πεθαίνουν 100 την ημέρα, ασε που δε θα μάθετε και τίποτα δηλαδή. Το τι θα κάνει ο καθένας πλέον είναι προσωπική του ευθύνη και μόνο, και αυτό σας λένε εδώ και λίγο καιρό και ανοικτά. Τα 800άρια τέλος. Όλα ανοικτά και όποιος ζήσει έζησε. Η ζωή και ο θάνατος θα είναι προσωπική ευθύνη του καθενός. Και η Κομισιον αυτό λέει τώρα , κίνδυνος μηδέν, εάν πεθάνουν και καμμιά εκατοστή στα γραφεία ή στα εργοστάσια είναι αυτό που ονομάζουμε παράπλευρες απώλειες και ήταν προσωπική ευθύνη του καθε εργαζόμενου γι αυτό που έπαθε, για μας πάντως σου λένε δεν υπήρχε κίνδυνος.

  2. Τα λέγαμε αλλά κάποιοι που θεωρούσαν τον εαυτό τούς έξυπνο τώρα θα νιώθουν βλάκες. Περαστικά

  3. Το καταλάβατε ηλίθιοι; περιμένετε οι ποίο βλάκες θα το καταλάβουν σε λίγο που θα βγουν και άλλα στη φόρα

  4. Είστε μεγάλα κορόιδα όσοι πίστεψαν το παραμύθι τού κορονοιου.. φάτε τη τώρα και άλλη φορά να μήν έχετε τα μάτια και τα αυτιά κλειστά.

  5. Περιμένω αντιδράσεις από αυτούς που φάγανε και υποστήριξαν φανατικά το παραμύθι. Κορόιδα εε κορόιδα..

  6. Σας το φωνάζαμε και μας κοροιδευατε.. καλημέρα ξυπνήσατε;να σας φτιάξουμε καφέ;

  7. Κάποιος σας κοροϊδεύει;η όχι;για να μάθετε να τρώτε ότι σας σερβίρουν.. κορόιδα θα νιώθετε έτσι δεν είναι;

  8. Κορόιδα τι έχετε να πείτε τώρα; παπαγαλάκια του κάθε μιζαδορου.. είστε βλάκες και πιστεύετε ότι σας λένε…πειναστε τώρα για να μάθετε πότε σάς κάνουν μπουλινγκ και πότε όχι.. φάτε τον κορονοιο εξυπνακιδες..

  9. Οι πολιτικοί απατεώνες τής διευθαρμένης ΕΕ κάνουν αυτό πού έκαναν πάντοτε:Ψεύδονται ασύστολα.Ο κορωνοιός
   είναι δημιουργία τού διαβόητου Μπίλ Γκειτς ο ασυνειδητος εβραιος πού κάνει πειράματα μέ τά επικίνδυνα εμβόλιά του καί σακατεύει μικρά φτωχά παιδιά στήν Αφρική καί στήν Ασία.Στίς Ινδίες έκανε ο εγκληματίας 500.000 χιλάδες
   παιδιά ανάπηρα.Ο Κούλης μέ τούς κομπογιαννίτες του σκοπεύει νά νά εμβολιάσει αναγκαστικά όλη την Ελλάδα μέ
   τά εμβόλια τού Γκειτς μέ προυπόθεση γερές μιζες.Μέθοδος Αβραμόπουλου.Μέ τά εμβόλια έχουν κάνει πολλοί πολιτικοί στήν Ελλάδα μεγάλες περιουσίες.
   Γιάννης άκων

  10. Βρε καλώς τα παιδιά χρόνια και ζαμανια
   είχαμε να τα δούμε!Τι έγινε κάναμε διάλειμμα
   για να γυμνάσουμε το “κάτω κεφάλι”?
   Α συγνώμη επι της ουσίας!
   Εμένα όλα αυτά μου θυμίζουν αναβαθμιση-
   υποβάθμιση χρηματοοικονομικης φερεγγυότητας από την standards and poor’s!

  11. ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ
   ΕΙΧΑ ΑΝΑΦΑΙΡΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΙΤ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΥΡΥΞΗ ΤΗΣ ΚΟΡΟΙΔΟΠΑΝΔΗΜΙΑΣ, ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ.
   ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΠΙΝ ΟΔΗΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ LOCKDOWN, ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΛΑΓΟΥΜΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ.
   ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΕΞΕΛΗΞΗ.

  12. ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΛΠΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΡΧΗΣΤΡΩΜΕΝΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ LOCK DOWN.
   ΕΠΕΣΑΝ ΟΜΩΣ ΕΞΩ ΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ.
   ΤΩΡΑ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.
   ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΟΥΛΗ ΠΙΣΤΟ ΣΚΥΛΙ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΕΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΝΕΔΕΙΞΑΝ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΕ? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΩΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕ ΛΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.
   ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙΤΕ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΕΑΡΓΟΙ ΑΧΡΗΣΤΕΙ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΙ.
   ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ. ΜΕ ΤΑΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ? ΑΓΝΩΜΩΝΕΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ.
   ΕΡΧΕΤΕ ΤΥΦΩΝΑΣ ΚΟΥΛΗΔΕΣ.

  13. Πάει, απάτη ήταν και πάει…. Όταν τα λέγαμε αυτά πριν μήνες ήμασταν “συνομοσιολόγοι”. Μαρτυράνε χωρίς ξύλο τα σκουπίδια.

  Leave a Response