ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ, ΕΙΔΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΑ ΝΗΣΙΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ …ΑΠΕΙΘΑΡΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ. ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ…

  Κοινοποίηση:
  stratopeda1

  Γράφει ο Μαυρογιαλούρος, για την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ

  Το “πιστοποιητικό εμβολιασμού” που ξεκίνησε να μας επιβάλει σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, με πρωτοβουλία του, ο Κούλης Μητσοτάκης δεν είναι δυστυχώς το αποκορύφωμα του σχεδίου για το στήσιμο του καθεστώτος ανελευθερίας με άλλοθι τον κορονοϊό. Δεν είναι η κατάληξη, δεν είναι το τέλος. Είναι, με βάση νέα ανατριχιαστικά στοιχεία, η αρχή. Ανατριχιαστικά στοιχεία τα οποία κάνουν ο,τι μπορούν για να κρύψουν τα πληρωμένα και συστημικά μέσα ενημέρωσης, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό. Διότι δεν πρέπει να ξεχνάμε ούτε στιγμή ότι το δίχτυ αυτό, του ελέγχου και της τρομοκρατίας, απλώνεται παντού. Μεθοδικά και ύπουλα…

  Κι αυτό είναι η αρχή καθώς για το επόμενο στάδιο έχουν βάλει στα σκαριά την αξιοποίηση ειδικών “Κέντρων Κράτησης” στα οποία σκοπεύουν -και σε πρώτη φάση απειλούν- να φυλακίζουν όσους κρίνουν ότι, με βάση τα δικά τους γούστα, είναι συστηματικοί “αρνητές” -όπως τους χαρακτηρίζουν είτε του εμβολίου, είτε του lockdown, είτε όποιων άλλων περιοριστικών μέτρων πάνε να εφαρμόσουν στην πορεία!

  Αυτό μάλιστα δεν είναι ένα σενάριο. Δεν είναι μια “σκέψη” που έχει απλώς πέσει στο τραπέζι για να εφαρμοστεί. Είναι ήδη μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ που την έχουν αποφασίσει και -πιλοτικά αλλά και …μουλωχτά προς το παρόν- την έχουν θέσει ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ σε ορισμένες περιοχές στην Γερμανία. Είναι μια ΠΡΟΒΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ. Και αυτήν ακριβώς την “συνταγή” -που στην πραγματικότητα είναι μαι ΕΝΤΟΛΗ, όπως και όλες οι άλλες τις οποίες παίρνει από το Βερολίνο και τρέχει αμέσως να τις εφαρμόσει- ο Μητσοτάκης έχει ζητήσει “σιωπηρά”, σύμφωνα με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ πληροφορίες μας, από τους δικούς του να ετοιμάσουν και για την Ελλάδα, με προοπτική να γίνει πράξη από τους ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ. Και θα εξηγήσουμε με ποιο ύπουλο και “άθλιο” σκεπτικό, θα επιχειρηθεί να περάσει κάτι τέτοιο στην ελληνική κοινωνία…

  Μέχρι στιγμής στην Γερμανία ΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ διάταξη που επιτρέπει οι Γερμανοί οι οποίοι αρνούνται επανειλημμένα να “πειθαρχήσουν” σε πρώτη φάση στην καραντίνα επειδή έχουν κορονοϊό να κρατηθούν – και ακόμη και υπό αστυνομική φρουρά- σε ειδικά κέντρα κράτησης. Αυτά τα κέντρα κράτησης είναι είτε “καταυλισμοί προσφύγων” που χρησιμοποιούνται πλέον για το σκοπό αυτό, είτε ειδικές πτέρυγες σε νοσοκομεία. Κι όταν λέμε ότι έχει ενεργοποιηθεί η διάταξη, υπάρχουν ήδη τα πρώτα περιστατικά εγκλεισμού σε περιφερειακούς δήμους. Κι αυτό διότι, όπως είπαμε, επιχειρείται σταδιακά να εφαρμοστεί το μέτρο και τώρα βρισκόμαστε στο στάδιο της πρόβας. Δεν γίνεται ακόμη σε κεντρικό επίπεδο, για να μην πάρει αναγκαστικά διαστάσεις και μεγάλη δημοσιότητα.

   

  stratopeda2

  “Μα, καλά, εφόσον συμβαίνει αυτό, κανείς δεν το έχει πάρει χαμπάρι;” θα αναρωτηθείτε και δικαιολογημένα. Η απάντηση είναι ότι ΝΑΙ, το έχουν πάρει χαμπάρι. Μόλις πρόσφατα μάλιστα, την Κυριακή 17 Ιανουαρίου, η γερμανική εφημερίδα -και από τις πιο έγκυρες- είχε ένα πολύ αποκαλυπτικό ρεπορτάζ με τον σοκαριστικό τίτλο  “οι Γερμανοί αρνητές της καραντίνας θα κρατούνται  σε στρατόπεδα προσφύγων και κέντρα κράτησης”. Εξηγεί μάλιστα ότι αυτά τα κέντρα θα λειτουργήσουν “με  βάση το κέντρο κράτησης ανηλίκων στο Moltsfelde στο Σλέσβιχ-Χολστάιν” . Το κέντρο αυτό βρίσκεται και σε ειδική περιοχή. Η εφημερίδα έκανε και ειδική έρευνα και για συγκεκριμένες περιοχές, πέρα από το Σλέσβιχ-Χολστάιν, στο κρατίδιο της Σαξονίας -που έχει αναλογικά τα πιο πολλά κρούσματα στη χώρα- στο κρατίδιο του  Βρανδεμβούργου και στο κρατίδιο Βάδης – Βυρτεμβέργης. Από εκεί κατέγραψε τι συμβαίνει, αλλά το -όχι και τόσο ..περίεργο- είναι ότι το ρεπορτάζ αυτό έμεινε “θαμμένο”. Όπως θαμμένες παραμένουν επί του παρόντος και οι απόρρητες εκθέσεις που έχουν συνταχθεί για το πώς θα προχωρήσει αυτό το ανατριχιαστικό σχέδιο. Όπως απόρρητες είναι και οι εντολές του Κούλη για να υπάρξει “αντιγραφή” του σχεδίου και εδώ στην Ελλάδα.

  ————————

  Στην Γερμανία το μέτρο αυτό έχει αρχίσει να εφαρμόζεται με βάση την εξουσιοδότηση που ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ στα ομοσπονδιακά κρατίδια σύμφωνα με τον νόμο “περί προστασίας από ασθένειες”. Είναι ένας νόμος “έκτακτης ανάγκης” που είχε ψηφιστεί από τη γερμανική Ομοσπονδιακή  Βουλή τον περασμένο Μάρτιο κατά το πρώτο κύμα της πανδημίας και ανανεώθηκε πριν από μερικές εβδομάδες τον Νοέμβριο.  

  —————————— ————

  Στην Ελλάδα, τον ανάλογο νόμο -που εδώ θα περιλαμβάνει όπως λέγεται και κάποια ακατοίκητα νησιά- έχουν αρχίσει σύμφωνα με τις πληροφορίες να επεξεργάζεται  ο υπουργός Επικρατείας και …νομομαθής του Μεγάρου Μαξίμου, Γιώργος Γεραπετρίτης. Το εφιαλτικό επιχείρημα που έχουν έτοιμο είναι ανάλογο με αυτό που χρησιμοποίησε ο Μητσοτάκης για να “δικαιολογήσει” το πιστοποιητικό εμβολιασμού. ΔΙΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ και αντιστρέφοντας την αλήθεια, υποστηρίζει ότι με το πιστοποιητικό δήθεν θα είναι “ελεύθερες” οι μετακινήσεις ενώ αντίθετα δημιουργούνται πολίτες δύο κατηγοριών. Έτσι και με τα κέντρα κράτησης, ο ισχυρισμός του θα είναι ότι με αυτόν τον τρόπο προφυλάσσονται για να κυκλοφορούν ελεύθερα όσοι, πειθαρχώντας, δέχονται να κάνουν το εμβόλιο και “δεν πρέπει” να κινδυνεύουν από τους υπόλοιπους. Μάλιστα, σχεδιάζει να το θέσει σε εφαρμογή σε λίγο καιρό όταν θα “φουλάρει” την προπαγάνδα για τον εμβολιασμό, λέγοντας πώς όσοι αρνούνται να εμβολιαστούν -και για να μην χρειαστεί δήθεν να επιβληθούν κι άλλα περιοριστικά μέτρα στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο- θα είναι απαραίτητο να “απομονωθούν”. Δήθεν για το καλό της κοινωνίας και της δημόσιας υγείας. Φυσικά ο καθένας μπορεί να καταλάβει πού ακριβώς πάει αυτή η ιστορία. Και το εξίσου ανατριχιαστικό είναι ότι αντί να στείλει σε ακατοίκητα νησιά και σε κέντρα κράτησης τους λαθραίους που κατακλύζουν τη χώρα, αυτά τα ετοιμάζει για τους Έλληνες!!!

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  45 Σχόλια

  1. Πάντως, αν το δούμε ιστορικώς, τα στρατόπεδα συγκεντρώσεως είναι μία πρακτική, εφαρμοζομένη κατά των αντιφρονούντων, εδώ καί περίπου χίλια επτακόσια (~1.700) έτη. Έτσι, ας δούμε τις σχετικές μαρτυρίες.
   (1) Ο ιστορικός Αμμιανός Μαρκελλίνος, αναφέρει ότι ο Κωνστάντιος, ο υιός του Κωνσταντίνου Α΄, ίδρυσε στην πόλη Σκυθόπολη (Μπεθσάν του Ισραήλ), στρατόπεδο συγκέντρωσης κατά των πολυθεϊστών της τότε Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας.
   (2) Κατά την διάρκειαν του πολέμου των Μπόερς (Boers= αγρότες στην Ολλανδική γλώσσα), τα έτη 1.899-1.902μ.α.χ.χ., ο Τσώρτσιλλ δημιούργησε στρατόπεδα συγκεντρώσεως κατά των ανθισταμένων Ολλανδών.
   (3) Το κομμουνιστικόν σύστημα, τόσον στην Ένωσιν Σοβιετικών Σοσιαλιστικών Δημοκρατιών, όσον καί στα άλλα κομμουνιστικά κράτη, δημιουργήθηκαν στρατόπεδα συγκεντρώσεως.
   (4) Τα ολοκληρωτικά καθεστώτα του Τρίτου Ράιχ, της Ιταλίας, καθώς καί τα λοιπά ολοκληρωτικά καθεστώτα της Δύσεως, δημιούργησαν στρατόπεδα συγκεντρώσεως.
   (5) Τώρα, ετοιμάζονται νέα στρατόπεδα συγκεντρώσεως,
   Άρα, όπως βλέπετε, κάτι λέγει αυτό καί θα πρέπει να προβληματισθείτε περί αυτού. Τα συμπεράσματα δικά σας.-

  2. Σήμανε αδέρφια η ώρα του γένους και του Ελληνισμού Σας ξορκίζω σε Θεό και σε πατρίδα Η να νικήσουμε τον Εχθρό ή να Πεθάνουμε Κάτω από τη Σημαία του Χριστού

  3. Θά ήθελα μία κράτηση γιά τόν Σκορπιό, παρακαλώ!!! Πάντα ονειρευόμουν νά περπατήσω εκεί.

  4. τι λετε ρε και τρομοκρατειτε τον κοσμο??? Μι αν οντως συμβει στειλτους τα χαιρετισματα οτι θα παρω καραμπινα και πριν φυγω απο τουτον τον κοσμο θα παρω και μερικα λαμογια μαζι μου!

  5. Αγαπητέ Μαυρογιαλούρο….
   Επειδή έχω πολλά χρόνια δύσκολης δουλειάς στην πλάτη μου, η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ μου έρχεται κουτί, αφού…
   -Ήρθε η ώρα να ξεκουραστώ ΤΖΑΜΠΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΗΣΑΚΙ.
   -Δεν θα πληρώνω ΕΝΟΙΚΙΟ μια και θα ΜΕΝΩ ΣΕ ΠΑΡΑΠΗΓΜΑ ΔΩΡΕΑΝ (είναι κάτι που γνωρίζω καλά, αφού γεννήθηκα και μεγάλωσα στις παράγκες στο Δουργούτι)
   -Δεν θα πληρώνω ΕΦΟΡΙΑ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ, ΔΕΗ και ΕΥΔΑΠ.
   -Δεν θα πληρώνω για την ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΟΥ αφού σαν ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ θα μου την προσφέρουν ΔΩΡΕΑΝ.
   -Δεν θα πληρώνω ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ αφού δεν θα έχω αυτοκίνητο και όχι όπως σήμερα που είναι ακούνητο (απαγορεύουν να πας μια βόλτα ή μια εκδρομή) και το πληρώνω κανονικά σαν να κυκλοφορεί κανονικά.
   Και αν ισχύει, ότι ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ θα μου δίνουν και 500 ευρώ τον μήνα….
   Αλλά ας αφήσουμε την αστεία πλευρά του θέματος…. και ας καταλάβουν καλά πως ΑΝ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ο λαός να πάρει ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ και τότε θα χυθεί αίμα αλλά …
   ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΙΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ! ! !
   β. τεζάρης
   ϶ϵλληνας ψηφοφόρος, όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !

  6. Φοβάμαι πως ο Στέφανος κοιτάει μπροστά Πίος να μας έλεγε πριν ότι θα μας έκλειναν μέσα; Στην αρχή όλοι πιστευαμε ότι σε κάνα μήνα θα τελείωσει το καλό τώρα έχει γίνει καθημερινότητα νομίζω η παροιμία με τον βάτραχο που τον σκότωσαν σιγά σιγά από χλιαρό σε βραστό νερό κι όχι ρίχνοντας τον κατευθείαν στο βραστό γιατί θα αντιδρούσε κολλάει απόλυτα αυτό μας κάνουν!!!!!

  7. Εγώ φοβάμαι μην μας “αυτοκτονούν” μυστικά όταν θα αρνηθούμε τα εμβόλια… Αυτά θα αλλάζουν το DNA και με μια απλή συσκευή ανίχνευσης θα μπορούν να βλέπουν ποιοι είναι ακόμα κανονικοί άνθρωποι και ποιοι κουβαλάνε το DNA του καινούργιου είδους που θέλουν να φτιάξουν.
   Όσοι κάνουν το εμβόλιο θα γίνουν κάτι άλλο…όχι άνθρωποι. Και εγώ θέλω να μείνω κανονικός και νοήμονα άνθρωπος

   1. ….ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΤΣΕΚΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΟ 5G ΚΑΙ ΜΕ APPLICATIONS ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ….ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΣΚΑΝΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΟΥ!!!…ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΖΑΛΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΔΕΝΕΣ ΜΕ TO 5G…ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΩΣ ΣΩΤΗΡΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ!!!

  8. ΟΛΟΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΑΔΕΙΑΣΕ ΤΟΝ ΠΟΙΜΕΝΙΚΟΥΛΗ , ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ , ΤΟΝ ΑΡΕΣΑ ΤΟ ΑΔΕΙΑΣΜΑ , ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ , ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΙΠΑΝΑ ΟΧΙ , ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΣΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΗΖΟΥΝ & ΕΙΔΙΕΤΕΡΑ Ο ΜΑΚΡΟΝ !!

   1. ασε τι ειπανε φιλε.αυτα που λεει το αρθρο θελουνε να εφαρμοσουνε σιγα σιγα.1]αρπαγη περιουσιας μεσω χρεων 2]κλεισιμο σε στρατοπεδα κρατησης 3]απαγορευση καλλιεργειας και χωραφιων 4]απαγορευση μετακοινησεων
    5]καταργηση κρατων 6]καταργηση εθνικων στρατων 7]ελεχγος παντου εμβολιασμος και τσιπαρισμα..

  9. Ο/Η κυβέρνηση ανθελλήνων σατανιστών-εκκλησία ιερόδουλου κουράδας λέει:

   Κι εγώ τους λέω ότι στα ακατοίκητα νησιά και στα μπουντρούμια οι Έλληνες πατριώτες θα κλείσουμε τους πολιτικάντηδες της μεταπωλήτευσης και τους λαθροεισβολείς διακορευτές τους.

  10. Δηλαδή είναι ναζιστικό καρκίνωμα η ΝΔ;;; Για να το σκεφτώ λίγο.
   🤔Χμμμμ….
   Με τα μνημόνια μας ανάγκασαν να πουλήσουμε τα χρυσαφικά μας στα ( καταστήματα) για λιώσιμο.(και τα δόντια οι γέροντες)
   Με τα μέτρα κορονοιου κατάργησαν την ελευθερία μας. Εχουμε απαγορεύσεις κυκλοφορίας.
   Μας πτώχευσαν.(κλοπή κανονική δλδ ,τι μας πτώχευσαν)
   Με το QR code μας σφραγίζουν.(σαν τους φυλακισμένους στο Auschwitz)
   Tώρα Auschwitz.
   Μετά πειραματόζωα.
   Και μετά σαπούνι.
   Πραγματικά , δεν έχει μεγάλες διαφορές με τους ναζιστές μόνο το σαπούνι και ο θάλαμος αερίων δεν έχει έρθει ακόμα.

  11. 40% ΠΗΡΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΑΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝΕ….ΤΩΡΑ ΑΣ ΤΑ ΛΟΥΣΤΟΥΜΕ!!!!!! ΑΜΑ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΔΩ…..

  12. Ο Θεός να μας λυπηθεί και να μη γίνει αυτό. Κανείς δε θα αντιδράσει ούτε σε αυτό όπως δεν αντιδρά και σε όλα όσα συμβαίνουν.

  13. Γιατι μονο τοτε θα παρουμε τα οπλα για να τελειώνουμε με αυτα τα σοροσκυλα

  14. Ο γουρλομάτης αντιγράφει τόν Γερμανικό νόμο Infektionsschutzgesetz (Νόμος περί προστασίας τών μεταδοτικών ασθενειών) πού περιορίζει τά θεμελιώδη δικαιώματα τής ελευθερίας.Περιορίζεται
   ή ελευθερία τού συνέρχεσθαι.Τό απαραβίαστο τού σπιτιού ακυρώνεται.Επίσης τό απόρρητο τών επιστολών.Παράγραφος 30.Η αναγκαστική καραντίνα.Παράγραφος 31.Απαγορεύεται ή άσκηση επαγγέλματος σέ άτομα μέ συμτώματα κορωνοιού.Πρόκειται μόνο γιά λίγους παράγραφους τού τρομερού νόμου.
   Γιάννης Λάκων

  15. τώρα λενε για μεταλλαγμένο κοροΐδοιο κι κανουν μαντείες για το οτι μαρτιο θα μας κλείσουν παλι ολα ειναι οργανωμένα !! τωρα θα ρίξουν πιθανόν πραγματικά κάποιον ιο να πουν σας τα λέγαμε εμεις κατστε σούζα προβατάκια

  16. Έτσι που το πάει ο Κούλης δεν το γλιτώνει το γαμησι για αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
   Θα φάει κυνηγητό από το λαό που θα το θυμάται αιώνια.

   1. Κούλη 40βαλε%, ΚΚΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ 30% και πάει λέγοντας

    Είναι ο ένας που θα βγει και θα λέει “Η κυβέρνηση είναι χούντα….να φάνε σκατά” και οι άλλοι 9 που δεν μιλάνε που ψηφίζουν την κυβέρνηση…δεν είναι ότι τους βρίζουμε και τους ξαναψηφίσουμε…είναι ότι αυτοί που τους βρίζουν είναι σχεδόν μηδαμινοί…όπως τα συνθήματα στους τοίχους που είναι όλα γεμάτα με αναρχοαπλυτA συνθήματα και όλα αυτά τα γράφουν 10-20 άτομα ενώ φαίνονται χιλιάδες

  17. Φήμες λένε ότι όσοι δεν κάνουν το εμβόλιο θα τους το χορηγούν με υπόθετο από πίσω δεν θα χρειάζονται και πιστοποιητικό θα τους ξεχωρίζεις από το χαμόγελο τους

  18. Με το πιστοποιητικό εμβολιασμού καταστρέφει επίσημα τον τουρισμό! Αποκλείει τη μισή Ευρώπη και τον μισό κόσμο που δεν θα εμβολιαστεί και δεν θα μπορεί να έρθει στη χώρα..
   Τέτοιο αυτογκόλ από τουριστική χώρα δεν έχει ξαναμπεί
   Τελευταία την έχει την Ελλάδα …

   1. υπάλληλοι όσο τους ψηφιζουν ποτέ δεν θα γίνει αυτό που λες.
    Αν είχες πραγματική δημοκρατία (χούντα Παπαδόπουλου) αυτά δεν θα γινόντουσαν ποτέ

  19. Θα βάλουμε και το περιβραχιόνιο με τον κοροναϊό, όπως οι εβραίοι είχαν το αστέρι. Το επόμενο βήμα θα είναι τα κρεματόρια Μέρκελ – Μητσοτάκη.

  20. λοσοι ιδικα τον ψυφισαν ας κανουν οτι μπορούν να αναστρέψουν τη κατάσταση απ δικη τους βλακεια !!! αντι να βρίζουν και να λενε πω να μου κοπει το χερι που τον ψήφισα ας κανουν οτι μπορουν να τον ρίξουνε εχουν χρέος

  21. ο γκουρλο που έκανε φυσλγικο ορό σε ποιον ΔΙΑΟΛΟ θα πάει; όπως κ. τα λοιπά περιτ…. και να μην γυρίσουν. εξάλλου εκεί αρεσκονται

  22. σωστη κινηση το πιστοποιητικο για τους τουριστες, η Ελλας δεν ειναι ξεφραγο αμπελι

   1. Η χώρα του covid free που προσκαλούσε ο Κούλης τού τουρίστες χωρίς τέστ; Τώρα θέλει πιστοποιητικό για να μην έρθει κανείς..

  23. Οι Γερμανοί έχουν καλό know-how και οι καλύτερες υποδομές για αυτά τα θέματα! Μάλλον η ιστορία δεν μας έμαθε τίποτα!

  24. Με το πρόσχημα ενός ιού επάνηλθε το Γ’Ράιχ. Με αιτιολογία τον ιό περνάνε κάθε είδους καταστροφή στους ανθρώπους.

   1. Έλεος ρε φίλε. Η Γερμανική κυβέρνηση βρίσκεται υπό την κυριαρχία τοκογλυφικών εβραικών κεφαλαίων. Αν υπήρχε Ράιχ η Ευρώπη θα ήταν λευκή και χωρίς μαντήλες. Μην αναπαράγεται τις μλκς των δημοσιογράφων για να σας τεαβήξουν την προσοχή.

  25. κόψτε κάτι ρε παιδιά σε λίγο θα μας λέτε ότι θα μας πηγαίνουν σε θαλάμους αερίων.

  26. ΕΧΩ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΤΟΥ ΧΕΡΙ , ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ “THE GREAT RESET“……….ΤΗΝ ΒΙΒΛΟ ΤΩΝ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ……..ΚΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ Ο ΥΠΑΣΠΙΣΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΗΣ, ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΤΙΟΤΕ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ!!!

  Leave a Response