ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ! ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΡΟΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ – “ΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΕΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ” – ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΝΑ ΤΡΥΠΗΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ [ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ]

  Κοινοποίηση:
  Apokalipsi

  Αγνοώντας ότι το μικρόφωνο ήταν ακόμη ανοιχτό, ο Ισραηλινός υπουργός Υγείας Νίτζαν Χόροβιτς παραδέχτηκε ότι τα διαβατήρια εμβολίου αφορούσαν κυρίως τον εξαναγκασμό σκεπτικιστών για να κάνουν το εμβόλιο.

  Χωρίς να γνωρίζει ότι τα λόγια του μεταδίδονταν ζωντανά στο έθνος στο Κανάλι 12, ο Χόροβιτς είπε στην υπουργό Εσωτερικών Αγιέλετ Σάκετ ότι όχι μόνο η πράσινη κάρτα πρέπει να αφαιρεθεί ως απαίτηση για φαγητό σε υπαίθρια εστιατόρια, αλλά επίσης, «Και για τις πισίνες, όχι μόνο στα εστιατόρια. »

  «Επιδημιολογικά, είναι αλήθεια», είπε ο Χόροβιτς, προσθέτοντας: «Το θέμα είναι ότι σας λέω, το πρόβλημά μας είναι άνθρωποι που δεν εμβολιάζονται. Πρέπει να τους [επηρεάσουμε] λίγο. αλλιώς, δεν θα βγούμε από αυτήν την [πανδημική κατάσταση] ».

  Και ο Χόροβιτς αναγνωρίζει στην συνέχεια ότι το σύστημα δεν εφαρμόζεται.

  Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο!…

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  11 Σχόλια

  1. Μη χασετε την ευκαιρια της απλης αναλογικης τις επομενες εκλογες. Ολοι στις καλπες να τους τελειωσουμε.

  2. Όποιος είναι νοήμων άνθρωπος δεν εμπιστεύεται Εβραίους εκτός αν κάνει μαζί τους μπίζνες

  3. ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ….ΜΕΧΡΙ ΜΑΡΤΙΟ ΠΙΕΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΛΗΓΟΥΝ…ΜΕΤΑ ΘΑ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ…ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ

  4. Οι συστημικοί ψηφίζουν τα 2 κόμματα. Οι νέοι γράφουν στα πισί. Αυτή η χώρα δεν σώζεται με τις εκλογές.

  5. Συζητούσα μ’ έναν γνωστό μου πολύ μορφωμένο και έξυπνο άνθρωπο εχθές μόλις για αυτό το θέμα.
   Και μου είπε ότι η γνώμη του είναι η εξής:
   Θα τα καταργήσουν παντού τα πιστοποιητικά εμβολιασμού μόλις μέχρι του χρόνου λήξει η πανδημία όπως έχει ανακοινώσει και ο Μπουρλα (τέλος τού έτους) και ο Bill Gates (μέσα στο 2022)..
   Μου είπε επίσης ότι η γνώμη του είναι ότι τώρα τα παίζουν όλα για όλα για να μπορέσουν να ξεστοκαρουν και ότι θα το σταματήσουν προσωρινά μέχρι την επόμενη πανδημία.
   Εύχομαι να είναι έτσι αν και δεν το πιστεύω!!

  6. Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΑΟ. ΚΑΤΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΔΙΠΟΔΑ ΕΧΕΙ, Ο,ΤΙ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ… ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ.

  7. Ποια πανδημική κατάσταση ρε Εβραικό σκουπίδι;;;;;; Καλά κάνετε και χορεύετε ανενόχλητοι αφού, δεν σας έχουν γεμήσει σφαίρες ακόμα!!!!!

  Leave a Response