ΜΕ “ΗΓΕΤΗ” ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ! “ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΗΔΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΝΤΕ DNA” ΚΡΑΥΓΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΚΑΙ “ΣΤΑΥΡΩΝΟΥΝ” ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΙΧΑΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΣΠΗΛΙΕΣ – ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ

    Κοινοποίηση:
    teaser21-2

    «ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΗΔΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ». «ΕΙΣΤΕ ΑΙΜΟΜΙΚΤΕΣ, ΚΑΝΤΕ DNA», κραυγάζει το ελεεινό συνάφι των ομοφυλόφιλων για να γλυτώσουν από τη ρετσινιά της παιδεραστίας. Έβαλαν τον «βρώμικο Μιχάλη» Χρυσοχοίδη, πληρωμένα ΜΜΕ και τη μιλημένη αστυνομία για να στήσουν βαριές κατηγορίες στους παλαιοχριστιανούς που σιχάθηκαν το σύστημα και σύρθηκαν στις κατακόμβες για να γλυτώσουν. Ποια η ιστορική τους καταγωγή. Όλα αυτά και άλλα πολλά στο σημερινό φύλο του ΜΑΚΕΛΕΙΟ:

    1.indd

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Με τα γυφτοπουλα και τα αναγνωρισμένα από τους αλλοδαπούς για να κονομανε τα επιδόματα, τί γίνεται;

    2. Ανεραστοι, ανεραστες των ΜΜΕ ,με τις ευλογιες ντιγκιντακηδων λαιφστυλιστριων που τους χαλανε τη σουπα επιτιθενται εναντιον ανθρωπων που σιχαθηκαν το στυλ της ζωης των |”δηθεν” καθως πρεπει και απομονωθηκαν σ’αυτο που τους κραταει ζωντανους.Στον χριστιανισμο

    3. Κ Χίο
      Να μου επιτρέψετε να μην συμφωνήσω με αυτά που γράφετε.Ο άνθρωπος αυτός ούτε χριστιανός είναι ούτε οικολόγος ούτε τίποτα.Ενας τεμπέλης δημόσιος υπάλληλος είναι όπως και η γυναίκα του που και αυτή δημόσιος υπάλληλος είναι.
      Γράφετε σωστά πράγματα για αυτό και σας παρακολουθώ αλλά σε αυτή την περίπτωση νομίζω έχετε πέσει έξω και λυπάμαι πάρα πολύ.Αυτα που γράφετε είναι απαραδεκτα

    4. γυφτολαός υποκρισία – νέα δημοκρατία

    5. Πως έκανε τηλεργασία από το λαγούμι, αφού δεν είχε ηλεκτρισμό;!!! Πως φόρτιζε τα κινητά και τα τάμπλετ; Αλλά και γεννήτρια να είχε, τα κινητά δεν έχουν σήμα στα λαγούμια και μάλιστα 30 μέτρων!!!! Εδώ σε ένα απλό υπόγειο και δεν λειτουργούν τα κινητά!!!! Μήπως κάποιοι από τον Δήμο τον συγκάλυπταν και τώρα που βγήκε νέα ηγεσία στον Δήμο βγήκαν όλα στο φανερό;;;; Έπαιρνε, λέει, μισθό και η γυναίκα του! Και αυτή με τηλεργασία εργαζόταν;! Φυσικά θα έπαιρνε και επιδόματα πολυτέκνων!!! Μια χαρά τα είχε βολέψει ο κύριος!!!!!

      1. Αντε ρε νδουλοσπορο!! δεν εχεις ιδεα τι λες … !!!

      2. Να στο πω απλά για να το καταλάβεις. Ναι έχεις δίκιο, κατά πάσα πιθανότητα έπαιρναν μισθούς χωρίς να τους δικαιούνται. Αλλά τουλάχιστον αυτοί έσπειραν τόσα παιδιά. Και μάλιστα Χριστιανόπουλα. Αντίθετα ένα σωρό κλώσσες που “δουλεύουν” στο δημόσιο στα υπουργεία και στις εφορίες και στους δήμους, τα λεφτά τα ρίχνουν όλα στις νυχούδες και στα κομμωτήρια και παιδί δε κάνουν ούτε ένα. Ποιός προσφέρει περισσότερα στη κοινωνία; Αυτοί που κάνουν παιδιά προσφέρουν περισσότερα στη κοινωνία. Οι κλώσσες είναι κρέατα που δε προσφέρουν τίποτα, κάνουν δουλειές γραφειοκρατικές που δεν έχουν καμία ουσία και τους σκάμε ένα σωρό λεφτά.

        1. Έλα ντε! Να αγιάσει ο στόμα σου! Θα έπρεπε, με τόσα παιδιά, να τα παίρνουν σε επίδομα τα 1000 ευρώ.

      3. Εδώ δίνουν 500 ευρώ σε κάθε ενήλικα λάθρο το μήνα και 250 ευρώ για κάθε παιδί τους και σε πείραξε ο Έλληνας. Μήπως είσαι από αυτούς Που Στέκονται και γράφεις τέτοια.

    Comments are closed.