ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΒΗΡΥΤΟΥ – “ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ” ΕΙΠΕ Ο ΜΑΡΟΥΑΝ ΑΜΠΟΥΝΤ ΠΟΥ ΣΥΝΕΚΡΙΝΕ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΜΕ ΤΗ ΧΙΡΟΣΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΓΚΑΣΑΚΙ -105 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ, ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ

    Κοινοποίηση:
    aboud

    Με δάκρυα στα μάτια ο κυβερνήτης της Βηρυτού, Μαρουάν Αμπούντ, χαρακτήρισε τη φονική έκρηξη που σημειώθηκε στο λιμάνι ως «εθνική καταστροφή» παρόμοια με τους βομβαρδισμούς στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι.

    «Αυτό που συνέβη είναι παρόμοιο με αυτό που έγινε στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι. Είναι εθνική καταστροφή για τον Λίβανο. Δεν ξέρουμε πώς θα το αντιμετωπίσουμε αυτό», πρόσθεσε.

    Ο πρόεδρος της χώρας Μισέλ Αούν υποσχέθηκε ενδελεχή έρευνα προκειμένου να αποκαλυφθούν οι υπαίτιοι της αιματηρής έκρηξης που συντάραξε τον Λίβανο ενώ την ίδια ώρα η κυβέρνησή του απευθύνει έκκληση για παροχή διεθνούς βοήθειας προκειμένου να αντεπεξέλθει στην τραγωδία που σημειώθηκε.

    Έως 300.000 άνθρωποι υπολογίζεται ότι έχουν μείνει χωρίς στέγη στη Βηρυτό μετά τις εκρήξεις που εξαϋλωσαν το λιμάνι και κατέστρεψαν το 50% της πόλης , δήλωσε ο κυβερνήτης της πρωτεύουσας Μαρουάν Αμπούντ, εκτιμώντας πως το κόστος των ζημιών θα ξεπεράσει τα τρία δισεκατομμύρια δολάρια.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    3 Σχόλια

    1. Μπορεί να κλαίει κι από χαρά που θα πάρει καμμία βοήθεια από κανένα κράτος αλλά σίγουρα αυτοί έφεραν το κράτος στην φτώχεια και την ανέχεια αλοιμονο στους πολίτες

    2. Οταν εχεις για γειτονα το εγκληματικο ισραηλ παντα στα κλαματα θα πεφτεις.
      Ειμαι κατα 90% σιγουρος οτι η μοσαντ εβαλε το χερακι της αν οχι καποιος πυραυλος.ο φοβος μου ειναι οτι τους θεωρουμε και συμαχους μας και τους δωσαμε και την κρητη.
      Οταν κανεις συμαχο τον σατανα εχεις μπλεξει πολυ ασχημα.
      Δεν εχουμε μαθει τοσους αιωνες με την συμαχια των προντεκτορατων των σιωνιστων τους δυτικους τωρα καναμε συμαχο το κεντρικο μαγαζι.
      Ο θεος βοηθος και ενοω τον χριστο που μισουν θανασιμα οι συμαχοι μας.

    3. Δεν κλαει απο λυπη , κλαιει γιατι θα τον χωσουν μεσα , μην ψαρωνετε χεσμενους τους εχει .

    Comments are closed.